مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان گوشی j7 چینی رو ارم بود بنده فایل مشابه راه اندازی کردم دوربین نداه ..راهکار برای حل دوربین چی هست ؟بک اپ کامل فایل رو ارم بودن گوشی رو هم دارم با cm2 گرفتم ....
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 13 پاسخ
- 2.2k بازدید
نرم افزار پاندا نسخه رایگان نرم افزاری جهت مدیریت مشتری تعمیرگاه موبایل دانلود
آخرین پاسخ توسط arg89, -
نرم افزار SAMTool 1 2
توسط samtool- 17 پاسخ
- 3.2k بازدید
نرم افزار SAMTool نسخه بتا محصولی از GSM DEVELOPERS برنامه ای مخصوص گوشی های سامسونگ برای سرویس دهی در حالت های ADB و MTP کاربردهای نرم افزار: ریبوت به حالت های تعریف شده گوشی های سامسونگ توسط ADB ریبوت به حالت فلش بدون نیاز به ADB حذف قفل صفحه بدون پاک شدن اطلاعات (روت) حذف قفل صفحه گوشی های سری قدیمی سامسونگ در حالت MTP و بدون نیاز به ADB (در نسخه اصلی) حذف قفل FRP در حالت های ADB و متد Call رید اینفو از گوشی در حالت های ADB و RECOVERY فعال سازی منو فارسی پایدار (روت) فعال سازی منو فارسی با یک کلیک بدون روت مخصوص رام های ساپورت شده زبان فارسی ریست فکتوری در حالت MTP بدون نیاز به ADB کنتر…
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 2 پاسخ
- 943 بازدید
سلام میخواستم بدونم کدوم نسخه از اوبونتو رو باید برای توسعه رام نصب کرد توی سایت اندروید زده بود 14.04 ولی دیگه این نسخه پشتیبانی نمیشه آیا میشه به جای این نسخه از نسخه آخر یعنی اوبونتو 18.04 استفاده کرد؟
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام میخواستم بدونم که چطور میتونم رام زیر را که یک نسخه غیررسمی از رام lineageOS هست و دیگه آپدیت نمیشه رو به آخرین نسخه از lineageOS آپدیت کنم؟ https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/orig-development/rom-cyanogenmod-14-0-n7100-t3487568 و یا این که از کد منبع رام lineageOS برای مدل n7100 رام کوک کنم (نسخه n7105 که نسخه 4g این موبایل میباشد توسط lineageOS پشتیبانی میشه)
آخرین پاسخ توسط mhk2012, -
- 1 پاسخ
- 951 بازدید
سلام. یه گوشی j701f اومده دستم ک روی ارم مونده. طرف میگه تو اتاق گذاشته بودم و اینجوری شده. الان تو اودین فلش میزنم رو initialzation میمونه و جلو نمیره. با فایلهای دیگه تست کردم ورژن اودین رو هم عوض کردم ریکاوری کاستوم هم همین پیغامو میزنه. نظر شما چیه؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام برنامه ای هست بنام coinpot که برای جمع اوری بیتکوین استفاده میشه متاسفانه سایتهایی که قرار داده یا ادرسشون عوض شده و یا فیلتر، واسه همین باز نمیشن ایا امکانش هست که ما بتونیم ادرس این سایتها رو عوض و اصلاح کنیم؟ یا دکمه های بیشتری اضافه کنیم؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت مدیر محترم سایت وتمامیه دوستان... من میخوام بعنوان یه تعمیرکار نرم افزار گوشیهای هوشمند اموزش دیده و شروع بکار کنم..ممنون میشم منو هر جور که میدونید راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان من امروز یک فایل System را ریپک کردم با Gsd و فایل های SecSettings_ESS.apk و فایل را ویرایش کردم الان فایل با ادین رایت میشه اما گوشی ریستارت ( روشن و خاموش ) میشه مشکلش از کجاست Modle = J110H Version Android = 4
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 830 بازدید
