تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
دانلود
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
Selected model: B5722_m Selected com port: COM306 Selected speed port: 921600 Please, connect phone and press shortly power button Phone Detected Sending loader1... OK ARM version 3B11 Sending loader2... OK Flash ID: 00EC2206000100000034 Start NOR flash NOR flash - ok Start Flash TFS Mount TFS - ok Create DIR - ok TFS flash - ok Start Flash CSC CSC format - ok Mount CSC - ok Create DIR - ok CSC flash - ok Write signature - ok Download - ok Elapsed time: 2144 second, sw ver: 3.5.0040
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 4 پاسخ
- 683 بازدید
سلام به دوستان و همکاران عزیز مجموعه از فایل فلش 4 فایل سامسونگ Samsung Full Firmwares | 4Files Firmwares PDA,AP,Modem,Phone,CP,BL,Bootloader,CSC,PIT Files
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
دیروز برام یک گوشی اومده بود G531H بعد از گشتن سایت ها بالآخر سولوشن پیدا کردم اول با فیرمور زیر فلش کنید Download firmware: G531HXXU0AOK2_G531HOJV0AOK1_THR - SamMobile بعد با باکس Z3x انلاک کنید >Searching Samsung USB Flash Interface... detected COM19 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Searching FRP lock... OK Erasing FRP... OK Searching Reactivation lock... not supported Searching EE lock... OK Erasing EE lock... OK Reset done Done with Samsung Tool PRO v.25.1
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 1 پاسخ
- 867 بازدید
با این رامها میتونید دانگرید کنید و از طریق sidesync قفلهای FRP رو بردارید اگر هنگام دانگرید با خطا مواجه شدید فایل بوت رو حذف کنید و فلش کنید Samsung A3 2016 SM-A310F تاریخ ریلیز: 25.01.2016 A310FXXU1AOL7_SER تاریخ ریلیز: 04.01.2016 A310FXXU2APC5_SER Samsung A5 2016 SM-A510F تاریخ ریلیز: 10.03.2016 A510FXXU2APC4 تاریخ ریلیز: 05.01.2016 A510FXXU1APA3 Samsung A7 2016 SM-A710F تاریخ ریلیز : 21.02.2016 A710FOXY1AOL4 ===================================================== آموزش برنامه sidesync : http://gsm-developers.ir/thread9533.html#post31791 ==================================…
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 481 بازدید
Selected model: SM-G355H Selected port: Selected port speed: 115200 Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G355H Android version: 4.4.2 Product code: SM-G355HZWDMID Phone version: G355HDDU0AOA1 PDA version: G355HXXU0ANL6 CSC version: G355HODD0ANL1 IMEI: 359040066419196 Phone S/N: RV1F9340PVD Checking Super user right... true Bypass MSL... OK Repairing IMEI... OK Repairing Slave IMEI... OK Rebooting phone... OK Repair done Done with Samsung Tool v.18.8
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 1 پاسخ
- 894 بازدید
فایل cert J700F Download
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 692 بازدید
لینک آموزشی :
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 31 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام.. گوشی فوق بعد از روت کلا شبکه نمیشناخت... ما هم خواشتیم با اکتاپلاس مشکلشو حل کنیم که از شانس بد سریالش به صورت 01/ 01/ در اومده..الانم میخوام فایل certرایت کنم با z3x pro کام پورت adb رو نمیشناسه...هرکاری کردم نشناخت..ممنون میشم کمکم کنید...
