تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 749 بازدید
انلاک g930f u2 اندروید 7 با متد ریکاوری استاد ایلیا البته frp on بود با z3x خاموش کردم بعد ریکاوری ادیت کردم توسط آموزش ایلیا بعد ریکاوری اورجینال بعد هم دیگه معلومه عکس هم گزاشتم
آخرین پاسخ توسط sa33d, -
- 3 پاسخ
- 749 بازدید
سلام درخواست فایل روت s7262 با اموزش
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 749 بازدید
با سلام تو انجمن این مورد بود ولی با این روش که تست شده کاملا راحت میتونید این مدل رو روت کنید. کافیه این فایل رو در قسمت PDA FILE توسط این اودین رایت کنید. ODIN تمام... گوشی به راحتی روت شد.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 749 بازدید
نرم افزار ادیت فایل tar که اینجا برای شما عزیزان قرار میدیم خوب بریم سراغ آموزش md5 رو از فایل حذف میکنین اینو تایید میکنید اینجا فایل های که میخوایید یکی کنید اکسترکت کنید فایل های که شما اکسترکت کردین به شما نمایش میده اسم فایل و بنویسین و در آخر اینتر و تمام اتمام عملیات لینک دانلود نرم افزار موفق باشین
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
آموزش آنلاک قفل سیم سامسونگ E2550 به روایت تصویر با باکس Z3X درود مطابق عکس زیر براحتی گوشی تان آنلاک خواهد شد موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=659:pit-and-ops-files-for-samsung-android-mobile-phones&catid=55:samsung&Itemid=82
آخرین پاسخ توسط PAYAM, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
[h=2]فایل روت و ریکاوری سامسونگ A320F لینک دانلود[/h]
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
درود دوستان عزیز در خدمت شما هستیم با حل مشکل روت نشدن این مدل بد قلق از خانواده مدیاتک فایل های مورد نیاز : برای دانلود بر روی هر کدام کلیک کنید از اطلاعات پشتیبان گیری کنید _ در این آموزش دیتا یوزر از بین میرود _دانلود TWRP نسخه 3.1.0 (کلیه حقوق برای انجمن XDA و کاربر ASHYX محفوظ میباشد) قابلیت رایت بر روی مدل های F/G/M _دانلود SUPER SU با نسخه 2.82 SR5 (کلیه حقوق برای تیم SUPER SU محفوظ میباشد) _دانلود غیر فعال کننده ENCRYPTION (کلیه حقوق برای انجمن XDA و کاربر ASHYX محفوظ میباشد) در صورت نیاز برای غیر فعالسازی مادام امنیت (توصیه نمیشود) آموزش : ابتدا تیک OEM رو در منوی توسعه دهنگی فعال کنید گوشی رو به دانلود مود برده و ف…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
رامهای رسمی فارسی سامسونگ بالینک مستقیم MediaFire با قابلیت STOP and RESUME C111XXU1BNH2_OJV1BNH1__Arabic_4.4.2_Tsar3000 C115XXU1BNF5_OJV1BNF1__Arabic_4.4.2_Tsar3000 G130EXXU0ANG3_OJV0ANG2_Arabic_4.4.2_Tsar3000 G130HXXU0ANG6_OJV0ANH1_Arabic_4.4.2_Tsar3000 G313FXXU0ANH3_OJV0ANH3_Arabic_4.4.2 G313HXXU0ANH1_OJV0ANH1_KSA_Saudi_Arabia_4.4.2_Tsar 3000 G350EXWU0ANF2_OJV0ANF7_Arabic_4.4.2_Tsar3000 G355HXXU0ANH9_OJV0ANH9_XSG_United Arab Emirates_4.4.2_Tsar3000_ G710XXUANB3_OJVANB3_Arabic_4.3_Tsar3000 G7102XXUBNH5_OJVBNH1_Arabic_4.4.2_Tsar3000 G7105XWUANG1_OJVANE2_Arabic_4.3_Tsar3000 G800FXXU1ANGF_OJV1ANH1_Arabic_4…
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
- 3 پاسخ
- 748 بازدید
گوشی بعد ارتقاع ثبت رو شبکه میزنه سریال و بیس باند هم سالم هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 748 بازدید
با سلام دوستان عزیز این گوشی روی آرم اول هنگام روشن شدن میمونه و خود به خود اینجور شده و هر چی فایل زدم فلش میشه وای راه نیافتاد ..... بازشم کردم برد کاملا تمیزه و آکه .......لطفا تجربه ای دارید در اختیار بزارید ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 2 پاسخ
- 747 بازدید
سرت سالم و تست شده سامسونگ SM-A800F ******************************************************** * * * * * * CERT_BY JALILZADEHSM-A800F
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 747 بازدید
سلام کسی فایل ریکاوری داره برای اندروید 6.0.1 twrp تست شده باشه
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 746 بازدید
سلام این گوشی اومده اندروید 5.1.1 هست با هر روشی رفتم نشد کابل otg ساپورت نمی کنه .باکس ارور میده .نرم افزار SideSync جواب نداد با این دوتا فایل هم جواب نداد دانلود فایل تست شده COMBINATION Samsung-J700F برای حذف FRP روش های تو سایت هم جواب نداد ممنون میشم راهنمایی کنید که به کدوم ورژن دانگرد کنم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
انلاک تبلت t531
توسط apadana22- 3 پاسخ
- 746 بازدید
درود خدمت دوستان . تبلت t531 سامسونگ دارم ک پسور داره میخوام بدون پاک شدن اطلاعات قفل برداشته شه. لطفا دوستان راهنمایی ... باتشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
مجموعه فایلهای COMBINATION برای حل مشکل frp Files of kokar: COMBINATION folder
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 746 بازدید
دوستان گوشی g570f دست مشتری بوده سریالش پریده فلش کنم یا فایل مخصوصی داره که رایت کنم با بکس دوستان راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
مشکل wifi a5108
توسط t20mobile- 1 پاسخ
- 746 بازدید
سلام گوشی a5108 فارسی شده بود بالا نمی امد با فایل اصلی فلش زدم بالا امد ولی wifi کار نمیکنه قبلا همین رام رو روی چندتا گوشی زدم در ضمن موقعی که ارسی شده بود wifi کار نمیکرده
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 2 پاسخ
- 746 بازدید
سلام.دوستان این گوشی رو مشتری اورده میگه با کابل aux به باند وصل کرده گوشی خاموش شده الان صدای هنذفری و اسپیکر خش خش داره. اسپیکر تعویض شده ولی مشکل پا برجاست.
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
سلام دوستان و اساتید محترم از زمانیکه طرح ریجستری اومده و اشکالاتی که در طرح رجیستری هست برای بسیاری از گوشی ها جدید و قدیم مشکل انتن دهی بوجود آمده!!!! برای حل این مشکل تنها 2 راه حلی که باقی می ماند 1- ثبت سریال در سایت گمرک می باشد ( دربعضی موارد یک فایل سرت در اینترنت موجود است روی چند گوشی زده شده و سایت همتا به این سریال اجازه انتن دهی نمیدهد) 2- عوض کردن سریال گوشی یا اگر گوشی دچار مشکل هاد شده باشد مجبور به ریست EFS و در مواردی Wipe EFS می شویم که منجر به از بین رفتن سریال دستگاه میشود. سوال اصلی چرا در بعضی از گوشی های سامسونگ براحتی میشود که سریال ان هارا از طریق باکس ترمیم کرد مانند G935FD ولی بعضی از گوشی های س…
آخرین پاسخ توسط seren, -
- 5 پاسخ
- 745 بازدید
باسلام مشتري گوشي رو آورده برنامه مسيج گوشي روي زبان فارسي استاپ ميشه ولي روي زبان انگليسي اوكي هست كارايي كه انجام شده: فكتوري ريست-نصب برنامه هاي مسيج-روت ...جواب نداد مدل گوشي sph_l720 s4 هرچي گشتم رام رسمي كه بشه فارسي كرد نبود.
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
دانلود فایل MROOT FILE G965F U6 B DOWNLOAD FROM MEDIA FIRE
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 744 بازدید
دروود هارد این مدل رو عوض کردم همه چیز هش اکی شده تو ترمیم سریالش موندم ممنون میشم کمک کنین
آخرین پاسخ توسط fardin1369, -
- 2 پاسخ
- 744 بازدید
10 2016 Bypass FRP Google Account All Samsung Devices Galaxy A7, J7, S7 edge, 100% FREE لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
سلام ابتدا فایل زیر رو جهت انلاک گوشی دانلود کنید CROM_Service و فایل زیر رو با اودین رایت کنید https://db.tt/Jwz23xCI
آخرین پاسخ توسط adib,