تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 730 بازدید
Samsung Note Edge SM-N915K Convert To SM-N915F N915K U2Firmware add multilanguage Fix Ussd Fix Basband name Remove all unwanted apps Fix Sms Fix MMi Code Add H+ and Also 4G Sign Hotspot Wifi Fix Build Like As international Model Latest Basband 7.0 Odin Flashible Rom Playstore Add done. Remove Chinese Logo. Andriod Version 6.0.1 Support dual sim لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
فایل روت تست شده J730GM http://www.mediafire.com/file/riz9byenau1o68a/boot root.zip https://www.apkmirror.com/apk/codingcode/supersu/supersu-2-79-release/supersu-2-79-android-apk-download/
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 1 پاسخ
- 729 بازدید
efs چیست؟efs یک پوشه حاوی اطلاعات اعم از اطلاعات شماره سریال , بیس باند ,imei و... میباشد که در زمان فلش زدن و هر اتفاق دیگری ممکن است صدمه دیده و این مشکل می تواند انتن گوشی شما را از بین ببرد و گوشی شما هرگز انتن ندهد.پس پیشنهاد میشه حتما از این پوشه در شاخه روت بکاپ تهیه کنید تا بتوانید در صورت بروز مشکل انرا به راحتی رفع کنید. 1. برنامه Root Explorer را دانلود و اجرا کنید. 2.در تب ROOT روی mount R/W کلیک کنید تا muont R/O شود(دسترسی سوپر یوزر را بدهید) 3. فولدر EFS تاچ کنید و نگه دارید بعد گزینه zip this folder بزنید و سپس stay رو بزنید(پوشه EFS فشرده و در پوشه speedsoftware ریخته میشود) 4.از برنامه بیرون برید,فایل منیجر خود را باز کنید در …
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
با سلام و خسته نباشيد لاگ انلاك شبكه گوشي G901F از طريق باكس Z3X http://uupload.ir/files/5tw9_g901f.jpg ابتدا فايل فاي ريكاوري زير را دانلود كرده و با اخرين ورژن اودين رايت كنيد http://vip.opload.ir/vipdl/94/10/vahid_mahmeh/g901f-cwm-recovery-6-0-5-1-1130-.rar سپس فايل S*U*P*E*R USER را دانلود كرده و از طريق ريكاوري نصب كرده vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/BETA-SuperSU-v2-49.zip و بعد كد *#0808#(ستاره مربع صفر هشت صفر هشت مربع) را شماره گيري كرده گزينه DM+MODEM+ADB را انتخاب ميكنيم سيستم گوشي رو به حالت كام پورت شناسايي كرده و با Z3X آنلاك ميكنيم
آخرین پاسخ توسط vahid_mahmeh, -
- 2 پاسخ
- 729 بازدید
با سلام دوستان یک سامسونگ j110Hدارم هی پیام میاد بروز رسانی کن.. این بیلد نامبرش هست میشه بگین تاریخ مال کی هست..منطقه کجا هست؟؟J110HXXUOAOGA
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
با سلام دوستان یه گوشی sm-g610f دارم می خواستم روتش کنم بعد از رایت فایل رفته روی لوگو.. فایل کاستوم TWRP برای این مدل تست شده دارید معرفی کنید ... ورژن اندرویدش 8.1 هستش دوم : بعد از اینکه فایل درست را رایت کنم گوشی از حالت لوگو خارج خواهد شد یا باید رامشو بگیرم...
