تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 769 بازدید
حل آنلاک بوتلودر سامسونگ n915v از سایت جی اس ام دولوپر درخواستی از طرف همکارا خدمت شما Unlock Bootloader N915V-sfriarash.rar
آخرین پاسخ توسط Ali993, -
- 4 پاسخ
- 769 بازدید
با سلام دوستان یه G925F برام اومد گوشی چند دقیقه یکبار خاموش و روشن میشد و TWRP روی گوشی نصب بود منم گوشی رو فلش کردم اومد بالا ارور DRK داد فایل حل مشکل DRK زدم جواب نداد بعد روت کردم اومد بالا و سریال بیس نداشت الان با رایت فایل مودم و EFS سریال و بیس برگشته منتها نمیتونم روی گوشی یه سرت رایت کنم موقع رایت سرت ارور NV DATE میده فایل NV DATA رایت میکنم باز سریال وبیس میپره یه مشکل دیگه که داره اینه که کد های USSD رو اصلا نمیگیره حتی سریال گوشی رو هم نشون نمیده لطفا راهنمائی کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 4 پاسخ
- 769 بازدید
با سلام گوشی فوق دایم ارور حافظه usb اسیب دیده میده هارد ریست کردم فرقی نکرد model-i9100g android-2.3.6 baseband version-i9100gdzkh5 build number-gingerbread.jpkh8
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 4 پاسخ
- 768 بازدید
سلام گوشی سامسونگ g930fd قفل داره می خوام قفل بردارم بدون حذف اطلاعات لطفا راهنمایی کنید. قفل جی میل داره با سرویس انلاین برداشتم .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 4 پاسخ
- 768 بازدید
سلام بر اساتید محترم مشتری یه N5100 آورد برام روی آرم بود فلشش کردم و بعد EFS روش رایت کردم گوشی بالا اومد شماره سریالشم درست کردم الان هیچ مشکلی نداره جز اینکه موقع تماس میزنه not registered on network از روشهایی که تو انجمن بود استفاده کردم اما همچنان مشکل پابرجاست لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم با 4فایل زدم N5100XXDNH3_2637964_REV01
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 0 پاسخ
- 768 بازدید
sm-j700f tested cert file by gsm-developers.com SM-J700F_Tested By Alireza Shahrokhi.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 767 بازدید
فایل فلش فازسی 5.1.1 g900p رو میخواستم.
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 767 بازدید
از دوستان کسی روش ترمیم بوت تبلت t111 با Easy-Jtag از روش Direct EMMC رو بلده یه توضیح بده ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 767 بازدید
درود امروز یه گوشی j710f برام اومدش که بخاطر ابدیت وایفای و بلوتوث مشکل پیدا کرده بود برای حل این مشکل از این ورژن استفاده کردم و مشکل حل شد J710FXXU1API4
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 3 پاسخ
- 767 بازدید
سلام یه گوشی برام اوردن که نه بیسباند داره نه سریال با رام اندروید5.1.1 چهارفایله با pit و اندروید 6 موجود توی انجمن فلش زدم اما روی ارم میمونه و فقط با اندروید 4.4 میاد بالا که بیسباند نداره !!! فایل modem اندروید 4.4 هم رو زدم اما فایده نداشت ! ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ! باکس z3x و bst هم دارم !!!
آخرین پاسخ توسط raze, -
- 1 پاسخ
- 767 بازدید
frp = on j510fxxs3bti2 7.1.1
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
- 0 پاسخ
- 767 بازدید
حذف قفل شبکه سامسونگ core prime توسط باکسz3x Samsung core prime-(sm-g360h) network unlock done by z3xbox Selected model: SM-G360H Selected port: Selected port speed: 115200 Searching ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G360H Android version: 4.4.4 Product code: SM-G360HZWDKSA Phone version: G360HDDU0ANK5 PDA version: G360HDDU0ANK5 CSC version: G360HOJV0ANK5 IMEI: 357xxxxxxxxxxxx Phone S/N: R21xxxxx Checking Super user right... true Unlocking... OK Rebooting phone... OK Unlock done Done with Samsung Tool v.19.0 Done with Samsung Tool v.19.0
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 767 بازدید
سلام گوشی سامسونگ چهار فایل فلش بشوند اطلاعات گوشی پاک می شود . ایا راهی وجود دارد که چهار فایل فلش کنیم اما اطلاعات گوشی پاک نشود ؟ ممنون .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
فایل روت n920c اندروید 7 دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
با سلام ودرود خدمت دوستان این هم آخرین ورژن 3.4.2.2 iTools3برای آپدیت برنامه ها و دانلود از Appstor میتونید همه نرم افزار های که دارید رو بروزرسانی کنید و هم از Appstor نرم افزار دانلود کنید لینک دانلود مستقیم
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 4 پاسخ
- 766 بازدید
سلام آیا کاستوم ریکاوری وکرنل اندروید 6 با 5 فرق داره؟واگر داره لطفا لینک برای اندروید 6 را قرار بدید. تشکر
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
مشکل شبکه n9005
توسط hamed1028- 2 پاسخ
- 766 بازدید
سلام دوستان..این گوشی مشتری اورده به گفته خودش اپدیت کرده و گوشی خاموش شده..برده یه جایی گفتن بوتش پریده..درستش کردن ولی الان مشکل شبکه داره...سریال هم سالمه...من درباره این مشکل خیلی مطب خوندم ولی هیشکی یه راه درست پیشنهاد نداده بود...باکس z3x دارم...ممنون میشم اینجا راهنمایی بفرمایید اساتید
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
سلام فایل ترمیم خواستم تشکر باینری 8 مدل a107f
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 5 پاسخ
- 766 بازدید
گوشی رو با فایل eng-root فلش کردم بوت لوپ شده الان cf-root هم رایت نمیشه قسمتی که ریکاوری رایت میشه گیر میکنه. کسی از دوستان اگه فایل شو اماده داره فقط فایل بوت استوک رو استخراج کنه قرار بده. مشخصه رام........G955FXXU1AQI7
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
[TABLE=class: tablepress tablepress-id-13 dataTable no-footer] [TR=class: row-2 even] [TD=class: column-1]B5330 [/TD] [TD=class: column-2]Password = efs1 [/TD] [/TR] [TR=class: row-3 odd] [TD=class: column-1]GT-i9060[/TD] [TD=class: column-2]Password = efs2 [/TD] [/TR] [TR=class: row-4 even] [TD=class: column-1]GT-i9060i[/TD] [TD=class: column-2]Password = efs3[/TD] [/TR] [TR=class: row-5 odd] [TD=class: column-1]GT-i9082[/TD] [TD=class: column-2]Password = efs4[/TD] [/TR] [TR=class: row-6 even] [TD=class: column-1]GT-i9152[/TD] [TD=class: column-2]Password = efs5[/TD] [/TR] [TR=class: row-7 odd] [TD=class: column-1]GT-I9506[/TD] [TD=class: colum…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 765 بازدید
نسخه جدید نرم افزار 3utools در این تایپیک 2.18
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 1 پاسخ
- 765 بازدید
https://drive.google.com/uc?export=download&confirm=nf0k&id=1eyPY-cTmmZVVZnZFpikCTryxC_Zw06Bd
آخرین پاسخ توسط htccenter, -
حذفfrp j600f
توسط reza_2344- 1 پاسخ
- 765 بازدید
سلام و درود ابتدا ولوم کم و زیاد همزمان نگه دارید وusbمتصل کنیدتا وارد دانلود مد بشه و سپس کمبونیشن زیر رایت کنید https://firmware.ir/combination-sm-j600f/ J600FXXU3ARH5 بعد از رایت oem offکنید فایل رایت کنید
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 765 بازدید
لیستی از رام های چهار فایل کافیه به ادرس زیر برید و رام مورد نظرتون رو دانلود کنید لینک سایت
آخرین پاسخ توسط hadimoosavi, -
- 0 پاسخ
- 764 بازدید
مشکل سریال این گوشی بجز میکرو با زد3 ایکس هم حل میشه؟ من با ترمیم فقط تونستم سریال1 رو ترمیم کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط persian.gsm,