تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 724 بازدید
سلام دوستان عزیز یه مشکلی پیش اومد برام که دیشب یه a720 باز کردم برای تعویض گلس ،وقتی اومدم برد رو خارج از فریم تست کنم با اتصال ئو نقطه مربوط به کلید پاور روشن کردمش ، ولی وقتی روشن میشه بعد از بالا اومدن دیگه کلید پاور کار نمیکنه.یهنی برای بردن به استند بای یا خاموش کردن گوشی دیگه هیچ عکس العملی نداره. ممنون میشم اگر با این مشکل برخوردید یا راه حلی دارید راهنمایی کنید. یا علی
آخرین پاسخ توسط hmc025, -
- 0 پاسخ
- 724 بازدید
TWRP For Galaxy Tablet S MODEL : SM - T80X
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 5 پاسخ
- 724 بازدید
سلام مشتری یه گوشی ساسونگ (s6 (g920f اورده ، اینطور که اعلام کرده بدون دلیل شروع به ری استارت کردن میکنه با آخرین ورژن فلش کردم اما بعد 2 روز دوباره همون مشکل پا بر جاست ...اینم بگم که توی ریکاوری و حالت دانلودینگ این اتفاق براش پیش نمیاد لطفا اگه از همکارا کسی راه حلی داره اعلام کنه ... ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 723 بازدید
سلام دوستان، این مدل بعد از نصب twrp و su روی آرم دوم ریست میشه باید آن روت بشه یا ریکاوری اصلی نصب بشه روش؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
سلام دوستان s6 رو یکی ازهمکار ها با فایل اشتباهی روت کرده بود و تاچ برعکس کار میکرد هر کاری کرد درست نشد بجز روش زیر دوستان برای حل این مشکل در 80 درصد جواب میده در سامسونگ های جدید و تست شده در s6 , j7 کافیه شما کد ستاره مربع دو شش شش سه مربع تماس رو بگید تا منویی باز بشه برای فیکس کردن تاچ و وای فا امیدوارم به کارتون بیاد کسانی که تست میکنن نتیجه رو قرار بدن در این تاپیک یا علی
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
سلام هارد گوشی j500f سوحته دادم تعمیرکار تعویض کرده اما حالا سریال نداره و در این یکماه پیش چند نفر بردم نتونستن کاریش کنن میگن اگه آی سی قبلی سالم بود میشد ازش بکاپ گرفت الان چکار کنم سریال و آنتن گوشیم درست بشه؟ یه راه جلوم بذارید بدم تعمیرکار درستش کنه متشکرم
آخرین پاسخ توسط mostafa9112, -
- 1 پاسخ
- 723 بازدید
سلام frp g955f android8 u4 گیر کردم کامبینیشن هم زدم نشد چکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
حذفfrp j200g در تمام ورژن های اندروید سلام به تمامی دوستان این مدل برای حذفfrp بدقلق هستش وباکس ها ساپورت نمی کنن ولی بااین روش خودم تونستم بدونه دردسر بازش کنم توجه داشته باشید برای اینکار باید ازodin 3.09 استفاده کنید فایلBL_J200G BY SAGAR GUPTA رو درقسمتbl وفایلMODEM_J200G BY SAGAR GUPTA رو در cpقسمت قراردهید روی گوشی رایت کنید وبعدان باهر باکسی میتونید انلاکش کنید. دانلود فایل:j200g unlocking files - Download - 4shared - SAGAR GUPTA پسورد:qwerty1234
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
سلام کسی اموزش نصب always on داره ک بشه روی گوشیای سری قبلی نصب کردش؟
آخرین پاسخ توسط Shaahin, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
a310f 5.1.1 roota310m 5.1.1 root
آخرین پاسخ توسط morad, -
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
با سلام فایل FRP قابل رایت با odin >http://uplod.ir/f3ve9mzcjoik/S__FRP_SMG930F.tar.htm ریکاوری twrp >https://dl.twrp.me/herolte/twrp-3.0.2-2-herolte.img.tar.html فایل SuperSU-v2.70 >http://uplod.ir/hw43x9ujy7qe/RC-SuperSU-v2.70-20160314191951.zip.htm
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
درخواست روت j710
توسط mohsen20- 3 پاسخ
- 722 بازدید
درخواست روت j710 اندروید 7 ممنون میشم چند مورد تست کردم نمیشه
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 2 پاسخ
- 722 بازدید
لطفا دوستان مستقیم کنید بسیار ضروری است Download file TGY-J5108ZHU1API2-20161011151343.zip
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
آموزش حل مشکل بیسباند n910f اندروید 6.0.1 تست شده درود دوستانی که مشکل بیسباند رو تو اندروید 6 داشتن مشخصه ای که قرار میدم رو روی گوشی رایت کنین تا حل بشه مشکلتون صد در صد روش فوق تست شده خدمت شما سربلند باشید....
