مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود دوستان عزیزم توسط این برنامه کم حجم میتونید frp گوشی های htc رو توی حالت fastboot بردارید شات: دانلود از: Gsm Developers HTC FRP UNLOCKER.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other با تشکر از ilya
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام همیشه ابزارهای وجود دارد که کار را برای توسعه دهندگان آسانتر و سریعتر می کنند امروز ابزاری را که برایتان معرفی می کنم با جرات می توان گفت کاملترین برنامه برای ویرایش APK ،رامهای اندروید و فایلهای سیستمی می باشد این آشپزخانه به نام ASSAYYED KITCHEN دارایی قابلیتهای بسیار زیاد می باشد قابلیتهای برنامه پشتیبانی از ورژنهای رام زیر: رامهای استوک سامسونگ (tar) (tar.md5) فایلها ایمیج استوک (system.img, boot.img, cache.img) رام استوک سونی (ftf) فایلهای استوک سونی (system.sin, kernel.sin) زیپ دارای فایل tar زیپ دارایی فایل ftf زیپ دارایی فایلهای سیستم رامه…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
درود دوستان برنامه ای که بهتون معرفی میکنم ابزاریه که میتونید باش frp گوشی های: _xiaomi _motorola _lenovo _deep _yophoria رو در حالت fastboot بردارید آموزش در پوشه موجوده اسکرین شات: دانلود از: MEGA gsm-developers Frp Unlocker.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other پسوورد اجرا: gsmdevelopers
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت همراهان همیشگی و دوستدران توسعه اندروید امروز براتون برنامه dsixda’s Android Kitchen را می خوام معرفی کنم این برنامه برای کسانی خوب است که افرادی که می خواهند یاد بگیرند چگونه کاستوم رام درست کنند یا سرعت ساختن کاستوم رام خود را بالا ببرند با این برنامه مسیر ساخت آسانتر می شود و وقت بیشتری ذخیره می شود آشپزخانه اندروید شما را اتوماتیک یه یک توسعه دهنده تبدیل نمی کند فقط با رابط کاربری آسان خود جزییات زیاد را پنهان می کند تا گیج نشوید اگر کمی با دستورات یونیکس آشنایی دارید کا شما خیلی خوب است ولی آموزش که پایین میزارم در حد شروع خوب است ولی یادگیری اولیه دستورات یونیکس ضروری است پس با ما همراه باشید …
- 0 پاسخ
- 972 بازدید
برای دادن تغییرات در قسمت پترن گوشی امروز یک آموزش برای شما آماده کرده ایم تغییر مقدار شفافیت عکس در پترن مقدار شفافیت عکس در پترن در رامها از عکس اصلی کم رنگتر می باشد برای دادن تغییر فایل framework-res.apk را دیکامپایل کنید فایل res\layout\keyguard_screen_unlock_portrait.xml را باز کنید در خط چهار کد android:background=”#70000000″ را به background=”@color/transparent” تغییر دهید می توانید هر رنگ دیگری نیز بدهید یا می توان عکسی در مسیر drawable-hdpi قرار دهید و کد را android:background=”@drawable/patternlock_background” قرار دهید ویرایش نقطه های پترن عکس نقطه های ق…
- 0 پاسخ
- 881 بازدید
در این آموزش چگونگی شفاف کردم منو را آموزش می دهیم اسم تم در رام شما ممکن هر چیزی باشد چند نمونه ما اینجا مینویسیم ولی اسم تم شما جزو اینا نبود خودتان حتما می توانید آن را پیدا کنید روش اول اول از همه فایل framework-res را دیکامپایل کنید به مسیر Res>values بروید و فایل styles.xml را باز کنید گزینه <style name=”Theme”> را جستجو کنید کدهای زیر را ویرایش کنید ><item name="colorBackground">@color/transparent</item> <item name="windowBackground">@color/transparent</item> کلمه <style name=”Theme.Black” parent=”@style/Theme”> را جستجو کنید کدهای زیر را ویر…
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
قبلا آموزشی که قرار داده بودیم برای کاربران ویندوز بود،به درخواست یکی از کاربران بهترین آموزش نصب APKTOOL را برای اوبونتو براتون آماده کردم روش عادی نصب به صورت دستی دانلود برنامه و قرار دادن در مسیر /usr/local/bin می باشد ولی براتون یک اسکریپت قرار می دم که اتوماتیک APKTOOL را آپدیت و نصب می کند فایل زیر را دانلود کنید APKTool_for_Ubuntu_(Automate_Installation) بعد از دانلود برنامه آنرا استخراج کنید و از خود پوشه در ترمینال کد زیر را وارد کنید >./Script.sh اگر کد بالا جواب نداد به proprieties فایل برید و آنرا قابل اجرا کنید(executable) کدهای پایه به صورت زیر هستند apktool if framework-res…
- 10 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان فایل system.img ساختار ext4 آنپک و ریپک به روش make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ کردم خواستم فلش کنم که ارور nand ... اومد دلیلش چیه؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 13 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام دستور دادن اجازه روت در حالت adb چیه؟ وقتی دستور زیر رو برای مونت کردن وارد میکنم دسترسی روت میخواد. >D:\Minimal ADB and Fastboot>adb remount remount failed: Permission denied
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
برای تکمیل اموزشهای ساخت فایل قابل فلش امروز آموزش ساخت این فایلها با گوشی را برای شما اماده کردیم برای شروع برنامه ای که کار را با آن انجام می دهیم دانلود کنید zip.me-1.0(Gsm-Developers) ZIPme یک برنامه بسیار قدرتمند و ساده برای ساخت انواع فایل قابل فلش می باشد محیط برنامه بسیار ساده می باشد با گزینه +ADD می توان برنامه یا هر فایلی را اضفه کرد برای پشتیبان گیری از برنامه ها گزینه Apps را زده و برنامه ها را اضافه کنید حتی می توانید دیتای برنامه ها را نیز اضافه کنید همین کار را برای هر پوشه و فایلی انجام بدید زمانی که تمام فایلهای خود را قرار دادید بر روی گزینه CREATE کلیک کنید در آخر مکان ف…
- 13 پاسخ
- 2.9k بازدید
قبلا آموزشی در خصوص ساخت فایل زیپ قابل فلش در سایت قرار داده بودم اکنون براتون یک برنامه تحت ویندوز معرفی میکنم که خیلی راحت هر فردی یک فایل قابل فلش درست کند با استفاده از این برنامه شما قادر خواهید بود فایلهای زیپ زیر را درست کنید برنامه های مختلف فایل انیمیشن بوت کرنل از قابلیتهای جالب این برنامه ساخت فایل فلش عادی و فایل آروما می باشد همچنین می توانید فایلها را به گروهای خاصی تقسیم کنید مثلا می توان چند کرنل را قرار داد تا موقع نصب یکی را انتخاب کرد برنامه Android Flashable Zip Creator را از فایل زیر می توانید دانلود کنید آموزش ویدیویی لینک پرتال برا…
آخرین پاسخ توسط sayyid, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
درود و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان اموزش های انجمن رو خوندم از دوستان باتجربه و اساتید خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنند برای فارسی سازی مدل n920p اقدام کردم و با توجه به مشکلاتی که قبلن مطرح شد و نتونستم حل کنم (انپک وn920p ) و .. تو فکر کاستوم رام افتادم یه رام پورت شده از نوت 7 رو برای n920p توی سایت x d a گذاشته بودن که فارسی نداشت به روش جایگزینی فارسی رو به کاستوم رامی که دانلود کرده بودم اضافه کردم ( منتنهی با twrp رایت میشه ) و الان گوشی داره بدون مشکل کار میکنه بدون مشکل دیتای اینترنت هم داره کار میکنه ینی تمامی حالت های شبکه رو داره و بدون باگ تقریبا خب سوال من اینه که این توسعه دهنده چطوری تونسته رام n9300 رو برای n920p …
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز بنده در مورد کوک رام هیچ سر رشته ای ندارم و از اونجایی که خارج از ایران هستم رام کوک شده نمیتونم خریداری کنم یه i9500 دارم میخوام امضا قسمت مشخصات گوشی اضافه کنم . از این رو کم کم کوک رام رو یاد بگیرم و متاسفانه هرچی گشتم نتونستم راهی جهت استخراج فایل Settings.apkپیدا کنم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید سپاس
- 11 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود به تمامی توسعه دهنده های ایرانی به خصوص جناب صوری. در خصوص ساخت پچ فارسی ساز و حذف یوزر کد بدون پاک شدن دیتا اگه امکانش باشه آموزش میخواستم. ابزار آنپک ریپک فایل های محتوای csc رو میشه معرفی کنین؟
آخرین پاسخ توسط rez6, -
فایل فلش فارسی اندروید5 FLY IQ4415 نسخه کوک شده FLY IQ4415 Fa BY Meysam Farzam قابل رایت با فلش تول Coock Farsi FLY IQ4415 Android 5 MT6582 sp flashtool BY Meysam Farzam PAS:cortanaiq4415
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و درود خدمت دوستان چطور میشه ریکاوری برای گوشی یا تبلت ساخت ایا نیاز به برنامه نویسی داره؟ و گوشیهایی که انلاک بوت لودر میخاد به چه صورت هست ممنون میشم؟
برای اولین بار آنبریک FIX IMEI و حل مشکل هنگ روی لوگو LG X155 Cook FIX BUG MEYSAM FARZAM
توسط Cortana- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
برای اولین بار آنبریک FIX IMEI و حل مشکل هنگ روی لوگو LG X155 Cook FIX BUG MEYSAM FARZAM درود باز هم خدمت دوستان با یک رام و کم یاب دیگه هستم این فایل خیلی خیلی ارزشمند هست و هیچ جایی شما پیدا نمی کنید پس قیمت و ارزش کار رو نیارید پایین بقیه رام های سری مدیاتک LG آماده شده و کوک که به نوبت میزارم فایل فلش از طریق SPFLASHTOOL هست Sp مخصوص هم اپلود میکنم امروز چون بجز این Sp سخت میشه فلش کنید موفق باشید PAS:CortanaX155lg تهیه تنظیم :میثم فرزام LGX155 Savebreak &Repair IMEI Cook BY Meysam Farzam
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام برای ساخت UPDATE.ZIP نسبت به نوع کاری که می خواهید انجام بدید متفاوت می باشد نصب برنامه،پاک کردن برنامه،کپی کردن برنامه،نصب رام و نصب ریکاوری و غیره یکی از ساده ترین کارها استفاده از فایلهای قبلا ساخته شده برای گوشیتان است در این اینجا یک آموزش کلی قرار میدهم از چگونگی ساخت یک فایل UPDATE.ZIP برای شروع کار اول از همه فایل زیر را دانلود کنید update.zip–for-Android-Devices–master بعد از دانلود می توانید نام آن را update.zip یا هر نامی که می خواهید بزارید این نکته را نیز اضافه کنم برای ساین کردن در آخر کار از SignApk که در پکیج APKTOOL سایت هست می تونید استفاده کنید با کد زیر ساین کنید >java -jar signapk.jar certi…
- 0 پاسخ
- 3.6k بازدید
برای اضافه کردن نام خود و نام رام در تنظیمات با ما همراه باشید ممکن قبلا چنین اموزشی گذاشته باشیم ولی بخاطر تنوع بالا در رامهای اندروید و ورژنهای مختلف اندروید ممکن کمی فرق داشته باشند فایل Settings.apk را دیکامپایل کنید به مسیر res\xml بروید و فایل device_info_settings.xml را باز کنید اکنون مکانی که می خواهید نام خود و رام را بگذارید انتخاب کنید برای راحتر انجام دادن کار می توانید یکی از گزینه ها را کپی کنید و ویرایشش کنید به android:title و android:summary نیاز داریم که در strings.xml دیده شوند ما به android:key نیاز داریم که برای راحتی کار همون android:title را نگه دارید به عنوان نمونه کد زیر را براتون میذارم > <…
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
در بخش اول آموزش به چگونگی قرار دادن یک برنامه در تنظیمات بعنوان یک گزینه پرداختیم در این بخش قرار دادن گزینه در منو فرعی تنظیمات می پردازیم آموزش اضافه کردن برنامه یا گزینه به تنظیمات(بخش اول) در این آموزش ما در منوی فرعی display settings برنامه On-screen-buttons را اضافه می کنیم در اینجا ما به یک منبع اضافی نیاز داریم به نام android:key که کلید اصلی هر برنامه ای است اگر android:key اصلی را نیافتید،مقدار android:key را در مرجع ids.xml می دهیم برای شروع اول برنامه On screen button را دیکامپایل کنید دنبال منابع میریم در AndroidManifest.xml همان طور که می بینید ما android:targetPackage=”cn.kyle.gn.Nav…
- 13 پاسخ
- 2.5k بازدید
به نام پروردگار علم آفرین توضیحات: برنامه Tongbu Assistant روکلیه دوستان باهاش آشنایی دارن،نصب برنامه های آیفون و اندروید کلا یه مدیر دستگاه های هوشمند همه کاره،در نظر داریم فایل فارسی رو به این برنامه تحت ویندوز اضافه کنیم. تعداد لاین نیازمند ترجمه 2200 هستش که دوستان اگه اعلام آمادگی کنن تقسیم لاین کنیم. (هدف ازاین ترجمه بالارفتن سطح اعتبار انجمن در فروم داخلی و سایت های gsm هستش) تصویری از محیط نرم افزار: نحوه ترجمه: دوستان عزیز برای ترجمه فایل زبان به برنامه notepad++ احتیاج دارین تا بتونید به راحتی باهاش کار انجام بدین. البته با نوت پد ویندوز هم میشه کار کرد اما برای کار طولانی خسته میشید. طبق تصویر زیر و تعداد لاین مشخص شده خودتون ترجمه رو…
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 8 پاسخ
- 2.6k بازدید
به نام پرودگار توضیحات پروژه: اینستاگرام فارسی پروژه آغاز شده در انجمن gsm-developers است که هدف از توسعه این نرم افزار اجتماعی ،ارائه رابط کاربری با زبان شیرین پارسی به صورت رایگان به پارسی زبانان عزیز است. همواره سعی میکنیم با بروز رسانی نسخه های جدید در توسعه برنامه های پارسی برای پارسی زبانان پیشگام باشیم. پی نوشت1: دوستان و همکاران و استادان عزیز که مایل به همکاری در ترجمه این نرم افزار و یا توسعه هستند با ارسال پیام خصوصی اطلاع رسانی کنند. شات: اخبار تکمیلی و دانلود در پست های بعدی...
- 15 پاسخ
- 2.2k بازدید
ممنون میشم از دوستان در مورد رایت نشدن فایل system.img در سامسونگ A5108 راهنمایی کنن.چندین فایل چهار فایله و تک فایله سام موبایل زدم ارور داد.ریکاوری زدم از ریکاوری فلش کردم اونم تو رایت سیستم ارور داد.ممنون میشم راهنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط neda44, -
- 0 پاسخ
- 968 بازدید
در خیلی از رامها می بینید که در تنظیمات گوشی یک گزینه یا یک برنامه بصورت منو اضافه شده است با ما باشید تا چگونگی این کار را به شما آموزش دهیم برنامه های مورد نیاز یک برنامه برای کامپایل و دیکامپایل برنامه Notepad++ اضافه کردن گزینه یا برنامه در منوی اصلی برای اضافه کردن برنامه به تنظیمات شما به منابع آن برنامه نیاز دارید این منابع را در دیکامپایل برنامه در فایل AndroidManifest.xml می توان پیدا کرد برای اضافه کردن به منابع زیر نیاز داریم android:targetPackage: نام اصلی برنامه android:action: مرتبط با یکبار کلیک کردن روی برنامه برای اجرای آن android:targetClass : عملگری که هنگام کلیک بر برنام…
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
پورت رام Paranoid Rom به آسانی قبل از شروع آموزش دقت کنید که ورژن اندروید رام Paranoid Rom با رام بیس شما باید یکی باشد سعی کنید رامی که پورت می کنید از یک برند باشند سعی شود دو دستگاه مشخصات شبیه به هم داشته باشند مخصوصا رزولوشن شروع می کنیم 1- پوشه App،Media وFramework را به ParanoidAndroid پورت کپی کنید 2- پوشه های App،mediaو Framework را از بیس رام پاک کنید 3- پوشه های که در مرحله اول کپی کردید در بیس رام کپی کنید 4- به مسیر system/etc بروید یک پوشه به اسم paranoid می بینید 5-پوشه paranoid را به بیس انتقال دهید 6-به مسیر Meta_inf/com/Google/Updater Script در بیس بروید،updater script را باز کنید و کد زیر ر…
آخرین پاسخ توسط mohsen8,