تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 884 بازدید
سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه این قفلی رو که تماس میگیری میاد رو صفحه و میگه با دوبار ضربه زدن باز میشه رو برداشت که نباشه اون قفله ؟؟؟با تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 884 بازدید
آموزش روت سامسونگ s7580 تست شده از جی اس ام دولوپرز درود فایل ریکاوری و super su که قرار دادیم را از لینک زیر دانلود و با اودین فلش کنید فایل ریکاوری فایل super su موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 884 بازدید
آموزش روت بدون دردسر و تست شده سامسونگ GT-I9301I 4.4.2 درود فایلی که قرار دادیم را در قسمت PDA گذاشته و اقدام به فلش کنید دانلود فایل
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 884 بازدید
سلام دوستان این مدل مموری نمیخوره که فایلها رو انتقال بدم و ازروش سیم کارت پین دار بازش کنم.لطفا راهنمایی کنید برنامه syde هم نمیشناسش.لطفا کمک یاعلی
آخرین پاسخ توسط مهدی قلی پور, -
- 2 پاسخ
- 884 بازدید
سلام دوستان یه گوشی n920c هست رو frp lock مونده و بالا نمیاد چیکار کنم؟ با ادین فقط بفرمایید ن باکس ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 884 بازدید
[TABLE=class: tablepress tablepress-id-2 dataTable no-footer] [TR=class: row-1 odd] [TH=class: column-1 sorting, colspan: 1][/TH] [TH=class: column-2 sorting, colspan: 1][/TH] [TH=class: column-3 sorting, colspan: 1][/TH] [/TR] [TR=class: row-2 even] [TD=class: column-1]EK-GC100 [/TD] [TD=class: column-2]4.1.1[/TD] [TD=class: column-3]Password = root1[/TD] [/TR] [TR=class: row-3 odd] [TD=class: column-1]EK-GC200[/TD] [TD=class: column-2]4.3[/TD] [TD=class: column-3]Password = root2[/TD] [/TR] [TR=class: row-4 even] [TD=class: column-1]Galaxy Nexus[/TD] [TD=class: column-2]4.0.2[/TD] [TD=class: column-3]Password = root3[/TD] [/TR] [TR=class: row-5 odd…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 884 بازدید
سلام علیکم ببخشید ممنون میشم فایل روت را برام بزارید خیلی فایل دانلود کردم هیچکدوم روت نکرد ممنون یه فایل تست شذه بزارید g570f/ds
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 883 بازدید
سلام دوستان و اساتید محترم از زمانیکه طرح ریجستری اومده و اشکالاتی که در طرح رجیستری هست برای بسیاری از گوشی ها جدید و قدیم مشکل انتن دهی بوجود آمده!!!! برای حل این مشکل تنها 2 راه حلی که باقی می ماند 1- ثبت سریال در سایت گمرک می باشد ( دربعضی موارد یک فایل سرت در اینترنت موجود است روی چند گوشی زده شده و سایت همتا به این سریال اجازه انتن دهی نمیدهد) 2- عوض کردن سریال گوشی یا اگر گوشی دچار مشکل هاد شده باشد مجبور به ریست EFS و در مواردی Wipe EFS می شویم که منجر به از بین رفتن سریال دستگاه میشود. سوال اصلی چرا در بعضی از گوشی های سامسونگ براحتی میشود که سریال ان هارا از طریق باکس ترمیم کرد مانند G935FD ولی بعضی از گوشی های س…
آخرین پاسخ توسط seren, -
- 1 پاسخ
- 883 بازدید
درود توجه داشته باشید آموزش زیر روی اکثر مدل های سامسونگ با اندروید 5 یا پایینتر به راحتر جواب میده : ابتدا فایل TWRP مدل مورد نظر را رایت کرده و بعد از اون وارد ریکاوری شده و بعد وارد گزینه Advence و بعد واردشده و در پوشه data/system فایل هایی که پسوند key دارند رو پاک کنید . توجه: در برخی مدل ها پسوند فایل ها db هستش.اسم فایل ها هم مشخصه مثل : paasword یا lock setting finger
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
فلش نشدن j700f
توسط iraj- 2 پاسخ
- 883 بازدید
سلام دوستان هر ورژنی میزنم ارور میده همون اول رایت ....فایل کامبینشن هم رایت نمیشه .....خاموش بوده فلش شده اومده بالا حالا سریال نداشته همکار خواسه با ورژن دیگه بزن بیاد بالا که الان فایل نمیگیره ..
آخرین پاسخ توسط hosseinmehri, -
- 1 پاسخ
- 883 بازدید
سلام جهت رفع این مشکل با این ورژن G355HXXU0AOE4_G355HODD0AOE2_G355HDDU0AOE2_HOME.tar فلش شود.
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 882 بازدید
فایل روت n920c اندروید 7 دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 882 بازدید
مهم ترین ویژگی های نرم افزار Tongbu - سازگاری با آیفون، آیپد و آیپاد - بدون نیاز به جیلبرک - پشتیبانی از نسخه های مختلف iOS - دارای بانک قوی نرم افزار و بازی - دانلود برنامه ها و نرم افزارهای پولی app store نسخه ویندوز 32 بیت نسخه ویندوز 64 بیت
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 2 پاسخ
- 882 بازدید
سلام دوستان، این مدل بعد از نصب twrp و su روی آرم دوم ریست میشه باید آن روت بشه یا ریکاوری اصلی نصب بشه روش؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
باکس دسته دوم
توسط majidgarusi- 1 پاسخ
- 882 بازدید
سلام دوستان خسته نباشید تعمیرکار نرم افزار تازه کارم دنبال باکس دسته دوم میگردم دوستان اگه کسی داره یا راهی داره بهم معرفی کنه ممنون میشم ترجیها z3x , best ,atf ,setool ,eft ممنون
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
- 0 پاسخ
- 882 بازدید
samsung galaxy ace s5830 unlock done by z3x model: s5830 status: lock to smart need to unlock tools: z3x box Procedure: Quote: 1. Enter code *#7284# - choise phone usb. 2. Enter code *#9090# - choise usb diag. (or *#197328640# -> 9 -> 4 -> usb diag ) then reboot phone 3. Connect cable. Setup drivers 4. Select Diagnostic port in port settings 5. Press Unlock SP button.
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 2 پاسخ
- 882 بازدید
گوشی آیفون پیش فرض قابلیت دانلود اهنگ از گوگل ندارد . آیا برنامه هست که قابلیت دانلود اهنگ از گوگل داشته باشد ؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
پچ شبکه j7pro
توسط brahvii- 0 پاسخ
- 882 بازدید
سلام دوستان گوشی j7pro پچ شبکه اوکی نمیشه با چمیرا بیلد نامبرش هم J730GMDXUCCUF5 است
آخرین پاسخ توسط brahvii, -
- 0 پاسخ
- 882 بازدید
با سلام. شرح مشکل: بعد از فلش ریکاوری کاستوم با کلیدهای ترکیبی به منو ریکاوری خود گوشی منتقل میشیم. راه حل: در برنامه odin تیک reboot phone را بردارید.بعد از فلش گوشی در همون حالت downloading میمونه که با کلیدهای ترکیبی vol-/home/power به ریکاوری کاستوم میره. امیدوارم مفید باشه. اورژانس موبایل بیرجند
آخرین پاسخ توسط maysamrast, -
- 1 پاسخ
- 882 بازدید
با سلام این گوشی دوربین جلوش مشکل داره بعد فورمت درست میشه فقط یه بار باز میشه باز دوباره باید فورمت بشه که باز بشه چندتا فایل زدم درست نشده لطفا راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط takteamh, -
- 0 پاسخ
- 882 بازدید
Google Drive – Virenscannerwarnung
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 881 بازدید
عرض سلام و خسته نباشید گوشی i9200 به 4.4.2 اپدیت شد الان تاچش کار نمی کنه میخواستم بپرسم چطور میتونم دانگریدش کنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
شناخت سیمکارت
توسط behnam1991- 4 پاسخ
- 880 بازدید
سلام دوستای عزیز نمیدونم جای درستی سوالمو مطرح کردم یا نه ولی ممنون میشم جوابمو بدین ی گوشی میخان برام از المان بفرستن ممنون میشم بگین باید چیکار کنم سیمکارتهای ایران رو بخونه ؟؟ اموزششم بذارین ممنون میشم ؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 880 بازدید
http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=659:pit-and-ops-files-for-samsung-android-mobile-phones&catid=55:samsung&Itemid=82
آخرین پاسخ توسط PAYAM, -
- 1 پاسخ
- 880 بازدید
سلام و درود خدمت دوستان عزیز فایلی یا هر چیزی دیگه که بتونه این مدل را فارسی کنه میخام ... Model = G900V Android Version = 6.0.1 G900VVRU2DPD1_G900VVZW2DPD1_G900VVRU2DPD1_HOME.tar.md5 با دانگل EFT در اندروید 5.0 فارسی کرد اما مخاطبین و بخش تماس پاک شد که مجبور شدم با رام فلشش کنم ... و در اندروید 6 فایل روت نیست که بتونم این را با EFT فارسی کنم کسی راه داره لطفا اراه بده ممنون ....
آخرین پاسخ توسط siavash sadr,