مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 13 پاسخ
- 2.8k بازدید
قبلا آموزشی در خصوص ساخت فایل زیپ قابل فلش در سایت قرار داده بودم اکنون براتون یک برنامه تحت ویندوز معرفی میکنم که خیلی راحت هر فردی یک فایل قابل فلش درست کند با استفاده از این برنامه شما قادر خواهید بود فایلهای زیپ زیر را درست کنید برنامه های مختلف فایل انیمیشن بوت کرنل از قابلیتهای جالب این برنامه ساخت فایل فلش عادی و فایل آروما می باشد همچنین می توانید فایلها را به گروهای خاصی تقسیم کنید مثلا می توان چند کرنل را قرار داد تا موقع نصب یکی را انتخاب کرد برنامه Android Flashable Zip Creator را از فایل زیر می توانید دانلود کنید آموزش ویدیویی لینک پرتال برا…
آخرین پاسخ توسط sayyid, -
- 1 پاسخ
- 883 بازدید
سلام. یه گوشی j701f اومده دستم ک روی ارم مونده. طرف میگه تو اتاق گذاشته بودم و اینجوری شده. الان تو اودین فلش میزنم رو initialzation میمونه و جلو نمیره. با فایلهای دیگه تست کردم ورژن اودین رو هم عوض کردم ریکاوری کاستوم هم همین پیغامو میزنه. نظر شما چیه؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل ریکاوری مخصوص I9300I نسخه 4.3 برای انلاک تمامی قفل ها بدون نیاز به روت و کش فایل و دیباگ و.. برای اولین بار در دنیای GSM توسط تیم توسعه دهنده HAWK TEAM دوستان نسخه قبلی CSC مود بود و در این متد جدید یک کلید برای انلاک کردن قفل اضافه شده است و بدون هیچ نگرانی میتوانید انلاک کنید را رایت کنید ... همه شماها در جریان هستید که این کرنل چقدر پولساز هستش و ارزش بسیار بالایی دارد ... لطفا برای حفظ ارزش شغلمون هواس قیمت ها رو داشته باشد ... اسکرین شات : لین فایل : >http://uplod.ir/zi8w8fsqh0py/I9300I_RvSecuRitY_HAWK_TEAM.tar.zip.htm پسورد : >I93…
- 2 پاسخ
- 990 بازدید
سلام خدمت مدیر محترم سایت وتمامیه دوستان... من میخوام بعنوان یه تعمیرکار نرم افزار گوشیهای هوشمند اموزش دیده و شروع بکار کنم..ممنون میشم منو هر جور که میدونید راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
HI, i have been working on my smack detection using sensors, in this project i should create a webserver and an android application, i have sucessufly created the webserver using "flask" but i'm still a biginner in android, so I did not know what to do exactly or what is the code that will allow me to receive sensor values in my app. NB: I have tried to convert my web server to an app, but it did not work for me, the app stopped can anyone help me please Please help I did not find the right solution from the internet. References: https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?t=178653 Online Video Production Service Thank…
آخرین پاسخ توسط AlexAmery, -
نقشه ایرانی مپ
توسط behnam1991- 0 پاسخ
- 942 بازدید
بازم سلام براتون مطلبی اماده کردم شاید به کارتون بیاد مپ (Map.ir) سرویس جدید نقشه ایرانی است که به همت مهندسین و کارشناسان بخش خصوصی راه اندازی شده و با توجه به امکانات، نام و ویژگیهای خوبی که در خود دارد، افق روشنی را میتوان برای آن تصور کرد، چرا که با توجه به محدودیتهای ویز و گوگل مپ، وجود نقشه کاملی همانند “مپ” میتواند گزینه خوبی برای کاربران ایرانی باشد. این سرویس با امکانات نسبتا کاملی به کاربران ارایه خدمت میکند که جالبترین نکته، بخشی است که فعلا برای تهران راه اندازی شده و کاربران تهرانی میتوانند نقاط امن در هنگام زلزله را مشاهده نمایند که اوج ایرانی سازی نقشه در بین اپلیکیشنهای مشابه است. نکته دیگری که در این سامان…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 707 بازدید
سلام خدمت شما ببخشید من تازه شروع کردم میخوام بدونم چطور میتونم یک قسمت سکه و یا امتیاز برای کاربرا درست کنم؟ که مثلا با انجام دادن کاری بهش اضافه بشه یا کیلیک روی یک دکمه؟ و چطور میتونم قفل برای یک دکمه یا یک قسمت بزارم که از سکه یا امتیازش کم کنه و ورود کنه به اون قسمت؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط Aliartor, -
- 5 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام با آموزش پورت رام سامسونگ در خدمتتان هستیم حتما خیلی دیده اید که مثلا رام گوشی نوت 7 رو بر روی گلکسی اس 6 پورت کرده اند در این آموزش انجام چنین کاری را می دهیم این یک آموزش کلی می باشد پورت رامهای سامسونگ معمولا با خطاهای زیادی هست باید خوش شانس باشید که بدون خطا بوت بشه و کار کنه توضیحات اولیه: کرنل بخش اصلی کار هست بدون کرنل رام شما اصلا بوت نمی شود دیوایسی که بوت نمیشه برای فهمیدن اشکال موقع بوت باید لوگ گرفت پس یا کرنل کاستومی استفاده کنید که در حین بوت دیباگش فعال باشد یا از توسعه دهنده کرنل درخواست این کار را بکنید گاهی هم در حین …
آخرین پاسخ توسط rezama, -
- 3 پاسخ
- 865 بازدید
درود دوستان خسته نباشید وقتی زبان گوشی از انگلیسی به فارسی یا بالعکس تغییر میکنه جای ناتیفیکیشن و انتن و .. عوض میشه و میشه گفت که آینه میشه چطور میشه کاری کرد که در هر دو زبان جای اونها ثابت باشه مثلا فایل زبان فارسی رو تغییر داد و ساعت رو سمت چپ قرار داد یا اینکه هردوتا فایل در اصل یکی باشن نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا ن ممنون بابت پاسخگویی
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 10 پاسخ
- 3.1k بازدید
با سلام فایل Build.prop یکی از فایلهای اساسی و مهم در گوشیهای اندرویدی می باشد با اضافه یا حذف کد در این فایل تغییرات زیادی را می توان داد با ما باشید با بهترین ترفندهای Build.prop برای استفاده بهتر از رام گوشی با اطلاع از اینکه ممکن هر یک از این کدها باعث بوت لوپ شدن گوشی شود سراغ آموزش می رویم فایل Build.prop را در پوشه System خود می توانید پیدا کنید قبل از اعمال هر کد از فایل Build.prop یک پشتیبان داشته باشید مدیریت بهتر رم گوشی >ro.HOME_APP_ADJ=1 بالا بردن کیفیت ضبط صدا و ویدیو >ro.media.enc.jpeg.quality=100 ro.media.dec.jpeg.memcap=8000000 ro.media.enc.hp…
آخرین پاسخ توسط ehsan14756, -
- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
? بسم الله الرحمن الرحیم ✋ سلام خدمت عزیزان - یک سوال داشتم؛ ممنون میشم کمک کنید ؛ چون راه حل های زیادی داخل سایت ها هست و کمی بنده سردرگم شدم : ? بنده میخوام که یک اپلیکیشن ساده بتوانم درست کنم که داخلش دسترسی های سیستمی مثل برخی عملکردهای StatusBar که بصورت عادی داخل نرم افزارها امکانش نیست ایجاد کنم(برای مثال الان روشن خاموش کردن وای فای داخل اپ معمولی هم امکان پذیر هست ولی فعال کردن حالت پرواز امکان پذیر نیست و یکسری دسترسی ها که نیاز به write secure setting permission دارند) . ? درخواست بنده نوشتن اپ نیست(بنده چند سال است که برنامه نویس اندروید هستم) .. در واقع فقط خواستار توضیح راجع به نحوه تبدیل یک برنامه به یک برنامه سیستمی با این قابلیت ها هست…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام با ساده ترین روش پورت ریکاوری CWM برای پردازندهای مدیاتک در خدمت شما هستیم پیشنیاز این روش نصب بودن درایورهای گوشی و برنامه mtk droid می باشد که از لینک زیر می تونید دانلودش کنید البته باید گوشیتون هم روت باشه و برنامه Busybox نیز نصب باشه از گزینه دولوپر در گوشی تیک USB debugging را فعال کنید برنامه MTK Droid tools را اجرا و گوشی خود را به سیستم وصل کنید باید رنگ چراغ سمت چپ برنامه به رنگ سبز درآیید یعنی گوشی شما روت و Busybox نصب است اکنون گزینه ‘root,backup,recovery را انتخاب و گزینه ‘to use boot from phone’ را انتخاب کنید بعد از آن روی ‘recovery and boot’ کلیک کنید میبینید که یک گزینه make cwm…
آخرین پاسخ توسط ehsan14756, -
ورژن جدید gsd
توسط sky4500k- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت استاد عزیز میخواستم بپرسم خبری موثقی از اینکه نرم افزار بعدی به چه صورتی روانه ی بازار میشه نمیدین؟ با تشکر
- 0 پاسخ
- 831 بازدید
V2.3.3 2018.04.26 Fixed regression with compressing default AOSP filetypes like mp3. (Issue 1769) Fixed detection of aapt2 builds older than certain SDK versions. (Issue 1774) UPLOADBOY SERVERS
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید ممنون میشم آموزش کال اکتیو کردن رام رو بگین همون پورت دایلر که قبلا گفتین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام اندروید پرطرفدارترین سیستم عامل دنیا می باشد قابلیت شخصی سازی اندروید همیشه این سیستم عامل را متمایز می کند در حال حاضر میشه گفت بهترین و قویترین برنامه برای اعمال تم در اندروید Substratum می باشد ساپورت کامل از اندروید 6 تا 8 وحتی بدون روت در برخی موارد پشتیبانی کامل در رامهای AOSP و تمام رامهای OMS اما ممکن هست برای اول بار که نصبش کنید کمی مبهم باشد برایتان در این مقاله چگونگی اعمال تمها و استفاده از آنها را توضیح می دهیم در رامها دو حالت وجود دارد برای Substratum یک حالت که خود کدهای گوگل هستند که نامش Legacy می باشد …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام امروز ساخت کرنل را براتون آماده کردم این آموزش بیشتر بر روی گوشیهای سونی تمرکز میکند ولی میشود برای دستگاهای دیگر نیز استفاده شود آموزش بر روی سیستم اوبنتو میباشد پس نسخه به روز اوبنتو نصب باشد برای شروع نیاز به دانلود سورس کرنل می باشد از لینکهای زیر سورس کرنل را دانلود کنید اگر گوشیتون مدل دیگه ای هست با یک جستجوی ساده می تونید سورس رو پیدا کنید با دقت به فریمور گوشی خود در تنظیمات کرنل متناسب را دانلود کنید نصب کتابخانه ها و آماده سازی محیط برای شروع باید محیط سیستم عامل را آماده کنیم برای این کار ترمینال را باز کنید کد زیر را وارد کنید >sudo apt-get install -y b…
آخرین پاسخ توسط setareh724, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام جدیدا یه سری فایل ریکاوری هست که باهاش فایل حذف رمز میسازن ( recovery.img ) بازش کردم ولی سورسش مثل سورس بوت نیست (فایل init ) ممنون میشم روش ساختشو بگین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G530H-DV اندروید 5.0.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool
توسط MR.Majid- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G530H-DV اندروید 5.0.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool *********************************************************************************************************************** شات: لاگ: <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> RvSecuRitY_SAMSUNG.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/015> Added!! <ID:0/015> Odin v.3 engine (ID:15).. <ID:0/015> File analysis.. <ID:0/015> SetupConnection.. <ID:0/015> Initialzation.. <ID:0/015> Get PIT for mapp…
سلام و وقت بخیر سوالی داشتم نرم افزار استودیو نصب کردم ولی مشکلی داره که احتمالا به خاطر sdk هست لطفا راهنمایی کنید که آیا sdk موجود در سیستم (که با اکلیپس درست جواب میده) برا استودیو مناسب نیست؟؟ اگر نیاز به sdk باشه چه ورژنی رو باید نصب کنم و چطور به استودیو متصلش کنم ورژن استودیو 3.0.1 میباشد
آخرین پاسخ توسط ونوس, -
- 3 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام با آموزش قرار دادن بنر در بالایی قسمت About Phone در خدمت شما هستیم این آموزش برای امضاء رامهای ساخته شده توسط توسعه دهندگان بسیار مفید می باشد با ما همراه باشید پیش نیازها آخرین نسخه APKTOOL سیستم عامل ویندوز توانایی دیکامپایل و ریکامپایل فایلهای APK برای شروع فایل زیر را دانلود نمایید برای دانلود به لینک پرتال مراجعه نمایید فایل Settings خود را دیکامپایل کنید از فایل دانلود شده پوشه res را به Settings خود کپی کنید اکنون به مسیر res/xml بروید فایل device_info_settings.xml را باز کنید(با برنامه نوت پد ++) در همان اول زیر کد …
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
سلام و وقت بخیر. بنده آموزش ساخت بنر رو مطالعه کردم ولی به یه مشکل برخوردم و سوالم این هست: بنده system.img رو از رام کشیدم بیرون و با برنامه all in one extractor آنپک کردم و یک پوشه به نام همون سیستم ساخته شد. بعد برنامه settingsReciver.apk رو پیدا و دکامپایل کردم و محتویات فایل res رو در همون پوشه systemReciver/res ریختم. در آموزش نوشته شده که : اکنون به مسیر res/xml بروید فایل device_info_settings.xml را باز کنید(با برنامه نوت پد ++) ولی بنده همچین مسیر و فایلی رو پیدا نمیکنم و در پوشه res اصلا xml نیست و فایل device_info_settings.xml هم نیست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.خیلی نیاز دارم.
آخرین پاسخ توسط vss3001, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام من در این تایپیک قصد دارم مجموعه ارورهایی که در هنگام کار با اندروید استدیو مواجه میشم را قرار بدم .دوستان دیگه هم میتونند همین کار را در این قسمت انجام دهند وکسانی که این مشکلات را حل کرده اند پاسخ دهند. با تشکر
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام درحالی که اپل حتی دستگاهای قدیمی خود را از نظر نرم افزاری بروز می کند سازندگان گوشیهای اندروید در بروزرسانی گوشیهای خود خوب عمل نمی کنند شرکتهای مانند گوگل و اسنشنال در آپدیت امنیتب نیز خوب عمل می کنند این بدون در نظر گرفتن آپدیت نسخه اندروید هست که تقریبا تمام سازندگان به جز گوگل در آن کند عمل می کنند گوگل برای این مشکل پروژه تربل را معرفی کرد در تربل حافظه سیستم عامل(فریمورک) از سخت افزار جدا می شود سخت افزار می شود Hardware Abstraction Layers مخفف HALs این کار به شرکتهای سازنده اجازه می دهد که بر روی سیستم عامل کار کنند بدون اینکه منتظر آپدی…
- 10 پاسخ
- 2k بازدید
نحوه کامپایل (آرشیو کردن) فایل های رام سامسونگ به فرمت tar.md5 پس از استخراج کردن رام و انجام ویرایش های مورد نیاز نوبت به کامپایل یا همون آرشیو کردن به tar.md5 میرسد. تا بتوانید رام مورد نظر خود را به صورت استوک stock از طریق نرم افزار odin فلش کنید. در اینجا دونوع از کامپایل را در ویندوز یادتون میدم . گذینه 1- استفاده از نرم افزار: این نرم افزار رو خود بنده کدنویسی کردم که میتوانید بدون نیاز به نوشتن کد فایل ها را کامپایل کنید گذینه 2- آموزش ریپک به فرمت tar.md5 فایلهای دلخواه به صورت دستی آموزش استفاده از نرم افزار: 1- به پوشه ابزار tar.md5 …
آخرین پاسخ توسط RaminGsm,