تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 723 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9500 برام اوردن که زنگ بیدار باشش کار نمیکنه گوشی اندرویش 5.0.1 هستش بنده هم با یه 4 فایله فلشش کردم ولی تغییری نکرد لازم به ذکر هستش برنامه زنگ الارم هم روش انداختم ولی بازم جواب ندادش ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
آموزش خواندن یا برداشتن رمز گوشی B7722 با Z3X 1 - برنامه Samsung Tool را باز کنید 2 - مدل را b7722_m انتخاب کنید 3 - User Code را برنید 4 - گوشی را روشن و در حالی که گوشی روشن میشه کابل usb را وصل کنید . صبر کنید تا با عملیات خود را شروع کنه . آموزش تصویری در YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=rpWrOcK9uyI
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
حتما برای شما هم پیش اومده ک برای باز کردن گوگل اکانت مدل g928f از 7 ب 6 دانگرید بکنید و با مشکل عدم انتن دهی مواجه بشید برای حل این مشکل کافیه فایل مودم زیر رو روی گوشی رایت کنید https://mega.nz/#!RN4TiRrb!LNXwpd-LMm1kZCOBxD1Rxl_3eFe2C4LnSOYXEoWyDAg موفق باشید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 4 پاسخ
- 723 بازدید
سلام دوستان گوشی نوت 3 نیو به 5.1.1 آپدیت کردم الان میخوام روتش کنم با cfroot اوکی نشد اگه کسی از طریق ریکاوری با فایلهاش کسی داره ممنون میشم برام بذاره
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 723 بازدید
سلام یه Galaxy J500h رو با bst ترمیم سریال کردم حالا آنتن نمیده و پیغام not registered on network میاد موقع تماس qcn و nvm و sec هم رایت کردم حل نشد فقط موقعی که efs رایت میکنم انتن بالا میاد ولی خب با سریال قبلی میاد ممنون میشم راهنمایی کنید !!!
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
با سلام. ممنون میشم از دوستان و همکاران فایل سرت و efs سامسونگ A800I رو که خودشون رید گرفتن قرار بدن.ضروریه.ممنونم.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
فایل حذف -FRP-Google Account توسط ODIN مدل (A800f) فقط فایل زیر رو با اودین فلش کنید و تمام =P~ لینک دانلود A800FXXU1AOJ3_FRP_RESET
آخرین پاسخ توسط masoudsoftware, -
- 2 پاسخ
- 723 بازدید
سلام دوستان با یه حرکت ساده میشه frp این گوشی رو از طریق نرم افزار frp hijacker حذف کرد ابتدا گوشی رو به حالت دانلود مد ببرید، مدل رو انتخاب کنید بعد از اینکه پورت اسکن شد، گزینه hijack it رو بزنین توی این مرحله frp رو بر نمیداره، اما adb رو فعال میکنه، بعد از این که گوشی بالا اومد، از تب adb operation گزینه حذف frp رو بزنین، و بعد از اتمام مراحل، گزینه ی factory reset رو بزنین به همین سادگی!!! اینم لاگ حذف frp j510fn > Connecting Device OK Device is connected on COM4 > Detecting Device Interface OK Device is connected to DOWNLOAD MODE > Removing FRP …
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
تعمیر گوشی چه قدر خرج بر میداره از سال 1372 که اولین گوشی تلفن همراه وارد ایران شدسالها می گذرد و امروزه استفاده ازآن بسیار همه گیر شده است. موبایل در حال حاضر جای ساعت،دوربین،تقویم، زنگ ساعت و... را گرفته است وزندگی روزمره بسیاری از ما به موبایل مان وابسته است. این وابستگی باعث می شود که با بروز کوچکترین مشکل در صدد رفع سریع آن بربیاییم و حتی به نزدیکترین واحد تعمیر گوشی موبایل مراجعه کنیم، که البته ممکن است این کارعلاوه بر تحمیل هزینه های زیاد، آسیب های بیشتری به گوشی شما بزند. بعضی مشکلات نیاز به تعمیرات تخصصی ندارند. در این یادداشت مشکلات معمول و راه حل انجام آنها را به شما می گوییم. تعمیر گوشی سامسونگ تعمیرات تخصصی سامسونگ میب…
آخرین پاسخ توسط HamraheIranian, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
آموزش روت کردن سامسونگ j700f در اندروید 5.1.1 فایل ریکاوری کاستومی که براتون میذارم با ادین رایت کنید: Download SM-J700F 5.1.1 TWRP Recovery در آخر این فایل رو با استفاده از یه رم از طریق ریکاوری بر روی گوشی رایت کنید: Download UPDATE-SuperSU-v2.46.zip
آخرین پاسخ توسط Milad_2016, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
آنلاک موفقیت امیز سامسونگ G900H مدل S5 با کس اوکتاپوس بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات درود تصویر زیر خدمت شما سامسونگ:G900H اندروید:5
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
نرم افزار انلاک کد و پترین برای اندروید دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 721 بازدید
برای اولین بار فایل ریکاوری twrp N920T دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
root twrp c9000
توسط omid- 0 پاسخ
- 720 بازدید
TWRP Update your browser to use Google Drive - Google Drive Help supersu SR4-SuperSU-v2.78-SR4-20161115-automode-by-kane.zip - Google Drive
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 2 پاسخ
- 720 بازدید
این مدل رو برام اوردن هر کاری میکنم با z3x انلاک نمیشه دوستان راهی دارن برای این مدل ؟؟؟ انلاک همراه اول مدل سامسونگ کربی 3563 اشتباه نوشتم عنوانش رو
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 1 پاسخ
- 719 بازدید
با سلام اساتید گوشی فلش میخاستم بکنم موقع فلش روی system موند 1 ساعت و رایت نمیشد.به ناچار دراوردم و فایل pit به تنهایی رایت کردم.الان روی دانلود مود نمیره.فقط روی ارم galaxy win میمونه....در ضمن کابل دانلودینگ ندارم ولی نرم افزارهای دانلودینگ که استفاده میکردم ارور میده و نمیشناسه گوشی رو....چکار کنم؟چجور ببرم دانلود مود؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 719 بازدید
حل مشگلS7&S7Edge DRK fix&Root G930F G930FD G930X G935F G935FD G935X G935W8 G930W8 ریکاوری رو ازلینک زیر دانلود کنید Download TWRP for herolte فایل ریکاوری رو با اودین فلش کنید و وایپ ها رو هردو انجام بدیدبعد فایل Disable_dm-verity_opt-encrypt_GalaxyS7.zipرو دانلود کنید ودر یک فلش ریخته وبه وسیله otgبه گوشی وصل کنید از ریکاوری نصب کنید قبل نصب mount otg storageرو انجام بدید ودوباره وایپ بعدش ریبوت باز به ریکاوری برید فایلsuper user zip رونصب کنید pass file-Disable_dm:http://www.gsm-developers.ir Disable_dm-verity_opt-encrypt_GalaxyS7.zip http://up.persianscript.ir/uploads2/371e-Disable-dm-verity-opt-encrypt-GalaxyS7-www-gsm-develo…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 3 پاسخ
- 719 بازدید
سلام این گوشی اومد بیس باند و سریال نداره میخوام روش سرت رایت کنم ولی وقتی توی z3x میرم چنین مدلی تو z3x نییست منم مدل رو گذاشتم روی i9300 و بقیه مدل ها مشابه ولی اجازه رایت نمی ده فقط باکس z3x دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
با سلام در اکثر گوشی های اندروید 5 با این که برنامه SideSync اونها رو میاره بالا وQuickShortcutMaker.apk رو نصب کنید ولی قسمت وارد کردن ایمیل نمیاد راه حل این مشکل میتونید با این برنامه راحت حل کنید Google Account قبل از اینکه QuickShortcutMaker.apk نصب کنید برنامه که بالا قرار دادم نصب کنید بعدش Quick نصب کنید موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 2 پاسخ
- 719 بازدید
سلام جریان کشی در حالت خاموش 5 صدم بدون ضربه و رطوبت i9060 ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 719 بازدید
سلام لانچر s8 روی گوشی نصب نمیشه میگ یه نرم افرار با همچین اسمی هست چیکار کنم ک bixby فعال کنم؟
آخرین پاسخ توسط Shaahin, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
نحوه حذف کردن قفل FRP Samsung Galaxy S7 & S7 دانلود. دوستان ببخشید که ترجمه نکردم خودتون زحمت شو بکشید Connect Wifi On Phone After Factory Reset ( Startup Menu Download SideSync From Here and Install On Your PC First. After Install Open SideSync and Connect USB To Phone ( Phone In Normal Mode After Connect USB A PopUp Menu Will Appear Now Select Browser or Chrome. Now GoTo Galaxy Apps From Your Browser Or Chrome. Press Agree In Galaxy Apps. Select Search In Galaxy Apps and Type/Find Any Launcher and Download It. Phone Will After Ask For Signup or Signin. Now Make New Samsung Account Or Use Your Existing Samsung Account to Signin. Af…
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
سلام با استفاده از فایل زیر دوستانی که بعد فلش یا دانگرید دچار مشکل فوق میشوند به راحتی ترمیم رو انجام دهید. دانلود
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 2 پاسخ
- 719 بازدید
مدل گوشی برای چین هست دوستان اگه سرت دارند ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
باکس دسته دوم
توسط majidgarusi- 1 پاسخ
- 718 بازدید
سلام دوستان خسته نباشید تعمیرکار نرم افزار تازه کارم دنبال باکس دسته دوم میگردم دوستان اگه کسی داره یا راهی داره بهم معرفی کنه ممنون میشم ترجیها z3x , best ,atf ,setool ,eft ممنون
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi,