تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
این مدل گوشی برام اوردن و با اندروید 4.4.2 منتهی با فارسیه n9005 فارسی بود و ازش با cwm بکاپ گرفتم اصل گوشی n900t هست که می میخوام فارسی کنم رام این http://gsm-developers.ir/thread3181.htmlرو هم تست کردم و فول وایپ کردم cwm نصب کردم و رامی هم که خودم اول بکاپ گرفته بودم دوباره ریستور کردم و فول وایپ کردم و رام در هر دو حالت کامل نصب میشه منتهی وقتی میخوای مرحله setup wizard رو تموم کنی خطای متوقف شد میزنه و برمیگرده به مرحله اول و انتخاب زبان کسی میتونه راهنمایی کنه یا بگه کجای کار اشتباس ؟
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
آموزش : 1. اول گوشی را روت کنید. 2. نرم افزار root explorer را نصب کنید. 3. به مسیر زیر برید و ان را دونبال کنید. کد: 1) Open Root Explorer 2) Navigate To "efs/FactoryApp/" 3) Open "FactoryMode" File As Text And Edit It "FactoryMode"----OFF Need To ON FactoryMode 4) Open "Keystr" File As Text And Edit It "Keystr" -----OFF Need To ON "Keystr" 5) Reboot Phone
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
سرت های تست شده جدید سامسونگ J200G-J500G-J100H-J700F-J700H *********************************************************************** سلام و درود بر دوستان عزیز همه این سرت ها تست شده و صد درصد مشکل گشاست. دانلود کنید
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 771 بازدید
سلام دوستان این مدل مموری نمیخوره که فایلها رو انتقال بدم و ازروش سیم کارت پین دار بازش کنم.لطفا راهنمایی کنید برنامه syde هم نمیشناسش.لطفا کمک یاعلی
آخرین پاسخ توسط مهدی قلی پور, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
با سلام دوستان میشه رام j7008 بزاربد.دو تا فایل زدم ولی دوربین از کار می افته یا پرپر میکنه سیاه میشه
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
مشکل سایت گمرک
توسط BALUCH.GSM- 1 پاسخ
- 771 بازدید
دوستان سایت گمرک روزها مشکل داره آیا راهی داره باروشی گوشی ثبت کرد؟
آخرین پاسخ توسط saeedreza, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
اگر موفق به ریستوره دستگاهتون از طریق برنامه ایتونز نشدین از این برنامه استفاده کنید لینک دانلود مستقیم : http://fa.softoware.net/get-3utools.html?ir=1
آخرین پاسخ توسط mommom6969, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
عرض سلام و ادب چند روز پیش اعلام مشکل برای گوشی A510fd در هنگام دانگرید و مشکل فریمور اضطراری کرده بودم و اما روش حل نرم افزارkeis 3 یا smart switch رو دانلود کنید از تب more software recover and .... رو انتخاب کنید سپس نرم افزار از شما مدل گوشی رو میخواد بعد از ارائه مدل شماره سریال گوشی سپس برای شما رام مخصوص اولیه گوشی شما رو ارائه میکنه که توسط خود نرم افزار دانلود میشه وقتی دانلود تموم شد نرم افزار به شما اخطار میده که گوشی رو به حالت دانلودینگ ببرید سپس عملیات فلش زدن توسط نرم افزار شروع میشه و یکمی بیشتر از اودین طول میکشه امیدوارم که شما هم اگر مشکلی مانند مشکل من داشتین با این روش مشکلتون برطرف بشه
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 1 پاسخ
- 770 بازدید
با سلام. فایل های کامبیشن در گوشی های سامسونگ در تعمیرات نرم افزاری و گاها تست های سخت افزاری کاربرد دارد ین فایل ها در کمپانی سامسونگ جهت تست گوشی استفاده می شوند. نصب این رام ها بر روی اکثر گوشی های که به هر نحو روی آرم گیر کرده و یا اکتیو نمی شوند امکان پذیر است. از دیگر مزیت های این نوع رام ها می توان به مواردی اشاره کرد که با دستکاری شما، سریال گوشی ازبین می رود که با نصب این رام می توانید به سریال اصلی گوشی برگردید. ویژگیهای فایلهای COMBINATION : امکان دانگرید بدون دردسر حذف گوگل اکانت رفع مشکلات عدم نصب رام رفع مشکل هنگ پی در پی حل مشکل ارور DRK امکان تست تمامی قطعات دستگاه ترمیم سریال NULL دربعضی موارد …
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 770 بازدید
درود توجه داشته باشید آموزش زیر روی اکثر مدل های سامسونگ با اندروید 5 یا پایینتر به راحتر جواب میده : ابتدا فایل TWRP مدل مورد نظر را رایت کرده و بعد از اون وارد ریکاوری شده و بعد وارد گزینه Advence و بعد واردشده و در پوشه data/system فایل هایی که پسوند key دارند رو پاک کنید . توجه: در برخی مدل ها پسوند فایل ها db هستش.اسم فایل ها هم مشخصه مثل : paasword یا lock setting finger
