تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
مشکل B110E
توسط dj masud- 1 پاسخ
- 807 بازدید
با سلام گوشی رو وقتی سیمکارت میراری میشناسه و ارم اپراتورها میاد ولی زنگ بهش میزنی میگه خاموش.زنگ هم باهاش میزنی درحال تماس میاد و هیچیس نمیشه....با 2 فایل که تو گوگل پیدا کردم با کرک میراکل فلش کردم فرق نکرده
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
سرت های تست شده جدید سامسونگ J200G-J500G-J100H-J700F-J700H *********************************************************************** سلام و درود بر دوستان عزیز همه این سرت ها تست شده و صد درصد مشکل گشاست. دانلود کنید
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
خدمت دوستان عزیز Cert&QCN
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 0 پاسخ
- 806 بازدید
مهم ترین ویژگی های نرم افزار Tongbu - سازگاری با آیفون، آیپد و آیپاد - بدون نیاز به جیلبرک - پشتیبانی از نسخه های مختلف iOS - دارای بانک قوی نرم افزار و بازی - دانلود برنامه ها و نرم افزارهای پولی app store نسخه ویندوز 32 بیت نسخه ویندوز 64 بیت
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 805 بازدید
درود دوستان عزیز در خدمت شما هستیم با حل مشکل روت نشدن این مدل بد قلق از خانواده مدیاتک فایل های مورد نیاز : برای دانلود بر روی هر کدام کلیک کنید از اطلاعات پشتیبان گیری کنید _ در این آموزش دیتا یوزر از بین میرود _دانلود TWRP نسخه 3.1.0 (کلیه حقوق برای انجمن XDA و کاربر ASHYX محفوظ میباشد) قابلیت رایت بر روی مدل های F/G/M _دانلود SUPER SU با نسخه 2.82 SR5 (کلیه حقوق برای تیم SUPER SU محفوظ میباشد) _دانلود غیر فعال کننده ENCRYPTION (کلیه حقوق برای انجمن XDA و کاربر ASHYX محفوظ میباشد) در صورت نیاز برای غیر فعالسازی مادام امنیت (توصیه نمیشود) آموزش : ابتدا تیک OEM رو در منوی توسعه دهنگی فعال کنید گوشی رو به دانلود مود برده و ف…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 805 بازدید
SBOOT_FRP_SMG930F اینم خدمت دوستان دانلود
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 1 پاسخ
- 804 بازدید
برای گوشی سریال نامبر دستی هم وارد کردم ولی باز هم سیم کارت رو نشناخت راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 1 پاسخ
- 804 بازدید
فایل qcn سامسونگ n900v با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط amirgh2012, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
حل مشکل 10000% no service سامسونگ GT-7102 از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که مشکل no service را داشتند با این آموزش براحتی مشکلشان حل خواهد شد: تست شده میباشد فایل مودم را دانلود کنید: دانلود فایل روت هم خدمت شما: دانلود فایل QCN هم خدمت شما: دانلود حال گوشی رو ابتدا روت کنید با اودین فایل مودم که در بالا قرار دادیم را روی گوشی رایت کنید حال باکس Z3X را اجرا کرده و QCN را رایت کنید.... موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
حذفfrp j200g در تمام ورژن های اندروید سلام به تمامی دوستان این مدل برای حذفfrp بدقلق هستش وباکس ها ساپورت نمی کنن ولی بااین روش خودم تونستم بدونه دردسر بازش کنم توجه داشته باشید برای اینکار باید ازodin 3.09 استفاده کنید فایلBL_J200G BY SAGAR GUPTA رو درقسمتbl وفایلMODEM_J200G BY SAGAR GUPTA رو در cpقسمت قراردهید روی گوشی رایت کنید وبعدان باهر باکسی میتونید انلاکش کنید. دانلود فایل:j200g unlocking files - Download - 4shared - SAGAR GUPTA پسورد:qwerty1234
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 4 پاسخ
- 804 بازدید
سلام دوستان گوشی نوت 3 نیو به 5.1.1 آپدیت کردم الان میخوام روتش کنم با cfroot اوکی نشد اگه کسی از طریق ریکاوری با فایلهاش کسی داره ممنون میشم برام بذاره
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 804 بازدید
سلام و درود خدمت دوستان عزیز فایلی یا هر چیزی دیگه که بتونه این مدل را فارسی کنه میخام ... Model = G900V Android Version = 6.0.1 G900VVRU2DPD1_G900VVZW2DPD1_G900VVRU2DPD1_HOME.tar.md5 با دانگل EFT در اندروید 5.0 فارسی کرد اما مخاطبین و بخش تماس پاک شد که مجبور شدم با رام فلشش کنم ... و در اندروید 6 فایل روت نیست که بتونم این را با EFT فارسی کنم کسی راه داره لطفا اراه بده ممنون ....
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 3 پاسخ
- 804 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i8200 برام اوردن که بعد از چند دقیقه کار ریست میشد بنده هم اومدم فلشش کنم ولی متاسفاته اول فلش fild شدش و گوشی هر کاری میکنم فلش نمیگیره و این تصویر رو گوشی اومده بنظرتون نیاز به ترمیم بوت داره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 4 پاسخ
- 804 بازدید
درود خدمت همکاران کسی ریکاوری تست شده G5528 سامسونگ داره بذاره. ممنون
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
درود دوستانی که بعد از اپدیت به مشکل فوق بر خوردند با رایت فایل زیر این مشکل رو حل کنید fix tuch نکته1:قبل از رایت oem:off و frp:off رو انجام دهید . نکته2:بعد از رایت wip رو انجام دهید. یرای استفاده از تاج می تونید از otg muse استفاده کنید.
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
حذفFRP سامسونگA510F بافایل کامبینشن با سه ورژن مختلف A510F Combination
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
سلام ابتدا گوشی را با فایل زیر فلش کرده سپس با هر باکسی ریست frp کرده سریال میپره مجددا با این فایل فلش مشکل حل ً@*&،12ً@*&،12ً@*&،12ً@*&،12 A510FXXS3BPIA_A510FOJV3BPI1
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
تغییر آنچنانی در این ورژن از اندروید دیده نمیشه PROP در این بیلد جهت آشنایی کاربران عزیز # # ADDITIONAL_DEFAULT_PROPERTIES # persist.security.ams.enforcing=1 ro.oem_unlock_supported=1 ro.secure=1 security.perf_harden=1 ro.adb.secure=1 ro.allow.mock.location=0 ro.debuggable=0 persist.sys.usb.config=mtp ro.zygote=zygote64_32 ro.telephony.default_network=9 ro.supportmodel.mptcp=1 ro.radio.noril=no ro.telephony.default_cdma_sub=0 dalvik.vm.image-dex2oat-Xms=64m dalvik.vm.image-dex2oat-Xmx=64m dalvik.vm.dex2oat-Xms=64m dalvik.vm.dex2oat-Xmx=512m ro.dalvik.vm.native.bridge=0 dalvik.vm.usejit=true dalvik.vm.usejitprofiles=true dalvik.vm.dexopt.secondary=true dalvik.vm.a…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
آموزش : 1. اول گوشی را روت کنید. 2. نرم افزار root explorer را نصب کنید. 3. به مسیر زیر برید و ان را دونبال کنید. کد: 1) Open Root Explorer 2) Navigate To "efs/FactoryApp/" 3) Open "FactoryMode" File As Text And Edit It "FactoryMode"----OFF Need To ON FactoryMode 4) Open "Keystr" File As Text And Edit It "Keystr" -----OFF Need To ON "Keystr" 5) Reboot Phone
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 1 پاسخ
- 803 بازدید
درود توجه داشته باشید آموزش زیر روی اکثر مدل های سامسونگ با اندروید 5 یا پایینتر به راحتر جواب میده : ابتدا فایل TWRP مدل مورد نظر را رایت کرده و بعد از اون وارد ریکاوری شده و بعد وارد گزینه Advence و بعد واردشده و در پوشه data/system فایل هایی که پسوند key دارند رو پاک کنید . توجه: در برخی مدل ها پسوند فایل ها db هستش.اسم فایل ها هم مشخصه مثل : paasword یا lock setting finger
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
– Error 1 : اگر در حال دانگرید در ورژن پایین تری باشید با این ارور مواجه خواهید شد، البته در حال حاضر این ارور خیلی کم پیش می آید. مثلا شما در حال دانگرید از ios 5 به iOS 4 با این ارور روبرو خواهید شد زیرا دیوایس شما به حالت ریکاوری مد رفته است، برای حل این مشکل باید از برنامه های TinyUmbrella و FixRecovery استفاده کنید. در ضمن می توانید از هر برنامه دیگری که می تواند دیوایس شما را از حالت ریکاوری خارج کند استفاده کنید. باید توجه داشته باشید و سعی کنید همیشه از آخرین ورژن نرم افزار آیتیونز استفاده کنید زیرا یکی از دلایل این ارور استفاده از نسخه قدیمی آیتیونز نیز می باشد. – Error 6 : ارور 6 در هنگام ریستور و دانگرید رخ می دهد، شما باید برای رفع این مشکل کامپیوتر خ…
آخرین پاسخ توسط majid77, -
- 0 پاسخ
- 802 بازدید
سلام دوستان و اساتید محترم از زمانیکه طرح ریجستری اومده و اشکالاتی که در طرح رجیستری هست برای بسیاری از گوشی ها جدید و قدیم مشکل انتن دهی بوجود آمده!!!! برای حل این مشکل تنها 2 راه حلی که باقی می ماند 1- ثبت سریال در سایت گمرک می باشد ( دربعضی موارد یک فایل سرت در اینترنت موجود است روی چند گوشی زده شده و سایت همتا به این سریال اجازه انتن دهی نمیدهد) 2- عوض کردن سریال گوشی یا اگر گوشی دچار مشکل هاد شده باشد مجبور به ریست EFS و در مواردی Wipe EFS می شویم که منجر به از بین رفتن سریال دستگاه میشود. سوال اصلی چرا در بعضی از گوشی های سامسونگ براحتی میشود که سریال ان هارا از طریق باکس ترمیم کرد مانند G935FD ولی بعضی از گوشی های س…
آخرین پاسخ توسط seren, -
- 1 پاسخ
- 802 بازدید
http://www.mediafire.com/download/kmf9fifsrgr43p3/sm-g935f_rf8h21af40a_357329073180996_2-7-2016_22-13-17.rar pass:***********************
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 0 پاسخ
- 802 بازدید
درود 1:گوشی را با فایل J700F XXU1AOI1 4FILE بدونه BL یا این فایل KSA-J700FXXU1AOG9 فلـش کنید 2:سپس از طریق otg با samsung bypass google verify.apk FRP را خاموش کنید 3:اگر احتمالا ب مشکل بیس باند و سریال برخوردید نهایتا با این فایل J700FXXU2APC4_J700FODD2APC1_SLK فلش کنید مشکلتون حل خواهد شد. خدم تست کردم...با آرزوی موفقیت.
آخرین پاسخ توسط chero70, -
- 2 پاسخ
- 802 بازدید
نصب قابلیت otg بر روی سامسونگE5
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei,