مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
http://www.gsm-developers.com/termux-in-android/ موفق باشید
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام در این آموزش چگونگی پورت یک برنامه مختص یک گوشی شرکتی مانند برنامه های سونی بر روی گوشیهای دیگر را آموزش می دهیم پیش نیازها پیش نیازها برای انجام آموزش: دانستن کامپایل و دیکامپایل فایلهای APK توانایی پیدا کردن فایلهای کتابخانه ای و فریمورک در برنامه توانایی استفاده از LogCat نیازمندیها برای استخراج برنامه از رام اول از همه نیازه که یک رام زیپ دئودکس شده را دانلود کنید تا برنامه مورد نظر برای پورت را از آن استخراج کنید فایلهای زیر را استخراج و به فایل زیپ قابل فلش تبدیل میکنید فایل نصبی برنامه در مسیر system>app یا priv-app فایل So د…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
با سلام... چجوری میشود تم دیفالت گوشی را تغیر داد یعنی پس از رایت فایل گوشی با تم مدنظر مثلا نوت ۷ بیاد بالا... و چجوری میشه به رام تم اضافه کرد؟ ممنون...
آخرین پاسخ توسط Ali-Gsm9985, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت دوستان یک گوشی نکسوس با رام کاستوم آندروید 8.1 هست با شرایط زیر 1 . بوتلودر بسته است 2 developoer iption کلا حذف شده و تبعا گزینه usb debug کاملا حذف شده از رام 3 با کابل هم نمیشه حالت MTP وصل کرد حالا راهی هست بشه گرینه usb debug ٰو قرار داد یا روشن کرد ؟ از رامش بک آب گرفت ؟ یا اصلا رامش رو تغییر داد با این شرایط ؟
آخرین پاسخ توسط hameddam, -
- 2 پاسخ
- 768 بازدید
سلام یه هانر p9lite برام اوردن با باکس و دانگل اف ار پی برداشته نشد ولی نهایتا یکی از همکاران توست با روش دستی حذفش کنه و روششو بهم یاد نداد لازم بذکره این روش تو یوتوب و فایلای حذف اف ار پی پشتیبانیش نمیکنن کسی هست که بدونه راهش چیه؟
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان افتخار دارم اینبار با رام a7600-h ,که بر روی مدل hv هم جوابگوست در خدمت شما باشم فایل فارسی با قابلیت تماس دانلود رام رسمی و فارسی A7600HV CALL ACTIVE بدون باگ
آخرین پاسخ توسط mk_online, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمامی عزیزان اینبار در خدمت شما هستم با رام کوک شده فارسی lenovo tab2 A7-30hc که بر روی A7-30h هم جوابگوست توسط احسان زمانی با اندروید 4.4.2 بدون باگ و کامل تست شده لینک دانلود دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO A7-30HC بدون باگ
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام دوستان عزیم من رام G930رو دانلود کردم ونصب نشد ودر حالت دانلودینگ دیدم مدل گوشی فرق میکنه و مدلش بود g930v هیچ رامی ام نمیتونم نصب کنم مدل نسخه باند پایه ام هست ( G930FXXU1BPIA ) اندروسد 6.0.1 لطفا کمکم کنید .
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 642 بازدید
با عرض سلام علیک دوستان این دومین با است در این رابطه پست میزارم تمامی اموزشها را نگاه کردم ولی باز مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید اقا الیا ممنون میشم یه اموزش قرار دهید مثل کار با فایلهای apk گیج شدم. system.img انپک کردم الان میخوام پک کنم ولی خطا میده یا نمیشه اندروید 4.4.2 هستش سامسونگ ممنون راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
برای اولین بار در دنیایGSM رام فارسی Desire 626 g plus کوک شده توسطehsan_zamani_68
توسط ehsan_zamani_68- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان امیدوارم سبز و پاینده باشید برای اولین بار در دنیایGSM رام فول فارسی Desire 626 g plus کوک شده توسط ehsan_zamani_68 در خدمت شما عزیزان هستیم این رام برای مدل Desire 626 g plus که پشت گوشی model 0pm1100 d626ph استفاده میشه با cpu mt 6592 قابلیت فلش با فلش تولز به طور کامل تست شده http://support.gsm-developers.com/d626-ph-g-cooked/
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 947 بازدید
سلام خدمت همگی این فایل بدون مشکل پنل اعلان میباشد(حتی در صورتی که مشکل پنل اعلان داشته باشین با رایت این فایل مشکل حل خواهد شد) موفق باشین download
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 2 پاسخ
- 899 بازدید
رامهای رسمی معمولا بصورت اودکس هستند ولی برای یک توسعه دهنده برای ویرایش فایلها و استفاده از فایلهای دیگر نیاز است که رام را دئودکس بکنید با این برنامه که معرفی میکنیم خیلی راحت تمام فایلهای سیستم دئودکس می شوند. لینک پرتال برای دانلود و آموزش برنامه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت همراهان همیشگی و دوستدران توسعه اندروید امروز براتون برنامه dsixda’s Android Kitchen را می خوام معرفی کنم این برنامه برای کسانی خوب است که افرادی که می خواهند یاد بگیرند چگونه کاستوم رام درست کنند یا سرعت ساختن کاستوم رام خود را بالا ببرند با این برنامه مسیر ساخت آسانتر می شود و وقت بیشتری ذخیره می شود آشپزخانه اندروید شما را اتوماتیک یه یک توسعه دهنده تبدیل نمی کند فقط با رابط کاربری آسان خود جزییات زیاد را پنهان می کند تا گیج نشوید اگر کمی با دستورات یونیکس آشنایی دارید کا شما خیلی خوب است ولی آموزش که پایین میزارم در حد شروع خوب است ولی یادگیری اولیه دستورات یونیکس ضروری است پس با ما همراه باشید …
- 2 پاسخ
- 863 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز بنده در انتخاب سایز سیستم مشکل دارم وقتی سایز خیلی بالا انتخاب میکنم فایل ریپک میشه اما موقع رایت ارور میده و رایت نمیشه دوستان ممنون میشم سایز دقیق این فایل رو برام بصورت بایت بنویسید
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 2 پاسخ
- 752 بازدید
دوستان من در کامپایل کردن Settings.apk با این ارور مواجه میشم
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود دوستان عزیزم توسط این برنامه کم حجم میتونید frp گوشی های htc رو توی حالت fastboot بردارید شات: دانلود از: Gsm Developers HTC FRP UNLOCKER.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other با تشکر از ilya
- 2 پاسخ
- 946 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با فایل RvSecuRitY S7562 CSC MODE UNLOCK ALL CODE برای انلاک تمامی قفل های S7562 با یک کلیک بدون نیاز به روت نصب ریکاوری و فعال بودن دیباگ فلش به صورت CSC مود با اودین بدون پاک شدن اطلاعات برای اولین بار توسط ILYA20 ین فایل کارش چیست ؟ انلاک پین - پترن - پسورد و... بدون از دست دادن اطلاعات اسکرین شات نحوه استفاده از این فایل در قسمت PDA اودین فلش کنید و به هیچی دست نزنید ... گوشی انلاک شده و بالا خواهد اومد ... لینک دانلود : >[/font][/color][/right] http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL1M3…
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 2 پاسخ
- 910 بازدید
j600g/ds باینری 3 اندرویید 8 oem:on frp:on
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام در این تایپیک آموزشهای نصب کننده آروما گذاشته می شود در ابتدا بصورت ساده یک آموزش کلی قرار میدم براتون اول از همه فایل زیر را دانلود کنید META-INF آنرا استخراج کنید به مسیر META-INF/com/google/android بروید فایل updater-script رام یا مود خود را جایگزین فایل موجود بکنید در همان مسیر فایل aroma-config قرار دارد که حاوی کدهای زیر می باشد > ## # # AROMA Installer - based on the Mod-installer by KamikaZeeFu # (c) 2011 by Ahmad Amarullah # amarullz - xda-developers # [url=http://www.amarullz.com/]amarullz.com[/url] # NEO ROM AROMA SCRIPT BY LEVENTCCC theme("ics"); c…
آخرین پاسخ توسط ftmh.tl, -
- 2 پاسخ
- 1.7k بازدید
در این آموزش چگونگی ساخت یک پروفایل شخصی در تنظیمات تلفن را می دهیم منظور از پروفایل شخصی اینه که خودتان در خود تنظیمات عکس و نام خود را هر وقت خواستید تغییر بدهید اول از همه فایل زیر را دانلود کنید UPDATED_OWNER_PROFILE_RESOURCES فایلهای زیر را از زیپ جدا کرده >res/layout/profile_info.xml res/drawable/done.xml res/drawable/pick_profile_picture.xml res/drawable-ldpi/done_normal.png res/drawable-ldpi/done_pressed.png res/drawable-ldpi/ic_qs_default_user.png res/drawable-ldpi/ic_settings_owner.png res/drawable-ldpi/pick_profile_normal.png res/drawable-ldpi/pick_profile_pressed.png res/layout/nightwalkerisawesome.xml res/layout/profile_info.xml …
- 2 پاسخ
- 899 بازدید
Huawei-FA.zip
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
لینوکس | ویندوز جدیدترین اخبار و آبدیت های apktool (ورژن 2.2.4 با پشتیبانی اندروید o)
توسط علیرضا شاهرخی- 2 پاسخ
- 773 بازدید
[h=2]v2.2.3[/h] 2017.06.13 Android O Preview Support (Issue 1453) Updated to smali 2.2.1 Updated internal aapt binaries to android-7.1.2_r11 Removed deprecated fatJar plugin in favor of ShadowJar This turns fatJar to shadowJar on build instructions. Updated gradle to v3.5. Thanks friederbluemle Fix for reading length of UTF16 encoded strings. Thanks atn1969 Fixed issue changing default parameters on baksmali. (Issue 1481) Fixed issue with apktool locking access to input files. (Issue 1160) Thanks MarcMil Add support for animated vector drawables. (Issue 1456) Fixes decoding brightness. (Issue 1508) Thanks phhusson Prevent unknow…
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
به نام خدا سلام خدمت کاربران محترم,در این پست نحوه فعال کردن قابلیت چند کاربره کردن رام اندروید رو به شما یاد میدم. --------------------------------------------------------------- نکته : قبل از انجام حتما از رام خودتون بک اپ بگیرید --------------------------------------------------------------- اموزش: اول حتما باید گوشیتون روت باشه. برنامه root explorer رو نصب کنید دسترسی روت به برنامه بدید. به مسیر (system->build.prop) فایل build.prop رو باز کنید و کد زیر را در اخر فایل اضافه کنید. fw.max_users=3 fw.show_multiuserui=1 fw.show_hidden_users=1 ذخیره و ریبوت کنید.
آخرین پاسخ توسط ALIILAPRO, -
- 2 پاسخ
- 831 بازدید
سلام کسی آموزش ساخت cf auto root رو داره؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 705 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت توسعه دهندگان عزیز دوستان یه n910s اوردن برای فارسی سازی و.... بنده فایل اندروید 6.0.1 مدل n910c رو پورت کردم و گوشی بدون هیچ مشکلی بالا اومد و تنها مشکلی که براش پیش اومده اینکه وقتی تماس میگیرم صدای که از دستگاه پخش میشه شبی به رادیو هست و اصلا صدای طرف فهمیده نمیشه دوستان در مورد این باگ بنده رو راهنمایی کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط z.3.x,