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
Samsung J2 J200xx Series Root For All Variants SM-J200F, SM-J200M, SM-J200G, SM-J200GU, SM-J200F, SM-J200BT, SM-J200Y Twrp Recovery:Download TWRP for j2lte Supersu:SuperSU Download J2 (SM-J200H only ) Pre-Rooted Firmware J200HXXU0AOIB_5.1.1_Pre_Rooted_firmware_byANDROTECHNOLOG.tar.7z - Google Drive
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 721 بازدید
سلام گوشی G600-U8950 با CPU کوالکامه ، قفل داره. با کرک میراکل جواب نداد ، اصلا شناسایی نمیشه میگه ولوم پایین بالا رو بگیر وصل کن ، صفحه بنفش میاد روی گوشی و پورت COM67 و COM68 باهم شناسایی میشن ولی جواب نمیده راهی داره برای برداشتن قفل ؟
آخرین پاسخ توسط JameJam.Apple, -
- 1 پاسخ
- 721 بازدید
با سلام این مدل گوشی رو میشه قفل شبکه رو باز کرد . چهطوری راهنمایی کنید ..
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
با سلام این هم کاستوم ریکاوری محبوب TWRP برای گوشی سامسونک A8. فایل به راحتی از طریق اودین و در حالت دانلودینگ قابل رایت هستش لینک صفحه دانلود-لینک مستقیم و پرسرعت موفق و سربلند باشید
آخرین پاسخ توسط maziyar78, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
مهم ترین ویژگی های نرم افزار Tongbu - سازگاری با آیفون، آیپد و آیپاد - بدون نیاز به جیلبرک - پشتیبانی از نسخه های مختلف iOS - دارای بانک قوی نرم افزار و بازی - دانلود برنامه ها و نرم افزارهای پولی app store نسخه ویندوز 32 بیت نسخه ویندوز 64 بیت
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
درود دوستان پیش نیاز این کار روت دستگاه و همچنین برنامه root explorer هستش شروع کار: وارد برنامه root explorer شید از مسیر root وارد پوشه efs شید حالا وارد پوشه factoryapp شید حالا فایل های این پوشه رو با دقت نگا کنید و فایل serial_no رو داخل text editor باز کنید و پس از ویرایش sn ذخیره و ریستارت کنید تست شده در گوشی a520f
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
ممنون میشم برام قرار بدین این فایل رو
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
Download and extract Patched Odin G930A: Rooted Boot.tar G935A: Rooted Boot.tar Setup Minimal ADB and Fastboot drivers on your PC Download SuperSU.zip and extract it to a new folder named supersu. Copy the supersu folder to the C:/Program Files or Program Files x86/Minimal ADB and Fastboot. (This directory will appear only after you’ve installed the drivers linked above.) ---------------------------------------------------- Root the At&t Galaxy S7 and S7 Edge Download the rooted boot.tar file according to your …
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 3 پاسخ
- 719 بازدید
گوشی قفل هست ریکاوری کاستوم نصب کردم فایل حذف قفل تو مموری ریختم ..از طریق ریکاوری نصب کردم اما همچنان گوشی داری قفل هست لطفا راهنمایی کنید....
- 2 پاسخ
- 719 بازدید
دوستان سلام برای برداشتن frp فایل sboot کامبی رایت کردم الان گوشی فلش نمیگیره همش ارور میده g955f اندروید8 با z3x eft و ادین هم تست کردم جواب نداد فایل sboot از رام رسمی هم زدم کامبی کامل رایت کردم کلا فلش نمیشه همون اول ترور میده و گوشی ریست میشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368,