مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 659 بازدید
برای این کار دوستان باید به اول اسم فایل . اضافه کرد و بعد رفت بیرون و اومد تا مخفی بشن و دکمه ی ctrl+h فایل های مخفی شده را میشه نشون داده و اگه نخواستین بعد از نشون دادن فایل . اولش را بردارین.یاعلی
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 656 بازدید
سلام خدمت ایلیا جان و دیگر مدیران من یه فایل system.img.ext4 انپک میکنم تغییرات انجام میدم ریپک میکنم اما موقع فلش ارور میده آندورید این فایل 6.01 هستش کارهای ک انجام دادم تقریبا اموزشها رو همه رو امتحان کردم از این آموزش برای آنپک http://forum.gsm-developers.com/thread11176.html از این آموزشها هم برای ریپک استفاده کردم http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html ولی جواب نمیده در ضمن 28 بیتی هستش هرچند مدل های 32 بیت هم تست کردم بازم نشد سوالی ک اینجا میپرسم اینه اول وقتی ما پسوند ext4 رو به صورت دستی برداریم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ برای تبدیل دوباره میدونم باید از دستوری ک قرار دادی استفاده کنیمولی برای تبدیل به imgچی؟ فایل اصلی مثلا 2.92Gهستش بعد انپک و ریپک …
آخرین پاسخ توسط badinan, -
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
با سلام امروز با آموزشی دیگر در خدمتتان هستیم،با ما همراه باشید در این آموزش انواع ویرایش های مورد نیاز برای فایل Settings.apk را قرار می دهم ولی یک توسعه دهنده نباید فقط به این کدها بسنده کند با دیدن انواع فایلهای ستینگ در کاستوم رامهای دیگر می توان از نبوغ خود استفاده و تغییرات زیادی را بدهید. لینک آموزش در پرتال
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
برای آنپک و ریپک کردن فایلهای img برنامه های زیادی وجود دارند،بخاطر متفاوت بودن باینرهای مختلف اندروید در ورژنهای مختلف و متفاوت بودن فایلهای فریمورهای گوشی ها ممکن هست بعضی از این برنامه ها بر روی بعضی فایلها جواب ندهند. آموزش و معرفی ابزار آنپک و ریپک فایلهای img فریمور
- 1 پاسخ
- 642 بازدید
اولین و مهم ترین نکته دوستان اینه که زمانی قرار در خط فرمان ترمینال دستوری بزنید باید و باید در اول فرمانتون از کلمه sudo استفاده کنید دومین مورد که من خودم روز های اول باهاش درگیر بودم وقتی فرمان اینتر می کردم ازم پسورد می خواست و وقتی پسورد میزدم چیزی نمینوشته ک بعدا فهمیدم این از امنیت این سیستمه و با زدن کلید پسورد تایپ میشه و با زدن اینتر هم اون فرمان اجرا در ضمن در هنگام زدن پسورد توجه داشته باشید زبان en باشه که اگه نباشه در اکثر اوقات ارور تکرار پسورد میزنه.یاعلی
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
مشکل شبکه g900f
توسط ahmad12- 0 پاسخ
- 630 بازدید
سلام دوستان.این گوشی در حالت عادی مشکلی نداره ولی حدود یک ساعت به گوشی کاری نداری و نه زنگ بزنی و نه نت بری به ظاهر همه چی اوکیه یعنی آنتن داره سیم کارت رو میشناسه ولی زنگ میزنی باهاش اصلا زنگ نمیخوره و نت وصل میشه ولی اصلا نمیره و زنگ هم بهت بزنن در دسترس نیستی.بعد از اینکه بذاری رو حالت هواپیما و خارج کنی درست میشه!!!!!!!!بیشتر هم روی 3g این مشکل پیش میاد فلش کردم فایل مودم هم زدم.مشکل از چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 0 پاسخ
- 627 بازدید
فرمت : dat رو با چه ابزاری آنپک و ری پک بکنیم . هر کاری میکنم نمیشه با چند نمونه از ابزارها مثل : Auto Tool Unpack Repack .DAT & .IMG For Windows v2.0 Tool Unpack Repack DAT + IMG v3 x64 For Windows BY MTK THAI Developers Boot-And-Recovery-Unpack System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam امتحان کردم نمیشه .
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 0 پاسخ
- 626 بازدید
سلام علیک مشکل در انپک فایل سیستم مدل گوشی n920c با چند نرم افزار تست کرذم فقط 12 برنامه رو اکستراکت میکند وبعد 30 دقیقه صبر کردم هیچی خطا نمیده و همین جوری میمونه ممنون الیا جان راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 0 پاسخ
- 619 بازدید
در این آموزش ساده چگونگی تغییر یک انیمیشن بوت از یک فایل آماده آموزش داده شده است برای دیدن آموزش به لینک همین آموزش در پورتال سایت مراجعه نمایید. آموزش ساخت انیمیشن بوت از فایل آماده
- 0 پاسخ
- 616 بازدید
سلام با استفاده از این ابزار براحتی می تونید فایل ها و برنامه های خود را ساین کنید فایل ساین نشده رو در پوشه input بذارید و برنامه رو اجرا کنید اتوماتیک ساین میشه و تو پوشه output فایل جدید قرار داده میشه >http://s8.picofile.com/file/8292920534/sign_em_parstel94.zip.html
آخرین پاسخ توسط parstel94, -
- 0 پاسخ
- 615 بازدید
درود / این کدها با دستوراتی که در فایل updater-script ( زبان: Edify ) اعمال میکنند باعث یک سری تغییرات در سیستم گوشی میشوند. به عنوان مثال یک گوشی سامسونگ که زبان فارسی پنهان دارد توسط این کد و یک سری پکیج مخصوص زبان فارسی دائم به رام گوشی اضافه میشود که میتوان این عمل رو توسط فلشر ادین و کاستوم ریکاوری اعمال کرد. لازم به ذکر است تمامی این قابلیت ها به خود ابتکار و ایده فرد بستگی داره مثلا دیزبل یوزرکد/ و ممنون از لطف دوستمون آقا حامد که در تاپیک قبلی بنده بهم اخطار داد ولی ایده ها نمیمیرند اینجا نشد یه جای دیگه/ اسم ایلیا فراموش نمیشه این رسم ماست از انسان های خوب به خوبی یاد میشه. موفق باشید mount : Mounts a filesystem to the defined mount point is_mounted …
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 614 بازدید
دستگاهای زیادی وجود دارند که برای رفع اشکالات و کارکرد بهتر هسته اندروید با سورس سیانوژن باید پچ بشوند.در این آموزش ما درباره پچ کردن از دو سایت github و Gerrit Code Review صحیبت می کنیم. آموزش چگونگی پچ کردن سورس سیانوژن
- 0 پاسخ
- 604 بازدید
با این آموزش خیلی راحت می تونید برای دستگاهای با چیپ MTK یک رام را راحت پورت کنید. آموزش پورت رام برای چیپهای MTK
- 0 پاسخ
- 593 بازدید
تاپیک تمامی ورژن های نرم افزار apktool ************************************** >https://bitbucket.org/iBotPeaches/apktool/downloads
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 573 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان جی اس ام دولوپر با اجازه مدیران مخصوصا آقا ایلیا این تاپیک رو زدم تا اینکه دوستان عزیز زودتر به نتیجه برسند ... این تاپیک رو به در خواستی دوستان گذاشتم. در این تاپیک قصد داریم تمامی مشکلات رو بر طرف کنیم ... با ما در اوج باشید ً@*&،454
آخرین پاسخ توسط MR.Majid,