تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
سلام خدمت کاربران شریف انجمن مشکل برعکس کار کردن تاچ بعد از اپدیت یا روت برای خیلی از همکاران پیش اومده که با هیچ روشی به نتیجه نرسیدن در اینجا یه روش ساده معرفی میکنم که 100 در صد این مشکل حل میشه فقط کافیه گوشی روشن کنید به اینترنت متصل بشید کد زیر را شماره گیری کنید >*#2663# بعد از شماره گیری این کد فریمور تاچ را اپدیت کنید ضمنا یاداور میشم در صورتی که نتونستید با تاچ کار کنید کیبورد را توسط کابل otg به گوشی وصل کنید اموزش ساده بود اما مهم . یادتون باشه ارزش کار رو بدونید موفق و سر بلند باشید
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
سلام ابتدا این فایل رو اجرا کنید : اینجا بعد فایل SM-N900V_FI_ROOTE.exe رو اجرا کنید و گوشی به دانلود مد میره و با اودین فایل 1.tar رو در پوشه روی گوشی نصب کنید و پس از ریستارد فایل دومی رو نصب کنید ..پس از ریستارت صبر کنید تا کینگو روت روی گوشی نصب بشه و تمام ً@*&،18
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 470 بازدید
سلام خسته نباشید فایل ریکاوری n920cرو میخواستم ممنون اگه کسی داره بزاره واسم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 495 بازدید
با سلام دوستان در جریان هستن اکانت گوگل به روشهای مختلف برداشته میشه اما سامسونگ اکانت به این راحتیها حذف نمیشه من این روش را بر رو گوشی note3 n9005تست کردم و به راحتی اکانت گوگل حذف شد حتی با باکسهای مانند اختاپوس وbstوz3xهم تست کردم پیام موفقیت در انلاک میداد اما باز نمیشد دوستان اول با باکس تست کنن در صورت نتیجه نگرفتن با این روش راحت برداشته میشود اینم اضافه کنم با دانگرید کردن گوشی سامسونگ اکانت برداشته نشد
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
مراحل کار : کافیست در زمان درخواست اکانت گوگل چند مرتبه اشتباه وارد کنید و بر روی فراموشی پسورد (forge password) کلیک کنید و مشاهده میکنید که با استفاده از مرورگر گوشی میتوانید وارد اکانت جیمیل شوید ولی در اینجا شما برنامه frp bypass.apk را با پسوند apk در گوگل جستجو کنید و بر روی گوشی دانلود و در انتها نصب کنید و سپس از داخل گوشی ریست فکتوری کنید نکته : برنامه frp.apk را میتوان با نام های دیگر در اینترنت جستجو کرد. مثل Bypass any Samsung Google Account Lock تمام
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام به تازگی باکس z3x تهیه کردم برای شروع میخاستم سریال i9301i ترمیم کنم ولی وقتی با برنامه SamsungToolPRO 24.4 مدل رو انتخاب میکنم گزینه repair وجود نداره به جاش گلیدهای دیگه وجود داره در حالی گه مثلا i9500 رو انتخاب میکنم گزینه ریپیر و قسمتهای مربوط به ترمیم وجود داره؟ در این مدل ریپیر به چه صورته و همین طور مدل مثلا i9500 گوش روت شدس و آماده برا رپیره ؟مشکل سریال دارن با تشکر
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 500 بازدید
با سلام خدمت دوستان ریکاوری کاستوم twrp اینم ادرسش Devices
آخرین پاسخ توسط امید, -
- 15 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام دو عدد گوشی I9301 , I9500 که i9500 مشکل سریال null داره باکس هم ندارم چجوری میشه درستش کرد؟ ولی i9301 هم چیزش درسته ولی آنتن نمیده ایراد هم نرم افزاریه ؟ممنون منیشم کمک کنید بهترین باکس برای ترمیم بیس باند و سریال کدوم باکسه؟ با تشکر
- 0 پاسخ
- 552 بازدید
با سلام یه s5282 برام اومده مشکل تاچ داره یا کار نمیکنه یا قاطی کار میکنه کارهای انجام شده 1:سرویس کامل 2:تعویض چندین تاچ حتی تاچ فابریک 3:فلش 4 فایله با دانلودر 4:لحیم سردی سوکت فلت LCD
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 0 پاسخ
- 614 بازدید
نرم افزار انلاک کد و پترین برای اندروید دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 508 بازدید
Operation: Flash Selected model: SM-J700F Software version: 24.3 File analysis... OK Total file size: 0x7A72B740 (1959 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM3 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Sending sboot.bin... OK Sending cm.bin... OK Sending boot.img... OK Sending recovery.img... OK Sending system.img... OK Sending cache.img... OK Sending hidden.img... OK Sending modem.bin... OK Flashing done (time - 00:02:23) Done with Samsung Tool PRO v.24.3
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
Operation: Reset FRP/React/EE Selected model: SM-J700F Software version: 24.3 Searching Samsung USB Flash Interface... detected COM3 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Searching FRP lock... OK Erasing FRP... OK Searching Reactivation lock... not supported Searching EE lock... OK Erasing EE lock... OK Reset done Done with Samsung Tool PRO v.24.3
آخرین پاسخ توسط saed.danger, -
- 1 پاسخ
- 561 بازدید
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
آخرین پاسخ توسط alikasdf, -
- 0 پاسخ
- 450 بازدید
Samsung G530T FRP unlock Succesful using G530F octoplus 2.2.0 Platform: Samsung Android Selected port: COM15 Selected model: SM-G530F To put SM-G530F into Download Mode, You have to perform the following steps: 1. Reconnect the battery. 2. Press and hold "Volume-" + "Home" + "Power ON" keys. 3. When phone turns on, press "Volume+" key. Searching for a phone. Please wait... Phone found. Initializing.. Resetting FRP lock..success Resetting EE lock..success Resetting Samsung Account lock..not supported Reset operation completed!
