مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
دوستان بخوام در قسمت درباره تلفن نوشته بذارم از کدوم قسمته؟ و بخوام نوشته های خاموش روشن و ادیت کنم کجا قرار داره؟ مثل عکسای زیر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام خدمت تمامی همراهان همیشگی Gsm-Developers با یک آموزش به روز در خدمتتان هستم همان طور که میدانید سیانوژن به LineageOS تغییر نام داده است ما آموزش ساخت کامل رام کاستوم را داریم در سایت با آموزشهای مرتبط اما گفتم یک آموزش کامل براتون بزارم با ساخت جدیدترن نسخه این رام پرطرفدار در این آموزش گوشی مورد استفاده برای ساخت رام گوشی OnePlus 3 می باشد(گوشی خود بنده) میشه گفت OnePlus 3 اکنون یکی از پرطرفدارترین گوشیها برای توسعه دهندگان است تقریبا از این آموزش می شود برای تمام دستگاهای دیگر نیز استفاده کرد توصیه های اولیه ساخت رام بر روی سیستم عامل اوبونتو 64 بیتی می باشد اگر می خو…
آخرین پاسخ توسط ALIILAPRO, -
- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
? بسم الله الرحمن الرحیم ✋ سلام خدمت عزیزان - یک سوال داشتم؛ ممنون میشم کمک کنید ؛ چون راه حل های زیادی داخل سایت ها هست و کمی بنده سردرگم شدم : ? بنده میخوام که یک اپلیکیشن ساده بتوانم درست کنم که داخلش دسترسی های سیستمی مثل برخی عملکردهای StatusBar که بصورت عادی داخل نرم افزارها امکانش نیست ایجاد کنم(برای مثال الان روشن خاموش کردن وای فای داخل اپ معمولی هم امکان پذیر هست ولی فعال کردن حالت پرواز امکان پذیر نیست و یکسری دسترسی ها که نیاز به write secure setting permission دارند) . ? درخواست بنده نوشتن اپ نیست(بنده چند سال است که برنامه نویس اندروید هستم) .. در واقع فقط خواستار توضیح راجع به نحوه تبدیل یک برنامه به یک برنامه سیستمی با این قابلیت ها هست…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 15 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم دوستان وقتی میخوام فایلsettingsapk رو دیکامپایل کنم این ارور رو میده بعد اینکه ویندوز عوض کردم به این مشکل بر خوردم و اینکه فایل framework-res به خوبی دیکامپایل شد ولیsettingsapkنشد
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 15 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام علت اینکه نمیتونیم خود فایل فلش رو باز کنیم و ویرایش کنیم چیه؟ و باید یه گوشی باشه تا فایل های فریمورک رو از خود استخراج کرده و سپس کوک کنیم؟ و یا اگه همچین امکانی هست ممنون میشم توضیح بدید
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام امروز در خدمت دوستان خواهیم بود با رام فارسی huawei y520-u22 fix bug کوک توسط MR.Ali & ILYA20 FIX WIFI BUG FIXED BLUETOCH BUG ADD ARABIC/PERSIAN LANGUEGE FIX WIFI BUG FIXED BLUETOCH BUG ADD ARABIC/PERSIAN LANGUEGE لینک دانلود : ِDownload خوش باشید ...
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 14 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود/ دوستانی که در این زمینه تخصص دارند لطفا راهنمایی کنند. میخوام گوشی که هنوز cf root یا twrp براش نیومده از طریق boot.img کرنل روت شده بشه ساخت و بعد برای تکمیل از kingroot استفاده کرد
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . امروز نیز در خدمتتان هستیم با آموزش نحوه بدست آوردن bit فایل system.img و cache.img برای ریپک بدون مشکل (برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز) خب دوستان همانطوری که در آموزش های قبلی خدمتتون عرض کردیم رامهای سامسونگ به صورت چند بایتی ارایه میشوند. ممکن است رام شما 32 بیتی باشه و یا 28 بیتی . حالا ما وقتی استخراج میکنیم رام رو قطعا متوجه نمیشویم که بیت رام چی بوده و باید مدام با انواع روش ها ریپک کنیم و موقع رایت انواع خطاها روبرو بشیم تا یک نوع از ریپکمون میگیره که اینکار خارج از حرفه ای بودن توسعه دهنده هست و خسته کننده میشه. در این آموزش یاد خواهید گرفت چطور میشه نسخه bit فایل را تشخیص داد. قوانین: ارسا…
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
مبانی کامپایل و دیکامپایل نرم افزارهای سیستمی و غیر سیستمی apk قبل از هر چیزی شاید برای برخی اشخاصی که آشنایی با برنامه نویسی ندارند جای سوال باشد که کامپایل و یا دیکامپایل چیست ؟ دیکامپایل به معنی استخراج و یا باز کردن سورس نرم افزار کامپایل به معنی آرشیو و یا ریپک نرم افزار بعد از انجام ویرایشات به فرمت اورجینال نرم افزار. کامپایل و دیکامپایل فایلهای سیستمی و غیر سیستمی کاملا فرق دارند، فایلهای سیستیمی به دلیل وابسته بودن نیاز به نصب کنترل کننده نرم افزارها میباشد.ولی فایلهای غیر سیستمی به دلیل مستقل بودن نیاز به نصب نرم افزارهای خواصی نمیباشد و به راحتی بدون نیاز به نصب نرم افزار خواصی قابل کامپایل و دیکامپایل شدن میباشد قب…
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام در این تاپیک ترفند های و توضیح بخش های و قسمت هایی این فایل مهم اندرویدی میپردازیم که خیلی کاربردی و مفیده =P~ 1-دقت کنید اگه میخواید با گوشی این فایل رو دستکاری کنید باید گوشی روت باشه و از فایل منیجر ES اکسپلورر استفاده کنید . 2- این فایل در مسیر /system/build.prop. میتونید پیدا کنید . اگه هم با رام رو با اوبونتو .... باز کردی با یه سرچ ساده پیداش میکنید . 3 - برای ادیت این فایل از نرم افزار notepad++ میتونید استفاده کنید . (منظور کامپیوتره ) 4- صبور باشید ....ترفند ها به مرور زمان اضافه میشه و شما هم ترفندی دیدی به این قسمت اضافه کنید 5- پرمیشن باید روی rw-r-r قرار بدید و اگر خط های زیر موجود نباشه در اخرین خط فایل bulid.pro اضافه کنید …
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
آموزش صفر تا صد کار با کیچن اندروید ابزارهای کیچن یک ابزار رسمی از سوی شرکتی ارایه نمیشود بلکه از سوی توسعه دهندگان معمولی ارایه میشوند تقریبا کار چندین ابزار را در این کیچن ها جای میدهند ، کیچن اندروید به شما کمک میکند بجای استفاده از دستورات خسته کننده برای انجام پروژه ها با چند کلید ساده کارتون رو به نحو احسن انجام دهید. این ابزارها قابل توسعه هستند و به صورت متن باز ارایه میشود.کیچن های بسیاری از سوی توسعه دهندگان ارایه میشود بنده در این بخش از آموزش، کیچن توسعه شده توسط تیم xda را برای شما آموزش خواهم داد،کیچن از اصلی ترین ابزار های ساخت رام کاستوم به سلیقه شخصی میباشد ، کاربران میتوانند خیلی ازعملیات توسعه را با استفاده از کیچن اندروید با چند کلیک انجام دهن…
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام اندروید پرطرفدارترین سیستم عامل دنیا می باشد قابلیت شخصی سازی اندروید همیشه این سیستم عامل را متمایز می کند در حال حاضر میشه گفت بهترین و قویترین برنامه برای اعمال تم در اندروید Substratum می باشد ساپورت کامل از اندروید 6 تا 8 وحتی بدون روت در برخی موارد پشتیبانی کامل در رامهای AOSP و تمام رامهای OMS اما ممکن هست برای اول بار که نصبش کنید کمی مبهم باشد برایتان در این مقاله چگونگی اعمال تمها و استفاده از آنها را توضیح می دهیم در رامها دو حالت وجود دارد برای Substratum یک حالت که خود کدهای گوگل هستند که نامش Legacy می باشد …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام میخوام فایل نصب برنامه اندروید apk که کانکشن هوشمند وی پی ان هست ویرایش کنم . قسمت اتصال به سایت سازنده میخوام بردارم از چه برنامه ای میشه استفاده کرد برا ویرایش
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم. شاید برای شما عزیزان نیز جای سوال باشد که پس از آنپک فایل system.img.ext4 و بعد از ریپکش که تبدیل به system.img چطور میشه به فرمت ext4 تبدیلش کرد. خب دوستان شما میتوانید با صورت دستی به نام فایل system.img به روش rename فرمت رو اضافه کنید ولی بعضی اوقات این روش جواب نمیده و فایل مربوطه رایت نمیشه. برای تبدیل system.img به system.img.ext4 اموزش زیر را دنبال کنید. ابزار موجود در این پست را دانلود کنید. http://forum.gsm-developers.com/topic/9315-آموزش-ویدیوئی-آنپک-استخراج-فایل-systemimg-نسخه-های-23-تا-60/?tab=comments#comment-33863 سپس فایل system.img ریپک شده ر…
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام خدمت همراهان همیشگی سایت با آموزش تغییر لگو ابتدایی گوشیهای جدید سامسونگ در خدمت شما هستیم این لگو فقط بعد از روت گوشی قابل تغییر است بعد از روت چند اخطار بوتلودر ظاهر میشه اینجا طریقه تغییر یا حذف کلی این پیامها را می دهیم بعد از روت گوشیهای جدید سری A سامسونگ موقع روشن شدن گوشی با اخطارهای مواجه می شوید ظاهر خوبی ندارند این اخطارها با آموزش زیر میتواند آنها را کلا حذف یا به شکل دلخواه تغییر بدهید برای شروع نیاز به نرم افزار زیر دارید ابتدا آنرا دانلود نمایید بعد از دانلود نسخه متناسب با سیستم خود برنامه را نصب کنید فایل BL از …
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام برای ساخت UPDATE.ZIP نسبت به نوع کاری که می خواهید انجام بدید متفاوت می باشد نصب برنامه،پاک کردن برنامه،کپی کردن برنامه،نصب رام و نصب ریکاوری و غیره یکی از ساده ترین کارها استفاده از فایلهای قبلا ساخته شده برای گوشیتان است در این اینجا یک آموزش کلی قرار میدهم از چگونگی ساخت یک فایل UPDATE.ZIP برای شروع کار اول از همه فایل زیر را دانلود کنید update.zip–for-Android-Devices–master بعد از دانلود می توانید نام آن را update.zip یا هر نامی که می خواهید بزارید این نکته را نیز اضافه کنم برای ساین کردن در آخر کار از SignApk که در پکیج APKTOOL سایت هست می تونید استفاده کنید با کد زیر ساین کنید >java -jar signapk.jar certi…
- 11 پاسخ
- 1.6k بازدید
خسته نباشید فایل ستینگ رو ادیت میکنم ولی وقتی میزنم روی تنظیم ساعت متوقف میشه چطور حلش کنم؟ و مثلث زرد رو چطور بردارم در زمان روشن شدن؟
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده فایل cache مدل c7000 رو ویرایش و دستور نمایش زبان فارسی رو بهش اضافه میکنم و با برنامه tool 32bitاقدام به ریپک میکنم ولی وقتی رایت میکنم زبان فارسی بهش اضافه نمیشه مشکل کار از کجاست دوستان؟ رام هم مال منطقه هنگ کنگ هست که دارای فارسی میباشد
مشکل در ریپک فایل سیستم 1 2
توسط K47EH- 13 پاسخ
- 1.6k بازدید
مشکل در ریپک فایل سیستم نسخه رام 6.0.1 مدل j500f اینم تصویر با نرم افزار :: دستی "::
- 15 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام میخوام قسمت setting در هواوی y560 رو فارسی کنم دو تا رام از این گوشی دارم یکی قسمت تنظیمات فارسی دیگری انگلیسی فایل سیتینگ رو از هردو رام استخراج کردم و بعد دیکامپایلشون کردم و دو تا پوشه values-fa و values-fa-nokeys رو از داخل ستینگی که فارسی بود به ستینگی که فارسی نبود انتقال دادم و کامپایلش کردم دوباره که دیکامپایل میکنم دو تا پوشه ای که کپی کرده بودم نیستن و رام رو که روی گوشی رایت میکنم فارسی اضافه نمیشه به قسمت تنظیمات
آخرین پاسخ توسط masoud, -
کم شدن حجم بعد از ریپک 1 2
توسط ahmad12- 17 پاسخ
- 1.6k بازدید
فایل g5520 رو ریپک کردم همون حجم اصلی رو زدم قبول کرد ولی بعدد از اینکه ریپک شد حجمش کمتر شد.مشکلی نداره؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل ریکاوری مخصوص I9300I نسخه 4.3 برای انلاک تمامی قفل ها بدون نیاز به روت و کش فایل و دیباگ و.. برای اولین بار در دنیای GSM توسط تیم توسعه دهنده HAWK TEAM دوستان نسخه قبلی CSC مود بود و در این متد جدید یک کلید برای انلاک کردن قفل اضافه شده است و بدون هیچ نگرانی میتوانید انلاک کنید را رایت کنید ... همه شماها در جریان هستید که این کرنل چقدر پولساز هستش و ارزش بسیار بالایی دارد ... لطفا برای حفظ ارزش شغلمون هواس قیمت ها رو داشته باشد ... اسکرین شات : لین فایل : >http://uplod.ir/zi8w8fsqh0py/I9300I_RvSecuRitY_HAWK_TEAM.tar.zip.htm پسورد : >I93…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان اینبار با رام فارسی htc desire 820-s در خدمت شما هستم نسخه کوک شده توسط ehsan_zamani_68 و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام HTC Desire 820s , us dual sim cpu : MT6752 مدل عددی شرکت که پشت ان حک میشه A50ML - 0PGZ100 قابلیت فلش با sp flashtool اندروید 4.4.4 http://support.gsm-developers.com/820s-dual-sim-cooked/
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
ارایه نرم افزاری جهت آنپک و ریپک فایل system.img ***************************************************** با سلام و درود خدمت دوستان عزیز ... در این پست قسط دارم نرم افزاری بهتون معرفی کنم جهت آنپک و ریپک فایل system.img قبلا استاد ایلیا عزیز بسیار راجب آنپک و ریپک توضیح دادند ... بنده نرم افزاری رو که بهتون ارایه میدم چند کار میتونه انجام بده: 1 . آنپک فایل system.img.boot.img و فایل ریکاوری 2 . با این نرم افزار میتونید تمامی ویروس های موجود در در رام های mtk رو حذف کنید.هر گونه ویروس جدیدی که باشد و .... بزودی آموزش بصورت کامل و تصویری ارایه میشود لطفا صبور باشید ...
آخرین پاسخ توسط rez6,