مشورت برای خرید محصول
درخواست مشاوره کاربران برای خرید محصول از فروشگاه
25 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 10 پاسخ
- 2.4k بازدید
درود دوستان عزیز لطفا هر رامی رو که لازم دارید یا نیاز به مستقیم سازی لینک دارید رو در این تاپیک اعلام کنید تا در سریع ترین زمان ممکن برای شما عزیزان تهیه و آماده بشه. دوستانی که برای مستقیم سازی رام پست میزارن لینک و مشخصات رام فراموش نشه
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
خرید هارد؟
توسط Alir3za- 0 پاسخ
- 5.1k بازدید
سلام. دوستان و اساتید بنده شهرستان هستم و قصد خرید یه هارد دارم میخواستم ببینم برای خرید انلاین کجا رو توصیه میکنین؟
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 2 پاسخ
- 687 بازدید
خریدار قانونی IMEIبراگوشی
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام به دوستان عزیز بنده قصد خرید باکس های زیر رو دارم محبت میکنید راهنمایی کنید چمیرا دانگلش رو بخرم بهتره یا ن یوزر پسورد؟ هوا گلد و hde بهتره یا hcu? و در زمینه شیاومی چه باکسی رو پیشنهاد میدین؟ Umt pro خوبه یا هایدرا؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام دوستان من فعلا باکس atf-z3x-cm2-best دارم..وروردی اینجا هم بیشتر سامسونگ و هواوی و چینی هست.. قصد خرید دانگل های بالا رو دارم.. دانگل هیدرا _ Hydra Dongle میراکل mrt نظرتون چیه؟؟ کدومش بهتره؟؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
سلام همکاران عزیز کسی باکس باکس XTC 2 Clip(همراه با کابلY) کاردده داره ؟ ممنون میشم قیمت بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
سلام بچها میخام ی لب تاپ برای تعمیرات موبایل بخرم میشه راهنمایی کنید چ چیزایی باید داشته باشه مشخصات رام وووو کلا باید در چ حدی باشه ی مارک خوب یا ی مدل خوب بهم معرفی کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 906 بازدید
سلام همکاران عزیز میخوام باکس بگیرم واسه پروگرام هارد راهنمایی کنید که چی بگیرم که هم به روز باشه هم کاربردی بین مدلهای Medusa easy jtag plus ufi emate ممنونم
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
فروش دانگل bst
توسط iraj- 2 پاسخ
- 868 بازدید
سلام دوستان استفاده نشده هست در حد .....دانگل bst
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خسته نباشید اساتیدی که هارد کار میکنند برا هواوی و سامسونگ کدوم شابلونا پر مصرف هستش ؟ برا تغذیه یا سی پیو چی بگیرم ؟
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 11 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام. دوستان میخوام کابل edl برای گوشی های شیاومی بخرم. قیمت چند هست؟؟وایا این کابل ها جنس خوب و بد داره یا ن فرقی نمیکنه؟؟
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 18 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام بنده تا بحال باکس نداشتم و برای همون از دوستان عزیز میخام راهنمایی کنند.. چه باکسی بخرم که گوشی های نوکیا رو ساپورت کنه مخصوصا این مدل های ساده رو که با کابل پشت باتری فلش میخورن..
آخرین پاسخ توسط محمد محمدیان, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
نظرسنجی بهترین باکس یا دانگل برای گوشی هواویی نظرسنجی بهترین باکس یا دانگل برای گوشی هواویی huawei tools octopus dongle sigma box sigma hde hcu Furious Gold و چرا
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
آخرین پاسخ توسط parsgsm263, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
دوستان بنده میخوام یک مولتی متر با یک عدد کابل EDL بخرم...از کجا بخرم ؟؟؟چ فروشگاهی اینترنتی رو پیشنهاد میکنید؟؟ مولتی متر چه مدل های خوبه؟؟ بنده در مشهد هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 17 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام یکی از دوستان دانگل شو میخواد بفروشه منم تازه کارم دانگل bst چیه ایا واقعا ارزش خرید داره چ امکاناتی داره برای این دانگل هزینه کرده بهتره یا یکی دیگه
آخرین پاسخ توسط M.Abedi, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود خدمت اساتید و دوستان آقا وسایلی که برا تعمیرات میگیرن از کجا میگیریین از کدوم فروشگاه یا از کدوم سایت ؟ باکس جدید چی اومده که بدرد بخور باشه کسی دانگل جدیدی گرفته کارایی داشته باشه من bst-best-z3x-eft-cm2-cstool-octopus- hua اینا رو دارم در کنار انا اگه بخوام تخصصی تر کار کنم باید چه دانگل و باکس هایی رو داشته باشم یکی که جیتگ خیلی کارایی داره ندارم یا سیگما
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و تازه میخوام باکی بخرم زیاد سر در نمیارم کدون ساپورت شون بهتره و یا کدوم بیشتر مورد استفاده قرار میگیره شما پیشنهاد میکنید کدوم بگیرم
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 981 بازدید
سلام میخوام باکس فول اکتیو اختاپوس بگیرم نمیدونم فایل های سونی رو ساپورت میکنه ایا ن الان فایل های مخصوص se tools رو دارم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام وقت دوستان بخیر من برای بعد از عید قرار هست که تعمیرات رو شروع کنم ، برای خرید لوازم چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید اول اینکه اگر لوپ دیجتال ۵۰۰ ایکس که به پی سی وصل میشه بخرم ، در موقع تعمیر راحت هستم ، یا حتما چشمی تهیه کنم دوم اینکه بجای منبع تغذیه و اهم متر مناسب اگر vbox تهیه کنم بهتر است یا خیر؟ و سوم هیتر چی تهیه کنم که تا جایی امکان مقرون به صرفه باشه قبلا متشکرم
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 890 بازدید
عرض سلام و خسته نباشید خدمت همکاران گرامی میخوام برای گوشیهای الجی و نوکیا های سری جدید باکس تهیه کنم نظرم اکتیو پک lg برای z3x و نوکیا اینفینیتی بست هست لطفا راهنمایی بفرمایید چه باکسی مناسب هست و چه مزیتی نسبت به یکدیگر دارند تشکر
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان . میخوام دانگلی بخرم ک بتونم cpu mtk رو راحت ترمیم سریال کنم. بعضی وقتها بعضی مدلها با برنامه های مثل mtkdroid یا برنامه ها کرک شده جواب نمیدن. میخوام تو وقتم صرفه جویی بشه و راحت باشم. کسی میدونه چ باکسی بخرم؟ ممنون میشم نظراتون رو در مورد باکسهای ک دارید در این زمینه کار میکنید باهاوشن رو بفرماید. و اگه کسی دانگل eft داره و باهاش کار میکنه رو هم نظرش رو بگه
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 1 پاسخ
- 889 بازدید
سلام دوستان کسی استفاده کرده ؟راضی هست ؟؟؟کارکردشون خوبه....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
باکس چینی،
توسط Sayedhamid- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام تبلت های چینی تنوع زیادی دارن و تنوع سی پی خیلی زیاد . میخواستم باکس یا دانگل معرفی کنید که قابلیت بک اپ گیری از تبلت های چینی داشته باشند. بیشتر سی پی یو MTK و All Winer مد نظرم هست .
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
همکاران گرامی کسی باکس volcano بر فروش داره.
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,