تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 829 بازدید
سلام دوستان s6 رو یکی ازهمکار ها با فایل اشتباهی روت کرده بود و تاچ برعکس کار میکرد هر کاری کرد درست نشد بجز روش زیر دوستان برای حل این مشکل در 80 درصد جواب میده در سامسونگ های جدید و تست شده در s6 , j7 کافیه شما کد ستاره مربع دو شش شش سه مربع تماس رو بگید تا منویی باز بشه برای فیکس کردن تاچ و وای فا امیدوارم به کارتون بیاد کسانی که تست میکنن نتیجه رو قرار بدن در این تاپیک یا علی
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 829 بازدید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 829 بازدید
با سلام و درود خدمت اساتیر عزیز آنلاک موفقیت آمیز FRP SM-A520F v7 با باکس Z3X Operation: Reset FRP/React/EE Selected model: SM-G928T Software version: 29.4 Searching Samsung USB Flash interface... COM5 detected Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Searching FRP lock... OK Erasing FRP lock... OK Reset done For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset' Done with Samsung Tool PRO v.29.4
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 2 پاسخ
- 829 بازدید
درود دوستان عزیز این گوشی j260f را برای استفاده مشتری میخواد ب بچه اش بده ولی نمیخواد به وای فای وصل بشه دوستان چ پیشنهادی میشه؟
آخرین پاسخ توسط mohsenfirewall, -
- 0 پاسخ
- 829 بازدید
پیش نیاز دانگل bst فایل cert را از ضمیمه دانلود کنید. SM-G925F_359520060416595 ============== روش استفاده از فایل IMEI certificate ================== مراحل : 1-دستگاه را روت نموده. 2-گرفتن نسخه پشتبان Backup EFS 3- وایپ Wip EFS 4- ترمیم Repair EFS 5-بارگزاری فایل cert توسط کابل UART 523k Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CERT FILE.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 3 پاسخ
- 829 بازدید
درخواست روت گوشی g928i برای فارسی سازی
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 2 پاسخ
- 829 بازدید
با سلام دوستان یک سامسونگ j110Hدارم هی پیام میاد بروز رسانی کن.. این بیلد نامبرش هست میشه بگین تاریخ مال کی هست..منطقه کجا هست؟؟J110HXXUOAOGA
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
خسته نباشید کلا چه دلیلی داره که بخاییم sphl-720 رو به i9505 تبدیل کنیم؟ مزیت خاصی داره؟ ممنون میشم توضیح بدین
آخرین پاسخ توسط armann, -
هارد ریست b5512
توسط intel1829- 0 پاسخ
- 828 بازدید
ولوم بالا+هوم+پاور
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 0 پاسخ
- 828 بازدید
سلام خدمت همگی طبق ویدیو که برا شما عزیزان قرار دادم عمل کنید اینم لاک انلاک خدمت عزیزان [ ویدیو انلاک c3530
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 0 پاسخ
- 827 بازدید
حذف موفقیت آمیز frp j5 با کرک میراکل البته این حذف بدین صورت بود که گوشی رو به حالت دانلودینگ برده و پس از مشاهده frp:on مجداا گوشی رو خاموش و روشن کرده و با استفاده از کرک میراکل frp این گوشی رو خاموش کردم و بعد از فلش کردن هیچ گونه ایرادی جهت بالا آمدن و لود شدن نرم افزار نبود
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 827 بازدید
سلام گوشی s6 edge با مشخصه g920f برام اومده که با سیم کارت و بدون سیم کارت شماره که میگیریم میزنه در شبکه ثبت نشده است مشکل رجیستری نداره نرم افزار هم همه کاری کردم به غیر از efs چون نمیخوام سریال عوض بشه گوشی خود به خود اینجوری شده و موارد مشابه هم داشتم تو این مدل قبلا که رد کردم دوستان اگر نظری دارند ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rohanimojtaba, -
- 0 پاسخ
- 827 بازدید
این گوشی وقتی سیمکارت غیر از اپراتور خودش بگذارید اصلا بالا نمیاد به روش زیر گوشی رو سیمکارت بگذارید و بالا بیارید و میبینید که قفل شبکه هم بطور خودکار غیر فعال میشه جاهایی که باید لمس کنید : چپ - راست - چپ - راست - ولوم بالا بزنید خود گوشی اکتیو میشه اینم فیلم اموزش موفق باشین Simple File Sharing and Storage.