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش باز کردن قفل frp برای a310f a510f a710f http://gsm-developers.ir/thread9342.html پست دوم
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 5 پاسخ
- 858 بازدید
سلام مشتری گوشی آورده روی آرمه رام چهار فایله دوستان دارن ؟ ممنون میشم لینک دانلود بدید تک فایله زدم نشده
- 29 پاسخ
- 2.5k بازدید
گوشی براثر فلش هارد بریک شده حالا هرکاری کردم فلش نمیشه لطفا راهنمایی کنید
- 9 پاسخ
- 810 بازدید
با سلام با توجه به نیاز همکاران و مشکلاتی که مبنی بر فلش اشتباه فایل روی گوشی ها این پست رو ارائه کردیم تا همکاران و عزیزان مشخصات فایل هایی که تست میکنن و سالم هستش رو اعلام کنن از بحث و نظر در این پست خودداری نمایید. دوستان توجه کنید مانند پست زیر مشخصات ارائه میشه مدل : Samsung j700f/ds بیلد نامبر فایل فلش : Xsg-j700fxxu1aofj
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 15 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان من باکس میراکل و BST دارم و همیشه هر مدل گوشی که روی جیمیل گیر میکنه رو با یکی از این باکسها درستش میکنم چه اون نوشته قرمزی که اول گوشی رو روشن میکنی میومد و چه جیمیلی که تو صفحه اولیه گوشی میومد، ولی این یکی اصلا درست نمیشه کار های زیر رو انجام دادم: با BST زدم و اوکی هم داد ولی باز روی جیمیل گیر کرده با میراکل هم نشد با این فایل هم از طریق اودین زدم نشد : J700F_FRP_Reset_Pack
- 11 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام دوستان روت کردم بعد از روت البته چند ساعت بعدش رو ارم میاد میمونه و میزنه frp lock ...فایل اودین حذف frp این مدل رو میخواسم ...ممنونم
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود ... گاهی اوقات پیش میاد که با فلش این مدل حتی با ورژن اندروید یکسان مشکل پریدن بوت پیش میاد،که خیلی مختصر طریقه حل این مشکل رو تشریح میکنم. مواد لازم: 1- مموری 8 یا 16گیگ کلاس 10 2-دانلود برنامه Win32 Disk Imager 3-دانلود فایل آنبریک مراحل : برنامه Win32 Disk Imager رو نصب کنید. فایل debrick.img رو از Win32 Disk Imager از قسمت Brows آدرس دهی کنید. مموری را به سیستم وصل کنیدو گزینه write رو بزنید برنامه اجازه فرمت مموری با اندازه Hex مورد نیاز هارد رو میخاد yes رو بزنید و منتظر رایت فایل روی مموری باشید. بعد از اتمام مرحله رایت فایل debrick.img،مموری رو داخل گوشی انداخته و گوشی رو به راحتی به حالت دانلود ببرید و رام دلخواه رو روی گوشی فلش کنید.…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با فلش این فایل میتونید قفل frp ََ َA800F رو بردارید دانلود
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 17 پاسخ
- 1.9k بازدید
گوشی بعد فلش با اکانت جیمیل برخورد کردم لطفا راهنمایی کنید
- 0 پاسخ
- 769 بازدید
با سلام خدمت شما همکاران عزیز امروز اموزش اضافه کردن Call recording به گوشی j7 سامسونگ رو براتون قرار میدیم خب همونطور که میدونید برای تماس این گزینه وجود نداره و برای فعال سازی این گزینه کافیه طبق آموزش پیش برید. ابتدا گوشی را روت کنید. سپس با Root.Explorer به قسمت زیر برید SYSTEM - CSC ابتدا شما از فایل زیر حتما کپی بگیرید. ( در کامپیوتر خود ذخیره کنید و نگه دارید ) OTHERS.XML حالا شما فایل زیر رو درهمون قسمت کپی کنید. DOWNLOAD دقت کنید اگر مشکلی پیش اومد فایل اصلی رو دوباره جایگزین کنید.
- 8 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام یه i9300i برام اوردن وقتی روشن میشه تصویر چشمکی میشه یعنی کامل سیاه میشه بعد تصویر میاد در ثانیه چشمک میزنه تو ریکاوری میره و دانلودینگ میره ولی مشکلی نداره وایپ شده فلش هم شده ولی درست نشده راهنمایی کنید ؟؟
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 2 پاسخ
- 2.3k بازدید
شاید خیلی از دوستان بگن این گوشی اصلا پیدا میشه!!! بله شاید برای شما هم بیاد و با فایل های مختلف فلش بزنید ولی گوشی روی آرم بمونه یا ریست بشه کافیه مثل تصویر فقط با فایل زیر و با Z3X فلش بزنید.. کامل و سالم گوشی میاد بالا... DOWNLOAD FILE FLASH
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 794 بازدید
دوستان می تونن از این لینک استفاده کنن تست شده برویه گوشی j700f
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
مشکل آنتن i747 1 2
توسط b.sajad1371- 11 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام یه گوشی i747 هست که مشکل آنتن داشت آنتنش ضعیف میشد و کلا میرفت یه مودم زدم روش که کلا بیس باندش رفت کسی راه حلی براش داره؟
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 0 پاسخ
- 516 بازدید
گوشی را به حالت دانلودینگ برده و گزینه reset frp میزنیم. http://s7.picofile.com/file/8246053800/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%DB%B4%DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B9%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B0.jpg
آخرین پاسخ توسط mobile yak, -
- 0 پاسخ
- 592 بازدید
روشن کردن USB SETTING در اندروید 5 برای ترمیم سریال با باکس z3x برای اینکه بتوانیم تنظیمات USB SETTING در cpu های کوالکام داشته باشیم باید گوشی را به ریکاوری ببرید و روی گزینه enable cp logging کلیک میکنید
آخرین پاسخ توسط mobilereza,