تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 745 بازدید
با سلام خدمت دوستان این گوشیو مشتری اورده برا فلش که مدلش m919 ولی داخلش به این صورته: ap:i9505xxugnj8 cp:m919uvufok3 csc:i9505oxegnj2 حالا میخام بدونم من با فایل i9505 بزنم مشکلی میخوره؟داخل دانلود مود زده m919 .مشکلشم الان اینه ک وای فای روشن نمیشه وبه گفته مشتری 4g داشته که من فرمت کردم حالا پاک شده میگه فایل شما خراب بوده گوشی اینجوری شده..در صورتی ک من فلش نزدم و فقط وایپ زدم...ممنون میشم از دوستانی ک تو این زمینه سررشته دارن راهنمایی کنن..ممنون
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 745 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی البته با اجازه استادان محترم اودین رو آپ کردم فارسی شده توسط بنده Odin3 v3.12.10.exe Odin3.ini
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 745 بازدید
با سلام این مدل گوشی رو میشه قفل شبکه رو باز کرد . چهطوری راهنمایی کنید ..
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
a310f 5.1.1 roota310m 5.1.1 root
آخرین پاسخ توسط morad, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
سلام استاتید عزیز چند تا پی اسمارت اوردن مشکل شیریت داره فایل رو دریافت میکنه اما ارسال نمیکنه کسی همچین مشکلی اگه داشته که حل کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط Farshadjavan, -
- 1 پاسخ
- 744 بازدید
برای گوشی سریال نامبر دستی هم وارد کردم ولی باز هم سیم کارت رو نشناخت راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
آموزش روت بدون دردسر و تست شده سامسونگ GT-I9301I 4.4.2 درود فایلی که قرار دادیم را در قسمت PDA گذاشته و اقدام به فلش کنید دانلود فایل
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
خاموش کردن قفل FRP سامسونگ J210F با Z3X PRO ******************************************** سلام بر همه فایل زیر رو از تب CP اودین روی گوشی رایت کنید با Z3X ریست FRP بزنید تمام J210F_FRP_Remove GSM-DEVELOPERS.IR
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
درود 1:گوشی را با فایل J700F XXU1AOI1 4FILE بدونه BL یا این فایل KSA-J700FXXU1AOG9 فلـش کنید 2:سپس از طریق otg با samsung bypass google verify.apk FRP را خاموش کنید 3:اگر احتمالا ب مشکل بیس باند و سریال برخوردید نهایتا با این فایل J700FXXU2APC4_J700FODD2APC1_SLK فلش کنید مشکلتون حل خواهد شد. خدم تست کردم...با آرزوی موفقیت.
آخرین پاسخ توسط chero70, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
سلام کسی اموزش نصب always on داره ک بشه روی گوشیای سری قبلی نصب کردش؟
آخرین پاسخ توسط Shaahin, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
پیش نیاز دانگل bst فایل cert را از ضمیمه دانلود کنید. SM-G925F_359520060416595 ============== روش استفاده از فایل IMEI certificate ================== مراحل : 1-دستگاه را روت نموده. 2-گرفتن نسخه پشتبان Backup EFS 3- وایپ Wip EFS 4- ترمیم Repair EFS 5-بارگزاری فایل cert توسط کابل UART 523k Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CERT FILE.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 2 پاسخ
- 744 بازدید
با عرض سلام و صبح بخیر خدمت همه ی شما یه نوت 4 هست که ریست میشد از اندرویید 6به 4.4.4دانگرید کردم مشکل حل شد یه مشکل دیگه پیدا شد اونم اینه که در حالت شبکه فرجی رو نمایش نمیده از این روش (Root/data/property/persist.radio.lteon.xml).فرجی رو اضافه میکنم ولی با تعویض سیم کارت دوباره مخفی میشه و باید از نو همه مراحل رو واسه سیم کارت حدید انجام داد ایا راهی وجود داره که به صورت دائمی گزینه LTE در منو انتخاب حالت شبکه اضافه بشه با تشکر از شما
آخرین پاسخ توسط aaaaa400, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
با سلام فایل FRP قابل رایت با odin >http://uplod.ir/f3ve9mzcjoik/S__FRP_SMG930F.tar.htm ریکاوری twrp >https://dl.twrp.me/herolte/twrp-3.0.2-2-herolte.img.tar.html فایل SuperSU-v2.70 >http://uplod.ir/hw43x9ujy7qe/RC-SuperSU-v2.70-20160314191951.zip.htm
