تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 900 بازدید
SBOOT_FRP_SMG930F اینم خدمت دوستان دانلود
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 0 پاسخ
- 899 بازدید
http://samsung-updates.com/details/136992//SM-J730G/XTC/J730GDXU5BRI3.html
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 898 بازدید
اساتید ودوستان گرامی کسی فایل سرت این مدل رو داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 0 پاسخ
- 898 بازدید
حذفFRP سامسونگA510F بافایل کامبینشن با سه ورژن مختلف A510F Combination
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 898 بازدید
سلام فایل مودم برای آنلاک و ریپیر سریال سامسونگ A10 U3 ENG Modem (A105F-FD-G-M) U3 For Unlock And Repair-masoud.rar
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 898 بازدید
با سلام دوستان میشه رام j7008 بزاربد.دو تا فایل زدم ولی دوربین از کار می افته یا پرپر میکنه سیاه میشه
- 2 پاسخ
- 898 بازدید
چندتا فایل فلش کردم اما حل نشد کامبنیشن زدم چهار فایل فلش کردم حل نشد مدل دقیق a800f/ds drk و قفل گوشی نمیذار ممنون میشم دوستان رهنمایی بکنند
آخرین پاسخ توسط farshadgsm, -
- 2 پاسخ
- 897 بازدید
اساتید کسی هست در این باب راهنمایی کنه که چطور میشه لایو رو برداشت یا حداقل روت یا ریکاوری روش نصب کنم که بشه وایپش کرد بدون بوتلوپ
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 0 پاسخ
- 897 بازدید
درود امروز یه گوشی j710f برام اومدش که بخاطر ابدیت وایفای و بلوتوث مشکل پیدا کرده بود برای حل این مشکل از این ورژن استفاده کردم و مشکل حل شد J710FXXU1API4
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 897 بازدید
با سلام و دورد خدمت کاربران عزیز ( جی اس ام دولوپرز ) با شما هستم با آموزش حذف FRP ( گوگل اکانت ) سامسونگ J510F باینری 2 اندروید 6.0.1 با استفاده از باکس z3x آموزش باکس z3x را باز کنید مدل را انتخاب کنید به تب Unlock بروید گوشی را به دانلود مد ببرید و وصل کنید به باکس گذینه Reset FRP/React/EE را بزنید صبر کنید تا عملیات به اتمام برسد حالا گوشی بدون FRP ( گوگل اکانت ) روی صفحه اصلی بالا میشود به تمظیمات بروید و گذینه OEM را از داخل دولوپر اپشن فعال کنید گوشی را فکتوری ریست ( بازنشانی کارخانه ) کنید گوشی بعد چند دقیقه روشن میشود و میتونید مراحل را بدون وارد کردن گوگل اکانت پیش بروید نوت : …
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 896 بازدید
حذف موفقیت آمیز frp j5 با کرک میراکل البته این حذف بدین صورت بود که گوشی رو به حالت دانلودینگ برده و پس از مشاهده frp:on مجداا گوشی رو خاموش و روشن کرده و با استفاده از کرک میراکل frp این گوشی رو خاموش کردم و بعد از فلش کردن هیچ گونه ایرادی جهت بالا آمدن و لود شدن نرم افزار نبود
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 1 پاسخ
- 896 بازدید
J250FXXU2ARD3 (7.1.1) frp off oem off قفل صفحه میخام بردارم فایل سیستم با ابزار screem loked bypas ادیت و رایت کردم ولی باز نمیشه
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 896 بازدید
Samsung J2 J200xx Series Root For All Variants SM-J200F, SM-J200M, SM-J200G, SM-J200GU, SM-J200F, SM-J200BT, SM-J200Y Twrp Recovery:Download TWRP for j2lte Supersu:SuperSU Download J2 (SM-J200H only ) Pre-Rooted Firmware J200HXXU0AOIB_5.1.1_Pre_Rooted_firmware_byANDROTECHNOLOG.tar.7z - Google Drive
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 896 بازدید
سلام ابتدا گوشی را با فایل زیر فلش کرده سپس با هر باکسی ریست frp کرده سریال میپره مجددا با این فایل فلش مشکل حل ً@*&،12ً@*&،12ً@*&،12ً@*&،12 A510FXXS3BPIA_A510FOJV3BPI1
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 3 پاسخ
- 896 بازدید
با عرض سلام وخسته نباشین خدمت دوستان ... بنده این گوشی رو با روشی داخل سایت بود از روش ریکاوری و ... رمزش رو باز کردم بدون پاک شدن اطلاعات الان مشتری میگه قسمت خصوصیش که فیلم تصاویری که داخل بود الان قسمت خصوصیش روشن نمیشه!!! مشکل از کجاست؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 896 بازدید
یه تبلت t111 اومده بود برام بعد از زدن رام وسطش قطع کرد الان تو درایور ها EMEI میشناسه کسی راه حلی داره ممنون میشم بگه
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 2 پاسخ
- 896 بازدید
با سلام خدمت دوستان این گوشی frp اندروید 7 داشت و اپدیت شده بود اشتباها با فایل کمبینیشن J330FXXU2AQI3 زدم الان ورژن مخصوص این فایل گیر نمیاد و سامسونگ هنوز منتشر نکرده و الان هر فایلی رو میزنم ارور چک فایل میده چطور میتونم به u1 دانگرید کنم تا گوشی بالا بیاد و Ftp بردارم یا اصلا یک راهی برای بالا اومدن این گوشی بدید اگر frp حل نشد مهم نیست الان مشکل اینجاست فایل کمبینیشن این فایل هست اما فایل اصلی منتشر نشده با تشکر
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 896 بازدید
دوستان عزیز کسی فایل ٍEFS گوشی G900h سالم واسه باکس Z3X داره واسم اپلد کنه ممنون میشم باتشکر
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 0 پاسخ
- 896 بازدید
سلام برای حذف frp این مدل راه حله ساده هست کافیه گوشی رو به دانلودینگ ببرید و در باکس z3x مدل j700h رو انتخاب کنید و گزینه resetFRP/React/EE رو بزنید تمام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 896 بازدید
سلام دوستان گوشی j200f(باینری 3) روی آرم یک گیر کرده اول فایل ap و csc زدم نشد بعدش همراه با BL زدم بازم رو آرم بود با پیت فایل هم زدم ولی هنوزم رو آرمه
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 895 بازدید
سلام خدمت همگی طبق ویدیو که برا شما عزیزان قرار دادم عمل کنید اینم لاک انلاک خدمت عزیزان [ ویدیو انلاک c3530
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 0 پاسخ
- 894 بازدید
FLASH INSTRUCTIONS: 1. Choose correct flash file(s). 2. If you have PIT file chosen, then you must check 'Repartition' option. 3. Check flashing options if needed (Repartition, EFS clear, Boot update). 4. Power on phone in download mode (turn off phone, press vol.down + home + power). 5. Connect phone to PC with USB cable, install drivers if needed. 6. Press 'Flash' button. Operation: Flash Selected model: SM-G130E Software version: 20.5 File analysis... OK Total file size: 0x3C2590A8 (962 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM11 Setup connection... OK Set PIT file... OK Reading PIT from phone... OK Sending spl.img... OK Se…
آخرین پاسخ توسط reza_68, -
- 0 پاسخ
- 894 بازدید
Samsung software version 1.6.5 ----------------------------------------------------------------------------------- To connect SM-G900F phone you have to perform the following steps: 1. Disconnect USB cable from phone. 2. Go to Menu->Settings->More->About Device. 3.Tap on "Build number" 7 times to enable developer options. 4. Go to Menu->Settings->More->Developer options. 5. Turn on "USB Debugging" option. 6. Go to dial window. 7. Enter "*#0808#" number. 8. Select "DM+Modem+ADB". 9. Press Home button. 10. Go to dial window. 11. Enter "*#9090#" number. 12. Set "Diag config" to "USB" value. 13. Restart phone. 14. Press "Read Info" in softwa…
آخرین پاسخ توسط balib13, -
- 0 پاسخ
- 894 بازدید
با سلام J410F ENG BOOT U2 U2ASF1 11M https://drive.google.com/file/d/1U4f4Mmqel5xKP0THIZ2v-eYjoiO9oRym/view J410F ENG MODEM U2 U2ASF1 32M https://drive.google.com/file/d/1U4f4Mmqel5xKP0THIZ2v-eYjoiO9oRym/view J410F ENG RECOVERY U2 U2ASF1 https://drive.google.com/file/d/1U4f4Mmqel5xKP0THIZ2v-eYjoiO9oRym/view 15M
- 1 پاسخ
- 894 بازدید
حذفfrp j700fبا فایلSBoot Files در اندروید6 صددرصدتست شده بعداز رایت فایلSBoot Files با اودین باz3x راحت انلاک میشه وگوشی رو روشن کنید بدونFRP بالا میاد http://www.mediafire.com/download/36nvrayulngr0lw/Samsung+SM-J700F+%28Galaxy+J7%29+Sboot+Files+With+Odin+Too.7z
آخرین پاسخ توسط sbr0651,