مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
قبلا آموزشی که قرار داده بودیم برای کاربران ویندوز بود،به درخواست یکی از کاربران بهترین آموزش نصب APKTOOL را برای اوبونتو براتون آماده کردم روش عادی نصب به صورت دستی دانلود برنامه و قرار دادن در مسیر /usr/local/bin می باشد ولی براتون یک اسکریپت قرار می دم که اتوماتیک APKTOOL را آپدیت و نصب می کند فایل زیر را دانلود کنید APKTool_for_Ubuntu_(Automate_Installation) بعد از دانلود برنامه آنرا استخراج کنید و از خود پوشه در ترمینال کد زیر را وارد کنید >./Script.sh اگر کد بالا جواب نداد به proprieties فایل برید و آنرا قابل اجرا کنید(executable) کدهای پایه به صورت زیر هستند apktool if framework-res…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
فایل فلش فارسی اندروید5 FLY IQ4415 نسخه کوک شده FLY IQ4415 Fa BY Meysam Farzam قابل رایت با فلش تول Coock Farsi FLY IQ4415 Android 5 MT6582 sp flashtool BY Meysam Farzam PAS:cortanaiq4415
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 5 پاسخ
- 991 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز بنده در مورد کوک رام هیچ سر رشته ای ندارم و از اونجایی که خارج از ایران هستم رام کوک شده نمیتونم خریداری کنم یه i9500 دارم میخوام امضا قسمت مشخصات گوشی اضافه کنم . از این رو کم کم کوک رام رو یاد بگیرم و متاسفانه هرچی گشتم نتونستم راهی جهت استخراج فایل Settings.apkپیدا کنم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 13 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام دستور دادن اجازه روت در حالت adb چیه؟ وقتی دستور زیر رو برای مونت کردن وارد میکنم دسترسی روت میخواد. >D:\Minimal ADB and Fastboot>adb remount remount failed: Permission denied
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 4 پاسخ
- 971 بازدید
درود و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان اموزش های انجمن رو خوندم از دوستان باتجربه و اساتید خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنند برای فارسی سازی مدل n920p اقدام کردم و با توجه به مشکلاتی که قبلن مطرح شد و نتونستم حل کنم (انپک وn920p ) و .. تو فکر کاستوم رام افتادم یه رام پورت شده از نوت 7 رو برای n920p توی سایت x d a گذاشته بودن که فارسی نداشت به روش جایگزینی فارسی رو به کاستوم رامی که دانلود کرده بودم اضافه کردم ( منتنهی با twrp رایت میشه ) و الان گوشی داره بدون مشکل کار میکنه بدون مشکل دیتای اینترنت هم داره کار میکنه ینی تمامی حالت های شبکه رو داره و بدون باگ تقریبا خب سوال من اینه که این توسعه دهنده چطوری تونسته رام n9300 رو برای n920p …
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و درود خدمت دوستان چطور میشه ریکاوری برای گوشی یا تبلت ساخت ایا نیاز به برنامه نویسی داره؟ و گوشیهایی که انلاک بوت لودر میخاد به چه صورت هست ممنون میشم؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
برای تکمیل اموزشهای ساخت فایل قابل فلش امروز آموزش ساخت این فایلها با گوشی را برای شما اماده کردیم برای شروع برنامه ای که کار را با آن انجام می دهیم دانلود کنید zip.me-1.0(Gsm-Developers) ZIPme یک برنامه بسیار قدرتمند و ساده برای ساخت انواع فایل قابل فلش می باشد محیط برنامه بسیار ساده می باشد با گزینه +ADD می توان برنامه یا هر فایلی را اضفه کرد برای پشتیبان گیری از برنامه ها گزینه Apps را زده و برنامه ها را اضافه کنید حتی می توانید دیتای برنامه ها را نیز اضافه کنید همین کار را برای هر پوشه و فایلی انجام بدید زمانی که تمام فایلهای خود را قرار دادید بر روی گزینه CREATE کلیک کنید در آخر مکان ف…
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
وقت بخیر دوستان و اساتید گوشی های سری اروپا و امریکا در قسمت شبکه های موبایل مقادیر 4g/3g/2g 3g/2g only 3g only 2g یا lte/cmda/gsm cmda/gsm only cmda only gsm رو نداره و کلن حالت اصلیش اینه global LTE/CMDA GSM/UMTS رو داره که فقط در حالت GLOBAL سیم کارت رو میشناسه راهی هست قسمت شبکه های موبایل یه گوشی مشابه مثله n920C رو با روش خاصی یا جایگزین کردنی یا دسکاری رو جایگزین n920p کرد ؟؟
- 13 پاسخ
- 2.5k بازدید
به نام پروردگار علم آفرین توضیحات: برنامه Tongbu Assistant روکلیه دوستان باهاش آشنایی دارن،نصب برنامه های آیفون و اندروید کلا یه مدیر دستگاه های هوشمند همه کاره،در نظر داریم فایل فارسی رو به این برنامه تحت ویندوز اضافه کنیم. تعداد لاین نیازمند ترجمه 2200 هستش که دوستان اگه اعلام آمادگی کنن تقسیم لاین کنیم. (هدف ازاین ترجمه بالارفتن سطح اعتبار انجمن در فروم داخلی و سایت های gsm هستش) تصویری از محیط نرم افزار: نحوه ترجمه: دوستان عزیز برای ترجمه فایل زبان به برنامه notepad++ احتیاج دارین تا بتونید به راحتی باهاش کار انجام بدین. البته با نوت پد ویندوز هم میشه کار کرد اما برای کار طولانی خسته میشید. طبق تصویر زیر و تعداد لاین مشخص شده خودتون ترجمه رو…
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام برای ساخت UPDATE.ZIP نسبت به نوع کاری که می خواهید انجام بدید متفاوت می باشد نصب برنامه،پاک کردن برنامه،کپی کردن برنامه،نصب رام و نصب ریکاوری و غیره یکی از ساده ترین کارها استفاده از فایلهای قبلا ساخته شده برای گوشیتان است در این اینجا یک آموزش کلی قرار میدهم از چگونگی ساخت یک فایل UPDATE.ZIP برای شروع کار اول از همه فایل زیر را دانلود کنید update.zip–for-Android-Devices–master بعد از دانلود می توانید نام آن را update.zip یا هر نامی که می خواهید بزارید این نکته را نیز اضافه کنم برای ساین کردن در آخر کار از SignApk که در پکیج APKTOOL سایت هست می تونید استفاده کنید با کد زیر ساین کنید >java -jar signapk.jar certi…
- 0 پاسخ
- 3.5k بازدید
برای اضافه کردن نام خود و نام رام در تنظیمات با ما همراه باشید ممکن قبلا چنین اموزشی گذاشته باشیم ولی بخاطر تنوع بالا در رامهای اندروید و ورژنهای مختلف اندروید ممکن کمی فرق داشته باشند فایل Settings.apk را دیکامپایل کنید به مسیر res\xml بروید و فایل device_info_settings.xml را باز کنید اکنون مکانی که می خواهید نام خود و رام را بگذارید انتخاب کنید برای راحتر انجام دادن کار می توانید یکی از گزینه ها را کپی کنید و ویرایشش کنید به android:title و android:summary نیاز داریم که در strings.xml دیده شوند ما به android:key نیاز داریم که برای راحتی کار همون android:title را نگه دارید به عنوان نمونه کد زیر را براتون میذارم > <…
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