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
ممنون میشم برام قرار بدین این فایل رو
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
سلام گوشی s6 edge با مشخصه g920f برام اومده که با سیم کارت و بدون سیم کارت شماره که میگیریم میزنه در شبکه ثبت نشده است مشکل رجیستری نداره نرم افزار هم همه کاری کردم به غیر از efs چون نمیخوام سریال عوض بشه گوشی خود به خود اینجوری شده و موارد مشابه هم داشتم تو این مدل قبلا که رد کردم دوستان اگر نظری دارند ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rohanimojtaba, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
[TABLE=class: tablepress tablepress-id-2 dataTable no-footer] [TR=class: row-1 odd] [TH=class: column-1 sorting, colspan: 1][/TH] [TH=class: column-2 sorting, colspan: 1][/TH] [TH=class: column-3 sorting, colspan: 1][/TH] [/TR] [TR=class: row-2 even] [TD=class: column-1]EK-GC100 [/TD] [TD=class: column-2]4.1.1[/TD] [TD=class: column-3]Password = root1[/TD] [/TR] [TR=class: row-3 odd] [TD=class: column-1]EK-GC200[/TD] [TD=class: column-2]4.3[/TD] [TD=class: column-3]Password = root2[/TD] [/TR] [TR=class: row-4 even] [TD=class: column-1]Galaxy Nexus[/TD] [TD=class: column-2]4.0.2[/TD] [TD=class: column-3]Password = root3[/TD] [/TR] [TR=class: row-5 odd…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
TWRP For Galaxy Tablet S MODEL : SM - T80X
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
رفع مشکل multicore checksum mode سامسونگ بدون نیاز به باکس رای رفع مشکل کافیست فایل ضمیمه شده رو فلش کنید موفق باشید Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی MODE OFF.rar.html
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 1 پاسخ
- 769 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی البته با اجازه استادان محترم اودین رو آپ کردم فارسی شده توسط بنده Odin3 v3.12.10.exe Odin3.ini
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 769 بازدید
درود بدون هیچ توضیح اضافه گوشی رو روت کرده و از فایلهیی که قرار دادم برای حل مشکل سریال استفاده کنید موفق باشید download efs download cert download resat msl
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 769 بازدید
با سلام این مدل گوشی رو میشه قفل شبکه رو باز کرد . چهطوری راهنمایی کنید ..
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 769 بازدید
سلام استاتید عزیز چند تا پی اسمارت اوردن مشکل شیریت داره فایل رو دریافت میکنه اما ارسال نمیکنه کسی همچین مشکلی اگه داشته که حل کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط Farshadjavan, -
- 3 پاسخ
- 768 بازدید
گوشی قفل هست ریکاوری کاستوم نصب کردم فایل حذف قفل تو مموری ریختم ..از طریق ریکاوری نصب کردم اما همچنان گوشی داری قفل هست لطفا راهنمایی کنید....
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
کمک !!! s6 خاموش
توسط vso- 2 پاسخ
- 768 بازدید
دوستان ی g920f دارم که خاموشه و وقتی وصل میشه به سیستم علائمی نداره همچنین وقتی به منبع وصل میشه از 0.05 درصد رو به بالا تا 0.33 و 0.35 درصد میره ولی روشن نمیشه.باطری و السیدی تست شد. مشتری میگفت زدم شارژ اینجوری شد.
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 0 پاسخ
- 768 بازدید
[GADGETSDR.COM]COMBINATION_TMB_FA70_J327TUVU1AQC3
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 768 بازدید
پیش نیاز دانگل bst فایل cert را از ضمیمه دانلود کنید. SM-G925F_359520060416595 ============== روش استفاده از فایل IMEI certificate ================== مراحل : 1-دستگاه را روت نموده. 2-گرفتن نسخه پشتبان Backup EFS 3- وایپ Wip EFS 4- ترمیم Repair EFS 5-بارگزاری فایل cert توسط کابل UART 523k Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CERT FILE.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 3 پاسخ
- 768 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i8200 برام اوردن که بعد از چند دقیقه کار ریست میشد بنده هم اومدم فلشش کنم ولی متاسفاته اول فلش fild شدش و گوشی هر کاری میکنم فلش نمیگیره و این تصویر رو گوشی اومده بنظرتون نیاز به ترمیم بوت داره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,