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
انلاک g610 u00
توسط diplomat- 2 پاسخ
- 743 بازدید
سلام چندروزی هست که ب مشکل فلش کردن واسه g610 u00 و g730 u10 برخوردم که هیچ جور فلش نمیشد امروز توسایت شما دیدم یک فایل گذاشتید انلاک g730گفتید انلاک کنید وسپس با اخرین بیلد نامبر فلش کنید استاد عالی بود حال کردم اوکی شد یه همچین فایلی برا g610 u00هست
آخرین پاسخ توسط diplomat, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
TWRP For Galaxy Tablet S MODEL : SM - T80X
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 743 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i8200 برام اوردن که بعد از چند دقیقه کار ریست میشد بنده هم اومدم فلشش کنم ولی متاسفاته اول فلش fild شدش و گوشی هر کاری میکنم فلش نمیگیره و این تصویر رو گوشی اومده بنظرتون نیاز به ترمیم بوت داره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
آنلاک سامسونگ i8200n با باکس z3x درود آخرین نسخه باکس z3x را نصب کرده و قبل آنلاک روت نمایید Selected model: I8200N Selected port: Selected port speed: 115200 Searching ADB device... Please, allow USB debugging on phone... OK Reading phone info... Model: GT-I8200N Android version: 4.2.2 Product code: GT-I8200RWNVIT Phone version: I8200NXXUANG1 PDA version: I8200NXXUANG1 CSC version: I8200NVITANG1 IMEI: 359xxxxxxxxxxxx Phone S/N: R21Fxxxxxxxx Checking Super user right... true Bypass MSL... OK Unlocking... OK Rebooting phone... OK Unlock done Done with Samsung Tool v.19.1 =))=)) اینم لینک ابزار مورد نظر downlodownload vroo…
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
حذف موفقیت آمیز frp j5 با کرک میراکل البته این حذف بدین صورت بود که گوشی رو به حالت دانلودینگ برده و پس از مشاهده frp:on مجداا گوشی رو خاموش و روشن کرده و با استفاده از کرک میراکل frp این گوشی رو خاموش کردم و بعد از فلش کردن هیچ گونه ایرادی جهت بالا آمدن و لود شدن نرم افزار نبود
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 2 پاسخ
- 742 بازدید
روت موفقیت آمیز N920cd از جی اس ام دولوپرز **************************************************** سلام و درود آموزش روت تست شده برای این مدل(N920CD) رو جایی ندیدم،تقدیم دوستان میکنم. اول کرنل و فایل روت(SU) زیر رو به حافظه داخلی گوشی کپی کنید. Super SU Kernel بعد ریکاوری زیر رو روی گوشی با ادین 3.10 روی گوشی رایت کنید. Recovery بعد از نصب ریکاوری اول فایل Super SU بعد Kernel رو از ریکاوری نصب کنید نکته مهم این آموزش اینجاست که این آموزش مربوط به گوشی است که در تنظیمات گوشی مدل گوشی N920c و در،درب پشت گوشی مدل N920CD یعنی همان دوسیم نوشته شده است. موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
ممنون میشم برام قرار بدین این فایل رو
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
دوستان با ما همراه باشید.... دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 741 بازدید
یه E500H دارم گوشی لاک هستش یعنی سیمکارت که میندازیم روش گزینه unlock و dismiss میاره کسی میتونه کمک کنه ؟!
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
سلام هارد گوشی j500f سوحته دادم تعمیرکار تعویض کرده اما حالا سریال نداره و در این یکماه پیش چند نفر بردم نتونستن کاریش کنن میگن اگه آی سی قبلی سالم بود میشد ازش بکاپ گرفت الان چکار کنم سریال و آنتن گوشیم درست بشه؟ یه راه جلوم بذارید بدم تعمیرکار درستش کنه متشکرم
آخرین پاسخ توسط mostafa9112, -
- 1 پاسخ
- 741 بازدید
سلام گوشی G600-U8950 با CPU کوالکامه ، قفل داره. با کرک میراکل جواب نداد ، اصلا شناسایی نمیشه میگه ولوم پایین بالا رو بگیر وصل کن ، صفحه بنفش میاد روی گوشی و پورت COM67 و COM68 باهم شناسایی میشن ولی جواب نمیده راهی داره برای برداشتن قفل ؟
آخرین پاسخ توسط JameJam.Apple,