تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
سلام خدمت همه همکاران عزیز سایت **جی اس ام دولوپرز** برای حل مشکل روشن نشدن wifi& Bluetooth باید مراحل زیر رو به دقت برید اول این TWRP تست شده رو دانلود و رایت کنید http://s8.picofile.com/file/8321293468/SM_N9005_TWRP_2_8_5_0_LL_CN_0314_BST.zip.html (منو چینی هست.با تجربه تون به قسمت Install برید) حالا این دو فایل رو دانلود و داخل رم یا حافظه قرار دهید.توی TWRP و در قسمت INSTALL هر دو رو نصب کنید http://s8.picofile.com/file/8321293768/Wifi_bluetooth_fix_S5_port_roms_by_Filchi756.zip.html http://s8.picofile.com/file/8321293900/Wifi_bluetooth_fix_v2_S5_port_roms_by_Filchi756.zip.html انشاء الله مفید باشه
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 2 پاسخ
- 856 بازدید
ی چند وقت پیش سامسونگ s6 واسم اومد که فلش زدم و تاچش برعکس کار می کرد و از چند نفر از اساتید کمک خواستیم که گفتن باید رام رو عوض کنی که بنده بجای رام کرنل رو عوض کردم و اکی شد. کرنل رو عوض کنید...
آخرین پاسخ توسط iman1991, -
- 1 پاسخ
- 856 بازدید
بنده یک g920p دارم که همکار دوماه پیش پیش برام آورد.در حین کار ریستارت شده و سریال و بیسباندش پریده بود. گوشی بالا میامد بعد از 10 ثانیه ریستارت میشد.بنده تمام رام هارو براش دانلود کردم .(که البته بعد از رایت کامبینیشن فقط 3 تا رام روش رایت میشه) با تک فایل و چهار فایل تست کردم..رایت چندین مودم ..تاثیری نداشت.که در نهایت با wipe efs و رایت یک تک فایل دیدم بیسباند برگشته و شبکه رو ترمیم کردم و دادم برد. بعد از یک ماه آورد و دوباره بیسباند پریده بود و ریستارت میشد که با روش قبلی حل شد. الان دوباره اومده و مشکل رو داره.اما با هیچ کدام از روش ها جواب نداد.بعد هیچ باکسی تو حالت دانلود مد این مدل رو ریست efs نمیکنه..کامبینیشن میزنم و میخوام ریست کنم دسترسی روت مخواد که با ر…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
N975F ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive N975F ENG BOOT U1 U1ASH3 15M DOWNLOAD N975F ENG MODEM U1 U1ASH3 21M DOWNLOAD N975F ENG RECOVERY U1 U1ASH3 26M DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
درود کافیست دکمه پاور را نگه داشته رو تب UNLOCK کلیک کنید تمام... 2015-03-01_044141.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 855 بازدید
حل مشکل بریک شدن-بیسباند و روی آرم ماندن سامسونگ N910A از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که با مشکل بیسباند و روی ارم ماندن این مدل از گوشی مواجه شدن فایل تست شده ای که قرار دادیم براحتی حل خواهد شد فایل AP فایلBL فایلCP فایلCSC
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
حذف اکانت گوگل
توسط Good- 1 پاسخ
- 855 بازدید
سلام گوشیم سامسونگ g532gاست الان چه برنامه ایی بزنم درست بشه راهنمایی بفرمایید.
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 1 پاسخ
- 855 بازدید
دوستان اگه دارید لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 854 بازدید
سلام گوشی بعد از فلش این مشکل پیش اومده براش...با باکس اختا هم شبکه ترمیم شد g930s
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 854 بازدید
حل مشکل داغ کردن گوشی سامسونگ s4 با دانگرید از اندروید 5.1.1 به اندروید 4.4.2 و حل شدن داغ کردن ببش از حد آن
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 854 بازدید
درایور اصلی و کامل مخصوص USB دستگاه های samsung SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.33.0
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 5 پاسخ
- 854 بازدید
یه j7pro دارم میخوام مشتری میخواد اندروید 8 کنه اساتید اگه دارن لینکشو بزارن
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 4 پاسخ
- 854 بازدید
سلام اساتید میشه به جای رایت cert بیایم efs بکاپ گرفته یه گوشی دیگه رو رایت کنیم سریال چنج میشه فرق cert با رایت efs یه گوشی دیگه چیه ممنون
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 4 پاسخ
- 853 بازدید
سلام خدمت دوستان فایل cwm recovery e5 این مدلو میخواستم و اینکه ایا نیاز هست گوشی روت باشه واسه نصب ریکاوری؟
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
سلام . آیا راهی هست برای باز کردن قفل بدون پاک شدن اطلاعات z3x دارم ولی نمیزنه ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 853 بازدید
دوستان ریکاوری تست شده کسی داره بزاره ممنون میشم با تشکر
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
سلام خدمت اساتید مشتری این مدل اورد در حین کار کردن با گوشی ریستارت میشه ریکاوری طبق عکسی که میزارم بالا نمیاد روی no command میمونه و بعد ریستارت میشه اخرین بیلد اندروید 7 چهار فایل با پیت زدم ولی باز مشکل پابرجاست در حین کار کردن مشکل ریستارت و اندروید متوقف شد میزنه twrp زدم و بعد هم فلش زدم بازم همین طور از دوستان کسی راه حلی نداره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 852 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
مشکل شبکه n9005
توسط hamed1028- 2 پاسخ
- 852 بازدید
سلام دوستان..این گوشی مشتری اورده به گفته خودش اپدیت کرده و گوشی خاموش شده..برده یه جایی گفتن بوتش پریده..درستش کردن ولی الان مشکل شبکه داره...سریال هم سالمه...من درباره این مشکل خیلی مطب خوندم ولی هیشکی یه راه درست پیشنهاد نداده بود...باکس z3x دارم...ممنون میشم اینجا راهنمایی بفرمایید اساتید
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 852 بازدید
با درود و احترام دوستان و اساتید یه سامسونگ G5520 برام اومد که مشکل NETWORK BLOCKED داشت و یک فایل دستکاری شده روش زده بودن با فلش با فایل رسمی اون مشکل حل شد و الان زده NETWORK UNBLOCKED اما همچنان No Service هستش و وضعیت MEID و Final IMEI Cert , فیل هستش: در ضمن سریال دستگاه درسته و شماره بیس باند هم نمایش میده
آخرین پاسخ توسط dehdar1999, -
- 0 پاسخ
- 852 بازدید
دوستان کسی اموزش ترمیم بوت g531h و انجام میده راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 852 بازدید
سلام تبلت سلمسونگ N8000 دارم رام هم زدم ولب بالا نمیاد روی لوگو می مونه... efs رو هم زدم/.... نشد باید چیکار کرد... با Easy Jtag نمیدونمم چطوری کار کنم...
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 2 پاسخ
- 852 بازدید
سلام دوستان میخوام warranty void 0*1 تبدیل کنم به 0*0 کسی میتونه راهنمایی کنه [ATTACH=CONFIG]1571[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
- 4 پاسخ
- 851 بازدید
سلام بر اساتید محترم مشتری یه N5100 آورد برام روی آرم بود فلشش کردم و بعد EFS روش رایت کردم گوشی بالا اومد شماره سریالشم درست کردم الان هیچ مشکلی نداره جز اینکه موقع تماس میزنه not registered on network از روشهایی که تو انجمن بود استفاده کردم اما همچنان مشکل پابرجاست لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم با 4فایل زدم N5100XXDNH3_2637964_REV01
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 2 پاسخ
- 848 بازدید
گوشی j530f بعد فلش .میخوام قفل الگو یا اثر انگشت بزارم روش خطای تنظمات متوقف شده است میده. چندتا فایل تست کردم جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal,