تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
سلام گوشی بعد از فلش این مشکل پیش اومده براش...با باکس اختا هم شبکه ترمیم شد g930s
آخرین پاسخ توسط iraj, -
مشکل n910c
توسط majidgarusi- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام وقتتون بخیر ی note 4 هست نو نو . گوشی روشن منظم کار میکنه ولی ی دفه خاموش روشن میشه! کسی میدونه چیه مشکل یا بر خورده؟
آخرین پاسخ توسط majidgarusi, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
این گوشی سیم کارت میندازی مشکل network lock میزنه باکس سامسونگ ندارم ایا راهی هست ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
مشکل no service n900
توسط mavi- 0 پاسخ
- 3k بازدید
سلام . دوستان یه n900 بود نول نول بود . فایل مودم و efs زدم 0049 شد . حالا بعداز فایل cert میزنه no service چندتا فایل دیگه هم زدم بازم همون جوریه . دوستان کسی فایل qcn برا این مدل نداره ؟ یا فایل efs با پسوند tar نداره ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 5 پاسخ
- 785 بازدید
سلام دوستان یک گوشی g925f دارم سیم کارت میشناسه ولی No Service زده سریال هم داره
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 18 پاسخ
- 1.8k بازدید
درود دوستان من مشکل تماس اظطراری داشتم. wipe efs/nvm انجام دادم بعدش cert رایت کردم سیم یک سریال داره سیم دو سریال نداره.سیم یک که سریال داره تماس اظطراریه. دوستان کسی تجربه داره؟ Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
این گوشی مدل شبکه ثبت نشده داره سریال و بیس هم سالمه فایل سرت براش پیدا نکردم رایت کنم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط MOOSAVI_GSM, -
- 2 پاسخ
- 808 بازدید
سلام دوستان یه گوشی g900f هست که مشکل ثبت نشدن روی شبکه داره گوشی سریال نداشت...سریالش رو ترمیم کردم ولی الان روی شبکه ثبت نمیشه بیس باند و imei هم داره بعضی از فایل های سرت روش رایت میشه و بعضی نه reset msl هم نمیشه...یعنی z3xمودم رو نمیشناسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تشکر
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 10 پاسخ
- 1.9k بازدید
فایل فارسی بدون هنگ انجمن رایت کردم حالا ثبت شبکه شده با bst رپیر نتورک اوکی میده ولی مشکل پا برجاست از انجمن نتئنستم فایل cert بگیرم از سایتای دیگه تهیه کردم با bst رایت کردم نشده میخام با z3x اکتیو بزنم ارور میده لطفا راهنمایی کنید Checking certificate file... OK KEY ID: 0634 Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-A5000 Android version: 5.0.2 Product code: Not Active Phone version: A5000ZCU1BOL2 PDA version: A5000ZCU1BOL2 CSC version: A5000CHC1BOL2 CSC country code: China CSC sales code: CHC HW version: Phone S/N: 00000000000 Modem board: MSM8916 RF cal date: 2014.12.07 IMEI: Initialization AT RIL... OK Bypass MSL... error (2) Fi…
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 664 بازدید
سلام یه Galaxy J500h رو با bst ترمیم سریال کردم حالا آنتن نمیده و پیغام not registered on network میاد موقع تماس qcn و nvm و sec هم رایت کردم حل نشد فقط موقعی که efs رایت میکنم انتن بالا میاد ولی خب با سریال قبلی میاد ممنون میشم راهنمایی کنید !!!
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 4 پاسخ
- 719 بازدید
سلام بر اساتید محترم مشتری یه N5100 آورد برام روی آرم بود فلشش کردم و بعد EFS روش رایت کردم گوشی بالا اومد شماره سریالشم درست کردم الان هیچ مشکلی نداره جز اینکه موقع تماس میزنه not registered on network از روشهایی که تو انجمن بود استفاده کردم اما همچنان مشکل پابرجاست لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم با 4فایل زدم N5100XXDNH3_2637964_REV01
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 17 پاسخ
- 3.9k بازدید
با عرض وسلام خسته نباشید دوستان ی گوشی i9300 برام آوردن برای فارسی سازی بنده با فایل تک فایل فلش زدم الان گوشی فارسی شده و آنتن هم داره ولی وقتی میخوای زنگ بزنی میزنه not registered on network دوستان مشکل کجاست؟
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 14 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام یه گوشی ترمیم شبکه انجام دادیم همه چیز داره منتها این پیام رو میده Not registered (cert چک هم میگیریم می زنه failed )
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 22 پاسخ
- 4k بازدید
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز گوشی نوت 5 مدل sm-n920p دارم داخل ریکاوری زده sm-n920p ولی داخل about زده sm-n920f سریالش پریده بود اوکی کردم الان تنها مشکلم اینه انتن دارم ولی میخام زنگ بزنم میزنه روی شبکه ثبت نشده است (Not Registered On Network) تو نت خوندم نوشته بود فایل modem باید بزنم فایلهای مودم این مدل رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟؟؟؟ فایل modem باید برای n920p بگیرم یا n920f ??
