تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت دوستان رامی که این مشکلو حل میکنه بذارید ممنون
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام یه گوشی اومده سامسونگ s7562 چینی گوشی دانلودینگ نداره ریکاوری هم وایپ کردم بازم نشده راستی ایراد گوشی اینکه میزنی روی گزینه تماس ، اس ام اس باز میشه و گاهی هم هنگ میکنه با ولکانو رید گرفتم cpu mt 6572 زده ممنون میشم لینک بدید فایلشو از این پست پیدا کردم ولی پسورد داره کسی لینک نداره http://gsm-developers.ir/thread2279.html
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 743 بازدید
سلام خودم به این مشگل برخوردم گفتم آموزش رو بذارم اگه از دوستان کسی به این مشگل برخورد با سرچ کردن تو سایت زودتر به نتیجه برسه ً@*&،641 خب آموزش 1.گوشی نیازی به روت بودن نداره 2.فعال کردن USB debugging 3.زدن کد #0808#* و انتخاب کردن گزینه DM+MODEM+ADB 4.گوشی رو به سیستم وصل کنید 4.از طریق باکس Z3X PRO رفتن به سربرگ unlock و در قسمت com پورت مورد نظر رو انتخاب و گزینه unlock تمام ممنون از استاد عزیز که کمک کردن تا این مشگل رو بطرف کنم آقای jalilzadeh این چند تا عکس
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 632 بازدید
سلام خدمت دوستان یه سامسونگ s4 i337 هست گوشی روش رام کاستوم نصب شده الان مشکلش گوشی اینه که روشن میشه میاد بالا داخل منو که میری چند لحظه بعد ریستارت میشه رو ارم گیر میکنه ساپورت باکس Octoplus هست فایلش دانلود کنم بزنم یا راهه دیگه هست کاستوم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 11 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام گوشی سامسونگ g130e هر سیم کارتی میزارم فقط تماس اضطراری میزنه با z3x ریپیر کردم انلاک و پچ اما جواب نداده
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 599 بازدید
حل مشکل صفحه سفیدی بعد از فلش سامسونگ SM-G318HZ ************************************************** سلام بر همه دوستان این مشکل برای اولین بار توسط بنده حل و مطرح شده هست،که اگر در انجمن همسایه هم مشاهده کردید مطمئن باشید به اسم بنده میباشد. هر چند کار شاهکاری نیست ولی بخاطر کپی نبودن مطلب عرض کردم. این مدل گوشی خیلی کم هست در بازار و اغلب دوستان با فلش این گوشی با مشکل صفحه سفیدی مواجه میشند که براحتی با فایل زیر قابل حل میباشد. *****فقط دوستان دقت کنید،بدون فایل CP و تنها با 3 فایل فلش کنید***** دانلود
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 5 پاسخ
- 795 بازدید
سلام دوستان یه درخواستی داشتم رام های تست شده برای مدل 2015 گوشی j7 و j5 رو که میدونید برای کدوم مدلهای ds dh و ... رایت میشه رو میتونید لینک بدید یا مشخصاتشون رو بدین تا با خیال راحت بدون خاموشی فلش بزنم؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 6 پاسخ
- 981 بازدید
سلام این گوشی اومد قفل شبکه داره ممنون میشم راهنمایی کنید باکس z3x دارم
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
متاسفانه سری های جدید سامسونگ منطقه های مختلف گاها تفاوت سخت افزاری دارن و فلش منطقه دیگه ممکنه باث خاموشی بشه سعی کنید برای فلش ، فایل منطقه خودش گوشی رو بزنید فایل های مناطق زیر رو هم در صورت اطمینان از منطقه گوشی رایت کنید و ترجیحا روی سایر مناطق رایت نشه ins inu srk slk chn tgy
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
حل صد در صدیه مشکل بیس باند و سریال و J500F - NoService این روش تست شده اس و تو سایتای ایرانی اختصاصی GSM-DEVELOPERS.IR می باشد دوستان کافیه فایلیو که گذاشتم دانلود کنید و تمام فایلایی که هستو توی ادین بچینیدو فلش کنید تاکید میکنم هر 4تا فایلو دانلود - GSM-DEVELOPERS.IR
- 0 پاسخ
- 650 بازدید
بهترین روش دانگرید گوشی های سامسونگ سری A از لالی پاپ به کیت کت ****************************************************************** سلام بر همه دوستان گوشیهای سامسونگ سری A بعد از دانگرید با مشکل پریدن بوت مواجه میشن، که این سری از سامسونگ ها رو دانگرید نکنید بهتره، ولی در مواقعی که مشتری اصرار بر برگشتنبه کیت کت رو داره به ترتیب زیر عمل کنید: این روش بارها توسط بنده روی این سری تست شده % 1-هزینه معقولانه ای در نظر بگیرید که حداقل به ریسکش بیرزه. 2-سعی کنید قبل از شروع کار از EFS گوشی (ترجیحا با (BSTیه بک آپ بگیرید. -3 برای دانگرید از رام چهار فایل استفاده کنید. 4-برای دانگرید فایل CP)مودم) را انتخاب نکنید. اسکرین از دانگرید مو…
- 2 پاسخ
- 703 بازدید
با سلام و درود خدمت اساتید مشتری گوشیشو ب 5 اپدیت کرده بود و به گفته خودش پرش انتن گرفته بود بعد اپدیت. بعد از دانگرید 1. گزینه LTE داخل تنظیمات شبکه موجود نیس و فقط 3G داره.ً@*&،8855 2.توی قسمت تنظیمات قفل صفحه وقتی روی گزینه اثر انگشت میری میزنه سنسور با خطا مواجه شد گوشی رو راه اندازی مجدد کنید.ً@*&،985 با این ورژن دانگرید شده G900FDXXU1ANJ2_G900FDOJV1ANJ2_4.4.2_UnitedArab_4Files نکته: مجددا 4 فایل فلش زدم مشکل قفل اثر انگشت حل شد.ً@*&،2222
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 3 پاسخ
- 903 بازدید
سلام دوستان لینک واسه رام فارسی این مدل دارین؟
- 8 پاسخ
- 4.5k بازدید
آموزش حل مشکل sw rev check fail 2 binary 1 (گوشی j7f ) اختصاصی gsm-developers.ir این اموزش برای سایر مدل ها هم قابل استفاده هست راه حل اول : با alzip فایل فلش رو باز کنید و 2 فایل modem.bin و sboot.bin رو حذف کنید و مجدد به tar تبدیل کنید ترجیحا با پیت فلش کنید راه حل دوم: آخرین نسخه فیرمور رو دانلود و فلش کنید ترجیحا با پیت فلش کنید این مشکل بخاطر قفل امنیتی جدید سامسونگ هست که تو بوت گذاشته شده برای اینکه نشه فایل های قدیمی رو فلش کرد (چون یکی از ترفند های باز کردن قفل frp فلش نسخه پایین تر بود)
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 3 پاسخ
- 735 بازدید
فایل فلش فازسی 5.1.1 g900p رو میخواستم.
- 1 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام برای دانگرید این مدل فقط لازمه که با 4فایل فلش کنم به نسخه پایینتر یا کاری دیگه هم لازمه؟
- 4 پاسخ
- 726 بازدید
سلام آیا کاستوم ریکاوری وکرنل اندروید 6 با 5 فرق داره؟واگر داره لطفا لینک برای اندروید 6 را قرار بدید. تشکر
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
حذف قفل frp تمام گوشیهای 2016 در تمامی مدل ها تا اندروید 6.0 از جی اس ام دولوپرز 1 2
توسط jalilzadeh- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
حذف قفل FRP تمام گوشیهای 2016 در تمامی مدل ها تا اندروید 6.0 از جی اس ام دولوپرز ***************************************************************************** سلام و درود بر همه دوستان عزیز نرم افزاری بسیار متفاوت با قابلیت حذف FRP تمامی مدلهای زیر همراه با آموزشهای ویدیویی FRP SAMSUNG 1 FRP SAMSUNG 2 FRP LG FRP MOTOROLA FRP HTC FRP ALKATEL MTK FRP HUAWEI OTHER MODELOS MTK FRP 2016 FRP XPERIA PASSWOARD
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
- 0 پاسخ
- 553 بازدید
حذف FRP سامسونگ SM-G928C ********************************* SM-G928C FRP REMOVE MODEM فایل بالا را دانلود کنید و در قسمت AP قرار دهید.
