تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 764 بازدید
دانلود ورژن جدید odin downloader Odin3_v3.12.4_4
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 3 پاسخ
- 762 بازدید
گوشی j530f رو ارم مونده هر فایلی میزنه بالا نمیاد میخوام ریکاوری کاستوم نصب کنم موقع رایت خطا فعال بودن OEMLOCK میده لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 762 بازدید
سلام گوشی بعد از فلش این مشکل پیش اومده براش...با باکس اختا هم شبکه ترمیم شد g930s
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 762 بازدید
روشی دیگر برای فارسی سازی دائمی با مورلوکال مقاوم در برابر ریست فکتوری ****************************************** سلام و درود آموزشهای متعددی برای فارسی سازی دائمی برای کلیه گوشیها وجود دارد که میتونین از اون روشها برای فارسی سازی استفاده کنید. ولی در مواقع که با هیچ روش نتونستین گوشی رو فارسی کنین و مجبور به نصب مورلوکال شدید،میتونید کاری کنید که این فارسی ساز با ریست فکتوری پاک نشه. ***مطمعنا خیلی از دوستان بلدند ولی برای مبتدی ها خوبه*** مواد لازم:: گوشی روت شده نصب مولوکال نصب روت اکسپلورر برنامه root explorer رو نصب کنید به مسیر system/app رفته و برنامه morelocale 2.apk رو در کنار برنامه های سیستمی کپی کنید. حالا از برنامه خارج شوید و ل…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 762 بازدید
لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 4 پاسخ
- 761 بازدید
گوشی G935fقفل جیمل داشت فایل کامبی زدم حالا رو این ارم مونده هر رامی میزنم رایت نمیشه . لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
حذف اکانت گوگل
توسط Good- 1 پاسخ
- 761 بازدید
سلام گوشیم سامسونگ g532gاست الان چه برنامه ایی بزنم درست بشه راهنمایی بفرمایید.
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 2 پاسخ
- 760 بازدید
گوشی j530f بعد فلش .میخوام قفل الگو یا اثر انگشت بزارم روش خطای تنظمات متوقف شده است میده. چندتا فایل تست کردم جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 760 بازدید
تست پوینت چند مدل سامسونگj500fn-j200h-e220s j500fn j200h e220s
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 4 پاسخ
- 760 بازدید
سلام اساتید میشه به جای رایت cert بیایم efs بکاپ گرفته یه گوشی دیگه رو رایت کنیم سریال چنج میشه فرق cert با رایت efs یه گوشی دیگه چیه ممنون
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 760 بازدید
یه گوشی دارم a320f میخواستم change imei کنم فایل efs بکاپ گرفته بودم چنج زدم سریال پرید بعد efs رایت کردم موند رو ارم کامبینشین رایت کردم فلش کردم نشد بازم رو ارم بود چندتا فایل دانلود کردم حل نشد فایل های که فلش کردم A320FXXU1AQD1_CL10903367 A320FXXU1APLD_A320FOJV1APLC A320FXXU1AQA3_CL10346210 A320FXXU1AQA3-A320FOJV1AQA2 لطفا اگه کسی میدونه باید چیکار کنم رهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 3 پاسخ
- 759 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ اندروید چطوری میشه فایلهاشو ریکاوری کنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 758 بازدید
سلام دوستان و همکاران گرامی سوالم در رابطه به ریپک و بسته بندی فایل کوک شده به فرمت Ext4 تو سایت زیاد سرچ زدم اما مطلبی در این خصوص یا نبود یا هم اگر بود ریپک به فایل img بود ممنون میشم در این رابطه راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 758 بازدید
با سلام گوشی فوق سریال نول شده ..بیس باند هم ناشناس.. محبت میکنید راهنمایی کنید
- 1 پاسخ
- 758 بازدید
بعد از روت وقتی با z3xترمیم سریال میکنم مودم رو بشتیبانی نمیکه
- 4 پاسخ
- 758 بازدید
با سلام خدمت اساتید بزرگوار دوستان یه گوشی J7 2016 دارم که رنز داره و اطلاعات داخل خیلی مهمه مال مشتریه .میخوام رنزشو بدون حزف اطلاعات پاک کنم.دانگل EFT و یا BMT هم ندارم.از دوستان خواهش میکنم که هر کسی فایل حذف پترن این گوشی رو داره واسم بفرسته.اینم مشخصات کامل گوشی J710F باینری 6 FRP on با تشکر
آخرین پاسخ توسط mehrfar, -
- 0 پاسخ
- 758 بازدید
درود کافیست دکمه پاور را نگه داشته رو تب UNLOCK کلیک کنید تمام... 2015-03-01_044141.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 758 بازدید
نسخه جدید نرم افزار 3utools ورژن 2.15 لینک
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 3 پاسخ
- 757 بازدید
سلام و درود ابتدا فایل کامبونیشن دانلود کنید از ساپورت باکس فقط فایلsboot boot وسپس کلید فلش بزنید بعد از رایت فایل adb فعال میشه امیدوارم مفید باشه http://s6.uplod.ir/i/00894/d6pahjwf6w0c.jpg http://s6.uplod.ir/i/00894/xfdqojlbef15.jpg
آخرین پاسخ توسط arashmaleki, -
- 2 پاسخ
- 757 بازدید
فایل جدید قرار داده شده در دانلود سنتر موقع دانلود یک فایل چند مگ دانلود میکن و خراب . J700F DRA-L42
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 4 پاسخ
- 757 بازدید
با سلام به اساتید محترم. یک نوت 4 برام اومده که روی آرم گیر کرده.با تک فایل فلش میخوره ولی با چهارفایله ارور Repartion میده.از اساتید ممنون میشم کمک کنن.و اینکه احتمال خراب بودن حافظه داخلیش هست؟
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 1 پاسخ
- 756 بازدید
سلام من گوشی سامسونگ j110h خودم را بعد زدن تتنظیمات کارخانه تمام برنامه و بازی هام پاک شد الان وقتی دوباره دانلود میکنم موقع نصب هیچ چی نصب نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون از سایت خوبتون با تشکر
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 5 پاسخ
- 755 بازدید
سلام دوستان راهی هست که بوتلودر هواوی رو بدون حذف شدن اطلاعات آنلاک کرد؟
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 0 پاسخ
- 755 بازدید
درایور اصلی و کامل مخصوص USB دستگاه های samsung SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.33.0
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm,