تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 893 بازدید
سلام یه گوشی j701f دارم prenormal هست 7 روزم صبر کردم نشد گزینه oem:on هست چجوری off میشه دانگل چمیرا هم انلاک oem زدم ارور داد
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 0 پاسخ
- 893 بازدید
حذفfrp j200g در تمام ورژن های اندروید سلام به تمامی دوستان این مدل برای حذفfrp بدقلق هستش وباکس ها ساپورت نمی کنن ولی بااین روش خودم تونستم بدونه دردسر بازش کنم توجه داشته باشید برای اینکار باید ازodin 3.09 استفاده کنید فایلBL_J200G BY SAGAR GUPTA رو درقسمتbl وفایلMODEM_J200G BY SAGAR GUPTA رو در cpقسمت قراردهید روی گوشی رایت کنید وبعدان باهر باکسی میتونید انلاکش کنید. دانلود فایل:j200g unlocking files - Download - 4shared - SAGAR GUPTA پسورد:qwerty1234
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 893 بازدید
فایل روت گوشی های سامسونگ سری SM - E دراین پست قرار داره SM-E500F - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/717/CF-Root1/CF-Auto-Root-e5lte-e5ltexx-sme500f.zip?retrieve_file=1 SM-E500H - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/718/CF-Root1/CF-Auto-Root-e53g-e53gxx-sme500h.zip?retrieve_file=1 SM-E500M - 4.4.4 http://download.chainfire.eu/719/CF-Root1/CF-Auto-Root-e5lte-e5lteub-sme500m.zip?retrieve_file=1 SM-E7000 4.4.4 http://download.chainfire.eu/720/CF-Root1/CF-Auto-Root-e7ltehktw-e7ltezs-sme7000.zip?retrieve_file=1 SM-E7009 4.4.4 http://download.chainfire.eu/721/CF-Root1/CF-Auto-Root-e7ltectc-e7ltectc-sme7009.zip?retrieve_file=1 S…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 893 بازدید
سلام خدمت دوستان یه j530f دارم میخوام روتش کنم ورژن قبلیش روت کرده بود اومدم چهار فایل xxu2 زدم الان هر کار میکنم روت نمیشه پیشاپیش تشکر
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 1 پاسخ
- 893 بازدید
سلام دوستان روی گوشی سامسونگ نوت 3 یه نرم افزار مخفی کردن فایل ها به اسم فولدر لوک زدم. یه سری عکس زدم داخلش بعد از یه مدت که اندرویید رو آپدیت کردم، وقتی داخل اون نرم افزار فولدر لوک میشم عکس های قبلی رو نمایش نمیده فقط به جاشون چندتا آیکن عکس گذاشته این تصاویر را چطوری باید برگردونم؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 893 بازدید
سلام خدمت اساتید این گوشی 4جی رو ساپورت میکنه و در تنظیماتش هم lte/3g رو داره ولی با هیچ سیمی اینترنتش بالاتر از e نمیشه دوستان راه حلشون چیه؟
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 893 بازدید
– Error 1 : اگر در حال دانگرید در ورژن پایین تری باشید با این ارور مواجه خواهید شد، البته در حال حاضر این ارور خیلی کم پیش می آید. مثلا شما در حال دانگرید از ios 5 به iOS 4 با این ارور روبرو خواهید شد زیرا دیوایس شما به حالت ریکاوری مد رفته است، برای حل این مشکل باید از برنامه های TinyUmbrella و FixRecovery استفاده کنید. در ضمن می توانید از هر برنامه دیگری که می تواند دیوایس شما را از حالت ریکاوری خارج کند استفاده کنید. باید توجه داشته باشید و سعی کنید همیشه از آخرین ورژن نرم افزار آیتیونز استفاده کنید زیرا یکی از دلایل این ارور استفاده از نسخه قدیمی آیتیونز نیز می باشد. – Error 6 : ارور 6 در هنگام ریستور و دانگرید رخ می دهد، شما باید برای رفع این مشکل کامپیوتر خ…
آخرین پاسخ توسط majid77, -
- 0 پاسخ
- 892 بازدید
سلام اساتید محترم لطفا لینک دانلود فایل efs c7000 بهم بدید تو سایت هست ولی لینکش منقضی شده
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 2 پاسخ
- 891 بازدید
حل مشگلS7&S7Edge DRK fix&Root G930F G930FD G930X G935F G935FD G935X G935W8 G930W8 ریکاوری رو ازلینک زیر دانلود کنید Download TWRP for herolte فایل ریکاوری رو با اودین فلش کنید و وایپ ها رو هردو انجام بدیدبعد فایل Disable_dm-verity_opt-encrypt_GalaxyS7.zipرو دانلود کنید ودر یک فلش ریخته وبه وسیله otgبه گوشی وصل کنید از ریکاوری نصب کنید قبل نصب mount otg storageرو انجام بدید ودوباره وایپ بعدش ریبوت باز به ریکاوری برید فایلsuper user zip رونصب کنید pass file-Disable_dm:http://www.gsm-developers.ir Disable_dm-verity_opt-encrypt_GalaxyS7.zip http://up.persianscript.ir/uploads2/371e-Disable-dm-verity-opt-encrypt-GalaxyS7-www-gsm-develo…
- 2 پاسخ
- 891 بازدید
سلام گوشی فوق سیم کارت میذاری کد میخاد با z3x فلش زدم ولی بازم که سیم کارت می ذاری کد میخاد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 891 بازدید
درود 1:گوشی را با فایل J700F XXU1AOI1 4FILE بدونه BL یا این فایل KSA-J700FXXU1AOG9 فلـش کنید 2:سپس از طریق otg با samsung bypass google verify.apk FRP را خاموش کنید 3:اگر احتمالا ب مشکل بیس باند و سریال برخوردید نهایتا با این فایل J700FXXU2APC4_J700FODD2APC1_SLK فلش کنید مشکلتون حل خواهد شد. خدم تست کردم...با آرزوی موفقیت.
آخرین پاسخ توسط chero70, -
- 2 پاسخ
- 891 بازدید
با سلام دوستان یک سامسونگ j110Hدارم هی پیام میاد بروز رسانی کن.. این بیلد نامبرش هست میشه بگین تاریخ مال کی هست..منطقه کجا هست؟؟J110HXXUOAOGA
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 891 بازدید
فایل روت CF-Auto-Root-g928f 5.1.1 دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 891 بازدید
سلام استاتید عزیز چند تا پی اسمارت اوردن مشکل شیریت داره فایل رو دریافت میکنه اما ارسال نمیکنه کسی همچین مشکلی اگه داشته که حل کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط Farshadjavan, -
درخواست cert j7108
توسط iraj- 3 پاسخ
- 891 بازدید
سلام دوستان کسی داره اپ کنه ..j7108
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 890 بازدید
توضیحات فایلهای کامبیشن وانتخاب فایل سازگار بادستگاه اختصاصیgsm-developers سلام خدمت دوستان این یه اموزش جامع درباره فایل های کامبیشن وتاریخ ساخت هست به دقت نگاه کنید واضح هست با این روش میتونید که فایلهای کامبیشن رو شناسایی کنید و ورژنی رو که با دستگاه مطابقت داره انتخاب کنید. COMBINATION_OJV_FA60_A810FXXU1APJ5 __________________________________________________ OJV=CSC build __________________________________________________ FA60=Android 6 Marshmallow FA51=Android 5.1 Lollipop FA50=Android 5.0 Lollipop FA44=Android 4.4 KitKat FAJP=Android Jelly Bean FTMA=Tizen OS __________________________________________________ O=2015 P=2016 __________…
- 3 پاسخ
- 890 بازدید
سلام و درود دوستان عزیز. گوشی j200h برام اوردن که گالری متوقف میزد بعد رایت فایل از ارم سامسونگ بالا نیومد چندتا تک و چهار فایل هم زدم ممنون میشم راهنمایی کنین؟
آخرین پاسخ توسط diplomat, -
- 0 پاسخ
- 890 بازدید
فایل روت رو از ضمیمه دانلود کنید و در قسمت ap اودین قرار داده و بر روی گوشی رایت کنید حتما قبلا از هرکاری قفل oem رو فعال کنید sm-g611f_mroot_711_1.tar.md5
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 3 پاسخ
- 889 بازدید
سلام دوستان این مشکل خیلی اذیتمون ظاهرا هم به راحتی اوکی نمیشه دوستان این گوشی قفل جیمیل داشته اندرویدش هم 5.1.1 بوده که با sidesync اوکی نشد خواستم دانگرید کنم که اررور binarey3 و غیره رو داد بعد یه فایل 5.1.1 آنزیپ کردمو وفایل های modem و sboot پاک کردم وفلش کردم که الان رو دانلود مد میره ولی روشن میکنی یه آرم میاد و میره بعدصفحه سیاه میشه البته سیستم شناسایی میکنه یعنی روشنه نمیدونم چیکارش کنم دوستان لطفا کمک کنن
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 889 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی البته با اجازه استادان محترم اودین رو آپ کردم فارسی شده توسط بنده Odin3 v3.12.10.exe Odin3.ini
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 889 بازدید
دانگرید سامسونگSamsung Galaxy S6 Edge SM-G925F از 6.0.1 به 5.0.1تست شده Dev-Host - 4file.pit.S6.Edge.SM-G925F.5.0.2.G925FXXU3COI9_G925FBTU3COJ1_BTU.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
- 1 پاسخ
- 889 بازدید
برای اولین بار فایل ریکاوری twrp N920T دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 889 بازدید
آموزش حل مشکل بیسباند n910f اندروید 6.0.1 تست شده درود دوستانی که مشکل بیسباند رو تو اندروید 6 داشتن مشخصه ای که قرار میدم رو روی گوشی رایت کنین تا حل بشه مشکلتون صد در صد روش فوق تست شده خدمت شما سربلند باشید....
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
مشکل حافظه note 5
توسط sirwan- 2 پاسخ
- 889 بازدید
دوستان خسته نباشی یه نوت 5 n920cحافظه داخلیش شده 8 گیگ و مشخصات نرم افزاری n920cxxu3bqa1 هستش و مشکل دیگه بجز حاظه داخلیش نداره از قبیل هنگ کردن و مثال ان اگر میشه کمک کنید
آخرین پاسخ توسط sadeghz, -
- 0 پاسخ
- 888 بازدید
درود خدمت همکاران عزیز ..این گوشی هم بخاطر نبودن روت و متد مشخص مشکل ساز هست و اکثرا بعد WIPE EFS یا مشکل ترمیم ان مواجه هستن.. ابتدا رام زیر رو روی گوشی رایت کنید. J100FXXU0AOA8 بعد فایل زیر رو رایت کنید Dev-Host - ROOT FOR J100F BY HOSAM KASHTO.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service بعد با KINGOROOT گوشی رو روت کنید خوب حالا فایل های NV EFS CERT رو در اختار دارید...خدمت شما Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی
آخرین پاسخ توسط adib,