آخرین پاسخ توسط parwezyosofi, -
- 0 پاسخ
- 438 بازدید
Operation: Flash Selected model: SM-A500H Software version: 24.3 File analysis... OK Total file size: 0x4621EDA8 (1122 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM32 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Sending oemsbl... OK Sending appsbl... OK Sending qcsbl.mbn... OK Sending qcsblhd_cfgdata.mbn... OK Sending system.img.ext4... OK Sending boot.img... OK Sending recovery.img... OK Sending cache.img.ext4... OK Sending hidden.img.ext4... OK Sending fat.bin... OK Flashing done (time - 00:10:57) Done with Samsung Tool PRO v.24.3
- 0 پاسخ
- 496 بازدید
] Note: Before trying * It should work on all country build firmware's as we tested on france,ksa,germany firmware's. * Battery charge should be at least above 70% Setting apk here * And the more important thing is you need to keep your phone 7 to 8 hours without plugin in usb or charge otherwise you will not get the change charging location option. * After access setting, Go to about simply tap on build nuber to enable developer option check oem unlock and reset yur phone. Setting apk here http://www.kaavu.com/lock.apk Password : Get it from attachment Tested firmwares http://samsung-updates.ru/update5/samsgradesa/XEF-G935FXXU1APC8…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 506 بازدید
Operation: Unlock Selected model: SM-J500FN Selected port: COM53 SAMSUNG Mobile USB Serial Port Software version: 24.3 Reading phone info... Reading IMEI... OK IMEI: 357339076415588 Unlocking... OK Reseting... OK Unlock done Done with Samsung Tool PRO v.24.3
- 6 پاسخ
- 956 بازدید
آموزش تخصصی-حذف frp پروتوکل امنیتی جدید سامسونگ - برای اولین بار در انجمن های ایرانی ارائه از gsm-developers.ir برای گوشی های جدید سامسونگ که بوت لودر ارتقا داده شده و قابلیت دانگرید ندارن از جمله j7 j700fxxu2apc4 منبع : gsmhosting
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
مشکل روی آرم g7102
توسط tifo02- 4 پاسخ
- 677 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ G7102 مشتری آورده رو آرمه با تک فایل و چهار فایل همراه با فایل pit زدم اصلا فلش نمیگیره تو ریکاوری مد هم میری این نوشته میاد
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 2 پاسخ
- 468 بازدید
سلام دوستان این گوشی مشکل هنگ لوگو داشت با این فایل فلش کردم ولی ارور میداد <ID:0/067> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> S6102JPLL1_S6102OJPLL1_S6102XXLK2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/067> Odin v.3 engine (ID:67).. <ID:0/067> File analysis.. <ID:0/067> SetupConnection.. <ID:0/067> Initialzation.. <ID:0/067> Set PIT file.. <ID:0/067> DO NOT TURN OFF TARGET!! <ID:0/067> Get PIT for mapping.. <ID:0/067> Firmware update start.. <ID:0/067>…
- 10 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام گوشیم سریال نول و بیس باند ناشناخته چندجا بردم با چند نوع باکس زدن گفتن نمیشه و مشکل از سخت افزاره ولی با اپدیت اینجوری شد !!! چرا با باکس راه نمیوفته؟ دیگه خسته شدم توروخدا یه راه کاری چیزی بدین خیلی خستم =((
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 827 بازدید
سلام ... دوستان گوشی مال همچراغم هستش خیلی تاکید داره اطلاعاتم پاک نشه؟
آخرین پاسخ توسط reza-m-sar, -
- 18 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان j700f قفل frp داره خواهشا اگر کسی راه حلی تست شده داره برام بذاره با تشکر
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 1 پاسخ
- 573 بازدید
سلام کسی از دوستان فایل bl برای ریست FRP N910g نداره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313,