تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 637 بازدید
در خواست آموزش حذف frp سامسونگ s7262
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 625 بازدید
Without Root Only By Z3X Box First Step Select Model And Go To Unlock Tab UNLOCK INSTRUCTIONS: Micro-USB cable: 1. Phone must be powered on. 2. Type *#0808# and select 'DM+MODEM+ADB'. 3. Type *#9090# and choose USB (or 'DM/DUN over HSIC'). 4. Reboot phone. 5. Connect USB cable, install drivers if needed. 6. Select Samsung diagnostic port in port settings. 7. Press 'Unlock' button for direct unlock. After That Select Correct COM And Click Unlock Button
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 14 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام برای حذف کد کاستوم ریکاوری این مدل رو نیاز دارم. ممنون میشم لینک بدین
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 8 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام یه j700H-DS یکی از همکارها فلش کرده وسط فلش ارور داده الان رو دانلودینگ میره ولی فلش نمیگیره روشن که میکنی ارور frimwer upgred میزنه و بالا نمیاد ورژن قبلیش هم نمیدونم چی بوده با فایل های زیر فلش نمیگیره ارور block frp میده J700HXXU1AOG9_J700HOJV1AOG9_J700HXXU1AOG6_5.1.1_farsi J700HXXU1AOI3_J700HOJV1AOI1_XFA J700HXXU1AOK5_J700HOJV1AOK6_ECT__5.1.1__persian J700HXXU1AOK5_J700HOXY1AOK5_CAC_Rooted_v5.1.1 J700HXXU1APA3_J700HOJV1AOK6_KSA__5.1.1__PERSIAN با bst هم در این حالت نمیشه قفل frp باز کرد . فلش هم نمیشه
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 785 بازدید
دوستان به فایل cert E700H نیاز دارم. توی اینترنت پیدا کردم ولی فقط یه سیم بود. پیشاپیش تشکر
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
دوستان راهی برای دانگرید از 6.0.1 به اندروید 5 هست ؟ ap \csc رو فلش زدم کامل فلش میشه ولی گوشی روی ارم گیر کرده فایل bl هم رایت نمیشه به هیچ عنوان ریکاوری کاستوم ریختم وایپ کردم ولی بازم روی ارمه کرنل هم رایت کردم بازم روی ارمه ولی وقتی به 6 اپگرید میکنم دوباره گوشی بالا میاد میخوام سرت بزنم روی اندروید 6 فکر کنم قبول نمیکنه تشکر
آخرین پاسخ توسط theroom360, -
- 7 پاسخ
- 3.1k بازدید
مشتری خیلی عجله دارد ... دوستان لطفا بنده رو رو راهنمایی کنید؟
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 12 پاسخ
- 2.6k بازدید
فارسی سازی دائمی و بدون روت گوشیهای سامسونگ ************************************************ سلام و درود بر دوستان مشخصه .Md5 رو از آخر رام حذف کنید تا فرمت رام به tar تغییر یابد بعد با نرم افزار ALZip داخل رام رو باز کنید و فایلهای cache و Hidden رو حذف کنید و زیپ رو ببندید.الان زبان مخفی پارسی در داخل رام آشکار شده و بعد از فلش این رام ویرایش شده شاهد زبان فارسی در منو خواهید شد. البته شاید خیلی از دوستان در جریان این آموزش باشند ولی جاش توی انجمن خالی بود. [h=3][/h]
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت اساتید ممنون میشم فایل اگه دارید بزارید میخوام هارد گوشی رو پروگرام کنم هارد گوشی مشکل داره رید نمیگیره هارد خودش اساتید یه راهنمایی واسه پروگرام هارد رام ۱و۲و۳ کافیه. یا نه چیز دیگم باید اضافه بشه ممنون میشم یه توضیح بدین
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
مشکل دانگل bst
توسط shahin-gsm- 4 پاسخ
- 882 بازدید
با سلام دانگل bst هرموقع که میخوام فایل cert یا سوپر بزنم این ارور رو میده http://s6.uplod.ir/i/00779/rka0htsldp4g.jpg به گفته امیر از device manager پورت usb مربوطه رو دیزیبل و انیبل کردم بازم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
یه دونه گوشی i9300i بعد فلش خاموش شده گوشی هنگ میکرد که با تک فایل فلش کردم و خاموش شده فایل های ترمیم بوت تو انجمن اکثرا لینک ها پاک شده لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 4 پاسخ
- 914 بازدید
با سلام یه گوشی s7 دارم مدل g930f همکار ریست کرده رو گوگل اکانت مونده کسی راه حلی براش داره ؟؟؟؟!!!!!
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 2 پاسخ
- 755 بازدید
دوستان اگر دیدین موقع رایت فایل/ آغازرایت کردن/ با ارور مواجه شدید کلیه فایل های با پسوند bin را از رام خارج کرده و فایل زیپ جدید بدون این فایل ها درست کرده و رایت نمایید و چون فایل مودم هم ازین رام خارج میشود اگر با مشکل شبکه با سریال موجه شدید فایل مودم را به تنهایی رایت نمایید. بنده تست کردم و حتی بدون فایل مودم مشکلی پیش نیامد. هدف دانگرید گوشی برای حذف fpr بود که با موفقیت انجامید/
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
دوستان یه گوشی n9005 هست اندروید 4.4.2 بود مشکل کانکت نشدن به 3g داشت فلشش کردم با اندروید 4.4.2 ولی وای فای دیگه روشن نمیشه زدم به اندروید 5 بازم همینجوره دوستان راه حلی ندارید؟
آخرین پاسخ توسط PS4, -
- 0 پاسخ
- 540 بازدید
سلام خدمت همه عزیزان این ریکاوری تست شده میباشد و بر روی اکثر j5 جواب گوست بنده روی j500fn هم تست کردم دانلود کنید و از دولوپرز لذت ببرید رایت از طریق اودین میباشد موفق باشین. download اینم لاگ رایت
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 1 پاسخ
- 559 بازدید
سلام لطفا حل مشکل تماس اضطراری s7262
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 1 پاسخ
- 546 بازدید
دوستان گل سلام ممنون میشم اگه کسی رام فارسی 2.3.5یا 2.3.6 این مدلو داره بذاره
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 21 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام گوشی n910h قفل اثر انگشت داره چطور میتونم بدون پاک شدن اطلاعات قفلشو باز کنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 5 پاسخ
- 757 بازدید
با عرض سلام اندروید 4.4.2 هست گوشی نوت 3 و ریکاوری کاستوم میخوام برای برداشتنم رمز گوشی .
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 954 بازدید
با سلام در سکیوریت 2016 شما از طریق otg یا روش های دیگه اگه بتونید گوشی رو ریست بکنید باز هم frp برداشته نمیشه باید وارد قسمت گزینه های برنامه نویسی بشید و oem unlock را روشن کنید تا frp برداشته بشه که باز هم در سکیورتی 2016 امکان دسترسی به گزینه های برنامه نویسی در گوشی نیست در مدل j500h شما رام > J500HXXU1AOH2_J500HOJV1AOH4_PAK رو روی گوشی رایت میکنید سپس با otg یا روش های دیگه وارد تنظیمات و گزینه های برنامه نویسی بشید را روشن کنید تا frp برداشته بشه و گوشی رو ریست کنید این هم لینک مستقیم فیلم اموزشی(البته تا 10 روز) سوالی بود در ادامه پست بپرسیدً@*&،74874 فیلم اموزشی دانلود
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 1 پاسخ
- 609 بازدید
با عرض سلام دوستان شاید در جریان باشن یه سری از گوشیهای جدید از دبی وارد بازار شده که راحت میشه تشخیص داد این گوشیها رفرش هستن برای مثال یه گوشی براتون میاد پشت گوشی n910fنوشته و رام هم n910fهست ولی زمانی که گوشی را به حالت دانلود مد میبریم مدل گوشی n910pزده مدل اصلی گوشی n910pهست منتها این گوشی با رام کاستوم فلش شده و اکثرا هم پیغام امنیتی داره و برای حل این مشکل باید گوشی را با فایل n910pفلش زد منتها بعد از فلش سریال گوشی به 099..تغییر پیدا میکند
آخرین پاسخ توسط mostafa3413, -
- 14 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام یه گوشی اومده برا فارسی با مورلوکال کامل فارسی نمیشه زبان عربی داخل گوشی هست آیا با روت می تونم فارسی مخفی رو بیارم بالا؟ فایلش فلش این رو تو سیستم دارم ولی تو دانلودینگ زده a5000 حالا موندم فایل a500f را روش بزنم یا نه؟ فایل مطمئن این مدل رو میشه لینک بدید یا اگه با روت میشه فارسی مخفی شو در بیارم ممنون میشم فایل روت این مدل رو لینک بدید؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 23 پاسخ
- 3.9k بازدید
با سلام دوستان یه سامسونگ s3 هست که روشن که میکنی میره رو حالت دانلودینگ در ضمن پشت گوشی مدل رو زده i9301i اما در دانلودینک i9300i زده فلش هم که میکنم باز م ریست میشه میاد رو حالت دانلودینگ
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش باز کردن قفل frp گوشی j200h ابتدا رام EGY-J2
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
برای برطرف کردن مشکل وای فای گوشی سامسونگ گرند ۲ یاG7102 به این شکل عمل کنید: فایل ضمیمه را دانلود کنید گوشی را در حالت دانلودینگ قرار دهید فایل را با نرم افزار Odin روی گوشی رایت کنید از طریق ریکاوری گوشی را وایپ کنید و نتیجه کار را ببینید GSM-DEVELOPERSً@*&،ااً@*&،454ً@*&،00
آخرین پاسخ توسط peiman.rps,