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 826 بازدید
فریمورهای تعمیراتی 4فایل Samsung ON 5 & ON 7 Factory Firmware Galaxy On 5 SM-G550FY_G550FYDDU1APE1_5.1.1_Repair_firmware MEGA Galaxy On 7 SM-G600FY_G600FYXXU1BPG6_6.0.1_Repair_firmware MEGA SM-G6000_G6000CHC2APE2_5.1.1_Repair_firmware MEGA
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 826 بازدید
سلام به دوستان و همکارن عزیز دوستان برای حذف اکانت گوکل Samsung G928C (دوستان در بیشتر سامسونگ ها جواب میده ولی من فقط این مدل رو تست کردم) کافیه گوشی رو در حالت دانلود مد به سیستم وصل کنید و با باکس اکتیو z3x طبق تصویر زیر اقدام به انلاک کنید یا علی
آخرین پاسخ توسط Mohammad Bagherzade, -
- 1 پاسخ
- 826 بازدید
باسلام خدمت اساتید... یه n9005 مشتری برام اورده حین استفاده داخل شارژ خاموش شده...حالا اصن روشن نمیشه به دانلودمود و ریکاوری هم نمیره و توسط سیستم هم هیچ عکس العملی نداره...به منبع هم که متصل میکنم تا40 جریان میکشه وبعد صفرمیشه.... پیشاپیش ممنون از لطف دوستان....
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 0 پاسخ
- 826 بازدید
با سلام فایل eng root رو از سایت firmware.ir دانلود کردم اندروید 7 هست اما روی لوگو سامسونگ دستگاه مونده نیاز دارم این دستگاه رو روت کنم کسی میتونه کمک کنه؟
آخرین پاسخ توسط mazikhoda, -
- 3 پاسخ
- 825 بازدید
با عرض سلام وخسته نباشین خدمت دوستان ... بنده این گوشی رو با روشی داخل سایت بود از روش ریکاوری و ... رمزش رو باز کردم بدون پاک شدن اطلاعات الان مشتری میگه قسمت خصوصیش که فیلم تصاویری که داخل بود الان قسمت خصوصیش روشن نمیشه!!! مشکل از کجاست؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 825 بازدید
سلام جریان کشی در حالت خاموش 5 صدم بدون ضربه و رطوبت i9060 ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 825 بازدید
سلام این مدل اکثرا بعد فلش مشکل عمل نکردن کدهای USSDدارند *#06# *#1234 فایل زیر رو دانلود کنین https://updato.com/firmware-archive-select-model?record=04A8FAC5F54011E69215FA163EE8F90B توجه داشته باشن همکارا ک FRP_OFF CROM_UNLOCK باش
آخرین پاسخ توسط aafaa, -
- 0 پاسخ
- 825 بازدید
J700FXXU1AOFJ_OJV1AOFJ_Arabic_v5.1.1_Repair_Firmware.zip Dev-Host - J700FXXU1AOFJ_OJV1AOFJ_Arabic_v5.1.1_Repair_Firmware.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service S6810PXXAMJ1_OXXAMK1_v4.1.2_Repair_Firmware.zip Dev-Host - S6810PXXAMJ1_OXXAMK1_v4.1.2_Repair_Firmware.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service i8190LUBAMC1_CHEAMC1_v4.1.2_Repair_Firmware.zip Dev-Host - i8190LUBAMC1_CHEAMC1_v4.1.2_Repair_Firmware.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service I8190NXXAMG1_OXAAMG1_v4.1.2_Repair_Firmware.zip Dev-Host - I8190NXXAMG1_OXAAMG1_v4.1.2_Repair_Firmware.zip - The Ultimate Free File Hosting / Fil…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 824 بازدید
درود دوستان پیش نیاز این کار روت دستگاه و همچنین برنامه root explorer هستش شروع کار: وارد برنامه root explorer شید از مسیر root وارد پوشه efs شید حالا وارد پوشه factoryapp شید حالا فایل های این پوشه رو با دقت نگا کنید و فایل serial_no رو داخل text editor باز کنید و پس از ویرایش sn ذخیره و ریستارت کنید تست شده در گوشی a520f
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 824 بازدید
سلام من دیدم هارد گوشی a50 رو بدون بکاپ میزنن و بیسباند رو هم بالا میارن شنیدم با چنتا فایل مخصوص و نرم افزار dft pro هستش این موضوع میخوام کسی راهنمایی کنه ممنون
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 824 بازدید
سلام یه Galaxy J500h رو با bst ترمیم سریال کردم حالا آنتن نمیده و پیغام not registered on network میاد موقع تماس qcn و nvm و sec هم رایت کردم حل نشد فقط موقعی که efs رایت میکنم انتن بالا میاد ولی خب با سریال قبلی میاد ممنون میشم راهنمایی کنید !!!
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 3 پاسخ
- 824 بازدید
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه سامسونگ a5108 رو از اندروید 6 به اندروید 5 دانگرید کنم
آخرین پاسخ توسط iraj,