تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
حذف اکانت گوگل
توسط Good- 1 پاسخ
- 896 بازدید
سلام گوشیم سامسونگ g532gاست الان چه برنامه ایی بزنم درست بشه راهنمایی بفرمایید.
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 1 پاسخ
- 896 بازدید
دوستان اگه دارید لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 896 بازدید
گوشی اف ار پی داره در خواست فایل کامبی به این باینری دارم j730fxws3ari7 اندروید 7
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 895 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ i9105p با دانگل bst
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 895 بازدید
سلام گوشی سامسونگ چهار فایل فلش بشوند اطلاعات گوشی پاک می شود . ایا راهی وجود دارد که چهار فایل فلش کنیم اما اطلاعات گوشی پاک نشود ؟ ممنون .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 0 پاسخ
- 894 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 2 پاسخ
- 894 بازدید
حل آنلاک بوتلودر سامسونگ n915v از سایت جی اس ام دولوپر درخواستی از طرف همکارا خدمت شما Unlock Bootloader N915V-sfriarash.rar
آخرین پاسخ توسط Ali993, -
- 0 پاسخ
- 894 بازدید
سلام فایل ترمیم خواستم تشکر باینری 8 مدل a107f
آخرین پاسخ توسط iraj, -
مشکل سامسونگs7562
توسط iraj- 3 پاسخ
- 894 بازدید
سلام دوستان مشکلش اینه secure check fail s7562 تو دانلودینگ نسون میده موقع رایت فایل فقط این رو نشون میده تو تصویر گوشی و بعد از اتمام فلش باز گوشی بالا نمیاد ...
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 4 پاسخ
- 894 بازدید
سلام با تشکر از سایت خوبتون یه j730f دارم میخوام روتش کنم.cfroot میزنم رو آرم گیرمیکنه.twrp هم چندتا گرفتم اوناهم همینطوره.دوستان اگه راهکاری بلدین منو راهنمایی کنید باتشکر
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 1 پاسخ
- 893 بازدید
سلام خسته نباشید وقتی میام توی ریکاوری تا supersu رو رایت کنم (faild to mount data (invalid argument میاد الان باید چیکار کنم ؟
آخرین پاسخ توسط hirsh, -
- 2 پاسخ
- 893 بازدید
سلام دوستان علامت انتن شده مثل علامت ورود ممنوع..فول فایل زدم ...سریال و بیس هم داره ....
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 893 بازدید
دوستان ریکاوری تست شده کسی داره بزاره ممنون میشم با تشکر
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 893 بازدید
با سلام و درود... دوستان ممنون میشم برای انلاک نتورک این مدل راهنماییم کنید j510f
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 892 بازدید
بعد از روت وقتی با z3xترمیم سریال میکنم مودم رو بشتیبانی نمیکه
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 892 بازدید
سلام خدمت همه همکاران عزیز سایت **جی اس ام دولوپرز** برای حل مشکل روشن نشدن wifi& Bluetooth باید مراحل زیر رو به دقت برید اول این TWRP تست شده رو دانلود و رایت کنید http://s8.picofile.com/file/8321293468/SM_N9005_TWRP_2_8_5_0_LL_CN_0314_BST.zip.html (منو چینی هست.با تجربه تون به قسمت Install برید) حالا این دو فایل رو دانلود و داخل رم یا حافظه قرار دهید.توی TWRP و در قسمت INSTALL هر دو رو نصب کنید http://s8.picofile.com/file/8321293768/Wifi_bluetooth_fix_S5_port_roms_by_Filchi756.zip.html http://s8.picofile.com/file/8321293900/Wifi_bluetooth_fix_v2_S5_port_roms_by_Filchi756.zip.html انشاء الله مفید باشه
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 2 پاسخ
- 892 بازدید
سرت سالم و تست شده سامسونگ SM-A800F ******************************************************** * * * * * * CERT_BY JALILZADEHSM-A800F
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 891 بازدید
حل مشکل داغ کردن گوشی سامسونگ s4 با دانگرید از اندروید 5.1.1 به اندروید 4.4.2 و حل شدن داغ کردن ببش از حد آن
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 891 بازدید
درایور اصلی و کامل مخصوص USB دستگاه های samsung SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.33.0
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 2 پاسخ
- 891 بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی فوق طرف رفته مسافرت خارج از ایران برگشته الان گوشی ضعف انتن داره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hadysalmani, -
- 2 پاسخ
- 891 بازدید
سلام دوستان میخوام warranty void 0*1 تبدیل کنم به 0*0 کسی میتونه راهنمایی کنه [ATTACH=CONFIG]1571[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
- 1 پاسخ
- 890 بازدید
با سلام خدمت دوستان این گوشیو مشتری اورده برا فلش که مدلش m919 ولی داخلش به این صورته: ap:i9505xxugnj8 cp:m919uvufok3 csc:i9505oxegnj2 حالا میخام بدونم من با فایل i9505 بزنم مشکلی میخوره؟داخل دانلود مود زده m919 .مشکلشم الان اینه ک وای فای روشن نمیشه وبه گفته مشتری 4g داشته که من فرمت کردم حالا پاک شده میگه فایل شما خراب بوده گوشی اینجوری شده..در صورتی ک من فلش نزدم و فقط وایپ زدم...ممنون میشم از دوستانی ک تو این زمینه سررشته دارن راهنمایی کنن..ممنون
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 2 پاسخ
- 890 بازدید
گوشی با فایل تو مرکز دانلود به اندروید 6 ارتقاع دادم حالا گوشی رو ارم مونده j700f هر فایلی رایت میکنم باز رو ارم هست
آخرین پاسخ توسط Ariomobile, -
- 3 پاسخ
- 890 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ Core 2 G355h رو میخام روت کنم..فایل روت شو دارم..به ریکاوری میبرم گزینه نصب رو نداره.. میشه ریکاوریشو بزارید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 890 بازدید
لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018,