فریمورهای رسمی و غیر رسمی
فریمورهای رسمی و غیر رسمی دستگاه های شیائومی
58 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 4.5k بازدید
فایل مخصوص ترمیم سریال و Mi Account FRP Bypass Note 8 Pro begonia لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
فریمور
توسط navid amini- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز خدمتتون ک عرض کنم من باکس sE tools دارم ولی توی ساپورته خوده باکس نمیتونم MT25Iرو پیدا کنم اگر یکی از دوستان بتونه این فایلو در اختیار من بزاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط REDFORCE, -
فریمور
توسط navid amini- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان یه فایل فلش dload برای تبلت هواوی media pad m1 8.0
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
قطع شدن صدا
توسط mahdiy- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام.گوشیx1هنگام مکالمه صدای ارسالی بعضی موارد قطع و بریده ارسال میشه و همچنین صدای زنگ هشدار کار نمیکنه مشکل از چی می تونه باشه با تشکر از لطف شما عزیزان
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان خسته نباشید فایل فلش هواوی y300_0100 دارم با بیلد نامبر y300_0100v100R001C00B197 دارم وقتی میخوام باهاش تماس بگیرم مینویسه تماس پایان یافت به نظرتون با فایل فلش حل میشه مموری نمیخونه باید چیکارش کنم راهی نداره؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام گوشی هواویcun-u29 بعد از شارژ شدن تا صبح که زیاد گرم شده بوده دیگر روشن نمیشه مشکل چی میتونه باشد باتشکر از دوستان امیدوارم که بنده راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 903 بازدید
با سلام خدمت اساتید من یک تبلت لنوو دارم که پترنشو یادم رفته و با استفاده از نرم افزارgsd شما فایل لازم برای مدیاتک رو ساختم الان چجوری روی تبلت رایتش کنم که اطلاعاتم پاک نشه و با چه نرم افزاری؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید مدل تبلت tab2 a7-30gc
آخرین پاسخ توسط m.ganjavian, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام دوستان NVRAM MT6753 رو میخواستم ترجیحا بک آپ CM2 باشه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr,