تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 28 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام اساتید عزیز گوشی روت هست مسیر تغییر عکس اول گوشی های سامسونگ و لوگو سامسونگ بهم میگین میخام لوگو و عکس ابتدایی رو تغییر بدم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 7 پاسخ
- 879 بازدید
سلام دوستان میخوام ویندوز 8.1 نصب کنم اما قبلش خواستم بدونم باکس که دارم روی ویندوز 8 کار میکنه ؟ قبلا ویندوز 7 نصب می کردم . باکس زیر دارم . Z3x-bst-setool-eft-cm2-best
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 2 پاسخ
- 856 بازدید
با سلام.... هدف از این پستم معرفی رام آپدیت تست شده و بدون باگ آندروید 5.0.1 گوشی سامسونگ n910h میباشد... از اونجایی که حجم فایل ها خیلی زیاده نتونستم برای عزیزان آپلودش کنم..ولی توی ساپورت z3x موجود هست... N910HXXU1BOC5_N910HUUB1BOB2 این رام رو با odin 3.9و یا 3.10 بدون نگرانی رایت کنید...و از رایت کردن رام با مشخصه N910HXXU1BOC5-N910HOXE1BOC5-CAC.ZIP جدا خودداری کنید.. موفق و سربلند باشید
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 5 پاسخ
- 693 بازدید
باسلام مشتري گوشي رو آورده برنامه مسيج گوشي روي زبان فارسي استاپ ميشه ولي روي زبان انگليسي اوكي هست كارايي كه انجام شده: فكتوري ريست-نصب برنامه هاي مسيج-روت ...جواب نداد مدل گوشي sph_l720 s4 هرچي گشتم رام رسمي كه بشه فارسي كرد نبود.
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام گوشي فلش خورده حالا مشكل شبكه داره. با اپراتور اول مشكلي نداره و كار ميكنه سيم irancell رو ريجستر نمي شه . مينويسه emergance call ?
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و احترام يه گوشي j700h/SD دارم مشكل گوگل اكانت داره با نرم افزار Bypass any Samsung Google Account Lock از طريق كابل otg هم نميشه گوگل اكانتشو حذف كرد ممنون ميشم راهنمايي كنيد درضمن با باكس bst و z3x هم اقدام به reset frp كردم اوكي ميده ولي مشكل همچنان پابرجاست با تشكر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام با دانگل bst super imei زدم بعد repair network زدم سریال و بیسباند رفت
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
مشکل emergency call G5520 1 2
توسط omid- 17 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز گوشی مدل G5520 مشکل انتن دهی داره با 4 رام مختلف تست کردم مشگل همچنان پابرجاست درضمن تو منوی *#0011# imei cert fail [url http://uupload.ir/files/kg38_photo_۲۰۱۷-۰۵-۲۲_۰۸-۱۹-۳۹.jpg
آخرین پاسخ توسط iman506, -
- 16 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام دوستان روش های زیادی رد امتحان کردم حل نشد ...لطفا یه راهکار تست شده رو بزارین ممنون میشم .... یه ویدئو هم تو سایت بود که نتونستم دانلود کنم ... ممنون میشم راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 2 پاسخ
- 946 بازدید
با سلام گوشی فوق پس از تعویض سریال و pach سریال... سریال سیم 2 کلا میپره..... ممنون میشم راهنماییم کنید...
- 19 پاسخ
- 5.2k بازدید
دوستان عزیز گوشی فوق خود به خود مشکل عدم شناسایی سیمکارت براش پیش اومده.. مشکل به این صورته که هر سیم کارتی که روش بذارم حیت ورود و خروج سیمکارت پیغام سیمکارت شناسایی و سیمکارت خارج شد گوشی ریستارت میده ولی به محض بالا اومدن میگه سیمکارت موجود نیست و تماس اضطراری.. سریال و بیس باند هم سالم هستش... عملیاتی که بنده رو گوشی انجام دادم.. رایت Efs بکاپ گرفته شده رایت cert وqcnوnv آنلاک با samsung tool pro تعویض جا سیمکارت و حتی خشاب سیمکارت تعویض رام به هیچ عنوان تغییری در گوشی حاصل نشده و غیر از اینکه سریال و بیس باند حین عملیات Null میشد و بنده مجبور به ترمیم میشدم تو سایتای خارجی هم تاپیک زده بودن منتهی ندیدم پستی به نتیجه ر…
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان میخوام گوشی n7502 میخوام با باکس فلش کنم این ارور و میده setup connection... error z3x با اودین هم فلش نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 10 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان..این گوشی مال مشتری بود که مشکل داشت اومد براش تعویض رام زدم...بعد تعویض رام سریال گوشی null شد چون z3x اکتیو نبود دادم همکار با bst بزنه..که متاسفانه نتونست..حالا مجبور شدم z3x اکتیو کنم تا گوشیو اوکی کنم....ولی الان کامپورت شناسایی نمیشه..کد *#06# و کد*#0808# هم کار نمیکنه...3تا رام هم زدم تک فایل و4فایل...موندم دیگه چکار کنم..از اساتید راهی اگه هست ممنون میشم..اینم رام هایی که زدم: J500HXXU1AOFB J500HXXU1AOI1 J500HXXU1AOI5
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان مشکل گوشی این بود که روی اون صفحه سیاه یه علامت تعجب بین گوشی ووکامپییوتر بود مونده بود گوشی بالا نمیامد به عبارتی سافت بریک شده بود ولی گوشی به دانلودیگ میرفت پشت گوشی لیبل i9000 زده بود بنده ام با ورزن 2.3.6 فلش زدم کاملم فلش گرفت بدون ارو ولی بعد از ارم گلکسی اس گوشی به ریکاوری میره ووایپ کش ارو میده گوشی بالا نمیاد اینم ارور دوستان بنده برای مطمین بشم اون لبیل پشت گوشی درست است imei گوشی زیر توی سایت زیر زدم Check IMEI - IMEI.info ولی مدل گشی رو M110S_Galaxy S نشون داد اینبار با ورزن 2.3.6 M110S فلش زدم بازم همون مشکل اگر دوستان تجربه ای لطفا راهنمایی کنند وروش دقیق تشخیص مدل بگم ممنون میشم ایا گوشی سا…
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت اساتید گوشی روته و برای ترمیم با ارور روبرو میشم لاگ عملکرد Android version: 4.4.2 Product code: Not Active Phone version: N7100XXUFND3 PDA version: N7100XXUFND4 CSC version: N7100OJVFND3 IMEI: 004999010640000 Phone S/N: Unknown Checking Super user right... true Disabling Factory mode... OK Reading nv data... OK Reading modem... OK Patching modem... OK Writing modem... OK Reading kernel... OK Checking magic... OK Running zTool, please wait... error Done with Samsung Tool v.19.1
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
همکاران عزیز یک سامسونگ e210s برام اومده که وقتی تماس میگیری 5یا7ثانیه خوبه بعدش دیگه صداش قطع میشه وهیچ صدایی نه میره نه میادولی تماس تا 10یا15ثانیه ای برقرارهست ولی میکروفن واسپیکر کارنمیکنه تا بعداز15ثانیه تماس هم خودبه خودقطع میشه. وایپ وروت کردم ولی فایده ای نداشت.ضمنا تماس ورودی خوبه ومشکلی نداره فقط با گوشی که زنگ میزنی این مشکلوداره وفقط 5ثانیه کارمیکنه وبعداز5ثانیه میکروفن واسپیکرازکارمیفته. لطفاراهنمایی کنید اگه چنین ایرادی تاحالادیدید.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 785 بازدید
سلام گوشی روی ارمه فلش هم نمیگیره
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 16 پاسخ
- 1.9k بازدید
مشکل مشکل انتن دایره g5520 (one5 این مدل جدیدا این مشکلو داره با وجود داشتن سریال و بیسباند دوستان میتونن راهنمایی کنن؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 3 پاسخ
- 651 بازدید
گوشی رو ارم موند بود فلش کردم حالا سیم کارت انداختم ثبت نشده رو شبکه میزنه. رایت فایل سرت و Efsزدم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام گوشی j710F با باینری 5 اندروید 8 خود به خود رو آرم مونده بود که با تک فایل و ریست زدم حل نشد. در محیط ریکاوری این خطاها رو میداد(تصویر پیوست) unknown for path [/odm] unknown for path [/vendor] کمبینیشن و 4 فایل زدم مشکل ریست حل شد ولی این دو خطا هنوز در ریکاوری وجود دارد. مشکل از کجاست
آخرین پاسخ توسط simorgh, -
- 9 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام خدمت همکاران عزیز یه گوشی سامسونگ روی لوگو داشتم توی ریکاوری این ارور رو میداد i9300 E:failed to mount /efs (Invalid Argument از این آموزش (لینک) پیش رفتم و گوشی بالا اومد ولی الان سریال 0049 شده و تماس اضطراری شده با کرک باکس Z3X سریال رو repair کردم...الان توی z3x قسمت سریال تعمیر شده اما با *#06# سریال 0049 هستش لوگش اینه: Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: GT-I9300 Android version: 4.3 Product code: GT-I9300RWDVD2 Phone version: I9300BUUGMJ3 PDA version: I9300XXUGMJ9 CSC version: I9300VFGGMJ5 CSC country code: Germany CSC sales code: VD2 HW version: MP 1.100 Phone S/N: RF1C966595H Modem board: RF cal date: 2012.9.18 …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
مشکل 01 شدن سریال g7102 1 2 3
توسط tifo02- 21 پاسخ
- 2.7k بازدید
با عرض سلام دوستان گوشی سامسونگ g7102 مشکل شبکه داشته ریست efs با bst زدم که سریالش 01 شده الان با z3x راه نمیده اصلا دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکر
- 17 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام.دوستان من هفته پیش این گوشی(i9505) رو به اندروید 5.0.1 آپدیت کردم.حالا روی شبکه 3g کار نمیکنه.دانگرید هم کردم ولی جواب نداد.از سریال هم بکاپ گرقته بودم با بازنشانی سریال هم درست نشد.لطفا راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 3 پاسخ
- 616 بازدید
سلام خدمت اساتید این گوشی 4جی رو ساپورت میکنه و در تنظیماتش هم lte/3g رو داره ولی با هیچ سیمی اینترنتش بالاتر از e نمیشه دوستان راه حلشون چیه؟
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 8 پاسخ
- 1k بازدید
سلام g925p اپدیت کردم اندروید 7 رام فیکس و کوک شده حلب تک ولی مشکل اینه که حالت شبکه 4g داره ولی نت H+ هست و فورجی نمیشه AP:G925PVPS4DRC2 CP:G925PVPS4DRC2 CSC:G925PSPT4DRC2 ممنون
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,