تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 864 بازدید
سلام به همه مشتری این گوشی رو آورده روشن می کنی کد سیم کارت می خواهد فقط سیم کارت خودشو می خونه بقیه سیم کارت ها رو جواب نمی ده کد می خاد ممنون میشم راهنمایی کنید باکس z3x دارم
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 3 پاسخ
- 864 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i8200 برام اوردن که بعد از چند دقیقه کار ریست میشد بنده هم اومدم فلشش کنم ولی متاسفاته اول فلش fild شدش و گوشی هر کاری میکنم فلش نمیگیره و این تصویر رو گوشی اومده بنظرتون نیاز به ترمیم بوت داره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 864 بازدید
سلام من گوشی سامسونگ j110h خودم را بعد زدن تتنظیمات کارخانه تمام برنامه و بازی هام پاک شد الان وقتی دوباره دانلود میکنم موقع نصب هیچ چی نصب نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون از سایت خوبتون با تشکر
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 4 پاسخ
- 863 بازدید
با سلام کسی راه حلی برای مشکل وای فای این مدل داره؟ از 4.3 تا 5.0.2 فول فلش زدم نشده...
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 863 بازدید
درود امروز یه گوشی j710f برام اومدش که بخاطر ابدیت وایفای و بلوتوث مشکل پیدا کرده بود برای حل این مشکل از این ورژن استفاده کردم و مشکل حل شد J710FXXU1API4
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 2 پاسخ
- 863 بازدید
سلام دوستان یه گوشی n920c هست رو frp lock مونده و بالا نمیاد چیکار کنم؟ با ادین فقط بفرمایید ن باکس ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 863 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ g316hu مشتری آورده میگه خودبه خود خاموشی شده بعد از پاور 0.09 جریان میکشه توسط سیستم هم اصلا شناسایی نمیشه.
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 0 پاسخ
- 862 بازدید
http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=659:pit-and-ops-files-for-samsung-android-mobile-phones&catid=55:samsung&Itemid=82
آخرین پاسخ توسط PAYAM, -
- 0 پاسخ
- 862 بازدید
sm-j700f tested cert file by gsm-developers.com SM-J700F_Tested By Alireza Shahrokhi.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 862 بازدید
برای حل این مشکل باکس z3x رو باز کنید ومدل g930f رو انتخاب کنید و گزینه set sim count انتخاب کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 861 بازدید
تست پوینت چند مدل سامسونگj500fn-j200h-e220s j500fn j200h e220s
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 861 بازدید
با سلام این گوشی دوربین جلوش مشکل داره بعد فورمت درست میشه فقط یه بار باز میشه باز دوباره باید فورمت بشه که باز بشه چندتا فایل زدم درست نشده لطفا راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط takteamh, -
- 2 پاسخ
- 860 بازدید
سلام این گوشی اومده اندروید 5.1.1 هست با هر روشی رفتم نشد کابل otg ساپورت نمی کنه .باکس ارور میده .نرم افزار SideSync جواب نداد با این دوتا فایل هم جواب نداد دانلود فایل تست شده COMBINATION Samsung-J700F برای حذف FRP روش های تو سایت هم جواب نداد ممنون میشم راهنمایی کنید که به کدوم ورژن دانگرد کنم
- 1 پاسخ
- 860 بازدید
عرض سلام و خسته نباشید گوشی i9200 به 4.4.2 اپدیت شد الان تاچش کار نمی کنه میخواستم بپرسم چطور میتونم دانگریدش کنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 860 بازدید
سلام گوشی G600-U8950 با CPU کوالکامه ، قفل داره. با کرک میراکل جواب نداد ، اصلا شناسایی نمیشه میگه ولوم پایین بالا رو بگیر وصل کن ، صفحه بنفش میاد روی گوشی و پورت COM67 و COM68 باهم شناسایی میشن ولی جواب نمیده راهی داره برای برداشتن قفل ؟
آخرین پاسخ توسط JameJam.Apple, -
- 1 پاسخ
- 860 بازدید
سلام و درود خدمت دوستان عزیز فایلی یا هر چیزی دیگه که بتونه این مدل را فارسی کنه میخام ... Model = G900V Android Version = 6.0.1 G900VVRU2DPD1_G900VVZW2DPD1_G900VVRU2DPD1_HOME.tar.md5 با دانگل EFT در اندروید 5.0 فارسی کرد اما مخاطبین و بخش تماس پاک شد که مجبور شدم با رام فلشش کنم ... و در اندروید 6 فایل روت نیست که بتونم این را با EFT فارسی کنم کسی راه داره لطفا اراه بده ممنون ....
- 0 پاسخ
- 860 بازدید
a310f 5.1.1 roota310m 5.1.1 root
آخرین پاسخ توسط morad, -
- 3 پاسخ
- 860 بازدید
سلام ایا با رایت فایل کامبیشن اطلاعات گوشی پاک میشه ؟ اگر پاک میشه راهی هست با رایت کامبیشن اطلاعات گوشی پاک نشه ؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 860 بازدید
چرا بوتلودر دیوایس سامسونگ خود را آنلاک کنیم ؟ برای نصب کاستوم ریکاوری*های معروفی نظیر CWM، TWRP ،Philz فلش رامهای غیر رسمی مانند سیانوژن مود، اسلیم و… روت کردن باز بودن قسمت “Developer Options“ آموزش فعالسازی دولوپر آپشن سامسونگ : 1 . به تنظیمات گوشییتان و به قسمت “About Phone” بروید. 2 . روی گزینه “Build Number” هشت بار کلیک کنید تا منوی “Developers Options” باز شود. 3 . حال قسمت “Developers Options” را در تنظیمات گوشییتان می بینید. نحوه آنلاک کردن بوت لودر سامسونگ : 1 . در تنظیمات، به قسمت “Developers Options” بروید. 2 . گزینه “OEM Unlocking” را On کنید. توجه کنید که اگر سامسونگ شما گزینه “OEM Unlocking” را نداشت بدین معنی است …
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 860 بازدید
ریکاوری میزنم از اودین pass میزنه اما هیچی تغییر نمیکنه تو ریکاوری گوشی
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 859 بازدید
مجموعه فایلهای COMBINATION برای حل مشکل frp Files of kokar: COMBINATION folder
- 1 پاسخ
- 859 بازدید
درود توجه داشته باشید آموزش زیر روی اکثر مدل های سامسونگ با اندروید 5 یا پایینتر به راحتر جواب میده : ابتدا فایل TWRP مدل مورد نظر را رایت کرده و بعد از اون وارد ریکاوری شده و بعد وارد گزینه Advence و بعد واردشده و در پوشه data/system فایل هایی که پسوند key دارند رو پاک کنید . توجه: در برخی مدل ها پسوند فایل ها db هستش.اسم فایل ها هم مشخصه مثل : paasword یا lock setting finger
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 859 بازدید
با سلام. شرح مشکل: بعد از فلش ریکاوری کاستوم با کلیدهای ترکیبی به منو ریکاوری خود گوشی منتقل میشیم. راه حل: در برنامه odin تیک reboot phone را بردارید.بعد از فلش گوشی در همون حالت downloading میمونه که با کلیدهای ترکیبی vol-/home/power به ریکاوری کاستوم میره. امیدوارم مفید باشه. اورژانس موبایل بیرجند
آخرین پاسخ توسط maysamrast, -
- 5 پاسخ
- 859 بازدید
سلام گوشی سامسونگ بعد از فعالسازی فروخته شده و الان انتن نمیده . استعلام که میگیرم میزن دستگاه قانونی نیست و در شبکه سرویس نخواهد گرفت . جریان چی چرا قطع شده ؟ راه حل چی ؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 1 پاسخ
- 858 بازدید
با سلام گوشی i9082 هست روشن میشه تا حدود 30 ثانیه خوب کار میکنه بعد فریز میشه و کلا از کار میفته. صفحه اش که خاموش میشه کلید بک و منو لمسی روشن میمونه. تا باطری درنیاری همینطوری هست 4 فایله دو تا رام مختلف زدم (اندروید 4.1.1) روش dfg که برای s3 بود هم روش امتحان کردم جواب نداد. دوستان چه احتمالی میدن؟؟
آخرین پاسخ توسط simorgh,