تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 796 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ Core 2 G355h رو میخام روت کنم..فایل روت شو دارم..به ریکاوری میبرم گزینه نصب رو نداره.. میشه ریکاوریشو بزارید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 796 بازدید
با سلام. شرح مشکل: بعد از فلش ریکاوری کاستوم با کلیدهای ترکیبی به منو ریکاوری خود گوشی منتقل میشیم. راه حل: در برنامه odin تیک reboot phone را بردارید.بعد از فلش گوشی در همون حالت downloading میمونه که با کلیدهای ترکیبی vol-/home/power به ریکاوری کاستوم میره. امیدوارم مفید باشه. اورژانس موبایل بیرجند
آخرین پاسخ توسط maysamrast, -
- 2 پاسخ
- 796 بازدید
سلام.دوستان این گوشی رو مشتری اورده میگه با کابل aux به باند وصل کرده گوشی خاموش شده الان صدای هنذفری و اسپیکر خش خش داره. اسپیکر تعویض شده ولی مشکل پا برجاست.
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 796 بازدید
سلام دوستان ممنون میشم اگه فایل دامپ سامسونگ n5100دارید که تست شده باشه بزارید با باکس esy jtag خیلی گیرشم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 795 بازدید
آموزش روت سامسونگ s7580 تست شده از جی اس ام دولوپرز درود فایل ریکاوری و super su که قرار دادیم را از لینک زیر دانلود و با اودین فلش کنید فایل ریکاوری فایل super su موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
فایل روت برای e500h
توسط iraj- 0 پاسخ
- 795 بازدید
سلام دوستان این فایل رو با اودین فلش کنید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 795 بازدید
سلام کسی فایل ریکاوری داره برای اندروید 6.0.1 twrp تست شده باشه
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
انلاک تبلت t531
توسط apadana22- 3 پاسخ
- 794 بازدید
درود خدمت دوستان . تبلت t531 سامسونگ دارم ک پسور داره میخوام بدون پاک شدن اطلاعات قفل برداشته شه. لطفا دوستان راهنمایی ... باتشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 2 پاسخ
- 794 بازدید
دروود هارد این مدل رو عوض کردم همه چیز هش اکی شده تو ترمیم سریالش موندم ممنون میشم کمک کنین
آخرین پاسخ توسط fardin1369, -
- 1 پاسخ
- 794 بازدید
لطفا فایل فلش هواوی g526-l22v100r001c25b193
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 794 بازدید
آموزش فارسی سازی دائم y360-u31 تک سیم @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ آموزش: کافیه فقط فایل system مدل y360-u61 رو رایت کنید.
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 794 بازدید
سلام من گوشی سامسونگ j110h خودم را بعد زدن تتنظیمات کارخانه تمام برنامه و بازی هام پاک شد الان وقتی دوباره دانلود میکنم موقع نصب هیچ چی نصب نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون از سایت خوبتون با تشکر
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 0 پاسخ
- 793 بازدید
خدمت شما SamsungDriversPack_1.5
آخرین پاسخ توسط akbarim2016, -
- 4 پاسخ
- 793 بازدید
باز کردن رمز a710f frp on android7 میخوام بدون پاک شدن اطلاعات بازش کنم با په روشی انجام بدم
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 793 بازدید
لطفا دوستان مستقیم کنید بسیار ضروری است Download file TGY-J5108ZHU1API2-20161011151343.zip
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 792 بازدید
با سلام خدمت دوستان این گوشیو مشتری اورده برا فلش که مدلش m919 ولی داخلش به این صورته: ap:i9505xxugnj8 cp:m919uvufok3 csc:i9505oxegnj2 حالا میخام بدونم من با فایل i9505 بزنم مشکلی میخوره؟داخل دانلود مود زده m919 .مشکلشم الان اینه ک وای فای روشن نمیشه وبه گفته مشتری 4g داشته که من فرمت کردم حالا پاک شده میگه فایل شما خراب بوده گوشی اینجوری شده..در صورتی ک من فلش نزدم و فقط وایپ زدم...ممنون میشم از دوستانی ک تو این زمینه سررشته دارن راهنمایی کنن..ممنون
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 2 پاسخ
- 792 بازدید
دوستان گوشی g570f دست مشتری بوده سریالش پریده فلش کنم یا فایل مخصوصی داره که رایت کنم با بکس دوستان راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 0 پاسخ
- 792 بازدید
دانلود فایل MROOT FILE G965F U6 B DOWNLOAD FROM MEDIA FIRE
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
درخواست رمز فایل
توسط RaminGsm- 1 پاسخ
- 792 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز رمز این فایل را میخاستم لینک که گذاشته شده مشکل داره خیلی هم فوریه کسی داره برام بفرسته . ممنون ... https://docs.google.com/open?id=0B2lzQjURmEZCUFQ4UmtHNU5sSjg
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 792 بازدید
درایور اصلی و کامل مخصوص USB دستگاه های samsung SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.33.0
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 2 پاسخ
- 792 بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی فوق طرف رفته مسافرت خارج از ایران برگشته الان گوشی ضعف انتن داره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hadysalmani, -
مشکل انتن n910c
توسط iraj- 0 پاسخ
- 791 بازدید
سلام قبلا انتن نمیاورد یا علامت انتن گرد میشد با cert درست شد اما قبل مسائل ریجستری..باز الان هم اینطوری شده انتن کم وزیاد و خیلی مواقع کلا میره ....دوستان کسی تجربه داره تو این مورد....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 791 بازدید
نرم افزار ادیت فایل tar که اینجا برای شما عزیزان قرار میدیم خوب بریم سراغ آموزش md5 رو از فایل حذف میکنین اینو تایید میکنید اینجا فایل های که میخوایید یکی کنید اکسترکت کنید فایل های که شما اکسترکت کردین به شما نمایش میده اسم فایل و بنویسین و در آخر اینتر و تمام اتمام عملیات لینک دانلود نرم افزار موفق باشین
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 3 پاسخ
- 791 بازدید
سلام دوستان اگه امکانش هست کسی داره اپ کنه ..تست شده باشه ....ممنون
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
آموزش آنلاک قفل سیم سامسونگ E2550 به روایت تصویر با باکس Z3X درود مطابق عکس زیر براحتی گوشی تان آنلاک خواهد شد موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,