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian1, -
- 1 پاسخ
- 619 بازدید
سلام یه گوشی j701f دارم prenormal هست 7 روزم صبر کردم نشد گزینه oem:on هست چجوری off میشه دانگل چمیرا هم انلاک oem زدم ارور داد
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت دوستان یه گوشی j701f دارم میخوام بدون حذف اطلاعات پترنش باز بشه ولی ریکاوری رایت نمیشه oem:on هست ورژن گوشی: j701fxxu3arb1 اینو زدم رفت رویه ارم J701FXXU3ARA1_ENG_boot
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 750 بازدید
با سلام وقتی فایل فلش میزنم این ارور میادش Custom binery blocked By R/L هرکاری می کنم فایل روش رایت نمیشه و بالا هم نمیاد
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
باسلام دوستان این گوشی ورژن رو ناقص گرفته بود ..... به اندروید 7 آپدیت کردم الان روی ارم چشمک میزنه .... لطفا راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط shojaee, -
- 3 پاسخ
- 916 بازدید
با سلام گوشی n910f هست فلش کرده جای دیگه الان سامسومگ اکانت میخاد....البته موقع روشن شدن ارم verizon میاد و ورزن گوشی هم 6.0.1 n910VVRU2CPF3 هست کمک کنین لطفا
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 742 بازدید
سلام یه گوشی برام اوردن که نه بیسباند داره نه سریال با رام اندروید5.1.1 چهارفایله با pit و اندروید 6 موجود توی انجمن فلش زدم اما روی ارم میمونه و فقط با اندروید 4.4 میاد بالا که بیسباند نداره !!! فایل modem اندروید 4.4 هم رو زدم اما فایده نداشت ! ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ! باکس z3x و bst هم دارم !!!
آخرین پاسخ توسط raze, -
- 1 پاسخ
- 501 بازدید
سلام کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده ویندوزم 10 هس وقتی تو دانلودینگ گوشی رو با کابل وصل میکنم ارور usb device not recognized میده همه درایورام نصبه حتی فک کردم سخت افزاریه سوکت usb هم عوض کردم باز همونه اگه کسی میت.نه راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 9 پاسخ
- 3k بازدید
سلام دوستان مدل گوشی G610F هستش از کارتن این مشکل رو داشت مدتی با گوشی کار کنی این صفحه میاد بالا و باید رسیت بشه چهار فایل زدم..جدیدترین ورژن رو زدم..کامبنیشن زدم با اسمارت سویچ هم میگه ورژن آخر نصب و در حالت اضطراری میگه گوشی پشتیبانی نمیشه اینم عکسش کسی راه حلی داره؟ گوشی نو نو هست
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
مشکل wifi i9070
توسط arash167- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام i9070 در حین استفاده از شیریت خاموش شده و بعد از روشن شدن wifi کار نمیکنه و روشن نمیشه بخوای روشنش کنی گوشی خاموش میشه تک و سه فایل فلش کردم
آخرین پاسخ توسط arash167, -
مشکل wifi a5108
توسط t20mobile- 1 پاسخ
- 713 بازدید
سلام گوشی a5108 فارسی شده بود بالا نمی امد با فایل اصلی فلش زدم بالا امد ولی wifi کار نمیکنه قبلا همین رام رو روی چندتا گوشی زدم در ضمن موقعی که ارسی شده بود wifi کار نمیکرده
آخرین پاسخ توسط mr., -
مشکل wifi A8000
توسط Hossein92- 5 پاسخ
- 839 بازدید
سلام دوستان عزیز یکی از دوستان گوشی A8000 آورده برا فلش و ارتقا من با این مشخصه A8000ZCU2BQE1_CL11369852_QB13519637 4فایل فلش کردم حالا بعد اینکه گوشی بالا اومد مشکل روشن نشدن وای فای داره زبان فارسی هم اصلا نداره اگه لطف کنید فوری پاسخ بدید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Hossein92,