مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام برنامه جلسه 51 آموزش ارسال sms را روي گوشي خود نصب كردم گوشي من دو سيم كارت مي باشد و پيش فرض سيم كارت اول كه همراه اول ميباشد فعال براي ارسال sms مي باشد. وقتي با اين برنامه sms مي فرستم sms از سيم كارت دوم كه ايرانسل ميباشد ارسال مي شود ؟ با توجه به اينكه پيش فرض سيم كارت اول ميباشد. قابل توجه اينكه وقتي كه با برنامه ارسال sms گوشي استفاده مي كنم sms از سيم كارت اول ارسال مي شود.
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
دوستان چنروز پیش مایکروسافت ورژن پایدار استودیو قدرتمندشو ارائه داد که میتونید از لینک زیر با سرعت بالا دانلود کنید ویژگی های این نسخه: >[color=#555555][font=&]Designed with macOS in mind[/font][/color][color=#555555][font=&]Rather than porting over the Windows version of macOS, Microsoft has developed Visual Studio from the ground up to suit the workflow. The User Interface has been flattened, icons have been improved and shortcuts mapped perfectly to fit with existing ones on macOS.[/font][/color] [color=#555555][font=&]Collaboration Services like GitHub come included[/font][/color] [color=#555555][font=&]Microsoft wants its Visu…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود...! بنده برای فارسی سازی این مدل G925P ازفایل مدل مشابه اونG925F استفاده کردم حالا مشکل اینجاست که تو مدل P دو گزینه اظافه داریم Activate thise device System updates بخاطر همین بعد از فارسی سازی این دو گزینه محو میشه و گوشی بعد از ریست فکتوری تو تنظیمات اولیه گیر میکنه و پیش نمیره و تو فایل های سیستمی apk مربوط phone رو نتونستم شناسایی کنم ایا همینه یا یکی دیگستphonesky.apk:u_e303: و مشکل دیگه بعد فارسی سازی شبکه مشکل نداره ولی میزان و مقدار سیگنال رو نشون نمیده
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
خسته نباشید رام رو باز میکنم تغییرات رو میدم بعد از بستن و ساخت فایل زیپ (فایل فلش زیپ قابل فلش از ریکاوری) رام رو رایت میکنم و بدون مشکل رایت میشه ولی روی لوگو گیر میکنه. حتی هیچ تغییری هم اعمال نکنم و رام رو بسازم بازم روی لوگو گیر میکنه.مشکل از کجا میتونه باشه؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید.رام تک فایل رو ادیت کردم ولی فایل csc موجود نیست.باید چیکارکرد؟ میخوام فایل زیپ درست کنم.فایل csc نیست ادیت کنم تا توی منو ظاهر شه زبان
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده فایل cache مدل c7000 رو ویرایش و دستور نمایش زبان فارسی رو بهش اضافه میکنم و با برنامه tool 32bitاقدام به ریپک میکنم ولی وقتی رایت میکنم زبان فارسی بهش اضافه نمیشه مشکل کار از کجاست دوستان؟ رام هم مال منطقه هنگ کنگ هست که دارای فارسی میباشد
- 2 پاسخ
- 849 بازدید
سلام دوستان با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers فایل زیپ میسازم یه قسمت میپرسه TYPE COMPRES LEVEL اینو باید روی چند بزنم؟ در آخر سوال میکنه ساین بشه یا نه.اونو چی بزنم؟ ممنون میشم جواب بدین
- 3 پاسخ
- 931 بازدید
سلام و درود... حذف لوگوی اپراتورها و گذاشتن بوت انیمیشن خود سامسونگ خاهشا اسم و محل جاگذاری شده پوشه مربوط ب بوت انیمیشن و صدای مربوط اون رو ب هم معرفی کنید و دوستان تو فوروم نرم افزاری و اموزشی در این رابطه گذاشته بودند ولی فقط نرم افزارهای رو گوشی رو شناسایی و غیرفعال میکنه نه بوت انیمیشن رو ممنون میشم پیشاپیش از رهنمایی تون:u_e418:
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان چندی قبل با استفاده از آموزش گویای زیر توانستیم با استفاده از hexeditor بیت رام را به دست آوریم >http://forum.gsm-developers.com/thread14184.html حال در این آموزش به نکته بسیار مهمی اشاره میکنیم که بدون نیاز به هکز ادیتور و ... بیت رام گوشی های سامسونگ را بر اساس سی پی یو به دست آوریم. گوشی هایی که با پردازنده اسنپ دراگون و گوالکام (quallcomm , snapdragon ) راهی بازار میشوند رامشان 28 بیتی (28bit) و گوشی هایی که با پردازنده اگزینوس (exynos) وارد بازار میشوند بیت رام آنها 32 بیتی هست موفق باشید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 14 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان یک رام J3110 رو آنپک ، ادیت و ریپک کردم همه چیز خوبه ولی موقع رایت رام تا وسط میره با ادین و ارور Binary size is to large : system روی گوشی میده وقتی فایل system.img هست فایل رو تو hexedit نشون میده که 28bit هست اما وقتی به .ext4 تبدیل میشه بیت رو 0 نشون میده برای تبدیل img به img.ext4 هم از دستور زیر استفاده می کنم : imgextractor.exe system.img system.img.ext4 -conv ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند.
- 10 پاسخ
- 6.4k بازدید
دوستان سلام یه فایل سیستم رو ویرایش کردم حجم فایل اصلی سیستم هم 3/494/627/344 با انواع مختلف حجم ریچک میکنم اما باز موقع رایت فایل فیلد میده از چه حجمی باید استفاده کنم ممنون
- 1 پاسخ
- 716 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده میخوام رام g900f رو به g900v پورت کنم ولی متاسفانه رایت نمیشه و همون اول سیستم ارور میده و تصمیم گرفتم رام خود گوشی رو کوک و فارسی بهش اضافه کنم و تمام مراحل رو درست میرم باز هم موقع رایت ارور میده با جستجوی های که انجام دام متوجه شدم در پوشه setting و.. یه پوشه دیگه هست به اسم arm و در اون پوشه فایل SecSettings.odex.xzبه این نام وجود داره خواستم بدونم که ایا بعد از دیکامپایل و ویراش های مورد نظر و کامپایل و در اخر جایگزن کردن فایل برای فلش فایل کامپایل شده با odexسازگاری نداره که رایت نمیشه و ارور میده یا مشکل از جای دیگه هست بیت رامی هم که اقدام به انپک کردم 28 بود
مشکل شبکه g900f
توسط ahmad12- 0 پاسخ
- 608 بازدید
سلام دوستان.این گوشی در حالت عادی مشکلی نداره ولی حدود یک ساعت به گوشی کاری نداری و نه زنگ بزنی و نه نت بری به ظاهر همه چی اوکیه یعنی آنتن داره سیم کارت رو میشناسه ولی زنگ میزنی باهاش اصلا زنگ نمیخوره و نت وصل میشه ولی اصلا نمیره و زنگ هم بهت بزنن در دسترس نیستی.بعد از اینکه بذاری رو حالت هواپیما و خارج کنی درست میشه!!!!!!!!بیشتر هم روی 3g این مشکل پیش میاد فلش کردم فایل مودم هم زدم.مشکل از چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
رام فارسی و بدون مشکل گوشی J3Pro J3110 این رام بصورت کامل فارسی می باشد و مانند برخی رامهای موجود در اینترنت ترجمه ناقص نمی باشد رام بصورت TAR می باشد و با اودین قابل فلش می باشد اندروید 5.1.1 آخرین نسخه موجود برای گوشی SM-J3110 می باشد بدون مشکل گوگل پلی تست شده زبان پیش فرض رام فارسی می باشد دارایی ضبط کننده صدا در حین تماس بصورت پیش فرض دارایی لیست رد تماس و پیام بصورت پیش فرض در رام گزینه 4G در تنظیمات بدون مشکل نشناختن سیمکارت اول تصاویر دیگر محیط رام را نیز در زیر ببینید بدون مشکل منوی استفاده از داده …
- 8 پاسخ
- 2.9k بازدید
با سلام همیشه برای ویرایش فایلهای APK باید از دستورت استفاده کرد امروز براتون برنامه ای را معرفی می کنم که خیلی راحت و سریع می تونید فایلهای خود را کامپایل و دیکامپایل کنید برنامه بر روی ویندوز اجرا می شود برای اجرایی برنامه به پیش نیازهای زیر نیاز دارید جاوا نصب باشد برنامه NET framework نیز باید نصب باشد برنامه Microsoft Powerpacks را نیز نصب کنید به راحتی هر چه تمامتر فایلهای APK را انتخاب و با یک دکمه دیکامپایل کنید تمام فعالیتهای برنامه را نیز در لاگ پایین نرم افزار می توانید مشاهده کنید در تب دیگری از برنامه نیز با ADB می توانید فایلهای مود شده خود را به راحتی به دستگاه خود بفرستید …
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
از دوستان اگه کاستوم ریکاوری تست شده g900f رو داره ممنون میشم قرار بده
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 14 پاسخ
- 1.5k بازدید
خسته نباشید من کامل مراحل رو انجام میدیم با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers از گوشی رام رو میگیرم حجم رو هم از گوشی میزنم به بیت هم دقت میکنم ولی وقتی رایت میکنم فایل رو ارور میده سیستم خواهشا اگه راهی هست لطفا کمک کنید
- 1 پاسخ
- 717 بازدید
سلام خوب هستین .قبلا یه فایل روت برای G5520 دادین الان اگه امکانش هست برای رام دیگه ای که گفتم برام روتش رو تهیه کنین خیلی گیرشم .ممنون میشم فایلای مورد نیاز: s9.picofile.com/file/8293598842/g5520.zip.html
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سامسونگ g5520 وقتی فارسی میکنم و انتقال میدم به گوشی بدون مشکل فارسی هستش ولی وقتی ریست میشه (خاموش روشن) فارسی میپره مشکل از کجاس؟
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود دوستان موفق به بازکردن سیستم این مدل شدیم و به زودی رام رو ارائه خواهیم کرد.:u_e14c:
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 4 پاسخ
- 819 بازدید
سلام فایل رو باز کردم ولی پوشه csc وجود نداره تا بخوام فایل language.xml رو ادیت کنم.مشکل چیه؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
با سلام... چجوری میشود تم دیفالت گوشی را تغیر داد یعنی پس از رایت فایل گوشی با تم مدنظر مثلا نوت ۷ بیاد بالا... و چجوری میشه به رام تم اضافه کرد؟ ممنون...
آخرین پاسخ توسط Ali-Gsm9985, -
- 0 پاسخ
- 595 بازدید
سلام با استفاده از این ابزار براحتی می تونید فایل ها و برنامه های خود را ساین کنید فایل ساین نشده رو در پوشه input بذارید و برنامه رو اجرا کنید اتوماتیک ساین میشه و تو پوشه output فایل جدید قرار داده میشه >http://s8.picofile.com/file/8292920534/sign_em_parstel94.zip.html
آخرین پاسخ توسط parstel94, -
- 1 پاسخ
- 883 بازدید
با سلام دوستان بنده بعد از افزودن یک برنامه که خودم نوشتم به پوشه system/app فایل سیستم رو بستم وقتی که فایل رو روی گوشی رایت میکنم کاملا رایت میشه و گوشی میاد بالا و توی ستاپ ویزارد هرچقدر نکست میزنم جلوتر از عکس زیر نمیره دوستان کسی هست بدونه مشکل از کجاست؟ روی j510 و g532 تست کردم هردو اندروید 6
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام در برخی از رامها اخطار موقع خاموش و روش کردن دیتا را داریم این اخطار برای بسیاری از افراد آزار دهنده می باشد با ما باشید تا چگونگی حذف این پیام در رام را آموزش بدهیم موارد مورد نیاز: ابزار Baksmali برنامه نوت پد ++ فایل SystemUI.apk را نیاز داریم با برنامه Baksmali بازش کنید به مسیر classout/com/android/systemui/statusbar/policy/quicksetting بروید فایل MobileDataQuickSettingButton.smali را باز کنید دنبال کد method private setMobileData(Z)V بگردید به اخرش برید و کد goto را زیر لاین 252 اضافه کنید >.prologue .line 248 iget-object v1, p0, Lcom/android/systemui/statusbar/policy/quicksett…
آخرین پاسخ توسط mohsen8,