تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود دوستانی که قصد تبدیل سامسونگ N900t به n9005 را دارند کافیست مراحل زیر را انجام دهند: نکات : - قبل از فلش گوشی با فایل زیر ابتدا باید گوشی را به اندروید 4.4.2 آپدیت نمائید. ولی اگر اندروید گوشی شما کیت کت هست از این مرحله بگذرید. - فایل فلش زیر را اکسترکت کرده و فایل استخراج شده را در PDA قرار داده و گوشی را فلش نمائید. - بعد از فلش گوشی را Full Factory نمائید و تمام. لینک دانلود فایل فلش : https://mega.co.nz/#!MJFSxKjA!CUJDfVXcBynerbNSf1hbr09fvBsuV_ZwZxB5viKq6GE پیروز باشید.
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 1 پاسخ
- 519 بازدید
سلام یه گوشی هست بیس باند و سریال ندارد اندروید 2.3.4 کار های که انجام دادم فلش چهار فایله زدم نشد مودم رایت کردم نشد ممنون میشم راهنمایی کنید راستی ستاره مربع صفر هشت صفر هشت مربع میزنم نمیاد تو درگاه adb نمی شناسه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 4 پاسخ
- 784 بازدید
سلام لطفا آموزش برداشتن قفل جیمل i9100g بدون پاک شد اطلاعات با تشکر اندروید 2.3.4
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 0 پاسخ
- 520 بازدید
آموزش آنلاک frp سامسونگ j500f با کراک Miracle
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 14 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام. دوستان این گوشی بعد فلش اکانت جیمیل میخواد.مشتری هم آدرسش رو نداره. اگه کسی از دوستان فایل reset frp j500f/ds رو داره ممنون میشم در اختیار منم قرار بده. داخل انجمن رو گشتم ولی واسه این مدل پیدا نکردم.
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یه توضیحی درباره فلش زدن رام های مناطق مختلف روی سامسونگ میدین در اصل میخوام بدونم فلش زدن رام منطقه های متفاوت روی گوشی های سری جدی و قدیم سامسونگ باعث ایجاد مشکل مثل پریدن سریال ، مشکل شبکه و ... میشه یا نه؟ برای مثال گوشی داریم با این مشخصه a510fxxs2apd1 حالا اگه با مشخصه a510fxxu1aoke فلش بشه مشکلی براش پیش میاد؟ (نسخه اندروید یکی) درصورتی که جواب منفیه اگه به صورت چهار فایل همراه با پیت بزنیم چطور بازم بدون مشکله؟
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 7 پاسخ
- 755 بازدید
سلام ممنون میشم لینک اندروید 6 برای n910g بذارید فارسی باشه ممنون
- 2 پاسخ
- 680 بازدید
از دوستان کسی روش ترمیم بوت تبلت t111 با Easy-Jtag از روش Direct EMMC رو بلده یه توضیح بده ممنون میشم
- 5 پاسخ
- 787 بازدید
سلام خدمت اساتید گوشی G928F همکاران برام اوردن اول بیسباند و سریال نداشت و هنگ میکرد و تاچ کار نمیکرد با این فایل مشکل بیسباند و سریالش برطرف شد که دوست عزیز مون اقای hamedhhpp در سایت لینکش داده بودن G928FXXU2AOJ5 G928FOXA2AOJ3 BTU PAC ولی متاسفانه هنوز یک خورده کار میکنی یا بعضی وقتها تا 5 دقیقه خوبه دیگه هنگ میکنه تاچ کار نمیکنه و ریست میشه داغ میکنه گوشی فایل مختلف چک کردم هم 4 فایل هم تک فایل ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن با تشکر
- 2 پاسخ
- 480 بازدید
سلام خدمت اساتید محترم یه i9300هست فلش نمیخوره داخل دانلودینگ مدل گوشی نیست داخل ریکاوری هم نمیره چهار فایل هم فلش زدم قبول نمیکنه فک کنم هارد باشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
مشکل در فلش g925f 1 2 3
توسط eza68- 24 پاسخ
- 2k بازدید
سلام خدمت اساتید گوشی روشن نمیشه وقتی شارژ وصل میکنی علامت شارژ میاد و با گرفتن کلید ولوم هوم پاور در همون حالت شارژ میشه به حالت دانلودینگ بردش اما فلش نمیگیره
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
حل مشکل تصویر i8552 بعد از فلش و فارسی کافیست فایل ضمیمه رو از طریق اودین در قسمت boot بچینید و روی گوشی رایت کنید boot-By majid.gsm11-i8552 - Download - 4shared - majid.gsm11 javanmardi روزهای سخت گامهای آینده ما را استوارتر و تندتر می کند . ارد بزرگ موفق باشید
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 2 پاسخ
- 904 بازدید
دانلود از لینک زیر : Dev-Host - i9300i_repair imei&network-Hosein yazdani.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط hadimoosavi, -
- 0 پاسخ
- 875 بازدید
لینک دانلود :Dev-Host - Odin3_v3.11.1.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط parwezyosofi, -
- 5 پاسخ
- 614 بازدید
باسلام مشتري گوشي رو آورده برنامه مسيج گوشي روي زبان فارسي استاپ ميشه ولي روي زبان انگليسي اوكي هست كارايي كه انجام شده: فكتوري ريست-نصب برنامه هاي مسيج-روت ...جواب نداد مدل گوشي sph_l720 s4 هرچي گشتم رام رسمي كه بشه فارسي كرد نبود.
- 1 پاسخ
- 443 بازدید
سلام لطفا فایل فلش 4 فایله i9205 با تشکر
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 580 بازدید
تمامی فایلهای All_Samsung_Clean_Cert_Files_ دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 576 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز تمامی فایلهای frp سامسونگ براتون قرار میدم دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 509 بازدید
سرت a510f - برای اولین بار gsm-developers.ir 2 فایل سرت برای گوشی a510f Dev-Host - a510f_g0dsend313.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service رمز gsm-devElopers.ir
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 504 بازدید
سرت a710f - برای اولین بار gsm-developers.ir 2 فایل سرت برای گوشی a710f Dev-Host - a710f_g0dsend313.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service رمز gsm-devElopers.ir
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان عزیز کسی فایل سرت این مدل رو داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 1 پاسخ
- 431 بازدید
سلام دوستان این تبلت رو میخوام رمزشو بردارم مشتری میگه اطلاعاتش خیلی حیاتیه، من با BST نتونستم چون تیک USB Debugging فعال نیست ، کاستوم ریکاوری هم هر چی میگردم براش نیست خواهشا اگه راهی داره بفرمایید ،یادمه یه فایلایی بود که با اودین فلش میشد و رمزش باز میشد اگه هست خواهشا بزارید مشتری تاکید کرده اطلاعاتشو میخواد خیلی اصرار کرد گناه داره بنده خدا، ممنون میشم دوستان
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 19 پاسخ
- 4.7k بازدید
سلام یه گوشی اومده آنتن ندارد سریال هم null است کارها که انجام دادم مودم گوشی رو رایت کردم آنتن اومد ولی کد شبکه داره که فایل اشتباه رو زدم و از طریق باکس (باز کردن شبکه ) زدم عمیلات درست بود ولی بازم کد شبکه داره ترمیم سریال هم زدم ولی بازم سریال گوشی 0049 است ممنون میشم کمک کنید بین فایل های مودم باید کدوم رو رایت می کردم ؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 6 پاسخ
- 831 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان مشتری گوشی g900h برام آوردن که مشکل سریال داره. باکس z3x دارم که نصب نیست!!! آیا راهی داره درستش کنم؟؟؟
درخواست کمک
توسط mobile aria- 1 پاسخ
- 495 بازدید
توضیحی در مورد error drk در j700 و چگونگی رفع این مشکل
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,