تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 2.5k بازدید
ممنون میشم توضیحی در مورد QCN و NVram و CERT که چی هستن و موارد کابرد شون کجا هست بدین
آخرین پاسخ توسط JameJam.Apple, -
حذفfrp j600f
توسط reza_2344- 1 پاسخ
- 693 بازدید
سلام و درود ابتدا ولوم کم و زیاد همزمان نگه دارید وusbمتصل کنیدتا وارد دانلود مد بشه و سپس کمبونیشن زیر رایت کنید https://firmware.ir/combination-sm-j600f/ J600FXXU3ARH5 بعد از رایت oem offکنید فایل رایت کنید
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود بر شما دوستان گلم حل مشکل سريال 0049 Galaxy Alpha G850Y تست شده توسط خودم دانلودآموزش رمز BAHMAN
آخرین پاسخ توسط S-R-M, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
این روش کاملا تست شده هست وباعث روت شدن گوشی میشود که گوشی از گارانتی ساقط میشه برای فارسی سازیه دائمی g930p ابتدا این فریمور رو دانلود و فلش کنید G930PVPS2APG1_SPT2APG1_SPR_Sprint_USA_6.0.1.zip | ROM by Tsar3000 for Generic Device/Other سپس پوشه ی زیرو از سرور دانلود و اکسترکت کنید دانلود برنامه ی package disabler pro.apk از توی پوشه در گوشی نصب کنید بعد از طریق ادین این فایل رو Samsung_G930x_QC_Rooted_BOOT در قسمت ap بچینید و فلش کنید برای ادامه ی عملیات usb debug رو فعال کنید و فایل Root.bat رو باز کنید سپس G930P Run.bat رو باز کنید تا کار تموم بشه حالا با مراجعه به تنظیمات مشاهد میکنید که زبان فارسی به لیست اضافه شده …
آخرین پاسخ توسط volhard, -
- 1 پاسخ
- 675 بازدید
سلام لطفا آموزش حذف اکانت جیمیل
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 698 بازدید
سلام ینو با این مشخصه زدم E2550JPJF5 منتها کامل رایت نمیشه رو tfs میمونه ارور میده الان هم خاموشه
آخرین پاسخ توسط m.ganjavian, -
- 1 پاسخ
- 579 بازدید
دوستان این مدل رو میخوام ترمیم سریال کنم، اول با ورژن 34.8 زدم ارور پایین رو داد Operation: Repair Selected model: GT-I8262B Selected port: COM183 SAMSUNG Mobile USB Serial Port Software version: 34.8 If you are looking for 'Repair Network' function then you should use 'Patch Certificate' Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: GT-I8262B Android version: 4.1.2 PDA version: I8262BUBAMG1 CSC version: I8262BUUBAMG1 Phone version: I8262BUBAMG1 Product code: GT-I8262MBBTTT CSC country code: TRINIDAD AND TOBAGO CSC sales code: TTT Phone SN: RV1D929GVXW IMEI: 356430050663037 HW version: MP 0.800 RF cal date: 2013.09.1…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 990 بازدید
دوستان کافیه ریکاوری استوک یا مدل دیگه از ریکاوری گوشی رو داشته باشن به ادرس پایین برن و اپلود کنن و در اخر کلید build رو بزنن تا براشون ساخته بشه Recovery Builder
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
بمب آموزشی ? آموزش آنلاک قفل صفحه گوشی های سامسونگ در حالت frp on و یا oem on و یا هر دو حالت خاموش بدون پاک شدن اطلاعات ? این آموزش به صورت کاملا علمی و دستی هست ✅ در این اموزش ما قفل را به صورت کامل از روی دستگاه برمیداریم نه فقط یوزر اینترفیس دستگاه رو ✅ در این اموزش قطعا از باکس و یا دانگل استفاده نمیکنیم ،به صورت دستی کار آنلاک را انجام میدهیم ✅ آموزش به صورت قدم به قدم تصویری توضیح داده شده است و تمامی مراحل همراه با عکس و … هست ? مشاهده آموزش http://www.gsm-developers.com/how-to-bypass-screen-lock-in-frp-on-or-oem-on-or-off/ این آموزش قطعا ارزش دیدن داره به تمامی عزیزان توصیه میکنم ?? FaceBook Telegram …
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 1 پاسخ
- 652 بازدید
برای اولین بار فایل ریکاوری twrp N920T دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی سامسونگ j500f موقع باز شدن برد شکست مجبور به تعویض برد شدم . میخوام IMEI برد قبلی رو برد جدید بزنم . راهی هست ؟ دانگل BST EFT و باکس Z3X دارم .
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 1 پاسخ
- 585 بازدید
عزیزان با نرم افزار ASC.exe یه آپدیتر-اسکریپت ساختم ساین کردم . الان میخوام این پچ رو با ادین فلش کنم و دقیقا قسمتی رو که میخوام مانت کنه بدون twrp . امکانش هست؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 550 بازدید
باسلام به دوستان و اساتید مشکل من این که این مدل اومد و frp روشنه گوشی ن هارد ریست میشه (قفل داره مشتری فراموش کرده) و ن فایلی روش رایت میشه ن تک فایل م 4فایل فایل COMBINATION روش رایت نمیشه ممنون میشم راه حلی پیشنهاد بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
مشکل انتن j500m
توسط rez6- 1 پاسخ
- 559 بازدید
j500m مشکل انتن داره سریال بیس باند داره علامت دایره میاد بالاش فایل کامبنیشن زدم جواب نداد چند تا وژن تست شده جواب نداد
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
برای اولین بار ریکاوری n920c Philz-Touch download
آخرین پاسخ توسط agh_info, -
- 1 پاسخ
- 793 بازدید
حل قطعی و صد در صد مشکل ریستارت سامسونگ i9070 کاملا تست شده درود با رایت این فایل مشکلتون صد در صد حل خواهد شد موفق باشید فایل خدمت شما
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 819 بازدید
سلام لطفا آموزش برداشتن قفل اکانت گوگل n920c یا دانگرید به اندروید5 بزارید ممنون
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 1 پاسخ
- 504 بازدید
عرض ادب N920P twrp کامل روش رایت میشه وارد محیط ریکاوری هم میشه وقتی میخوای گوشی رو ریبوت کنی گوشی پشت سرهم ریستارت میشه twrp 3.1.0 auto reboot uncheked
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 475 بازدید
چهارفايله اندرويد شيش ميخام . كسي اكانت داره اين فايلو بزاره؟ https://firmware.gem-flash.com/index.php?a=browse&b=file-info&id=25816 فارسي نباشه هم مشكلي نيست.فقط اندرويد 6 باشه
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 1 پاسخ
- 609 بازدید
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 590 بازدید
با سلام...ممنون میشم از همکارا اگه کسی این فایل رو داره محبت کنه..پولیم باشه مشکلی نداره....
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 1 پاسخ
- 825 بازدید
سلام دوستان اندروید 4.4.4.هست این مدل ...
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با كينگو روت نميشه 5.1.1 ورژن گوشي twrp زدم روش ولي نگرفت
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 6.2k بازدید
رو گوشی خودم تست کردم با کمترین باگ هست اول ریکاوری کاستوم رو با لینک http://opizo.me/YYBKZv دانلود کنید و از طریق اودین نصب کنید بعد از لینک http://opizo.me/Om9wui فایل zip را دانلود کنید و داخل کارت حافظه یا مموری قرار بدید سپس وارد محیط ریکاوری و بعد از وایپ فایل رو نصب کنید تمام http://opizo.me/PqdnQU اینم فایل فیکی بعد از نصب رام اینم نصب کنید سپس گزینه ریبوت رو بزنید ممکن است 10 الی 20 دقیقه مراحل ریبوت طول بکشد فایل رو بدونید توی سایت های ایرانی از 4 با بالا باید خریداری کرد منبع xda
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 1 پاسخ
- 632 بازدید
سلام علیکم دوستان ممنون میشم فایل nvdata برای مدل g930f برام بزارید خیلی لازم دارم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,