تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 792 بازدید
فلش این فایل برای فعال کردن adb J510F_Enable_ADB.tar و remove frp با z3x ورژن 26.9 این فایل وای فای رو غیره فعال میکنه که بعد از عملیات به فلش نیازه
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 3 پاسخ
- 792 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ اندروید چطوری میشه فایلهاشو ریکاوری کنم با تشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 792 بازدید
سلام دوستان این برنامه ورژن جدید همون OneClickPatternUnlock هستش فکر نمیکنم نیازی به توضیح داشته باشه موفق باشین دانلود پسورد فایل: reasonisyou
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 792 بازدید
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی.یک روشی خیلی خیلی ساده برای برداشتن FRP این مدل گوشی سامسونگ. رام روی گوشی : J710FXXU5CRJ7 اندروید 8.1 اول یک فایل کامبینیشن با بیلد نامبر : J710FXXU5BRC1 رو رو گوشی رایت کنید.بعد با باکس میراکل یا نرم افزار GSD ANDROID TOOLS اقدام به حذف FRP کنید. دوباره فایل 8 رو رو گوشی رایت کنید به طور غیر منتظره FRP حذف میشه.اگه بار اول جواب نداد این مراحل رو یک بار دیگه انجام بدید. من که روی این گوشی جواب گرفتم. دوستان جواب گرفتید اعلام کنید. پیمان اخوان
آخرین پاسخ توسط peyman508, -
- 0 پاسخ
- 792 بازدید
سلام مدل تست شده i9100 مشکل هنگ روی لوگو راه حل : وایپ کش پارتیشن نتیجه :حل مشکل و عدم پاک شدن اطاعات
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 3 پاسخ
- 791 بازدید
فایل فلش فازسی 5.1.1 g900p رو میخواستم.
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
بکاپ اطلاعات گوشی اندروید نحوه بکاپ از اطلاعات گوشی های که تاچ کار نمیکنه یا شکسته
توسط behroozashrafi- 0 پاسخ
- 791 بازدید
نحوه بکاپ از اطلاعات گوشی های که تاچ کار نمیکنه یا شکسته اموزش در لینک زیر فكرة_مميزة_لاسترجاع_بيانات_الهاتف_في_حالة_تعطل_شاشة_اللمس.mp4
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
حذفfrp j600f
توسط reza_2344- 1 پاسخ
- 791 بازدید
سلام و درود ابتدا ولوم کم و زیاد همزمان نگه دارید وusbمتصل کنیدتا وارد دانلود مد بشه و سپس کمبونیشن زیر رایت کنید https://firmware.ir/combination-sm-j600f/ J600FXXU3ARH5 بعد از رایت oem offکنید فایل رایت کنید
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 2 پاسخ
- 791 بازدید
سلام گوشی سامسونگ چهار فایل فلش بشوند اطلاعات گوشی پاک می شود . ایا راهی وجود دارد که چهار فایل فلش کنیم اما اطلاعات گوشی پاک نشود ؟ ممنون .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 4 پاسخ
- 790 بازدید
کسی رای برای حل مشکل شبکه samsung galaxy S4 sch-r970 داره انتن نمیده.ـــ.
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 4 پاسخ
- 790 بازدید
با سلام دوستان یه G925F برام اومد گوشی چند دقیقه یکبار خاموش و روشن میشد و TWRP روی گوشی نصب بود منم گوشی رو فلش کردم اومد بالا ارور DRK داد فایل حل مشکل DRK زدم جواب نداد بعد روت کردم اومد بالا و سریال بیس نداشت الان با رایت فایل مودم و EFS سریال و بیس برگشته منتها نمیتونم روی گوشی یه سرت رایت کنم موقع رایت سرت ارور NV DATE میده فایل NV DATA رایت میکنم باز سریال وبیس میپره یه مشکل دیگه که داره اینه که کد های USSD رو اصلا نمیگیره حتی سریال گوشی رو هم نشون نمیده لطفا راهنمائی کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
سلام و خسته نباشید نخست برنامه ی زیر رو از گوگل استور یا لینک مستقیم زیر دانلود کنید google play : tethering/Wi-Fi repeater Download From apkmirror و در گوشی که روت شده باشد نصب شود برنامه گذر از تحریم رو فعال می کنید برنامه رو باز می کنید گزینه wifi hotspot رو فعال می کنید در گوشی هدف به وایفای متصل میشوید اما اینترنت متصل نمیشه نگران نباشید برمیگردید به برنامه خواهید دید در منوی Clients عدد 1 سبز رنگ ظاهر شده میزنید روش که در اونجا آی پی رو بهتون میده که در گوشی هدف باید وارد کنید اسم وایفای تو گوشی هدف رو فشار میدید و نگه میدارید تا گزینه Modify Network در بیاد اگه گزینه show advanced بود اونو فعال کنید…
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
download from mediafire size 290 mb http://www.mediafire.com/file/q5pf57q3mspfarr/COMBINATION_FAC_FA51_J200MUBU2APK1_FAC_CL6598084_QB11397111_REV00_user_mid_noship.tar.rar
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 789 بازدید
سلام آیا کاستوم ریکاوری وکرنل اندروید 6 با 5 فرق داره؟واگر داره لطفا لینک برای اندروید 6 را قرار بدید. تشکر
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
sm-j700f tested cert file by gsm-developers.com SM-J700F_Tested By Alireza Shahrokhi.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
خب شاید خیلی از دوستان با این مشکل برخورد داشتن که بعد از فلش این مدل مشکل انتن یا وای فا و حتی تصویر پیدا کردن حالا خیلی راحت میتونن با روش زیر مشکل خود رو حل کنن خب برای اینکار باید بدونید که این مشکلات به دلیل رایت اشتباه فایل فلش هستش حال برای حل این مشکل کافیه بر اساس مشخصات گوشی فایل مخصوص رو رایت کنید این مدل دارای 2 ورژن هستش که در فلش زدن کمی دقت کنید دیگر دچار مشکل نخواهید شد ورژن 1 G530HXC این مشخصه ورژن اول هستش ورژن 2 G530HXX اینم ورژن دوم این مدل خب بر اساس گوشی و ورژن روی گوشی فایل های زیر رو روش رایت کنید. > [url="https://docs.google.com/uc?id=0ByxbVOOPbJakSlNfakQza1VzdHM&export=download"]G530HX…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
حذف قفل شبکه سامسونگ core prime توسط باکسz3x Samsung core prime-(sm-g360h) network unlock done by z3xbox Selected model: SM-G360H Selected port: Selected port speed: 115200 Searching ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G360H Android version: 4.4.4 Product code: SM-G360HZWDKSA Phone version: G360HDDU0ANK5 PDA version: G360HDDU0ANK5 CSC version: G360HOJV0ANK5 IMEI: 357xxxxxxxxxxxx Phone S/N: R21xxxxx Checking Super user right... true Unlocking... OK Rebooting phone... OK Unlock done Done with Samsung Tool v.19.0 Done with Samsung Tool v.19.0
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
سلام گوشی بعد از فلش این مشکل پیش اومده براش...با باکس اختا هم شبکه ترمیم شد g930s
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 788 بازدید
حل آنلاک بوتلودر سامسونگ n915v از سایت جی اس ام دولوپر درخواستی از طرف همکارا خدمت شما Unlock Bootloader N915V-sfriarash.rar
آخرین پاسخ توسط Ali993, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
فایل روت گوشی سامسونگ A500F http://download.chainfire.eu/654/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-a5lte-a5ltexx-sma500f.zip
آخرین پاسخ توسط J_GSM, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 4 پاسخ
- 788 بازدید
سلام اساتید میشه به جای رایت cert بیایم efs بکاپ گرفته یه گوشی دیگه رو رایت کنیم سریال چنج میشه فرق cert با رایت efs یه گوشی دیگه چیه ممنون
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 787 بازدید
گوشی j530f بعد فلش .میخوام قفل الگو یا اثر انگشت بزارم روش خطای تنظمات متوقف شده است میده. چندتا فایل تست کردم جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 786 بازدید
مشکل سریال این گوشی بجز میکرو با زد3 ایکس هم حل میشه؟ من با ترمیم فقط تونستم سریال1 رو ترمیم کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 4 پاسخ
- 786 بازدید
سلام خدمت دوستان فایل cwm recovery e5 این مدلو میخواستم و اینکه ایا نیاز هست گوشی روت باشه واسه نصب ریکاوری؟
آخرین پاسخ توسط ramin 68,