مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 895 بازدید
دوستان من فایل های مدیاتک رو خوب ویرایش و فارسی و ادیت میکنم اما اسمسونگ رو فایرموار و سیستم یو رو پیدا کردم اما سیتینگ رو نمیدونم باید کدوم فایل رو پیدا و تغییرات رو انجام بدم تشکر [ATTACH=CONFIG]1037[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 805 بازدید
درود دوستان کاستوم رام نصب کردم یه سری باگ داشت برطرف کردم اما مصرف باطریش وحشتناکه میخوام کرنل رام رسمی رو فلش کنم سئوال اول:کرنل هوآوی رو چجوری استخراج کنم از update.app سئوال دوم:پیشنهاد بهتری برای کاهش مصرف باطری ندارید؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 24 پاسخ
- 8.9k بازدید
دوستان تمامی راه های انجمن رو رفتم توی انپک فایل system.img واقعن مشکل اساسی دارم و تا حالا نتونستم انپک کنم که بخوام ویرایشی چیزی انجام بدم کسی تونسته انپک رو انجام بده
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 931 بازدید
اندروید 6.0.1 از گوشی g900h فایل system.img رو در اوردم و انپک کردم و apk های فارسی رو جدا کردم از گوشی g900v فایل systen.img.ext4 رو استخراج کردم و کار های زیر رو انجام دادم 1 کانورت کردم به system.img ( چون وقتی در حالت system.img.ext4 استخراج میکردم پوشه ی boot.img درست میشه ) و انپک کردم و پوشه ی system- درست شد 2 - فایل های فارسی رو جایگزین کردم و دوباره پوشه ی system ریپک کردم و فایل system.img درست شد 3 - system.img ساخته شده رو کانورت کردم به فرمت اصلی که همون system.img.ext4 بود ( و تبدیل کردم به 32 بیتی ) با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11550.html 4 - با برنامه allzip فایل system.img.ext4 ساخته ش…
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 23 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام و درود خدمت اساتید و دوستان گرامی با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11146.html#post39054 مقالات و مقدمه های لازم رو خوندم و تشکر از اقا ایلیا بابت حوصله و نوشتن مطالب کاملن مبتدی هستم برای فارسی سازی اندروید g930p تا جایی که من فهمیدم باید به روش جایگزینی عمل کرد و فایل های رو باید از گوشی مشابه ( که من مدل g930f رو انتخاب کردم ) باید استخراج کرد و جایگزین کرد برای این کار رو باید از گوشی مشابه ( که من مدل g930f رو انتخاب کردم ) باید استخراج کرد و جایگزین کرد نیاز به راهنمایی دارم ، البته اگر تا حالا مراحل رو درست حالی شده باشم
- 1 پاسخ
- 708 بازدید
درود دوستان من اگه بخوام از گوشی های mtk رید بگیرم بصورت اسکاتر راهی داره بدون باکس؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز بنده در مورد کوک رام هیچ سر رشته ای ندارم و از اونجایی که خارج از ایران هستم رام کوک شده نمیتونم خریداری کنم یه i9500 دارم میخوام امضا قسمت مشخصات گوشی اضافه کنم . از این رو کم کم کوک رام رو یاد بگیرم و متاسفانه هرچی گشتم نتونستم راهی جهت استخراج فایل Settings.apkپیدا کنم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 948 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز یه c7000 هست میخوام یه برنامه به سیستم خود گوشی اضافه کنم که با هارد ریست پاک نشه گوشی رو روت کردم و هم اسم برنامه یه پوشه ساختم و به priv:app اضافه کردم و گوشی رو ریستارت کردم ولی متاسفانه برنامه نصب نشد دوستان مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 5 پاسخ
- 953 بازدید
سلام در خواست راهنمایی حذف پک های زیر از رام اندروید 7 GALAXY S6 SM-G920F 7.0 December 19, 17 United Arab Emirates (XSG) G920FXXU5EQL2 جهت حذف حساب سامسونگ اکانت با این برنامه اجازه حذف نمی ده قبلا با این برنامه جواب داده و با موفقیت این پک مخفی کرده
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 13 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام دستور دادن اجازه روت در حالت adb چیه؟ وقتی دستور زیر رو برای مونت کردن وارد میکنم دسترسی روت میخواد. >D:\Minimal ADB and Fastboot>adb remount remount failed: Permission denied
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام میشه در رابطه با نحوه اضافه کردن قابلیت Call active به رام توضیح بدید مثلا رام تبلت لنوو b6000-f
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
وقت بخیر دوستان و اساتید گوشی های سری اروپا و امریکا در قسمت شبکه های موبایل مقادیر 4g/3g/2g 3g/2g only 3g only 2g یا lte/cmda/gsm cmda/gsm only cmda only gsm رو نداره و کلن حالت اصلیش اینه global LTE/CMDA GSM/UMTS رو داره که فقط در حالت GLOBAL سیم کارت رو میشناسه راهی هست قسمت شبکه های موبایل یه گوشی مشابه مثله n920C رو با روش خاصی یا جایگزین کردنی یا دسکاری رو جایگزین n920p کرد ؟؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 15 پاسخ
- 2.3k بازدید
ممنون میشم از دوستان در مورد رایت نشدن فایل system.img در سامسونگ A5108 راهنمایی کنن.چندین فایل چهار فایله و تک فایله سام موبایل زدم ارور داد.ریکاوری زدم از ریکاوری فلش کردم اونم تو رایت سیستم ارور داد.ممنون میشم راهنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط neda44, -
- 10 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام طبق ویدیو جلو رفتم فقط جایی که گفتید مقدار فایل سیستم رو به مگابایت بنویسید متوجه نشدم سوالم در مورد پست دومی هست http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html من یه فایل سیستم i9500 رو استرکت کردم و حالا می خام ریپک کنم اما نمی دونم مقدار فایل سیستم من 2.12GB هست مقدار این رو چقدر باید وارد کنم ؟ I9500 4.4.2 راستی باید با ریپک 5.1.0 این کار رو انجام بدم؟ البته فایل سیستم رو دستکاری نکردم فقط میخواست ببینم می تونم ریپک کنم؟ http://uupload.ir/files/0ziu_capture.jpg
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 983 بازدید
خسته نباشید چطور میشه یه رام ساخت که با flashfire به راحتی رایت شود؟ چون بعضی مدلها بوتلودر بستس نمیشه کاری کرد میخوام رام رو درست کنم که با flashfire رایت کنم
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان و اساتید عزیز برای ساخت کاستوم رام اندروید در سیستم عامل ویندوز ممنونم میشم راهنمایی کنید برای اندروید 6.0.1 گوشی های جدید به بطور مثال g925t من با twrp بکاپ گرفتم و طبق جستجوی که توی نت داشتم فایل های systemwin00 رو اکستراکت کردم و ... از یه رام کاستوم پوشه META-INF رو کپی کردم تغییراتی که لازم داشتم رو انجام دادم و فایل ها رو به priv-app انتقال دادم و نهایتن system META-INF زیپ کردم منتهی از ریکاوری رایت نشد و دقیق یادم نیست چ خطاییی داد ممنون میشم راهنمایی کنید
- 16 پاسخ
- 2.3k بازدید
خسته نباشید دانگل هست بدون روت فارسی میکنه میدونم از دستور instal استفاده میکنن ولی فایل apk که گذاشتن فرق داره یعنی همون فایل های secsetting و این چیزا نیستن ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 4 پاسخ
- 924 بازدید
سلام علیکم دوستان این برای 6 بار هست من این درخواست رو میدم ولی هی میگید جواب میدیم لازمش دارم من تمامی مراحل رفتم فقط رواین پک کردن موندم اون بگم شما در روز 20 دقیقه فرصت نمیکنید یه فیلم امورش کام از اندروید 2 تا اندروید 6 تهیه کنید ممنون جواب بدید . ً@*&،6569ً@*&،6569ً@*&،6569 درخواست فیلم اموزشی پک فایل سیستم گوشیهای سامسونگ
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 7 پاسخ
- 991 بازدید
سلام بنده مبخاستم از خودگوشی رام تهیه کنم و از پارتیشن ها بکاپ بگیرم و تونستم اما فقط یه مشکلی دارم وقتی از سیستم گوشی بکاپ میگیرم به صورت ایمیج و میخام از فست بوت رایت کنم با ارور زیر مواجه میشم invalid sparse file format at header magi fastboot ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام من هنوز نتونستم فایل اودین بسازم.با اون برنامه جدید که نیاز به روت گوشی داشت هم میسازم حجم هم از گوشی میگیره بیت هم اوکیه .کلا همه چیزو درست میرم ولی وقت رایت ارور میده ایلیا جان روش خاصی داره ساخت فایل کوک شده که با اودین رایت شه؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 1 پاسخ
- 864 بازدید
سلام آیا میشه رام رسمی گلگسی نوت4 مدل n910c را به روی نوت4 مدل n910s پورت کرد اگه میشه خواهش رهنمای کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 8 پاسخ
- 987 بازدید
برای ریپک کردن حجم درست رو از کدوم قسمت باید پیدا کنم تا اقدام به ریپک کنم؟برای تست رامی که کوک کردیم باید چیکار کرد؟برنامه هست برا تستش؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام اول از همه عذر میخوام اگه بد جا پست دادم زحمت انتقالشو بکشید چون گفتم شاید این پست بهتره اگه جواب داده بشه در دسترس همه نباشه اساتید عزیز ممنون میشیم نحوه ساخت اپلیکیشن تبلیغاتی برای اندروید رو بذارید مثلا من بخوام یه اپرا مینی رو گوشی داشته باشم که اسمش مثلا شماره همراهم باشه و ایکونش اسم مغازه اگه تجربیاتی در این مورد داشتید خوشحال میشیم در اختیار بقیه هم بذارید
- 11 پاسخ
- 1.4k بازدید
1-درخواست نرم افزار pack== system.img== برای cpu mtk 2-یک نرم افزار میخواستم که بتونم رام استخراج شده رو دوباره پک کنم ممنون راهنمایی کنید روی cpu mtk
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
الان من میخام ریپک کنم این ارور رو میده؟ یه جاشم متوجه نشدم حجم پوشه سیستم رو باید وارد کنم یا حجم خود فایل اورجینال system.img که اکستراکت کردم؟ با افزایش حجم مشکلم حل میشه اما دیگه فایل توی اودین رایت نمیشه و هنگام رایت سیستم ارور میده الان باید چکار کنم؟ من بعد ریپک سیستم اونو با برنامه allzip به پسوند tar تبدیل میکنم مشکلی پیش نیاد؟
آخرین پاسخ توسط hackerbaz,