HI, i have been working on my smack detection using sensors, in this project i should create a webserver and an android application, i have sucessufly created the webserver using "flask" but i'm still a biginner in android, so I did not know what to do exactly or what is the code that will allow me to receive sensor values in my app. NB: I have tried to convert my web server to an app, but it did not work for me, the app stopped can anyone help me please Please help I did not find the right solution from the internet. References: https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?t=178653 Online Video Production Service Thank…
آخرین پاسخ توسط AlexAmery, -
نقشه ایرانی مپ
توسط behnam1991- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
بازم سلام براتون مطلبی اماده کردم شاید به کارتون بیاد مپ (Map.ir) سرویس جدید نقشه ایرانی است که به همت مهندسین و کارشناسان بخش خصوصی راه اندازی شده و با توجه به امکانات، نام و ویژگیهای خوبی که در خود دارد، افق روشنی را میتوان برای آن تصور کرد، چرا که با توجه به محدودیتهای ویز و گوگل مپ، وجود نقشه کاملی همانند “مپ” میتواند گزینه خوبی برای کاربران ایرانی باشد. این سرویس با امکانات نسبتا کاملی به کاربران ارایه خدمت میکند که جالبترین نکته، بخشی است که فعلا برای تهران راه اندازی شده و کاربران تهرانی میتوانند نقاط امن در هنگام زلزله را مشاهده نمایند که اوج ایرانی سازی نقشه در بین اپلیکیشنهای مشابه است. نکته دیگری که در این سامان…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
سلام خدمت شما ببخشید من تازه شروع کردم میخوام بدونم چطور میتونم یک قسمت سکه و یا امتیاز برای کاربرا درست کنم؟ که مثلا با انجام دادن کاری بهش اضافه بشه یا کیلیک روی یک دکمه؟ و چطور میتونم قفل برای یک دکمه یا یک قسمت بزارم که از سکه یا امتیازش کم کنه و ورود کنه به اون قسمت؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط Aliartor, -
- 3 پاسخ
- 937 بازدید
درود دوستان خسته نباشید وقتی زبان گوشی از انگلیسی به فارسی یا بالعکس تغییر میکنه جای ناتیفیکیشن و انتن و .. عوض میشه و میشه گفت که آینه میشه چطور میشه کاری کرد که در هر دو زبان جای اونها ثابت باشه مثلا فایل زبان فارسی رو تغییر داد و ساعت رو سمت چپ قرار داد یا اینکه هردوتا فایل در اصل یکی باشن نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا ن ممنون بابت پاسخگویی
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
ورژن جدید gsd
توسط sky4500k- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت استاد عزیز میخواستم بپرسم خبری موثقی از اینکه نرم افزار بعدی به چه صورتی روانه ی بازار میشه نمیدین؟ با تشکر
- 0 پاسخ
- 888 بازدید
V2.3.3 2018.04.26 Fixed regression with compressing default AOSP filetypes like mp3. (Issue 1769) Fixed detection of aapt2 builds older than certain SDK versions. (Issue 1774) UPLOADBOY SERVERS
- 12 پاسخ
- 1.8k بازدید
? بسم الله الرحمن الرحیم ✋ سلام خدمت عزیزان - یک سوال داشتم؛ ممنون میشم کمک کنید ؛ چون راه حل های زیادی داخل سایت ها هست و کمی بنده سردرگم شدم : ? بنده میخوام که یک اپلیکیشن ساده بتوانم درست کنم که داخلش دسترسی های سیستمی مثل برخی عملکردهای StatusBar که بصورت عادی داخل نرم افزارها امکانش نیست ایجاد کنم(برای مثال الان روشن خاموش کردن وای فای داخل اپ معمولی هم امکان پذیر هست ولی فعال کردن حالت پرواز امکان پذیر نیست و یکسری دسترسی ها که نیاز به write secure setting permission دارند) . ? درخواست بنده نوشتن اپ نیست(بنده چند سال است که برنامه نویس اندروید هستم) .. در واقع فقط خواستار توضیح راجع به نحوه تبدیل یک برنامه به یک برنامه سیستمی با این قابلیت ها هست…
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
خسته نباشید ممنون میشم آموزش کال اکتیو کردن رام رو بگین همون پورت دایلر که قبلا گفتین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام جدیدا یه سری فایل ریکاوری هست که باهاش فایل حذف رمز میسازن ( recovery.img ) بازش کردم ولی سورسش مثل سورس بوت نیست (فایل init ) ممنون میشم روش ساختشو بگین
- 0 پاسخ
- 840 بازدید
سلام و وقت بخیر. بنده آموزش ساخت بنر رو مطالعه کردم ولی به یه مشکل برخوردم و سوالم این هست: بنده system.img رو از رام کشیدم بیرون و با برنامه all in one extractor آنپک کردم و یک پوشه به نام همون سیستم ساخته شد. بعد برنامه settingsReciver.apk رو پیدا و دکامپایل کردم و محتویات فایل res رو در همون پوشه systemReciver/res ریختم. در آموزش نوشته شده که : اکنون به مسیر res/xml بروید فایل device_info_settings.xml را باز کنید(با برنامه نوت پد ++) ولی بنده همچین مسیر و فایلی رو پیدا نمیکنم و در پوشه res اصلا xml نیست و فایل device_info_settings.xml هم نیست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.خیلی نیاز دارم.
آخرین پاسخ توسط vss3001, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام درحالی که اپل حتی دستگاهای قدیمی خود را از نظر نرم افزاری بروز می کند سازندگان گوشیهای اندروید در بروزرسانی گوشیهای خود خوب عمل نمی کنند شرکتهای مانند گوگل و اسنشنال در آپدیت امنیتب نیز خوب عمل می کنند این بدون در نظر گرفتن آپدیت نسخه اندروید هست که تقریبا تمام سازندگان به جز گوگل در آن کند عمل می کنند گوگل برای این مشکل پروژه تربل را معرفی کرد در تربل حافظه سیستم عامل(فریمورک) از سخت افزار جدا می شود سخت افزار می شود Hardware Abstraction Layers مخفف HALs این کار به شرکتهای سازنده اجازه می دهد که بر روی سیستم عامل کار کنند بدون اینکه منتظر آپدی…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
جابجاشدن باتن
توسط ali akbar- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام من یه باتن اوردم تو نرم افزارم وگذاشتمش وسط صفحه ولی وقتی نرم افزار رو اجرا میکنم میره گوشه بالا سمت چپ دلیل چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 833 بازدید
در خواست ادیت کردن رام های سامسونگ با هر برنامه ای با کامپیوتر مثلا اگر بخام در یک جای از رام تغییری ایجاد کنم یا در about گوشی یک چیزی بنویسم. با چی برنامه ای این کار میشه . ممنون از رهنمایی دوستان...
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام اندروید پرطرفدارترین سیستم عامل دنیا می باشد قابلیت شخصی سازی اندروید همیشه این سیستم عامل را متمایز می کند در حال حاضر میشه گفت بهترین و قویترین برنامه برای اعمال تم در اندروید Substratum می باشد ساپورت کامل از اندروید 6 تا 8 وحتی بدون روت در برخی موارد پشتیبانی کامل در رامهای AOSP و تمام رامهای OMS اما ممکن هست برای اول بار که نصبش کنید کمی مبهم باشد برایتان در این مقاله چگونگی اعمال تمها و استفاده از آنها را توضیح می دهیم در رامها دو حالت وجود دارد برای Substratum یک حالت که خود کدهای گوگل هستند که نامش Legacy می باشد …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
خسته نباشید دوستان چطور باید boot رو درست کرد که ارور dm-verity برطرف بشه
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان قبلا گفتن که 4g یه عکس هستش داخل systemui ولی هیچ عکسpng نیست که علامت 4g رو داشته باشه و همه qmg هستن.حالا میخوام بدونم چطور باید تشخیص بدم کدوم عکس مربوط به 4g و کدوم 3g یا اگه احتمالا روشی برای حل مشکل 4g دارین ممنون میشم بگین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari,