مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
ویندوز آموزش ویدیوئی کامپایل و دیکامپایل نرم افزارهای سیستمی و غیر سیستمی با ابزار apktool 1 2
توسط ILYA20- 13 پاسخ
- 3.8k بازدید
آموزش ویدیوئی کامپایل و دیکامپایل نرم افزارهای سیستمی با ابزار apktool نرم افزار هایی را که قصد کار روی آن را دارید به همراه نرم افزارهای کنترل کننده مورد نیاز برای نصب(در آموزش قبلی با هر یک از این نرم افزارهای در برندهای مختلف آشنا شده اید) به پوشه apktool کپی کنید. دانلود نرم افزار apktool داخل پوشه apktool کلید shift موجود در کیبورد را گرفته و کلیک راست کنید.سپس گذینه open command window here را انتخاب کنید حال برای شما یک صفحه cmd باز خواهد شد از دستور زیر برای نصب نرم افزارهای کنترل کننده استفاده کنید. Apktool if filename.apk گذینه apktool if دستور نصب فایل میباشد. برای نصب هر فایلی از دستور if استفاده میشود. گذینه f…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 13 پاسخ
- 2.3k بازدید
نرم افزار پاندا نسخه رایگان نرم افزاری جهت مدیریت مشتری تعمیرگاه موبایل دانلود
آخرین پاسخ توسط arg89, -
- 13 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان همانطوری که مطلع هستید پس از ریپک فایل system.img و یا cache.img رامهای سامسونگ با مشکل رایت نشدن فایل مربوطه روی گوشی مواجه میشویم و با خطای faild و عدم رایت شدن روی گوشی میشویم . این مشکل در گوشیهای سامسونگ با اندروید نسخه 4.3 به بالا پیش می آید . برای حل این مشکل با ما همراه باشید. فرمتی که ما با استفاده از فایل باینری make_ext4fs ریپک میکنیم 28 بیتی هستش ولی برخی رامهای سامسونگ نسخه 4.3 به بالا به صورت 32 بیتی باید رایت شوند یعنی شما برای رایت این نوع رامها باید فایل system.img و یا cache.img ریپک شده را به فرمت 32 بیتی تبدیل کنید. برای اینکار اموزش زیر را دنبال کنید. ابزار مربوط به ریپک طبق سیستم عاملتون و نسخه ا…
آخرین پاسخ توسط mrsajjad, -
- 13 پاسخ
- 2.7k بازدید
به نام پروردگار علم آفرین توضیحات: برنامه Tongbu Assistant روکلیه دوستان باهاش آشنایی دارن،نصب برنامه های آیفون و اندروید کلا یه مدیر دستگاه های هوشمند همه کاره،در نظر داریم فایل فارسی رو به این برنامه تحت ویندوز اضافه کنیم. تعداد لاین نیازمند ترجمه 2200 هستش که دوستان اگه اعلام آمادگی کنن تقسیم لاین کنیم. (هدف ازاین ترجمه بالارفتن سطح اعتبار انجمن در فروم داخلی و سایت های gsm هستش) تصویری از محیط نرم افزار: نحوه ترجمه: دوستان عزیز برای ترجمه فایل زبان به برنامه notepad++ احتیاج دارین تا بتونید به راحتی باهاش کار انجام بدین. البته با نوت پد ویندوز هم میشه کار کرد اما برای کار طولانی خسته میشید. طبق تصویر زیر و تعداد لاین مشخص شده خودتون ترجمه رو…
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 13 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام در گوشیهای سامسونگ طبق سیاستهای شرکت برخی قابلیتها و مونها در رام طبق منطقه رام مخفی هستند با ما باشید تا چگونگی فعالسازی این قابلیتها و منوها را فرا گیرید برخی از قابلیتها که می توان فعال کرد فعالسازی ضبط تماس در خود گوشی قابلیت غیرفعال کردن صدای شاتر دوربین اضافه کردن آیکون اضافه تماس کنار مخاطبین لیست سیاه مخاطبین فعالسازی گزینه خروج در مرورگر اضافه کردن گزینه چرخش در گالری فعالسازی گزینه پیام شناور نشان دادن مشخصه سخت افزار در منوی درباره تلفن فعالسازی قابلیت دید دسکتاپ در مرورگر بصورت پیش فرض دیدن نسخه مرورگر در تب Settings -> Advan…
آخرین پاسخ توسط aliabbasi, -
سوال در مورد حل مشکل متوقف شدن تنظیمات هنگام تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی 1 2
توسط mohsen_mahdavi- 13 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام ببخشید من وقتی میخوام قسمت ساعت و تاریخ رو به صورت دستی تنظیم کنم ارور متوقف شده است میده (تنظیمات) چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟ لطفا اساتید توسعه دهنده راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan, -