در بخش اول آموزش به چگونگی قرار دادن یک برنامه در تنظیمات بعنوان یک گزینه پرداختیم در این بخش قرار دادن گزینه در منو فرعی تنظیمات می پردازیم آموزش اضافه کردن برنامه یا گزینه به تنظیمات(بخش اول) در این آموزش ما در منوی فرعی display settings برنامه On-screen-buttons را اضافه می کنیم در اینجا ما به یک منبع اضافی نیاز داریم به نام android:key که کلید اصلی هر برنامه ای است اگر android:key اصلی را نیافتید،مقدار android:key را در مرجع ids.xml می دهیم برای شروع اول برنامه On screen button را دیکامپایل کنید دنبال منابع میریم در AndroidManifest.xml همان طور که می بینید ما android:targetPackage=”cn.kyle.gn.Nav…
- 0 پاسخ
- 935 بازدید
در خیلی از رامها می بینید که در تنظیمات گوشی یک گزینه یا یک برنامه بصورت منو اضافه شده است با ما باشید تا چگونگی این کار را به شما آموزش دهیم برنامه های مورد نیاز یک برنامه برای کامپایل و دیکامپایل برنامه Notepad++ اضافه کردن گزینه یا برنامه در منوی اصلی برای اضافه کردن برنامه به تنظیمات شما به منابع آن برنامه نیاز دارید این منابع را در دیکامپایل برنامه در فایل AndroidManifest.xml می توان پیدا کرد برای اضافه کردن به منابع زیر نیاز داریم android:targetPackage: نام اصلی برنامه android:action: مرتبط با یکبار کلیک کردن روی برنامه برای اجرای آن android:targetClass : عملگری که هنگام کلیک بر برنام…
- 0 پاسخ
- 826 بازدید
پورت رام Paranoid Rom به آسانی قبل از شروع آموزش دقت کنید که ورژن اندروید رام Paranoid Rom با رام بیس شما باید یکی باشد سعی کنید رامی که پورت می کنید از یک برند باشند سعی شود دو دستگاه مشخصات شبیه به هم داشته باشند مخصوصا رزولوشن شروع می کنیم 1- پوشه App،Media وFramework را به ParanoidAndroid پورت کپی کنید 2- پوشه های App،mediaو Framework را از بیس رام پاک کنید 3- پوشه های که در مرحله اول کپی کردید در بیس رام کپی کنید 4- به مسیر system/etc بروید یک پوشه به اسم paranoid می بینید 5-پوشه paranoid را به بیس انتقال دهید 6-به مسیر Meta_inf/com/Google/Updater Script در بیس بروید،updater script را باز کنید و کد زیر ر…
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان دو گوشی برای تست دارم یه y560 , اس 3 طبق این پست رام رو انپک و ریپک کردم http://forum.gsm-developers.com/post39046.html#post39046 و طبق این پست فایهای مربوطه رو انپک(سیستم. فرمورک. مدیاتک ) http://forum.gsm-developers.com/thread11186.html وطبق این پست ریپک http://forum.gsm-developers.com/thread11188.html طبق این پست ساین http://forum.gsm-developers.com/thread11187.html و گوشی رو فلش زدم نمیدونم اشکال کار کجاست گوشی ها رو ارمشون موندن اینم بگم فقط سیستم رو ویرایش کردم با فایل بدون ویرایش مشکلی ندارن
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
ADB Android Debug Bridge یک برنامه بسیار مفید که توسط گوگل برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان ساخته شده که توسط کد در محیط CMD ویندوز یا ترمینال قابل اجرا می باشند.دستگاه اندرویدی نسبت به این کدها واکنش نشان می دهد،کدهای زیادی هستند ولی کدهای مهم و پرکاربردی زیاد نیستند Logcat با Logcat می توان راحت به مشاهده اتفاقاتی که در پشت دستگاه شما رخ می دهد نشست،که برای یک توسعه دهنده برای پیدا کردن اشکال بسیار مفید و کاربرد دارد Pushing and Pulling این دو دستور بسیار کاربرد دارند با دستور pulling خیلی راحت میشه از هر جایی حافظه هر فایلی را درون کامپیوتر کپی کرد،دستور Pushing نیز بلعکس فایلهای از دورن کامپیوتر بر روی موبایل کپی می کند دستو…
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام در تکمیل آموزشهای اندروید از مبتدی تا نوسعه دهنده آموزشهای بسیار ساده مانند این پست نیاز هست برای کسی که می خواهد وارد توسعه رامها بشود اول باید خود کاستوم رامها را ببینید و بهترین الهام برای اضافه کردن قابلیتهای جذاب همان کاستوم رامهای معروف هستند در اینجا آموزش چگونگی نصب یک کاستوم رام را خدمتتان توضیح می دهم تقریبا در تمام دستگهای اندرویدی یکسان می باشد رامهای رسمی شرکتی طریقه نصب متفاوتی دارند ولی روش پایین برای نصب کاستوم رام یک روش عمومی می باشد اول از همه در بیشتر دستگاهای اندرویدی باید بوتلودر گوشی آنلاک شود در سامسونگ با فعالسازی تیک OEM در منوی دیباگینگ گوشی در پیکسل و نکسوس و بیشتر اندرویدیها با دستور fastbo…
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
با عرض سلام علیک من فایل اندروید 6 رو اکستراکت کردم syste.img.ext4 بود بعد از چند بار حجم کم کردم ولی باز رو ارم میمونه هم کار رو برای syste.img هم کردم و به ext4 تبدیلم کردم ولی باز رو ارم میمونه ممنون از دوستان راهنمایی نمایند. با تشکرً@*&،9526
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز در خدمتتان هستم با رام فارسیHTC Desire D516T MTK6582 نسخه کوک شده توسط ILYA20 و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام FLASH BY FLASHTOOL دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده desire 516w dual sim حل مشکل شبکه موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 1 پاسخ
- 645 بازدید
درود دوستان من اگه بخوام از گوشی های mtk رید بگیرم بصورت اسکاتر راهی داره بدون باکس؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
مهم پچ فارسی ساز تمام گوشی های سامسونگ با فایل کم حجم برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز 1 2
توسط jalilzadeh- 15 پاسخ
- 3k بازدید
پچ فارسی ساز تمام گوشی های سامسونگ با فایل کم حجم برای اولین بار توسط جلیل زاده ******************************************************************************* سلام و درود بر همه کاربران فهیم جی اس ام دولوپرز این پچ برای اولین بار توسط بنده در این انجمن ساخته شده و تقدیم کاربران عزیز میگردد. آموزش : پچ را از طريق ريكاوري كاستوم روي گوشي رايت كنيد و تمام. ***فایل بزودی بر روی سرور قدرتمند تیم***
- 5 پاسخ
- 934 بازدید
سلام خدمت عزیزان در اموزش زیر آموزش ساخت رام روت شده سامسونگ - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers وقتی میخام فایل رو ریپک کنم با ارور زیر مواجه میشم اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید رام مورد نظر هم گوشی J106H هس "][/url]
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
FARSI_G9006V_*********** پسورد فایل:0936008
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 586 بازدید
با سلام امروز با آموزشی دیگر در خدمتتان هستیم،با ما همراه باشید در این آموزش انواع ویرایش های مورد نیاز برای فایل Settings.apk را قرار می دهم ولی یک توسعه دهنده نباید فقط به این کدها بسنده کند با دیدن انواع فایلهای ستینگ در کاستوم رامهای دیگر می توان از نبوغ خود استفاده و تغییرات زیادی را بدهید. لینک آموزش در پرتال
- 0 پاسخ
- 575 بازدید
سلام علیک مشکل در انپک فایل سیستم مدل گوشی n920c با چند نرم افزار تست کرذم فقط 12 برنامه رو اکستراکت میکند وبعد 30 دقیقه صبر کردم هیچی خطا نمیده و همین جوری میمونه ممنون الیا جان راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط K47EH,