تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
توضیحی در مورد فایل های COMBINATION سامسونگ و حذف FRP توسط آنها. این فایل ها ظاهرا فایل های خام هستند و هیچ چیزی روی انها نیست . در اصل این فایل ها به صورت safe mode گوشی شما را بالا خواهند اورد یکی از موارد استفاده هم حذف Frp توسط این فایل هاست. به این صورت که کافیه گوشیتون را توسط این فایل هایی که در نام انها COMBINATION به کار رفته است فلش کنید و سپس فایل اصلی و اخرین بیلد را روی گوشیتون بزنید و Frp حذف خواهد شد . همچنین میتوانید این فایل ها را روی گوشی مورد نظر رایت کرده و سپس از گزینه ی remove safe mode در باکس های نرم افزاری استفاده کنید. ویژگیهای فایلهای COMBINATION : امکان دانگرید بدون دردسر حذف گوگل اکانت رف…
آخرین پاسخ توسط habibi1365, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
سلام ابتدا این فایل رو اجرا کنید : اینجا بعد فایل SM-N900V_FI_ROOTE.exe رو اجرا کنید و گوشی به دانلود مد میره و با اودین فایل 1.tar رو در پوشه روی گوشی نصب کنید و پس از ریستارد فایل دومی رو نصب کنید ..پس از ریستارت صبر کنید تا کینگو روت روی گوشی نصب بشه و تمام ً@*&،18
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
فایل روت برای e500h
توسط iraj- 0 پاسخ
- 772 بازدید
سلام دوستان این فایل رو با اودین فلش کنید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 772 بازدید
با سلام این گوشی دوربین جلوش مشکل داره بعد فورمت درست میشه فقط یه بار باز میشه باز دوباره باید فورمت بشه که باز بشه چندتا فایل زدم درست نشده لطفا راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط takteamh, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
سلام دوستان ممنون میشم اگه فایل دامپ سامسونگ n5100دارید که تست شده باشه بزارید با باکس esy jtag خیلی گیرشم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 3 پاسخ
- 771 بازدید
سلام درخواست فایل روت s7262 با اموزش
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 2 پاسخ
- 771 بازدید
سرت سالم و تست شده سامسونگ SM-A800F ******************************************************** * * * * * * CERT_BY JALILZADEHSM-A800F
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
نرم افزار ادیت فایل tar که اینجا برای شما عزیزان قرار میدیم خوب بریم سراغ آموزش md5 رو از فایل حذف میکنین اینو تایید میکنید اینجا فایل های که میخوایید یکی کنید اکسترکت کنید فایل های که شما اکسترکت کردین به شما نمایش میده اسم فایل و بنویسین و در آخر اینتر و تمام اتمام عملیات لینک دانلود نرم افزار موفق باشین
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 2 پاسخ
- 770 بازدید
دروود هارد این مدل رو عوض کردم همه چیز هش اکی شده تو ترمیم سریالش موندم ممنون میشم کمک کنین
آخرین پاسخ توسط fardin1369, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
مجموعه فایلهای COMBINATION برای حل مشکل frp Files of kokar: COMBINATION folder
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 770 بازدید
دوستان گوشی g570f دست مشتری بوده سریالش پریده فلش کنم یا فایل مخصوصی داره که رایت کنم با بکس دوستان راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 3 پاسخ
- 770 بازدید
با سلام گوشی بهد یه مدت صفحه کامل ابی یا سفید میشه...باید باطری دراورد روشن کرد...و بعضی وقتام بعد از ارم روشن نمیشه چند بار باید اینکارو کرد....با فایل J200HXXU0AQG1_J200HOJV0AQG1_J200HXXU0AQF1 فلش و سپس هارد ریست کردم نصف روز خوبه دوباره.....
آخرین پاسخ توسط davood0523, -
- 3 پاسخ
- 770 بازدید
فایل روت هر کی داره ممنون میشم لینک بده فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 3 پاسخ
- 770 بازدید
گوشی بعد ارتقاع ثبت رو شبکه میزنه سریال و بیس باند هم سالم هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 2 پاسخ
- 770 بازدید
سلام.دوستان این گوشی رو مشتری اورده میگه با کابل aux به باند وصل کرده گوشی خاموش شده الان صدای هنذفری و اسپیکر خش خش داره. اسپیکر تعویض شده ولی مشکل پا برجاست.
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
انلاک تبلت t531
توسط apadana22- 3 پاسخ
- 769 بازدید
درود خدمت دوستان . تبلت t531 سامسونگ دارم ک پسور داره میخوام بدون پاک شدن اطلاعات قفل برداشته شه. لطفا دوستان راهنمایی ... باتشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 4 پاسخ
- 769 بازدید
سلام دوستان یک گوشی سامسونگ g925f واسم اوردن اندروید شو ببرم بالا فلش زدم فلش میشه اخراش که میخواد تموم شه فلش ارور میدهhttp://uupload.ir/files/81ox_۲۰۱۷۰۴۲۶_۲۲۲۵۲۰.jpghttp://s8.picofile.com/file/8293233900/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B6_%DB%B2%DB%B2%DB%B3%DB%B0%DB%B3%DB%B8.jpg
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 1 پاسخ
- 769 بازدید
با سلام گوشی i9082 هست روشن میشه تا حدود 30 ثانیه خوب کار میکنه بعد فریز میشه و کلا از کار میفته. صفحه اش که خاموش میشه کلید بک و منو لمسی روشن میمونه. تا باطری درنیاری همینطوری هست 4 فایله دو تا رام مختلف زدم (اندروید 4.1.1) روش dfg که برای s3 بود هم روش امتحان کردم جواب نداد. دوستان چه احتمالی میدن؟؟
آخرین پاسخ توسط simorgh, -
- 4 پاسخ
- 769 بازدید
باز کردن رمز a710f frp on android7 میخوام بدون پاک شدن اطلاعات بازش کنم با په روشی انجام بدم
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 768 بازدید
سلام این گوشی اومده اندروید 5.1.1 هست با هر روشی رفتم نشد کابل otg ساپورت نمی کنه .باکس ارور میده .نرم افزار SideSync جواب نداد با این دوتا فایل هم جواب نداد دانلود فایل تست شده COMBINATION Samsung-J700F برای حذف FRP روش های تو سایت هم جواب نداد ممنون میشم راهنمایی کنید که به کدوم ورژن دانگرد کنم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 7 پاسخ
- 768 بازدید
با سلام دوستان این گوشی تا حالا 3 تا باتری روش انداختم ولی نمیدونم چرا مشکل داره.. مثلا 3 درصد شارژ باتری داره خاموش روشن میکنم میشه 5 درصد بیشتر میشه ..بعضی وقتا کم میشه. امپر کشی هم کردم یکم بازی میکرد ولی از اخر تو امپر کشی صفر شد. وقتی 0 باشه تو امپر کشی معمولا مشکل سخت افزاری نداره.. در ضمن تک فایل هم زدم.. میشه راهنمایی کنید 4 فایله بزنم یا ن؟؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 768 بازدید
سلام برای انلاک این مدل ابتدا ریکاوری رو نصب کنید و بعد از نصب فایل انلاک رو از منوی ریکاوری رایت کنید. دانلود ریکاوری انلاک
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 0 پاسخ
- 768 بازدید
http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=659:pit-and-ops-files-for-samsung-android-mobile-phones&catid=55:samsung&Itemid=82
آخرین پاسخ توسط PAYAM, -
- 0 پاسخ
- 768 بازدید
[h=2]فایل روت و ریکاوری سامسونگ A320F لینک دانلود[/h]
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 768 بازدید
سلام دوستان. گوشی سامسونگ گرند پرایم پرو با شماره J250FXXS2ARE1 برام آوردن مشکل FRP داره. اندروید نسخه 7.1.1 هست ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,