مشکل در ریپک فایل سیستم 1 2
توسط K47EH- 13 پاسخ
- 1.7k بازدید
مشکل در ریپک فایل سیستم نسخه رام 6.0.1 مدل j500f اینم تصویر با نرم افزار :: دستی "::
- 12 پاسخ
- 1.5k بازدید
تمام سوالات و مشکلات MR.Majid در مورد کوک رام *****************************************
- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
? بسم الله الرحمن الرحیم ✋ سلام خدمت عزیزان - یک سوال داشتم؛ ممنون میشم کمک کنید ؛ چون راه حل های زیادی داخل سایت ها هست و کمی بنده سردرگم شدم : ? بنده میخوام که یک اپلیکیشن ساده بتوانم درست کنم که داخلش دسترسی های سیستمی مثل برخی عملکردهای StatusBar که بصورت عادی داخل نرم افزارها امکانش نیست ایجاد کنم(برای مثال الان روشن خاموش کردن وای فای داخل اپ معمولی هم امکان پذیر هست ولی فعال کردن حالت پرواز امکان پذیر نیست و یکسری دسترسی ها که نیاز به write secure setting permission دارند) . ? درخواست بنده نوشتن اپ نیست(بنده چند سال است که برنامه نویس اندروید هستم) .. در واقع فقط خواستار توضیح راجع به نحوه تبدیل یک برنامه به یک برنامه سیستمی با این قابلیت ها هست…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
دوستان بخوام در قسمت درباره تلفن نوشته بذارم از کدوم قسمته؟ و بخوام نوشته های خاموش روشن و ادیت کنم کجا قرار داره؟ مثل عکسای زیر
- 12 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام آقای صوری با عرض پوزش من رام رو تدیت میکنم ولی در موقع رایت ارور میده مشکل از چی میباشد ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط fafal, -
فایلRvSecuRitYانلاک تمامی قفل های امنیتی برای مدل A5 A500Hنسخه 5.1.1-4.4.4 BY ILYA20 1 2
توسط ILYA20- 12 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فایل RvSecuRitY برای مدل A5 A500H نسخه های 5.1.1 و 4.4.4 برای انلاک تمامی قفل های امنیتی بدون نیاز به فعال بودن دیباگ بدون نیاز به ریکاوری و روت به صورت CSC مود بدون پاک شدن اطلاعات برای اولین بار در دنیای GSM این کرنل کارش چیست ؟ انلاک قفل پین - پترن - پسورد و... مدل A500H نسخه های 5.1.1 و 4.4.4 بدون پاک شدن اطلاعات اینم خدمتتون عرض کنم که نسخه 5.0.1 به بالا این مدل قطعا نه CWM ریکاوری و نه روت ارایه نشده و با هیچ روشی جز این روش قابل انلاک نیست نحوه رایت : گوشی رو به دانلود مد ببرید و این فایل رو با اودین در قسمت pda چیده و فلش کنید . به …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 12 پاسخ
- 4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز همان طور میدونید این مدل سفارش چین مباشد و قطعا رام فارسی برای این مدل ارایه نشده. رام های فارسی شده در اینترنت مشکلاتی از قبیل: 1 . درست ترجمه نکردن کلمات 2 . نوشتن چند خط چینی بعد از ریستارت کردن گوشی 3 . و ... بنده تمامی این مشکلات رو FIX کردم و با خیال راحت رایت کنید. 1 . بدون مشکل گوگل پلی 2 . بدون مشکل بلوتوث و وای فا 3 . بدون مشکل چینی بودن بعد ریستارت گوشی 4 . بدون مشکل ترجمه در کلمات 5 . قابل رایت با ادین 6 . نسخه اندروید 5.1.1 7 . و ... شات: در حال آپلود ...
آخرین پاسخ توسط mjssss, -
- 12 پاسخ
- 2k بازدید
درود استادان عزیز یه موتورلا moto g برام اومد اندروید شش ستینگ رو دیکامپایل کردم بعدش کامپایل و با روت اکسپلورر جایگزین کردم اما بعد از ریست ستینگ کاملا مخفیه.کجای کارم اشتباه بوده؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 12 پاسخ
- 4.1k بازدید
باسلام میخواستم بدونم فایل های مودم که فورمت bin دارن چطور باز میشن؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 12 پاسخ
- 2.2k بازدید
ممنون میشم از دوستان که لینک دانلود برنامه apk stop fixer و آموزش کار باهاش رو توضیح بدن.
- 12 پاسخ
- 7.5k بازدید
با سلام امروز یک آموزش عامه پسند ایرانی بصورت رایگان براتون آماده کرده ام کوک کردن رامهای فارسی برای گوشیهای هواوی و سامسونگ گاهی هم تبلتهای برندهای دیگر در بازار ایران رایج می باشد ما در این سایت برنامه ها و ابزارهای متعددی را معرفی کردیم که بعضا فواید بسیار زیادی دارند با چند ابزار ساده و بدون داشتن علم برنامه نویسی خیلی راحت شما هم میتونید رام فارسی کوک کنید آموزشها در این مورد در انجمن و پرتال Gsm-Developers زیاد می باشد این آموزش مبتدی نیست و بیشتر مختص کسانی هست که کمی درگیر کوک رام فارسی هستند برای شروع اول باید یاد بگیرید که سیستمهای گوشی را ریپک و آنپک بکنید در لینک زیر آموزشها متعددی را جمع آوری کردم براتون یادتون نره هر م…
آخرین پاسخ توسط mrsajjad, -
- 11 پاسخ
- 1.9k بازدید
درود به تمامی توسعه دهنده های ایرانی به خصوص جناب صوری. در خصوص ساخت پچ فارسی ساز و حذف یوزر کد بدون پاک شدن دیتا اگه امکانش باشه آموزش میخواستم. ابزار آنپک ریپک فایل های محتوای csc رو میشه معرفی کنین؟
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 11 پاسخ
- 4.8k بازدید
سلام خدمت کاربرای محترم GSM DEVELOPERS مدتی بود بر روی پروژه ای کار میکردم که به امید خدا نرم افزار به مراحل پایانی خود رسیده است. این نرم افزار برای آنلاک کد گوشی های سامسونگ توسعه داده شده و آپدیت خواهد شد. قابلیت های این نرم افزار به شرح زیر است: - ADB ROOT این تب برای آنلاک گوشی در حالت ADB و ROOT امکان پذیر است. لذا تیک دیباگ و کانفیگ روت از پیش نیاز این متد است. - TWRP/CWM از این تب برای انلاک گوشی در حالت کاستوم ریکاوری و sideload استفاده میشه. لذا نصب کاستوم ریکاری و فعال سازی sideload جزو پیش نیاز این متد است -Modify Kernel این تب برای ساخت جدید ترین روش های ساخت پچ برای انلاک گوشی است. که در آپدیت های این تولز روش …
آخرین پاسخ توسط samtool, -
- 11 پاسخ
- 1.8k بازدید
خسته نباشید فایل ستینگ رو ادیت میکنم ولی وقتی میزنم روی تنظیم ساعت متوقف میشه چطور حلش کنم؟ و مثلث زرد رو چطور بردارم در زمان روشن شدن؟
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 11 پاسخ
- 1.4k بازدید
1-درخواست نرم افزار pack== system.img== برای cpu mtk 2-یک نرم افزار میخواستم که بتونم رام استخراج شده رو دوباره پک کنم ممنون راهنمایی کنید روی cpu mtk
تایپیک جامع apktool 1 2
توسط mohsen8- 11 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام برای یک فرد که تازه وارد انجمن می شود و دنبال آموزشی میگردد ممکن هست بعضی از اموزشها را نبیند در شلوغی انجمن و نتواند آموزش مورد نظر را پیدا کند در این تایپیک تمام آموزشها جمع می شوند و آموزش ابتدای برنامه APKTOOL نیز داده می شود ما اینجا سعی می کنیم جدیدترین نسخه همراه با محتویات لازم را برای راحتی کار قرار دهیم اول از همه مطمئن شوید که جاوا جدیدترین نسخه بر روی سیستم شما نصب باشد برای شروع کار پکیج کامل زیر را دانلود کنید >http://www.gsm-developers.com/wp-content/uploads/2016/12/Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers.zip …
- 10 پاسخ
- 27.8k بازدید
ابزاری برای بردن به حالت دانلودینگ گوشی های سامسونگ با یک کلیک @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ با عرض سلام خسته نباشید دوستان عزیز شاید براتون پیش اومده باشد گوشی رو میخواهید فلش کنید ولی متاسفانه گوشی نمیره به حالت دانلودینگ . یا این که کلید های ولوم گوشی مشکل داشته باشد. با زدن گزینه 1 به طور خودکار میره رو حالت دانلودینگ اینم شات: Downloading-SAMSUNG-MR.Majid پسورد فایل:MR.Majid
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 10 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بعد از یک مدت خواب زمستانی طولانی هم اکنون در خدمتتون هستم .:4: راستش برخی از دوستان شاکی شدن که کم کار شدم ولی نزدیکان من شاهد هستند سخت داشتیم روی پروسه مرکز دانلود کار میکردیم که به کمال رسیده خدا را شکر. حالا این کرنل RvSecuRitY و حقوق آن چی هست؟ [h=3][/h]فایل آنلاک قفل امنیتی RvSecuRitY ارائه شده اختصاص تیم امنیتی جی اس ام دولوپرز بوده و انتشار آن در صفحات اینترنتی و آرائه آن به دوستان و آشنایان غیر قانونی هست و ما هیچ گونه راضی نیستیم و هر چقدر درآمد از این فایل شود کاملا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. همینطور این متد اختصاصی هست و دستبرد به سورس مدیفای شده کار غیر اخلاقی و غیر خرفه ای بوده و از طرف وکلای ما پیگیری میشو…
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 10 پاسخ
- 1.4k بازدید
دوستان فایل system.img ساختار ext4 آنپک و ریپک به روش make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ کردم خواستم فلش کنم که ارور nand ... اومد دلیلش چیه؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20,