تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 850 بازدید
سلام دوستان، این مدل بعد از نصب twrp و su روی آرم دوم ریست میشه باید آن روت بشه یا ریکاوری اصلی نصب بشه روش؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
شناخت سیمکارت
توسط behnam1991- 4 پاسخ
- 850 بازدید
سلام دوستای عزیز نمیدونم جای درستی سوالمو مطرح کردم یا نه ولی ممنون میشم جوابمو بدین ی گوشی میخان برام از المان بفرستن ممنون میشم بگین باید چیکار کنم سیمکارتهای ایران رو بخونه ؟؟ اموزششم بذارین ممنون میشم ؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 850 بازدید
سلام j260f مشکل آنتن هست۴ فایل فلش زدم روت شده با z3x پچ میکنه ولی بازم ng هست
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 2 پاسخ
- 849 بازدید
اساتید کسی هست در این باب راهنمایی کنه که چطور میشه لایو رو برداشت یا حداقل روت یا ریکاوری روش نصب کنم که بشه وایپش کرد بدون بوتلوپ
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 2 پاسخ
- 849 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر دوستان رام کوک شده برای فارسی این مدل دارن لطفا بزارن اگر روشی برای فارسی کردن یا ریکاوری برای این مدل هست بزارتن در ضمن اندروید 5 هستش و مورکال کامل فارسی نمیشه تنظیمات و بقیه فارسی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 0 پاسخ
- 849 بازدید
درود دوستان عزیز در خدمت شما هستیم با حل مشکل روت نشدن این مدل بد قلق از خانواده مدیاتک فایل های مورد نیاز : برای دانلود بر روی هر کدام کلیک کنید از اطلاعات پشتیبان گیری کنید _ در این آموزش دیتا یوزر از بین میرود _دانلود TWRP نسخه 3.1.0 (کلیه حقوق برای انجمن XDA و کاربر ASHYX محفوظ میباشد) قابلیت رایت بر روی مدل های F/G/M _دانلود SUPER SU با نسخه 2.82 SR5 (کلیه حقوق برای تیم SUPER SU محفوظ میباشد) _دانلود غیر فعال کننده ENCRYPTION (کلیه حقوق برای انجمن XDA و کاربر ASHYX محفوظ میباشد) در صورت نیاز برای غیر فعالسازی مادام امنیت (توصیه نمیشود) آموزش : ابتدا تیک OEM رو در منوی توسعه دهنگی فعال کنید گوشی رو به دانلود مود برده و ف…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 849 بازدید
رفع مشکل multicore checksum mode سامسونگ بدون نیاز به باکس رای رفع مشکل کافیست فایل ضمیمه شده رو فلش کنید موفق باشید Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی MODE OFF.rar.html
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 0 پاسخ
- 848 بازدید
با سلام J410F ENG BOOT U2 U2ASF1 11M https://drive.google.com/file/d/1U4f4Mmqel5xKP0THIZ2v-eYjoiO9oRym/view J410F ENG MODEM U2 U2ASF1 32M https://drive.google.com/file/d/1U4f4Mmqel5xKP0THIZ2v-eYjoiO9oRym/view J410F ENG RECOVERY U2 U2ASF1 https://drive.google.com/file/d/1U4f4Mmqel5xKP0THIZ2v-eYjoiO9oRym/view 15M
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
مشکل B110E
توسط dj masud- 1 پاسخ
- 848 بازدید
با سلام گوشی رو وقتی سیمکارت میراری میشناسه و ارم اپراتورها میاد ولی زنگ بهش میزنی میگه خاموش.زنگ هم باهاش میزنی درحال تماس میاد و هیچیس نمیشه....با 2 فایل که تو گوگل پیدا کردم با کرک میراکل فلش کردم فرق نکرده
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 848 بازدید
سلام برای حذف frp این مدل راه حله ساده هست کافیه گوشی رو به دانلودینگ ببرید و در باکس z3x مدل j700h رو انتخاب کنید و گزینه resetFRP/React/EE رو بزنید تمام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 847 بازدید
http://www.mediafire.com/download/kmf9fifsrgr43p3/sm-g935f_rf8h21af40a_357329073180996_2-7-2016_22-13-17.rar pass:***********************
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
مشکل فلش j500
توسط dj masud- 3 پاسخ
- 847 بازدید
با سلام گوشی برچسب پشت باطری نوشته j500f ولی روی ریکاوری مود زده j500hxxs1ape1 مشکلش هم خاموش و روشن میشه میخام فلش کنم اول اینکه چه فایلی بزنم؟دوم ایمکه fro on هم هست باید چیکار کنم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
حذفFRP سامسونگA510F بافایل کامبینشن با سه ورژن مختلف A510F Combination
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
عرض سلام و ادب چند روز پیش اعلام مشکل برای گوشی A510fd در هنگام دانگرید و مشکل فریمور اضطراری کرده بودم و اما روش حل نرم افزارkeis 3 یا smart switch رو دانلود کنید از تب more software recover and .... رو انتخاب کنید سپس نرم افزار از شما مدل گوشی رو میخواد بعد از ارائه مدل شماره سریال گوشی سپس برای شما رام مخصوص اولیه گوشی شما رو ارائه میکنه که توسط خود نرم افزار دانلود میشه وقتی دانلود تموم شد نرم افزار به شما اخطار میده که گوشی رو به حالت دانلودینگ ببرید سپس عملیات فلش زدن توسط نرم افزار شروع میشه و یکمی بیشتر از اودین طول میکشه امیدوارم که شما هم اگر مشکلی مانند مشکل من داشتین با این روش مشکلتون برطرف بشه
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 2 پاسخ
- 847 بازدید
نصب قابلیت otg بر روی سامسونگE5
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 2 پاسخ
- 847 بازدید
با سلام رام گوشی j710FXXU4BRB2 هست ریست کرده الان روی گوگل مونده باکس Z3X اکتیو هم ندارم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 847 بازدید
دوستان عزیز کسی فایل ٍEFS گوشی G900h سالم واسه باکس Z3X داره واسم اپلد کنه ممنون میشم باتشکر
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 0 پاسخ
- 847 بازدید
خدمت دوستان عزیز Cert&QCN
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
کمک !!! s6 خاموش
توسط vso- 2 پاسخ
- 846 بازدید
دوستان ی g920f دارم که خاموشه و وقتی وصل میشه به سیستم علائمی نداره همچنین وقتی به منبع وصل میشه از 0.05 درصد رو به بالا تا 0.33 و 0.35 درصد میره ولی روشن نمیشه.باطری و السیدی تست شد. مشتری میگفت زدم شارژ اینجوری شد.
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
درود خدمت همکاران عزیز ..این گوشی هم بخاطر نبودن روت و متد مشخص مشکل ساز هست و اکثرا بعد WIPE EFS یا مشکل ترمیم ان مواجه هستن.. ابتدا رام زیر رو روی گوشی رایت کنید. J100FXXU0AOA8 بعد فایل زیر رو رایت کنید Dev-Host - ROOT FOR J100F BY HOSAM KASHTO.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service بعد با KINGOROOT گوشی رو روت کنید خوب حالا فایل های NV EFS CERT رو در اختار دارید...خدمت شما Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
حل مشگل بیس باند وسریال سامسونگ A700FD با سلام گوشی رو با فایلی که گذاشتم فلش کنید میبینید که بیس وباند سریال برگشته ودر نهایت اگه سریال مشگل داشت یه سرت رایت کنید یا علی. Dev-Host - 4files.pit.Galaxy.A7.DUOS.LTE.A7
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
مشکل سایت گمرک
توسط BALUCH.GSM- 1 پاسخ
- 846 بازدید
دوستان سایت گمرک روزها مشکل داره آیا راهی داره باروشی گوشی ثبت کرد؟
آخرین پاسخ توسط saeedreza, -
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
حذفfrp j700fبا فایلSBoot Files در اندروید6 صددرصدتست شده بعداز رایت فایلSBoot Files با اودین باz3x راحت انلاک میشه وگوشی رو روشن کنید بدونFRP بالا میاد http://www.mediafire.com/download/36nvrayulngr0lw/Samsung+SM-J700F+%28Galaxy+J7%29+Sboot+Files+With+Odin+Too.7z
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
سرت های تست شده جدید سامسونگ J200G-J500G-J100H-J700F-J700H *********************************************************************** سلام و درود بر دوستان عزیز همه این سرت ها تست شده و صد درصد مشکل گشاست. دانلود کنید
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 846 بازدید
با سلام و درود این هم فایل روت تست شده سامسونگ c5000 اندروید 6.0.1 لینک دانلود فایل TWRP رو رایت کنید و از طریق ریکاوری BETA-SuperSU رو instal کنید
آخرین پاسخ توسط wahid26,