مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
ابتدا نرم افزار Run Auto_Tool.exe را دانلود کنید نرم افزار را بصورت adminstrator اجرا کنید شماره 4 رو تایپ و اینتر کنید فایل های system و file_contexts را در پوشه input-IMG کپی کنید. به نرم افزار برگردید و اینتر بزنید منتظر بمانید تا فایل سیستم انپک شود سایز فایل را کپی کنید موقع ریپک لازم خواهد شد قسمت سفید رنگ مشخص شده وقتی فایل انپک شد اینتر کنید بایستی فایل انپک سیستم را در پوشه Unpack -IMG FOLDER پیدا کنید …
آخرین پاسخ توسط hacker, -
فایلRvSecuRitYانلاک تمامی قفل های امنیتی برای مدل A5 A500Hنسخه 5.1.1-4.4.4 BY ILYA20 1 2
توسط ILYA20- 12 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فایل RvSecuRitY برای مدل A5 A500H نسخه های 5.1.1 و 4.4.4 برای انلاک تمامی قفل های امنیتی بدون نیاز به فعال بودن دیباگ بدون نیاز به ریکاوری و روت به صورت CSC مود بدون پاک شدن اطلاعات برای اولین بار در دنیای GSM این کرنل کارش چیست ؟ انلاک قفل پین - پترن - پسورد و... مدل A500H نسخه های 5.1.1 و 4.4.4 بدون پاک شدن اطلاعات اینم خدمتتون عرض کنم که نسخه 5.0.1 به بالا این مدل قطعا نه CWM ریکاوری و نه روت ارایه نشده و با هیچ روشی جز این روش قابل انلاک نیست نحوه رایت : گوشی رو به دانلود مد ببرید و این فایل رو با اودین در قسمت pda چیده و فلش کنید . به …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 10 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بعد از یک مدت خواب زمستانی طولانی هم اکنون در خدمتتون هستم .:4: راستش برخی از دوستان شاکی شدن که کم کار شدم ولی نزدیکان من شاهد هستند سخت داشتیم روی پروسه مرکز دانلود کار میکردیم که به کمال رسیده خدا را شکر. حالا این کرنل RvSecuRitY و حقوق آن چی هست؟ [h=3][/h]فایل آنلاک قفل امنیتی RvSecuRitY ارائه شده اختصاص تیم امنیتی جی اس ام دولوپرز بوده و انتشار آن در صفحات اینترنتی و آرائه آن به دوستان و آشنایان غیر قانونی هست و ما هیچ گونه راضی نیستیم و هر چقدر درآمد از این فایل شود کاملا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. همینطور این متد اختصاصی هست و دستبرد به سورس مدیفای شده کار غیر اخلاقی و غیر خرفه ای بوده و از طرف وکلای ما پیگیری میشو…
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
باسلام خدمت همه عزیزان در بسیاری از برنامه ها یک نوار تبلیغات معمولابالای صفحه و یا پایین صفحه برنامه نمایش داده میشود که ازار دهنده میباشد چگونه میتوان این تبلیغات رو از این برنامه ها حذف کرد با apk editorو چندتا برنامه دیگه تست کردم چیزی پیدا نکردم منمون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 797 بازدید
سلام آیا میشه رام رسمی گلگسی نوت4 مدل n910c را به روی نوت4 مدل n910s پورت کرد اگه میشه خواهش رهنمای کنید
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
خسته نباشید.دوستان چطور میتونم اودین رو ترجمه کنم؟اگه امکانش هست توضیح بدین
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 10 پاسخ
- 6.4k بازدید
دوستان سلام یه فایل سیستم رو ویرایش کردم حجم فایل اصلی سیستم هم 3/494/627/344 با انواع مختلف حجم ریچک میکنم اما باز موقع رایت فایل فیلد میده از چه حجمی باید استفاده کنم ممنون
- 14 پاسخ
- 2k بازدید
با عرض خسته نباشید بنده یه رام g5520 روت کردم ولی به محض روت شدن عدد 1 روی آیکون تنظیمات میاد . چطوری میتونم اینو بردارم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . میخوام روت بمونه ولی عدد 1 بره
آخرین پاسخ توسط mohsen_mahdavi, -
- 15 پاسخ
- 2.1k بازدید
ممنون میشم از دوستان در مورد رایت نشدن فایل system.img در سامسونگ A5108 راهنمایی کنن.چندین فایل چهار فایله و تک فایله سام موبایل زدم ارور داد.ریکاوری زدم از ریکاوری فلش کردم اونم تو رایت سیستم ارور داد.ممنون میشم راهنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط neda44, -
- 12 پاسخ
- 3.7k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز همان طور میدونید این مدل سفارش چین مباشد و قطعا رام فارسی برای این مدل ارایه نشده. رام های فارسی شده در اینترنت مشکلاتی از قبیل: 1 . درست ترجمه نکردن کلمات 2 . نوشتن چند خط چینی بعد از ریستارت کردن گوشی 3 . و ... بنده تمامی این مشکلات رو FIX کردم و با خیال راحت رایت کنید. 1 . بدون مشکل گوگل پلی 2 . بدون مشکل بلوتوث و وای فا 3 . بدون مشکل چینی بودن بعد ریستارت گوشی 4 . بدون مشکل ترجمه در کلمات 5 . قابل رایت با ادین 6 . نسخه اندروید 5.1.1 7 . و ... شات: در حال آپلود ...
آخرین پاسخ توسط mjssss, -
- 4 پاسخ
- 797 بازدید
دوستان من فایل های مدیاتک رو خوب ویرایش و فارسی و ادیت میکنم اما اسمسونگ رو فایرموار و سیستم یو رو پیدا کردم اما سیتینگ رو نمیدونم باید کدوم فایل رو پیدا و تغییرات رو انجام بدم تشکر [ATTACH=CONFIG]1037[/ATTACH]
تایپیک جامع apktool 1 2
توسط mohsen8- 11 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام برای یک فرد که تازه وارد انجمن می شود و دنبال آموزشی میگردد ممکن هست بعضی از اموزشها را نبیند در شلوغی انجمن و نتواند آموزش مورد نظر را پیدا کند در این تایپیک تمام آموزشها جمع می شوند و آموزش ابتدای برنامه APKTOOL نیز داده می شود ما اینجا سعی می کنیم جدیدترین نسخه همراه با محتویات لازم را برای راحتی کار قرار دهیم اول از همه مطمئن شوید که جاوا جدیدترین نسخه بر روی سیستم شما نصب باشد برای شروع کار پکیج کامل زیر را دانلود کنید >http://www.gsm-developers.com/wp-content/uploads/2016/12/Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers.zip …
- 1 پاسخ
- 802 بازدید
آیا میشه رام را قبل از فلش زدن در کامپیوتر اجرا کرد؟
- 8 پاسخ
- 2.6k بازدید
به نام پرودگار توضیحات پروژه: اینستاگرام فارسی پروژه آغاز شده در انجمن gsm-developers است که هدف از توسعه این نرم افزار اجتماعی ،ارائه رابط کاربری با زبان شیرین پارسی به صورت رایگان به پارسی زبانان عزیز است. همواره سعی میکنیم با بروز رسانی نسخه های جدید در توسعه برنامه های پارسی برای پارسی زبانان پیشگام باشیم. پی نوشت1: دوستان و همکاران و استادان عزیز که مایل به همکاری در ترجمه این نرم افزار و یا توسعه هستند با ارسال پیام خصوصی اطلاع رسانی کنند. شات: اخبار تکمیلی و دانلود در پست های بعدی...
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
ویندوز حل مشکل استخراج نشدن فایل system.img مدلای s7 و فایل system با حجم بالای 4 gb 1 2
توسط ILYA20- 10 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام و درود خدمت توسعه دهندگان محترم . همانطوری که در جریان هستید حجم رامهای s7 و مدلهای جدید بالای 4 گیگابایت هستند و ابزارهای ارایه شده قادر به استخراج نیستند و در نصفه با خطای stop مواجه خواهید شد . برای حل این نوع مشکلات امروز با اموزش اختصاصی در خدمتتان هستیم . با ما همراه باشید. 1- ابزار موجود در تایپک زیر را دانلود کنید و فایل حجیم system.img را داخل همین ابزار کپی کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11176.html 2- در پوشه مربوطه دکمه shift را گرفته و کلیک راست بزنید سپس گذینه open commond window here را انتخاب کنید تا cmd باز شود. 3- سپس با استفاده از کد زیر فایل system.img تان را به ext4 تبدیل کنید. imgextracto…
- 13 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام در گوشیهای سامسونگ طبق سیاستهای شرکت برخی قابلیتها و مونها در رام طبق منطقه رام مخفی هستند با ما باشید تا چگونگی فعالسازی این قابلیتها و منوها را فرا گیرید برخی از قابلیتها که می توان فعال کرد فعالسازی ضبط تماس در خود گوشی قابلیت غیرفعال کردن صدای شاتر دوربین اضافه کردن آیکون اضافه تماس کنار مخاطبین لیست سیاه مخاطبین فعالسازی گزینه خروج در مرورگر اضافه کردن گزینه چرخش در گالری فعالسازی گزینه پیام شناور نشان دادن مشخصه سخت افزار در منوی درباره تلفن فعالسازی قابلیت دید دسکتاپ در مرورگر بصورت پیش فرض دیدن نسخه مرورگر در تب Settings -> Advan…
آخرین پاسخ توسط aliabbasi, -
- 6 پاسخ
- 986 بازدید
خسته نباشید چطور میتونم آیکون برنامه هایی مثل دوربین و گالری و .... رئو تغییر بدم؟
آخرین پاسخ توسط aliabbasi, -
- 2 پاسخ
- 839 بازدید
سلام خسته نباشید داخل سایت اموزش تغییر CSC رو گذاشتن و توضیحاتی هم دادن ولی کد های اخر رو توضیح ندادن اگر امکانش هست کدهارو میزارم ممنون میشم توضیح بدین چی هست اگر کد کاربردی بازم هست که مفید باشه بزارین ممنون میشم <CscFeature_Camcorder_DoNotPauseMusic>true</CscFeature_Camcorder_DoNotPauseMusic><CscFeature_Camera_CamcorderDoNotPauseMusic>true</CscFeature_Camera_CamcorderDoNotPauseMusic><CscFeature_Camera_CamcorderEnablePromptPopupToSelectRecMode>true</CscFeature_Camera_CamcorderEnablePromptPopupToSelectRecMode><CscFeature_Camera_DisableGPSMenu>false</CscFeature_Camera_DisableGPSMenu><CscFeature_Clock_DisableAccWeat…
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
آموزش ویدیوئی کامپایل (آرشیو کردن) به صورت دستی فایلهای رام سامسونگ به tar.md5 1- فایلهایی که قصد ریپک به md5 را دارید در پوشه tar.md5 archiver کپی کنید. دانلود ابزار مربوطه 2- در پوشه مربوطه دکمه shift را گرفته و گذینه OPEN COMMAND WINDOW HERE را انتخاب کنید. 3- صفحه سیاه dos مانند برای شما باز خواهد شد و در ادامه آموزش نحوه کدنویسی را برای شما توضیح خواهیم داد. 4- به ترتیب کدهای زیر را تایپ کنید: اولین قدم باید با استفاده از کد های زیر به فرمت tar آرشیو کنید - برای آرشیو تک فایل از کد زیر استفاده کنید data\bin\tar --group=1 -H ustar -c your file name.format name > file name.tar - با کدهایی که با رنگ سیاه هست…
آخرین پاسخ توسط arashmazloom, -
- 8 پاسخ
- 2.9k بازدید
با سلام همیشه برای ویرایش فایلهای APK باید از دستورت استفاده کرد امروز براتون برنامه ای را معرفی می کنم که خیلی راحت و سریع می تونید فایلهای خود را کامپایل و دیکامپایل کنید برنامه بر روی ویندوز اجرا می شود برای اجرایی برنامه به پیش نیازهای زیر نیاز دارید جاوا نصب باشد برنامه NET framework نیز باید نصب باشد برنامه Microsoft Powerpacks را نیز نصب کنید به راحتی هر چه تمامتر فایلهای APK را انتخاب و با یک دکمه دیکامپایل کنید تمام فعالیتهای برنامه را نیز در لاگ پایین نرم افزار می توانید مشاهده کنید در تب دیگری از برنامه نیز با ADB می توانید فایلهای مود شده خود را به راحتی به دستگاه خود بفرستید …
لینوکس | ویندوز جدیدترین اخبار و آبدیت های apktool (ورژن 2.2.4 با پشتیبانی اندروید o)
توسط علیرضا شاهرخی- 2 پاسخ
- 740 بازدید
[h=2]v2.2.3[/h] 2017.06.13 Android O Preview Support (Issue 1453) Updated to smali 2.2.1 Updated internal aapt binaries to android-7.1.2_r11 Removed deprecated fatJar plugin in favor of ShadowJar This turns fatJar to shadowJar on build instructions. Updated gradle to v3.5. Thanks friederbluemle Fix for reading length of UTF16 encoded strings. Thanks atn1969 Fixed issue changing default parameters on baksmali. (Issue 1481) Fixed issue with apktool locking access to input files. (Issue 1160) Thanks MarcMil Add support for animated vector drawables. (Issue 1456) Fixes decoding brightness. (Issue 1508) Thanks phhusson Prevent unknow…
آموزش اضافه کردن زبان فارسی به رامهای غیر منطقه ای در تمامی ساختار و نسخه های اندروید در برخی رامهای گوشیهای مختلف به دلایل سیاست های منطقه ای یا عبارتی سفارشی بودن مدل ، فایلهای apk را به فارسی ترجمه نمیکنند.ولی در برخی دیگر از رامها تمامی فایلهای apk سیستمی به فارسی ترجمه شده است ولی نمیتوانید زبان فارسی را در لیست زبانها مشاهده کنید. حالا برای شما نیز جای سوال است که چرا مدلی که سفارش کشورهای دیگه هست تو ایران پیدا میشود ؟ جواب سوال این است که به دلیل واردات غیر قانونی به صورت قاچاق دیوایس مربوطه غیر فارسی بوده و فقط زبان های مخصوص کشوری که سفارش داده بود میباشد. در اینجا آموزش برای فارسی کردن رامهای مختلف به هر دلایلی که فارسی نداشته با…
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام دوستان عزیم من رام G930رو دانلود کردم ونصب نشد ودر حالت دانلودینگ دیدم مدل گوشی فرق میکنه و مدلش بود g930v هیچ رامی ام نمیتونم نصب کنم مدل نسخه باند پایه ام هست ( G930FXXU1BPIA ) اندروسد 6.0.1 لطفا کمکم کنید .
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
در این بخش از آموزش چگونگی رفع باگهای که ممکن است در رام بوجود بیاییند را آموزش بدهیم کار نکردن FM فایلهای زیر را از استوک به پورت کپی کنید >\system\lib\libaudio.a2dp.default.so \system\lib\libaudio.primary.default.so \system\lib\libaudiocompensationfilter.so \system\lib\libaudiocustparam.so \system\lib\libaudioeffect_jni.so \system\lib\libaudioflinger.so \system\lib\libaudiosetting.so \system\lib\libfmar1000.so \system\lib\libfmcust.so \system\lib\libfmjni.so \system\lib\libfmmt6616.so \system\lib\libfmmt6620.so \system\lib\libfmmt6626.so \system\lib\libfmmt6628.so یا فایلهای زیر را …
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام در ادامه آموزش ساخت کاستوم رام سامسونگ در خدمت شما هستیم در این پست آموزش مودینگ BUILD.PROP را آموزش می دهیم اگر قسمتهای اول آموزش را نخوانده اید توصیه میکنم از لینکهای زیر حتما آنها را مطالعه نمایید نیت از اضافه کردن مود این است که قابلیتهای که در رام استوک نیستند را به رام اضافه کنیم برخی قابلیتها نیز در رام استوک غیرفعال هستند در سایت آموزشهای بسیار زیادی موجود هست برای مودینگ فایلهای سیستمی استخراج فایلهای سیستمی و اضافه کردن مودهای زیاد ما اینجا درباره مودهای build.prop صحبت می کنیم این مدها را می توان با یک خط ساده اضافه کرد برای این کار کیچن ASSAYYED KITCHEN را اجرا …
آخرین پاسخ توسط mohsen8,