تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 924 بازدید
ریکاوری میزنم از اودین pass میزنه اما هیچی تغییر نمیکنه تو ریکاوری گوشی
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
درخواست رام i9301i
توسط ei.g.a- 2 پاسخ
- 923 بازدید
سلام دوستان گوشی i9301i با تک فایل فلش شده الان مشکل دوربین داره.بیزحمت فایلی برای حل مشکلش لطف کنید. با تشکر
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 3 پاسخ
- 923 بازدید
سلام ایا با رایت فایل کامبیشن اطلاعات گوشی پاک میشه ؟ اگر پاک میشه راهی هست با رایت کامبیشن اطلاعات گوشی پاک نشه ؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 2 پاسخ
- 923 بازدید
سلام به همه مشتری این گوشی رو آورده روشن می کنی کد سیم کارت می خواهد فقط سیم کارت خودشو می خونه بقیه سیم کارت ها رو جواب نمی ده کد می خاد ممنون میشم راهنمایی کنید باکس z3x دارم
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 1 پاسخ
- 922 بازدید
با سلام به دوستان.گوشی فوق سریال و sn داره ولی ثبت نشده روی شبکه میزنه.فایل های نودم هم زده شده ولی هنوز مشکل داره.ممنون میشم راهنمایی کنین.از باکس ها هم اختاپوس،z3x و bst رو دارم.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 922 بازدید
دوستان سلام برای برداشتن frp فایل sboot کامبی رایت کردم الان گوشی فلش نمیگیره همش ارور میده g955f اندروید8 با z3x eft و ادین هم تست کردم جواب نداد فایل sboot از رام رسمی هم زدم کامبی کامل رایت کردم کلا فلش نمیشه همون اول ترور میده و گوشی ریست میشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
انلاک g610 u00
توسط diplomat- 2 پاسخ
- 922 بازدید
سلام چندروزی هست که ب مشکل فلش کردن واسه g610 u00 و g730 u10 برخوردم که هیچ جور فلش نمیشد امروز توسایت شما دیدم یک فایل گذاشتید انلاک g730گفتید انلاک کنید وسپس با اخرین بیلد نامبر فلش کنید استاد عالی بود حال کردم اوکی شد یه همچین فایلی برا g610 u00هست
آخرین پاسخ توسط diplomat, -
- 1 پاسخ
- 922 بازدید
با سلام گوشی i9082 هست روشن میشه تا حدود 30 ثانیه خوب کار میکنه بعد فریز میشه و کلا از کار میفته. صفحه اش که خاموش میشه کلید بک و منو لمسی روشن میمونه. تا باطری درنیاری همینطوری هست 4 فایله دو تا رام مختلف زدم (اندروید 4.1.1) روش dfg که برای s3 بود هم روش امتحان کردم جواب نداد. دوستان چه احتمالی میدن؟؟
آخرین پاسخ توسط simorgh, -
- 1 پاسخ
- 921 بازدید
با سلام تو انجمن این مورد بود ولی با این روش که تست شده کاملا راحت میتونید این مدل رو روت کنید. کافیه این فایل رو در قسمت PDA FILE توسط این اودین رایت کنید. ODIN تمام... گوشی به راحتی روت شد.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 921 بازدید
ریکاوری تست شده سامسونگ J106H ********************************* سلام بر همه *((تویه سایت های دیگه بفروش گذاشتن))* رایــــگــــان دانـــــــلود کــــــنـــید
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 920 بازدید
دوستان کسی لینک اندروید 5 مدل samsung g5520 رو داره بهم بده ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط amir gsm, -
- 1 پاسخ
- 920 بازدید
سلام بی زحمت کسی راهکاری داره بدون سرویس سام انجام بپذیره ...
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 920 بازدید
با عرض سلام درخواست سرت سالم و تست شده برای g570f رو داشتم ممنون میشم اگه لطف کنید.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
g930f انلاک شبکه
توسط dezroid- 1 پاسخ
- 920 بازدید
گوشی سامسونگ G930F اندروید 8 با باکس که میخام قفل شبکه رو باز کنم ارور میده راه حلش چیه کسی میتونه راهنمایی کنه؟ Searching Samsung modem... detected COM344 Reading phone info... Model: SM-G930F AP version: G930FXXS2ERG7 CSC version: G930FXEO2ERE8 CP version: G930FXXU2ERD6 Product code: XEO Phone SN: R58K725EZYP IMEI: 356457098264684 Unique number: CE041824B0E3C4C10C Reading IMEI... OK IMEI: ................ (SIGN: OK) Reading data from phone... error (0) Try downgrade modem if possible Done with Samsung Tool PRO v.33.8 ارور دانگرید مودم میده
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 920 بازدید
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی.یک روشی خیلی خیلی ساده برای برداشتن FRP این مدل گوشی سامسونگ. رام روی گوشی : J710FXXU5CRJ7 اندروید 8.1 اول یک فایل کامبینیشن با بیلد نامبر : J710FXXU5BRC1 رو رو گوشی رایت کنید.بعد با باکس میراکل یا نرم افزار GSD ANDROID TOOLS اقدام به حذف FRP کنید. دوباره فایل 8 رو رو گوشی رایت کنید به طور غیر منتظره FRP حذف میشه.اگه بار اول جواب نداد این مراحل رو یک بار دیگه انجام بدید. من که روی این گوشی جواب گرفتم. دوستان جواب گرفتید اعلام کنید. پیمان اخوان
آخرین پاسخ توسط peyman508, -
- 0 پاسخ
- 920 بازدید
سلام دوستان عزیز یه مشکلی پیش اومد برام که دیشب یه a720 باز کردم برای تعویض گلس ،وقتی اومدم برد رو خارج از فریم تست کنم با اتصال ئو نقطه مربوط به کلید پاور روشن کردمش ، ولی وقتی روشن میشه بعد از بالا اومدن دیگه کلید پاور کار نمیکنه.یهنی برای بردن به استند بای یا خاموش کردن گوشی دیگه هیچ عکس العملی نداره. ممنون میشم اگر با این مشکل برخوردید یا راه حلی دارید راهنمایی کنید. یا علی
آخرین پاسخ توسط hmc025, -
- 2 پاسخ
- 919 بازدید
سلام دوستان یه گوشی n920c هست رو frp lock مونده و بالا نمیاد چیکار کنم؟ با ادین فقط بفرمایید ن باکس ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 918 بازدید
با سلام به عزیزان دولوپرز این مشکل بعد از فلش با کومبیشن این ارور به وجود میادش که حتی با فول فلش هم از شر این اخطار خلاصی پیدا نمیکنید با رایت فایل زیر مشکل حل خواهد شد فایل رو با اخرین ورژن اوردین در قسمت ap گذاشته و از راهکار دولوپرز لذت ببیرین md5_FAC_FACFA51_J320FXXU0APA4_CL6921306_QB8383786_REV00_user_mid_noship.tar
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 4 پاسخ
- 918 بازدید
سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه این قفلی رو که تماس میگیری میاد رو صفحه و میگه با دوبار ضربه زدن باز میشه رو برداشت که نباشه اون قفله ؟؟؟با تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 918 بازدید
Samsung Sm-G920P Or G920V cert file DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 1 پاسخ
- 918 بازدید
سلام جهت رفع این مشکل با این ورژن G355HXXU0AOE4_G355HODD0AOE2_G355HDDU0AOE2_HOME.tar فلش شود.
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 917 بازدید
فلش این فایل برای فعال کردن adb J510F_Enable_ADB.tar و remove frp با z3x ورژن 26.9 این فایل وای فای رو غیره فعال میکنه که بعد از عملیات به فلش نیازه
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 917 بازدید
عرض سلام و ادب چند روز پیش اعلام مشکل برای گوشی A510fd در هنگام دانگرید و مشکل فریمور اضطراری کرده بودم و اما روش حل نرم افزارkeis 3 یا smart switch رو دانلود کنید از تب more software recover and .... رو انتخاب کنید سپس نرم افزار از شما مدل گوشی رو میخواد بعد از ارائه مدل شماره سریال گوشی سپس برای شما رام مخصوص اولیه گوشی شما رو ارائه میکنه که توسط خود نرم افزار دانلود میشه وقتی دانلود تموم شد نرم افزار به شما اخطار میده که گوشی رو به حالت دانلودینگ ببرید سپس عملیات فلش زدن توسط نرم افزار شروع میشه و یکمی بیشتر از اودین طول میکشه امیدوارم که شما هم اگر مشکلی مانند مشکل من داشتین با این روش مشکلتون برطرف بشه
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 1 پاسخ
- 917 بازدید
سلام به دوستان و همکارن عزیز دوستان برای حذف اکانت گوکل Samsung G928C (دوستان در بیشتر سامسونگ ها جواب میده ولی من فقط این مدل رو تست کردم) کافیه گوشی رو در حالت دانلود مد به سیستم وصل کنید و با باکس اکتیو z3x طبق تصویر زیر اقدام به انلاک کنید یا علی
آخرین پاسخ توسط Mohammad Bagherzade, -
- 2 پاسخ
- 917 بازدید
سلام.دوستان این گوشی رو مشتری اورده میگه با کابل aux به باند وصل کرده گوشی خاموش شده الان صدای هنذفری و اسپیکر خش خش داره. اسپیکر تعویض شده ولی مشکل پا برجاست.
آخرین پاسخ توسط hadi000,