آخرین پاسخ توسط david2018, -
- 1 پاسخ
- 728 بازدید
سلام به دوستان و همکارن عزیز دوستان برای حذف اکانت گوکل Samsung G928C (دوستان در بیشتر سامسونگ ها جواب میده ولی من فقط این مدل رو تست کردم) کافیه گوشی رو در حالت دانلود مد به سیستم وصل کنید و با باکس اکتیو z3x طبق تصویر زیر اقدام به انلاک کنید یا علی
آخرین پاسخ توسط Mohammad Bagherzade, -
- 3 پاسخ
- 728 بازدید
با سلام دوستان چرا تو گوشی سامسونگ قسمت برنامه ها که میرم نشون نمیده چقدر فضا دارم.. اینم عکسش
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
برای حل این مشکل باکس z3x رو باز کنید ومدل g930f رو انتخاب کنید و گزینه set sim count انتخاب کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
اضافه کردن زبان فارسی به قسمت زبان های گوشی g351 سامسونگ با رایت csc فایل فارسی
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 727 بازدید
درود دوستان اگه کسی نیاز به اپل آیدی داره و نتونسته بسازه آدرس ایمیل و رمز پیشنهادیشو برام خصوصی ارسال کنه بعد از ساخت پیامی به ایمیل شما میاد که باید با استفاده از رمز و ایمیل اپل ایدی خودتون رو وریفای کنید... سعی میکنم حداکثر تا دوروز براتون بسازم انجمن gsm همیشه برترین
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 727 بازدید
اموزش حل مشکل emergency call سامسونگ i9300 با باکس اوکتا از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که بعد اپدیت این مدل از گوشی با مشکل ثبت نشده از شبکه مواجه شدن کافیست گوشی را روت و با باکس اوکتا اقدام به ریپیر کنن موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
مشکل فلش j500
توسط dj masud- 3 پاسخ
- 727 بازدید
با سلام گوشی برچسب پشت باطری نوشته j500f ولی روی ریکاوری مود زده j500hxxs1ape1 مشکلش هم خاموش و روشن میشه میخام فلش کنم اول اینکه چه فایلی بزنم؟دوم ایمکه fro on هم هست باید چیکار کنم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 727 بازدید
ببخشید پست قدیمی بود برای کابران تازه کاری که برای هر مدل دنبال یه اودین میگردن کاربرد داره Odin | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 727 بازدید
سلام.. کافیه فایل زیر رو رایت کنید و مشکل حل بشه لینک دانلود
ابزار حذف frp
توسط arash167- 0 پاسخ
- 726 بازدید
سلام ابزار حذف FRP [h=1]All model FRP Removal Tool[/h] دانلود
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 726 بازدید
با سلام و درود خدمت اساتیر عزیز آنلاک موفقیت آمیز FRP SM-A520F v7 با باکس Z3X Operation: Reset FRP/React/EE Selected model: SM-G928T Software version: 29.4 Searching Samsung USB Flash interface... COM5 detected Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Searching FRP lock... OK Erasing FRP lock... OK Reset done For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset' Done with Samsung Tool PRO v.29.4
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 726 بازدید
<OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> T211XXBNI2_T211OJVBNI2_T211XXBNI2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/104> Odin engine v(ID:3.1005).. <ID:0/104> File analysis.. <ID:0/104> SetupConnection.. <ID:0/104> Initialzation.. <ID:0/104> Get PIT for mapping.. <ID:0/104> Firmware update start.. <ID:0/104> SingleDownload. <ID:0/104> PBL.bin <ID:0/104> NAND Write Start!! <ID:0/104> param.lfs <ID:0/104> loke_2nd.bin <ID:0/104> loke_pxa988.bin <I…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
هارد ریست b5512
توسط intel1829- 0 پاسخ
- 726 بازدید
ولوم بالا+هوم+پاور
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 4 پاسخ
- 725 بازدید
سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه این قفلی رو که تماس میگیری میاد رو صفحه و میگه با دوبار ضربه زدن باز میشه رو برداشت که نباشه اون قفله ؟؟؟با تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
حل مشگل بیس باند وسریال سامسونگ A700FD با سلام گوشی رو با فایلی که گذاشتم فلش کنید میبینید که بیس وباند سریال برگشته ودر نهایت اگه سریال مشگل داشت یه سرت رایت کنید یا علی. Dev-Host - 4files.pit.Galaxy.A7.DUOS.LTE.A7
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
از اسمش مشخصه که کارش چیه انلاک جیمیل و پترن دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 725 بازدید
درخواست روت گوشی g928i برای فارسی سازی
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
با سلام دوستان خیلی از همکاران توی رایت سریال این مدل مشکل دارن. این مشکل به راحتی با این روض قابل حله. ابتدا یه عایق مثل تصویر زیر روی این پایه از باطری بزارین. حالا باکس BST رو اجرا کنید بعد از انتخاب مدل و روت بودن گوشی حتما یبار در سربرگ Service گوشی رو reset msl کنید و بعد با کابل uart گوشی رو super imei کنید. تمام. اینم لاگ عملکرد خود من Scanning devices ... 1 found dev[1] Manufactory: SAMSUNG Model: SM-G530H Hardware: QCOM Mode: normal Detect 1 USB devices not install driver Bypass MSL ... done Time used : 6.8 s Connect to device ... Device Authentication ... Writing IMEI ... Writing IMEI certific…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
لیست certهای سازگارو مشابه از طریق key id ازطریق این لیست میتوان فهمید چه مدلهایی باهم یکی هست https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YWqp8m__QVDo4DqZfmRCBEbCm9Im4SABaFio0dchTSE/edit#gid=0 موفق باشید
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11,