تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 652 بازدید
سلام گوگل اکانت داشت از لینک دوستومن رامو دانلود کردم فلش زدم اینجوری شده ممنون میشم راهنمایی کنید که چطوری از این حالت باید خارج شد http://gsm-developers.ir/thread10614.html#post36503 :( اینم عکس
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام این گوشی اکانت گوگل داره داخلی سیستم نرم افزار Sidesync رو اجرا می کنم و گوشی رو با کابل که وصل می کنم اصلا اون گزینه مرور گر نمیاد ممنون میشم راهنمایی کنید گوشی رو به سیستم وصل می کنی او سه تا گزینه نمیاد که گزینه مرورگر رو انتخاب کنیم ایراد کار کجاست ببخشید یادم رفت بنویسم درخواست آموزش حذف .......
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 5 پاسخ
- 884 بازدید
با سلام... otg ساپورت نمیکنه....z3x اصلا نداره...اکتاپلاس هم میزنه no supoort.. ممنون میشم کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 1.8k بازدید
آموزش روت (J3 2016 (J320F ریکاوری TWRP: TWRP_3..2-_SM-J32F.tar - Download - 4shared - MUKESH JHA توجه: این ریکاوری فقط برای J320F هست SuperSU نصب از طریق ریکاوری: SuperSU Download
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 1 پاسخ
- 771 بازدید
دوستان کسی میتونه در مورد انلاک کردن n900v کمک کنه .میخوام 4g رو بگیره ممنون
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 512 بازدید
سلام لطفا فایل فلش i9515
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش حذف قفل frp گوشی A510fd و A510f -اختصاصی gsm-developers.ir این آموزش بصورت جسته و گریخته تو انجمن هست به درخواست یکی از دوستان و اینکه اموزش رو جایی دیدم که به اسم خودشون و با عنوان برای اولین بار در کل انجمن های فارسی زبان حذف گوگل اکانت frp گوشی a510f اندورید 5.1.1 بدون مشگل سریال گذاشتن مجبور شدم بصورت یکجا هم قرار بدم که نشون میده مثل همیشه ما پیشرو هستیم ابتدا با این فلش کنید http://gsm-developers.ir/thread9353.html سپس طبق این تاپیک با بیلد TUR-A510FXXU1AOL1-20151223202310 فلش کنید فقط ap هم فلش بشه کافیه بعد طبق آموزش های زیر frp رو باز کنید http://gsm-developers.ir/thread9810.html یا http://gsm-developers.…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 821 بازدید
از لینک زیر دریافت کنید. Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
روشی دیگر برای فارسی سازی دائمی با مورلوکال مقاوم در برابر ریست فکتوری ****************************************** سلام و درود آموزشهای متعددی برای فارسی سازی دائمی برای کلیه گوشیها وجود دارد که میتونین از اون روشها برای فارسی سازی استفاده کنید. ولی در مواقع که با هیچ روش نتونستین گوشی رو فارسی کنین و مجبور به نصب مورلوکال شدید،میتونید کاری کنید که این فارسی ساز با ریست فکتوری پاک نشه. ***مطمعنا خیلی از دوستان بلدند ولی برای مبتدی ها خوبه*** مواد لازم:: گوشی روت شده نصب مولوکال نصب روت اکسپلورر برنامه root explorer رو نصب کنید به مسیر system/app رفته و برنامه morelocale 2.apk رو در کنار برنامه های سیستمی کپی کنید. حالا از برنامه خارج شوید و ل…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 603 بازدید
سلام اساتید عزیز همکار با g900fd فلش زده الان یه ایکون کم رنگ دوربین پایین سمت چپ تو منو ها میفته با سه تا خط کم رنگ بالا صفحه.با فایل md هم زدم بازم همونجوره تو عکس زیر هم ایکون دوربین پیداس
- 0 پاسخ
- 562 بازدید
آموزش دانگرید Note Edge N915f از 5.1 به 4.4.4 ابتدا اینو تو bl برنامه ادین بذارید و تیک Phone bootloader update رو بذارید و فلش کنید Dev-Host - N915F_Bootloader_4.4.4_g
- 1 پاسخ
- 725 بازدید
با سلام خدمت دوستان اول باکس z3x باز کنید بد زمان انتخاب مدل رو رویه یه مدل j500h. j700h بذارید وبعد ریست frp بزنید تمام به همین راحتی امیدوارم که این اموزش به دوستان کمک کرده باشه تست شده هست این اموزش
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود گوشی g900fd با اندروید 5.0 هست که به علت باگهای موجود در این ورژن قصد دارم به اندروید 4.4 دانگرید کنم از دوستان اگر کسی راه حل مطمئنی برای این کار دارد درخواست راهنمائی دارم. پیروز باشید.
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان رامی که این مشکلو حل میکنه بذارید ممنون
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
درود 1:گوشی را با فایل J700F XXU1AOI1 4FILE بدونه BL یا این فایل KSA-J700FXXU1AOG9 فلـش کنید 2:سپس از طریق otg با samsung bypass google verify.apk FRP را خاموش کنید 3:اگر احتمالا ب مشکل بیس باند و سریال برخوردید نهایتا با این فایل J700FXXU2APC4_J700FODD2APC1_SLK فلش کنید مشکلتون حل خواهد شد. خدم تست کردم...با آرزوی موفقیت.
آخرین پاسخ توسط chero70, -
- 9 پاسخ
- 1k بازدید
سلام یه گوشی اومده سامسونگ s7562 چینی گوشی دانلودینگ نداره ریکاوری هم وایپ کردم بازم نشده راستی ایراد گوشی اینکه میزنی روی گزینه تماس ، اس ام اس باز میشه و گاهی هم هنگ میکنه با ولکانو رید گرفتم cpu mt 6572 زده ممنون میشم لینک بدید فایلشو از این پست پیدا کردم ولی پسورد داره کسی لینک نداره http://gsm-developers.ir/thread2279.html
- 11 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام گوشی سامسونگ g130e هر سیم کارتی میزارم فقط تماس اضطراری میزنه با z3x ریپیر کردم انلاک و پچ اما جواب نداده
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 5 پاسخ
- 712 بازدید
سلام دوستان یه درخواستی داشتم رام های تست شده برای مدل 2015 گوشی j7 و j5 رو که میدونید برای کدوم مدلهای ds dh و ... رایت میشه رو میتونید لینک بدید یا مشخصاتشون رو بدین تا با خیال راحت بدون خاموشی فلش بزنم؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 12 پاسخ
- 2.4k بازدید
فارسی سازی دائمی و بدون روت گوشیهای سامسونگ ************************************************ سلام و درود بر دوستان مشخصه .Md5 رو از آخر رام حذف کنید تا فرمت رام به tar تغییر یابد بعد با نرم افزار ALZip داخل رام رو باز کنید و فایلهای cache و Hidden رو حذف کنید و زیپ رو ببندید.الان زبان مخفی پارسی در داخل رام آشکار شده و بعد از فلش این رام ویرایش شده شاهد زبان فارسی در منو خواهید شد. البته شاید خیلی از دوستان در جریان این آموزش باشند ولی جاش توی انجمن خالی بود. [h=3][/h]
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 579 بازدید
سلام خدمت دوستان یه سامسونگ s4 i337 هست گوشی روش رام کاستوم نصب شده الان مشکلش گوشی اینه که روشن میشه میاد بالا داخل منو که میری چند لحظه بعد ریستارت میشه رو ارم گیر میکنه ساپورت باکس Octoplus هست فایلش دانلود کنم بزنم یا راهه دیگه هست کاستوم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 665 بازدید
سلام خودم به این مشگل برخوردم گفتم آموزش رو بذارم اگه از دوستان کسی به این مشگل برخورد با سرچ کردن تو سایت زودتر به نتیجه برسه ً@*&،641 خب آموزش 1.گوشی نیازی به روت بودن نداره 2.فعال کردن USB debugging 3.زدن کد #0808#* و انتخاب کردن گزینه DM+MODEM+ADB 4.گوشی رو به سیستم وصل کنید 4.از طریق باکس Z3X PRO رفتن به سربرگ unlock و در قسمت com پورت مورد نظر رو انتخاب و گزینه unlock تمام ممنون از استاد عزیز که کمک کردن تا این مشگل رو بطرف کنم آقای jalilzadeh این چند تا عکس
- 6 پاسخ
- 886 بازدید
سلام این گوشی اومد قفل شبکه داره ممنون میشم راهنمایی کنید باکس z3x دارم
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 534 بازدید
حل مشکل صفحه سفیدی بعد از فلش سامسونگ SM-G318HZ ************************************************** سلام بر همه دوستان این مشکل برای اولین بار توسط بنده حل و مطرح شده هست،که اگر در انجمن همسایه هم مشاهده کردید مطمئن باشید به اسم بنده میباشد. هر چند کار شاهکاری نیست ولی بخاطر کپی نبودن مطلب عرض کردم. این مدل گوشی خیلی کم هست در بازار و اغلب دوستان با فلش این گوشی با مشکل صفحه سفیدی مواجه میشند که براحتی با فایل زیر قابل حل میباشد. *****فقط دوستان دقت کنید،بدون فایل CP و تنها با 3 فایل فلش کنید***** دانلود
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
متاسفانه سری های جدید سامسونگ منطقه های مختلف گاها تفاوت سخت افزاری دارن و فلش منطقه دیگه ممکنه باث خاموشی بشه سعی کنید برای فلش ، فایل منطقه خودش گوشی رو بزنید فایل های مناطق زیر رو هم در صورت اطمینان از منطقه گوشی رایت کنید و ترجیحا روی سایر مناطق رایت نشه ins inu srk slk chn tgy
- 2 پاسخ
- 636 بازدید
با سلام و درود خدمت اساتید مشتری گوشیشو ب 5 اپدیت کرده بود و به گفته خودش پرش انتن گرفته بود بعد اپدیت. بعد از دانگرید 1. گزینه LTE داخل تنظیمات شبکه موجود نیس و فقط 3G داره.ً@*&،8855 2.توی قسمت تنظیمات قفل صفحه وقتی روی گزینه اثر انگشت میری میزنه سنسور با خطا مواجه شد گوشی رو راه اندازی مجدد کنید.ً@*&،985 با این ورژن دانگرید شده G900FDXXU1ANJ2_G900FDOJV1ANJ2_4.4.2_UnitedArab_4Files نکته: مجددا 4 فایل فلش زدم مشکل قفل اثر انگشت حل شد.ً@*&،2222
آخرین پاسخ توسط ashkan530,