- 0 پاسخ
- 672 بازدید
درود باکسایی نطیر z3x و bst انلاک شبکه این مدل رو ساپورت نمیکنن فایل زیر را دانلود کنید و با اودین در قسمت cp گداشته و رایت کنید دانــــلود فایل موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام ضمن عرض خسته نباشید به همکاران عزیز داداشای گلم خواستم ببینم کسی تا حالا این گوشی به پستش خورده یا فایلشو داره کسی بهم بده. دوتا عکس هم از مشخصات کاملش میزارم براتون.اگر کسی فایل داشت بزاره لطفا.
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 2 پاسخ
- 669 بازدید
حل مشگلS7&S7Edge DRK fix&Root G930F G930FD G930X G935F G935FD G935X G935W8 G930W8 ریکاوری رو ازلینک زیر دانلود کنید Download TWRP for herolte فایل ریکاوری رو با اودین فلش کنید و وایپ ها رو هردو انجام بدیدبعد فایل Disable_dm-verity_opt-encrypt_GalaxyS7.zipرو دانلود کنید ودر یک فلش ریخته وبه وسیله otgبه گوشی وصل کنید از ریکاوری نصب کنید قبل نصب mount otg storageرو انجام بدید ودوباره وایپ بعدش ریبوت باز به ریکاوری برید فایلsuper user zip رونصب کنید pass file-Disable_dm:http://www.gsm-developers.ir Disable_dm-verity_opt-encrypt_GalaxyS7.zip http://up.persianscript.ir/uploads2/371e-Disable-dm-verity-opt-encrypt-GalaxyS7-www-gsm-develo…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 633 بازدید
سلام دوستان اگه براتون اس6 مدل G920F آردن که روی آرم بود و ریکاوری هم نره و هیچ فایل فلشی هم نگیره و یا اگه هم بگیره فایل بوت رو نگیره میتونین از این روش حلش کنین. اون گوشی هایی که روی اندروید 5 هستند از رام زیر استفاده کنن G92FXXU3DPBG_BTU3DPB1_UK_v6..1_Repair_Firmware.zip | ROM by Tsar3 for Generic Device [/url]و اونایی که گوشیشون روی ندروید 6 بوده هم از این رام استفاده کنن تا به راحتی گوشیشون بالا بیاد: G92FXXU3DPBG_BTU3DPB1_UK_v6..1_Repair_Firmware.zip | ROM by Tsar3 for Generic Device دوستان نکته داره اگه اونایی که روی اندروید 5 هم هستند با رام بالا ننونستن بزنن باز میتونن با رامی که برای اندروید 6 هست بزنن و کار تمامه. این کار توسط خودم تست شده و برای اولین …
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام برای حل این مشکل کافیه فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید. این گوشی برای بنده همین امروز اومد که مشکل بیس باند و سریال داشت و با رایت این فایل مشکل کامل برطرف شد. فایل فلش فارسی با اندروید 5.1.1 خدمت شما A310F/DS
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
آموزش روت (Galaxy J7 2016 (J710F اول فایل کرنل و ریکاوری رو از طریق ODIn فلش کنید: کرنل: samsung-sm-j71
آخرین پاسخ توسط MR.Majid,