تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 752 بازدید
با سلام J410F ENG BOOT U2 U2ASF1 11M https://drive.google.com/file/d/1U4f4Mmqel5xKP0THIZ2v-eYjoiO9oRym/view J410F ENG MODEM U2 U2ASF1 32M https://drive.google.com/file/d/1U4f4Mmqel5xKP0THIZ2v-eYjoiO9oRym/view J410F ENG RECOVERY U2 U2ASF1 https://drive.google.com/file/d/1U4f4Mmqel5xKP0THIZ2v-eYjoiO9oRym/view 15M
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 752 بازدید
z3x ورژن 22 را نصب کنید گوشی باید روت بشه
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 752 بازدید
مشکل در کانکت شدن وای فای داره فلش کردم درست میشه ولی بعد از یه مدت باز هم همینطور میشه یعنی موقع وصل شدن به وای فای مینویسه در حال وصل شدن ولی وصل نمیشه یه فایل فیکس داشتم براش الان ندارم ممنون میشم یکی اون فایلو برام بفرسته
آخرین پاسخ توسط sajad662, -
- 0 پاسخ
- 751 بازدید
آموزش حذف گوگل اکانت سامسونگ j120h/ds تست شده از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که با مشکل حذف گوگل اکانت رو با این مدل داشتن با ما همراه باشن این گوشی از اون گوشی های بد قلق بوده برا حذف FRP کافیست: برا حل مشکل این مدل از گوشی باکس نازنین z3x رو اجرا و مدل رو روی j500H قرار و آنلاک بکنینً@*&،353553 اینم از لاگ اش [/font][/size][font=arial narrow][size=5][size=3]Operation: Reset FRP/React/EESelected model: SM-J500H Selected port: COM1 Port de communication Software version: 24.9 Searching Samsung USB Flash Interface... detected COM7 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Searching FRP lock... OK [color=#0000cd] …
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 751 بازدید
[GADGETSDR.COM]COMBINATION_TMB_FA70_J327TUVU1AQC3
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
درخواست روت j710
توسط mohsen20- 3 پاسخ
- 750 بازدید
درخواست روت j710 اندروید 7 ممنون میشم چند مورد تست کردم نمیشه
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
g930f انلاک شبکه
توسط dezroid- 1 پاسخ
- 750 بازدید
گوشی سامسونگ G930F اندروید 8 با باکس که میخام قفل شبکه رو باز کنم ارور میده راه حلش چیه کسی میتونه راهنمایی کنه؟ Searching Samsung modem... detected COM344 Reading phone info... Model: SM-G930F AP version: G930FXXS2ERG7 CSC version: G930FXEO2ERE8 CP version: G930FXXU2ERD6 Product code: XEO Phone SN: R58K725EZYP IMEI: 356457098264684 Unique number: CE041824B0E3C4C10C Reading IMEI... OK IMEI: ................ (SIGN: OK) Reading data from phone... error (0) Try downgrade modem if possible Done with Samsung Tool PRO v.33.8 ارور دانگرید مودم میده
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 750 بازدید
سلام.دوستان اگه کسی ای اف اس سالم n910c روداره زحمت بکشه اپ کنه ممنون میشم..
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
- 0 پاسخ
- 749 بازدید
با سلام دوستان میشه رام j7008 بزاربد.دو تا فایل زدم ولی دوربین از کار می افته یا پرپر میکنه سیاه میشه
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 749 بازدید
درود توجه داشته باشید آموزش زیر روی اکثر مدل های سامسونگ با اندروید 5 یا پایینتر به راحتر جواب میده : ابتدا فایل TWRP مدل مورد نظر را رایت کرده و بعد از اون وارد ریکاوری شده و بعد وارد گزینه Advence و بعد واردشده و در پوشه data/system فایل هایی که پسوند key دارند رو پاک کنید . توجه: در برخی مدل ها پسوند فایل ها db هستش.اسم فایل ها هم مشخصه مثل : paasword یا lock setting finger
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 749 بازدید
. Trail Of itools 4 English itools classic – classic interface, simple operation itools pro for Mac – Apple management tool on macOS itools 3 – Manage iOS, Android platforms, Support iOS & Android devices and change between two devices itools 4 English Now the latest itools 4 comes in English, Traditional Chinese, German, Russian, Korean, Thai and Vietnamese Improvements Of itools 4 English New Version 4.0 New Vision, New Experience Perfect Support for iPhone 8&X Mobile Phone Relocation ApplicationS, photos and other data backup by clicking one button For Download Visit https://…
آخرین پاسخ توسط brian775, -
- 2 پاسخ
- 749 بازدید
سلام دوستان علامت انتن شده مثل علامت ورود ممنوع..فول فایل زدم ...سریال و بیس هم داره ....
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 749 بازدید
سلام خدمت دوستان باز کردن قفل جیمیل سامسونگ برای سکوریتی اکتبر 2016 برای اولین بار این روش کاملا جدیده که کلیپشو خودم تهیه کردم دوستان میتونن از یوتیوب دانلود کنن و روی گوشی های j710 2016و g935f تست شده بدون احتیاج به سیستم و کابل otg و هر گونه کابل موارد لازم داشتن سیم کارت پین دار و هندزفری بلوتوث ""کپی با ذکر منبع بلا مانع میباشد "" لینک :https://youtu.be/2xTYfbhrDXU
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 1 پاسخ
- 748 بازدید
درود بدون هیچ توضیح اضافه گوشی رو روت کرده و از فایلهیی که قرار دادم برای حل مشکل سریال استفاده کنید موفق باشید download efs download cert download resat msl
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 748 بازدید
درخواست راهنمايي براي آنلاك و برداشتن frp a520f bst فقط دارم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
این مدل گوشی برام اوردن و با اندروید 4.4.2 منتهی با فارسیه n9005 فارسی بود و ازش با cwm بکاپ گرفتم اصل گوشی n900t هست که می میخوام فارسی کنم رام این http://gsm-developers.ir/thread3181.htmlرو هم تست کردم و فول وایپ کردم cwm نصب کردم و رامی هم که خودم اول بکاپ گرفته بودم دوباره ریستور کردم و فول وایپ کردم و رام در هر دو حالت کامل نصب میشه منتهی وقتی میخوای مرحله setup wizard رو تموم کنی خطای متوقف شد میزنه و برمیگرده به مرحله اول و انتخاب زبان کسی میتونه راهنمایی کنه یا بگه کجای کار اشتباس ؟
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
<ID:0/030> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> BL_N5100XWDNF1_1312853_REV01_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CSC_OJV_N5100OJVDNF1_1312853_REV01_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CSC_OJV_N510…
آخرین پاسخ توسط reza_68, -
- 5 پاسخ
- 747 بازدید
فایل کامبینش از فروشگاه گرفتم متاسفانه رایت نمیشه [h=1][/h]
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 2 پاسخ
- 747 بازدید
سلام دوستان این مدل مموری نمیخوره که فایلها رو انتقال بدم و ازروش سیم کارت پین دار بازش کنم.لطفا راهنمایی کنید برنامه syde هم نمیشناسش.لطفا کمک یاعلی
آخرین پاسخ توسط مهدی قلی پور, -
twrp
توسط mansourhelfi- 1 پاسخ
- 747 بازدید
سلام اساتید عزیز twrp g9009d کسی این فایلو داره؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
– Error 1 : اگر در حال دانگرید در ورژن پایین تری باشید با این ارور مواجه خواهید شد، البته در حال حاضر این ارور خیلی کم پیش می آید. مثلا شما در حال دانگرید از ios 5 به iOS 4 با این ارور روبرو خواهید شد زیرا دیوایس شما به حالت ریکاوری مد رفته است، برای حل این مشکل باید از برنامه های TinyUmbrella و FixRecovery استفاده کنید. در ضمن می توانید از هر برنامه دیگری که می تواند دیوایس شما را از حالت ریکاوری خارج کند استفاده کنید. باید توجه داشته باشید و سعی کنید همیشه از آخرین ورژن نرم افزار آیتیونز استفاده کنید زیرا یکی از دلایل این ارور استفاده از نسخه قدیمی آیتیونز نیز می باشد. – Error 6 : ارور 6 در هنگام ریستور و دانگرید رخ می دهد، شما باید برای رفع این مشکل کامپیوتر خ…
آخرین پاسخ توسط majid77, -
- 3 پاسخ
- 746 بازدید
گوشی قفل هست ریکاوری کاستوم نصب کردم فایل حذف قفل تو مموری ریختم ..از طریق ریکاوری نصب کردم اما همچنان گوشی داری قفل هست لطفا راهنمایی کنید....
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
حذفfrp j200g در تمام ورژن های اندروید سلام به تمامی دوستان این مدل برای حذفfrp بدقلق هستش وباکس ها ساپورت نمی کنن ولی بااین روش خودم تونستم بدونه دردسر بازش کنم توجه داشته باشید برای اینکار باید ازodin 3.09 استفاده کنید فایلBL_J200G BY SAGAR GUPTA رو درقسمتbl وفایلMODEM_J200G BY SAGAR GUPTA رو در cpقسمت قراردهید روی گوشی رایت کنید وبعدان باهر باکسی میتونید انلاکش کنید. دانلود فایل:j200g unlocking files - Download - 4shared - SAGAR GUPTA پسورد:qwerty1234
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
سلام برای حذف frp این مدل راه حله ساده هست کافیه گوشی رو به دانلودینگ ببرید و در باکس z3x مدل j700h رو انتخاب کنید و گزینه resetFRP/React/EE رو بزنید تمام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی,