تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 812 بازدید
Samsung J2 J200xx Series Root For All Variants SM-J200F, SM-J200M, SM-J200G, SM-J200GU, SM-J200F, SM-J200BT, SM-J200Y Twrp Recovery:Download TWRP for j2lte Supersu:SuperSU Download J2 (SM-J200H only ) Pre-Rooted Firmware J200HXXU0AOIB_5.1.1_Pre_Rooted_firmware_byANDROTECHNOLOG.tar.7z - Google Drive
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 812 بازدید
Download and extract Patched Odin G930A: Rooted Boot.tar G935A: Rooted Boot.tar Setup Minimal ADB and Fastboot drivers on your PC Download SuperSU.zip and extract it to a new folder named supersu. Copy the supersu folder to the C:/Program Files or Program Files x86/Minimal ADB and Fastboot. (This directory will appear only after you’ve installed the drivers linked above.) ---------------------------------------------------- Root the At&t Galaxy S7 and S7 Edge Download the rooted boot.tar file according to your …
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 3 پاسخ
- 812 بازدید
سلام دوستان فایل فعال ساز adb برای گوشی a510f u5 میخواستم فوریه، بیزحمت اگه دارین بفرستین
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 812 بازدید
[h=2]فایل روت و ریکاوری سامسونگ A320F لینک دانلود[/h]
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 812 بازدید
با سلام گوشی i9082 هست روشن میشه تا حدود 30 ثانیه خوب کار میکنه بعد فریز میشه و کلا از کار میفته. صفحه اش که خاموش میشه کلید بک و منو لمسی روشن میمونه. تا باطری درنیاری همینطوری هست 4 فایله دو تا رام مختلف زدم (اندروید 4.1.1) روش dfg که برای s3 بود هم روش امتحان کردم جواب نداد. دوستان چه احتمالی میدن؟؟
آخرین پاسخ توسط simorgh, -
- 2 پاسخ
- 812 بازدید
سلام به همه مشتری این گوشی رو آورده روشن می کنی کد سیم کارت می خواهد فقط سیم کارت خودشو می خونه بقیه سیم کارت ها رو جواب نمی ده کد می خاد ممنون میشم راهنمایی کنید باکس z3x دارم
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 3 پاسخ
- 812 بازدید
سلام یه g955u واسم آوردن که آپدیت کنم.اندرویدش 7 فارسی دار بود.فایل رسمی 8 G955USQS5CRI4 تک فایل بهش زدم الان گوشی روی آرم مونده.تو ریکاوری هم نمیره.دوستان خواهشا راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 812 بازدید
سلام جهت رفع این مشکل با این ورژن G355HXXU0AOE4_G355HODD0AOE2_G355HDDU0AOE2_HOME.tar فلش شود.
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 811 بازدید
سلام این گوشی اومده اندروید 5.1.1 هست با هر روشی رفتم نشد کابل otg ساپورت نمی کنه .باکس ارور میده .نرم افزار SideSync جواب نداد با این دوتا فایل هم جواب نداد دانلود فایل تست شده COMBINATION Samsung-J700F برای حذف FRP روش های تو سایت هم جواب نداد ممنون میشم راهنمایی کنید که به کدوم ورژن دانگرد کنم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 811 بازدید
سلام دوستان یه گوشی n920c هست رو frp lock مونده و بالا نمیاد چیکار کنم؟ با ادین فقط بفرمایید ن باکس ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 811 بازدید
سلام علیکم ببخشید ممنون میشم فایل روت را برام بزارید خیلی فایل دانلود کردم هیچکدوم روت نکرد ممنون یه فایل تست شذه بزارید g570f/ds
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 811 بازدید
رفع مشکل multicore checksum mode سامسونگ بدون نیاز به باکس رای رفع مشکل کافیست فایل ضمیمه شده رو فلش کنید موفق باشید Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی MODE OFF.rar.html
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 0 پاسخ
- 810 بازدید
حل مشگل بیس باند وسریال سامسونگ A700FD با سلام گوشی رو با فایلی که گذاشتم فلش کنید میبینید که بیس وباند سریال برگشته ودر نهایت اگه سریال مشگل داشت یه سرت رایت کنید یا علی. Dev-Host - 4files.pit.Galaxy.A7.DUOS.LTE.A7
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
پچ شبکه j7pro
توسط brahvii- 0 پاسخ
- 810 بازدید
سلام دوستان گوشی j7pro پچ شبکه اوکی نمیشه با چمیرا بیلد نامبرش هم J730GMDXUCCUF5 است
آخرین پاسخ توسط brahvii, -
- 0 پاسخ
- 810 بازدید
برای حل این مشکل باکس z3x رو باز کنید ومدل g930f رو انتخاب کنید و گزینه set sim count انتخاب کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 810 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ g316hu مشتری آورده میگه خودبه خود خاموشی شده بعد از پاور 0.09 جریان میکشه توسط سیستم هم اصلا شناسایی نمیشه.
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 1 پاسخ
- 809 بازدید
با سلام به دوستان.گوشی فوق سریال و sn داره ولی ثبت نشده روی شبکه میزنه.فایل های نودم هم زده شده ولی هنوز مشکل داره.ممنون میشم راهنمایی کنین.از باکس ها هم اختاپوس،z3x و bst رو دارم.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 808 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G7102 گرند2 مشکل ثبت نشده روی شبکه داشت که با رایت مودم و فایل qcn مشکل حل شد ولی روی حالت شبکه gsm ثبت نشده روی شبکه میزنه ولی روی حالت wcdma کاملا آنتن داره.ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن.
آخرین پاسخ توسط mr., -
twrp
توسط mansourhelfi- 1 پاسخ
- 808 بازدید
سلام اساتید عزیز twrp g9009d کسی این فایلو داره؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
g930f انلاک شبکه
توسط dezroid- 1 پاسخ
- 808 بازدید
گوشی سامسونگ G930F اندروید 8 با باکس که میخام قفل شبکه رو باز کنم ارور میده راه حلش چیه کسی میتونه راهنمایی کنه؟ Searching Samsung modem... detected COM344 Reading phone info... Model: SM-G930F AP version: G930FXXS2ERG7 CSC version: G930FXEO2ERE8 CP version: G930FXXU2ERD6 Product code: XEO Phone SN: R58K725EZYP IMEI: 356457098264684 Unique number: CE041824B0E3C4C10C Reading IMEI... OK IMEI: ................ (SIGN: OK) Reading data from phone... error (0) Try downgrade modem if possible Done with Samsung Tool PRO v.33.8 ارور دانگرید مودم میده
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 808 بازدید
سلام برای حذف frp این مدل راه حله ساده هست کافیه گوشی رو به دانلودینگ ببرید و در باکس z3x مدل j700h رو انتخاب کنید و گزینه resetFRP/React/EE رو بزنید تمام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
عرض سلام و ادب چند روز پیش اعلام مشکل برای گوشی A510fd در هنگام دانگرید و مشکل فریمور اضطراری کرده بودم و اما روش حل نرم افزارkeis 3 یا smart switch رو دانلود کنید از تب more software recover and .... رو انتخاب کنید سپس نرم افزار از شما مدل گوشی رو میخواد بعد از ارائه مدل شماره سریال گوشی سپس برای شما رام مخصوص اولیه گوشی شما رو ارائه میکنه که توسط خود نرم افزار دانلود میشه وقتی دانلود تموم شد نرم افزار به شما اخطار میده که گوشی رو به حالت دانلودینگ ببرید سپس عملیات فلش زدن توسط نرم افزار شروع میشه و یکمی بیشتر از اودین طول میکشه امیدوارم که شما هم اگر مشکلی مانند مشکل من داشتین با این روش مشکلتون برطرف بشه
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
درود خدمت همکاران عزیز ..این گوشی هم بخاطر نبودن روت و متد مشخص مشکل ساز هست و اکثرا بعد WIPE EFS یا مشکل ترمیم ان مواجه هستن.. ابتدا رام زیر رو روی گوشی رایت کنید. J100FXXU0AOA8 بعد فایل زیر رو رایت کنید Dev-Host - ROOT FOR J100F BY HOSAM KASHTO.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service بعد با KINGOROOT گوشی رو روت کنید خوب حالا فایل های NV EFS CERT رو در اختار دارید...خدمت شما Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
سلام دوستان عزیز یه مشکلی پیش اومد برام که دیشب یه a720 باز کردم برای تعویض گلس ،وقتی اومدم برد رو خارج از فریم تست کنم با اتصال ئو نقطه مربوط به کلید پاور روشن کردمش ، ولی وقتی روشن میشه بعد از بالا اومدن دیگه کلید پاور کار نمیکنه.یهنی برای بردن به استند بای یا خاموش کردن گوشی دیگه هیچ عکس العملی نداره. ممنون میشم اگر با این مشکل برخوردید یا راه حلی دارید راهنمایی کنید. یا علی
آخرین پاسخ توسط hmc025, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
TWRP For Galaxy Tablet S MODEL : SM - T80X
آخرین پاسخ توسط steve jobs,