تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
مشکل با frp a800i 1 2
توسط reza_2344- 11 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود دوستان این گوشی گوگل اکانت داره با کابل اوتیجی ساپورت نمیشه برنامه ساید ساین میزنم گزینه اینترنت فعال نمیشه وبا زد تری این پیغام میده و بیاستی اوکی میزنه ولی بازم همون طوره فلش نمیشه با چند فایل تست کردم اول فلش فیلد میده گوشی داشتم با همین فایل زدم اوکی شده ای یدونه نمیدونم مشکلش چیه زیادی حرف زدم کسی تجربه دیگه ای نداره؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
پیش نیاز دانگل bst فایل cert را از ضمیمه دانلود کنید. SM-G925F_359520060416595 ============== روش استفاده از فایل IMEI certificate ================== مراحل : 1-دستگاه را روت نموده. 2-گرفتن نسخه پشتبان Backup EFS 3- وایپ Wip EFS 4- ترمیم Repair EFS 5-بارگزاری فایل cert توسط کابل UART 523k Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CERT FILE.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 483 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CF ROOT.rar.html
- 0 پاسخ
- 488 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
- 0 پاسخ
- 475 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CF ROOT N9005-5.0.zip.html
- 0 پاسخ
- 890 بازدید
با سلام در بعضی موارد با آپدیت به 6.0.1 این مدل مشکل مصرف بالای باتری پیدا میکنه که با دانگرید حل میشه طریقه ی دانگرید خیلی سادست با فلش تک فایل G928CXXU2AOKA_G928COLB2AOKA_THL رام منطقه تایلند گوشی بدون مشکل به 5.1.1 دانگرید میشه فقط حتما قبل و بعد از فلش باید وایپ ها انجام بشه نمونه فلش فیلم آموزشی >[url="https://www.youtube.com/watch?v=7vLr0MyrszI"][color=#ff0000]https://www.youtube.com/watch?v=7vLr0MyrszI[/color][/url]
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 15 پاسخ
- 1.6k بازدید
در خواست آموزش باز کردن قفل سامسونگ a510F بدون پاک شدن اطلاعات دوستان مشتری خیلی تذکر داره که اطلاعات پاک نشه؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 536 بازدید
فیلم آموزشی باز کردن قفل frp همراه با فایل های تست شده j500f خدمت دوستان تست شد توسط خودم
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 829 بازدید
همان طور که دوستان گفتند با این فایل معلوم در این پست http://gsm-developers.ir/thread9342-3.html#post35158 که گذاشته شده گفتند که با فلش زدن این فایل قفل frp باز میشود ... اما متاسفانه در آخرای فلش این ارور رو میده!!! اینم لینک فایلی که بنده فلش زدم. Dev-Host - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 573 بازدید
http://uploadboy.me/52itcv5syciy/SM-N910F-5.0.1.zip.html
- 3 پاسخ
- 695 بازدید
سلام میخواستم بدونم راهی هست که منوی ریکاوری سامسونگ را غیر فعال کرد که کسی نتونه وایپ کنه یعنی طرف ولوم بالا+هوم+پاور بگیره توی ریکاوری نرود
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 4 پاسخ
- 964 بازدید
سلام خسته نباشید. برای ترمیم سریال n910c هنگامی که فایل cert را رایت میکنیم با z3x. ارور nv write field میزنه و در خط بعد damge security میزنه لطفا راهنمایی کنید
- 6 پاسخ
- 823 بازدید
روشی برای قفل frp گوشی g935f اندروید 6 تست شده میخوام فایل اودین هم اگه هست برام اپلود کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 4 پاسخ
- 942 بازدید
با سلام دوستان من با این مشکل برخورد کردم و با اقدامات ذیل تونستم موفق به برگرداندن آنتن بشم و مشکل آنتن دهی و بیس باند رفع بشه از دوستان خواهشمندم هر سوالی داشتن در این تاپیک مطرح کنن تا انشاله جوابگو باشیم .این مشکل برعکس تبلیغات بعضی از تعمیر کاران مبنی برمشکل سخت افزاری ،در اکثر مواقع با نرم افزار قابل حل میباشد.فقط کمی صبور باشید و تاپیک رو با مطرح کردن سوالات در این زمینه جامع کنید تا همه بهره مند گردند. من این مشکل رو با بهره گیری از نرم افزار odinباکس z3x pro حل کردم. لطفا تمامی دوستان در صورت برخورد با این مشکل پست بزارند و مشکل رو شرح بدن تا بسته به نوع مشکل در اسرع وقت جوابگو باشم. سعی میکنم با آپلود فایل ها این پست رو تکمیل و جامع کنیم.
آخرین پاسخ توسط 123456n, -
- 2 پاسخ
- 559 بازدید
در خواست آموزش حذف frp سامسونگ s7262
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 548 بازدید
Without Root Only By Z3X Box First Step Select Model And Go To Unlock Tab UNLOCK INSTRUCTIONS: Micro-USB cable: 1. Phone must be powered on. 2. Type *#0808# and select 'DM+MODEM+ADB'. 3. Type *#9090# and choose USB (or 'DM/DUN over HSIC'). 4. Reboot phone. 5. Connect USB cable, install drivers if needed. 6. Select Samsung diagnostic port in port settings. 7. Press 'Unlock' button for direct unlock. After That Select Correct COM And Click Unlock Button
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 8 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی Samsung Galaxy S6 edge g925f در این تایپیک سعی میشه تمامی مباحث اموزشی مدل g925f عنوان بشه از جمله نحوه روت ریکاوری ترمیم سریال اخطارهای هنگام فلش و ....
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 14 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام برای حذف کد کاستوم ریکاوری این مدل رو نیاز دارم. ممنون میشم لینک بدین
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام یه j700H-DS یکی از همکارها فلش کرده وسط فلش ارور داده الان رو دانلودینگ میره ولی فلش نمیگیره روشن که میکنی ارور frimwer upgred میزنه و بالا نمیاد ورژن قبلیش هم نمیدونم چی بوده با فایل های زیر فلش نمیگیره ارور block frp میده J700HXXU1AOG9_J700HOJV1AOG9_J700HXXU1AOG6_5.1.1_farsi J700HXXU1AOI3_J700HOJV1AOI1_XFA J700HXXU1AOK5_J700HOJV1AOK6_ECT__5.1.1__persian J700HXXU1AOK5_J700HOXY1AOK5_CAC_Rooted_v5.1.1 J700HXXU1APA3_J700HOJV1AOK6_KSA__5.1.1__PERSIAN با bst هم در این حالت نمیشه قفل frp باز کرد . فلش هم نمیشه
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 7 پاسخ
- 896 بازدید
سلام خدمت اساتید ممنون میشم فایل اگه دارید بزارید میخوام هارد گوشی رو پروگرام کنم هارد گوشی مشکل داره رید نمیگیره هارد خودش اساتید یه راهنمایی واسه پروگرام هارد رام ۱و۲و۳ کافیه. یا نه چیز دیگم باید اضافه بشه ممنون میشم یه توضیح بدین
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 2 پاسخ
- 692 بازدید
دوستان به فایل cert E700H نیاز دارم. توی اینترنت پیدا کردم ولی فقط یه سیم بود. پیشاپیش تشکر
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 2 پاسخ
- 654 بازدید
دوستان اگر دیدین موقع رایت فایل/ آغازرایت کردن/ با ارور مواجه شدید کلیه فایل های با پسوند bin را از رام خارج کرده و فایل زیپ جدید بدون این فایل ها درست کرده و رایت نمایید و چون فایل مودم هم ازین رام خارج میشود اگر با مشکل شبکه با سریال موجه شدید فایل مودم را به تنهایی رایت نمایید. بنده تست کردم و حتی بدون فایل مودم مشکلی پیش نیامد. هدف دانگرید گوشی برای حذف fpr بود که با موفقیت انجامید/
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 890 بازدید
یه دونه گوشی i9300i بعد فلش خاموش شده گوشی هنگ میکرد که با تک فایل فلش کردم و خاموش شده فایل های ترمیم بوت تو انجمن اکثرا لینک ها پاک شده لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
مشکل دانگل bst
توسط shahin-gsm- 4 پاسخ
- 793 بازدید
با سلام دانگل bst هرموقع که میخوام فایل cert یا سوپر بزنم این ارور رو میده http://s6.uplod.ir/i/00779/rka0htsldp4g.jpg به گفته امیر از device manager پورت usb مربوطه رو دیزیبل و انیبل کردم بازم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 4 پاسخ
- 826 بازدید
با سلام یه گوشی s7 دارم مدل g930f همکار ریست کرده رو گوگل اکانت مونده کسی راه حلی براش داره ؟؟؟؟!!!!!
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm,