تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
[TABLE=class: tablepress tablepress-id-13 dataTable no-footer] [TR=class: row-2 even] [TD=class: column-1]B5330 [/TD] [TD=class: column-2]Password = efs1 [/TD] [/TR] [TR=class: row-3 odd] [TD=class: column-1]GT-i9060[/TD] [TD=class: column-2]Password = efs2 [/TD] [/TR] [TR=class: row-4 even] [TD=class: column-1]GT-i9060i[/TD] [TD=class: column-2]Password = efs3[/TD] [/TR] [TR=class: row-5 odd] [TD=class: column-1]GT-i9082[/TD] [TD=class: column-2]Password = efs4[/TD] [/TR] [TR=class: row-6 even] [TD=class: column-1]GT-i9152[/TD] [TD=class: column-2]Password = efs5[/TD] [/TR] [TR=class: row-7 odd] [TD=class: column-1]GT-I9506[/TD] [TD=class: colum…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
حذف قفل شبکه سامسونگ core prime توسط باکسz3x Samsung core prime-(sm-g360h) network unlock done by z3xbox Selected model: SM-G360H Selected port: Selected port speed: 115200 Searching ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G360H Android version: 4.4.4 Product code: SM-G360HZWDKSA Phone version: G360HDDU0ANK5 PDA version: G360HDDU0ANK5 CSC version: G360HOJV0ANK5 IMEI: 357xxxxxxxxxxxx Phone S/N: R21xxxxx Checking Super user right... true Unlocking... OK Rebooting phone... OK Unlock done Done with Samsung Tool v.19.0 Done with Samsung Tool v.19.0
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
حذف اکانت گوگل
توسط Good- 1 پاسخ
- 807 بازدید
سلام گوشیم سامسونگ g532gاست الان چه برنامه ایی بزنم درست بشه راهنمایی بفرمایید.
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
سلام مدل تست شده i9100 مشکل هنگ روی لوگو راه حل : وایپ کش پارتیشن نتیجه :حل مشکل و عدم پاک شدن اطاعات
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
سلام و خسته نباشید نخست برنامه ی زیر رو از گوگل استور یا لینک مستقیم زیر دانلود کنید google play : tethering/Wi-Fi repeater Download From apkmirror و در گوشی که روت شده باشد نصب شود برنامه گذر از تحریم رو فعال می کنید برنامه رو باز می کنید گزینه wifi hotspot رو فعال می کنید در گوشی هدف به وایفای متصل میشوید اما اینترنت متصل نمیشه نگران نباشید برمیگردید به برنامه خواهید دید در منوی Clients عدد 1 سبز رنگ ظاهر شده میزنید روش که در اونجا آی پی رو بهتون میده که در گوشی هدف باید وارد کنید اسم وایفای تو گوشی هدف رو فشار میدید و نگه میدارید تا گزینه Modify Network در بیاد اگه گزینه show advanced بود اونو فعال کنید…
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 5 پاسخ
- 807 بازدید
یه j7pro دارم میخوام مشتری میخواد اندروید 8 کنه اساتید اگه دارن لینکشو بزارن
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 806 بازدید
مشکل سریال این گوشی بجز میکرو با زد3 ایکس هم حل میشه؟ من با ترمیم فقط تونستم سریال1 رو ترمیم کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 2 پاسخ
- 806 بازدید
حل آنلاک بوتلودر سامسونگ n915v از سایت جی اس ام دولوپر درخواستی از طرف همکارا خدمت شما Unlock Bootloader N915V-sfriarash.rar
آخرین پاسخ توسط Ali993, -
- 1 پاسخ
- 806 بازدید
https://drive.google.com/uc?export=download&confirm=nf0k&id=1eyPY-cTmmZVVZnZFpikCTryxC_Zw06Bd
آخرین پاسخ توسط htccenter, -
- 3 پاسخ
- 806 بازدید
از دوستان کسی اینجا میتونه رام منطقه مخصوص سامسونگ رو با s/n از طریق سرور بهم اعلام کنه؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 806 بازدید
لیستی از رام های چهار فایل کافیه به ادرس زیر برید و رام مورد نظرتون رو دانلود کنید لینک سایت
آخرین پاسخ توسط hadimoosavi, -
- 1 پاسخ
- 806 بازدید
گوشی اف ار پی داره در خواست فایل کامبی به این باینری دارم j730fxws3ari7 اندروید 7
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 3 پاسخ
- 805 بازدید
سلام و درود ابتدا فایل کامبونیشن دانلود کنید از ساپورت باکس فقط فایلsboot boot وسپس کلید فلش بزنید بعد از رایت فایل adb فعال میشه امیدوارم مفید باشه http://s6.uplod.ir/i/00894/d6pahjwf6w0c.jpg http://s6.uplod.ir/i/00894/xfdqojlbef15.jpg
آخرین پاسخ توسط arashmaleki, -
- 1 پاسخ
- 805 بازدید
فلش این فایل برای فعال کردن adb J510F_Enable_ADB.tar و remove frp با z3x ورژن 26.9 این فایل وای فای رو غیره فعال میکنه که بعد از عملیات به فلش نیازه
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 4 پاسخ
- 805 بازدید
با سلام خدمت اساتید بزرگوار دوستان یه گوشی J7 2016 دارم که رنز داره و اطلاعات داخل خیلی مهمه مال مشتریه .میخوام رنزشو بدون حزف اطلاعات پاک کنم.دانگل EFT و یا BMT هم ندارم.از دوستان خواهش میکنم که هر کسی فایل حذف پترن این گوشی رو داره واسم بفرسته.اینم مشخصات کامل گوشی J710F باینری 6 FRP on با تشکر
آخرین پاسخ توسط mehrfar, -
- 3 پاسخ
- 805 بازدید
گوشی بعد ارتقاع ثبت رو شبکه میزنه سریال و بیس باند هم سالم هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 4 پاسخ
- 805 بازدید
سلام با تشکر از سایت خوبتون یه j730f دارم میخوام روتش کنم.cfroot میزنم رو آرم گیرمیکنه.twrp هم چندتا گرفتم اوناهم همینطوره.دوستان اگه راهکاری بلدین منو راهنمایی کنید باتشکر
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 805 بازدید
درود کافیست دکمه پاور را نگه داشته رو تب UNLOCK کلیک کنید تمام... 2015-03-01_044141.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 7 پاسخ
- 804 بازدید
با سلام دوستان این گوشی تا حالا 3 تا باتری روش انداختم ولی نمیدونم چرا مشکل داره.. مثلا 3 درصد شارژ باتری داره خاموش روشن میکنم میشه 5 درصد بیشتر میشه ..بعضی وقتا کم میشه. امپر کشی هم کردم یکم بازی میکرد ولی از اخر تو امپر کشی صفر شد. وقتی 0 باشه تو امپر کشی معمولا مشکل سخت افزاری نداره.. در ضمن تک فایل هم زدم.. میشه راهنمایی کنید 4 فایله بزنم یا ن؟؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 4 پاسخ
- 804 بازدید
با سلام یک گوشی J7 Prime G610F دارم..میخوام روتش کنم..با اندروید 7 فایل و روش تست شده ی سراغ دارین؟؟سپاس از دوستان
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
نسخه جدید نرم افزار 3utools ورژن 2.15 لینک
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
با سلام ودرود خدمت دوستان این هم آخرین ورژن 3.4.2.2 iTools3برای آپدیت برنامه ها و دانلود از Appstor میتونید همه نرم افزار های که دارید رو بروزرسانی کنید و هم از Appstor نرم افزار دانلود کنید لینک دانلود مستقیم
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 802 بازدید
بعد از روت وقتی با z3xترمیم سریال میکنم مودم رو بشتیبانی نمیکه
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 5 پاسخ
- 802 بازدید
باسلام مشتري گوشي رو آورده برنامه مسيج گوشي روي زبان فارسي استاپ ميشه ولي روي زبان انگليسي اوكي هست كارايي كه انجام شده: فكتوري ريست-نصب برنامه هاي مسيج-روت ...جواب نداد مدل گوشي sph_l720 s4 هرچي گشتم رام رسمي كه بشه فارسي كرد نبود.
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 802 بازدید
سلام خسته نباشید وقتی میام توی ریکاوری تا supersu رو رایت کنم (faild to mount data (invalid argument میاد الان باید چیکار کنم ؟
آخرین پاسخ توسط hirsh,