مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 777 بازدید
دوستان فایل سیستم دارم میخوام ریپک کنم اندروید 5 مشکلی نداره اندروید 4.4.2 و 4.4.4 و 4.3 وقتی با کد make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img.ext4 system/ make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ ریپک میکنم ریپک میشه ولی ارور nand میده بعد میخوام با این کد /make_ext4fs -s -S file_contexts -l 29776913 -a system system.img system ریپک کنم ارور make_ext4fs میده اجازه ریپک نمیده چیکا کنم
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 8 پاسخ
- 881 بازدید
برای ریپک کردن حجم درست رو از کدوم قسمت باید پیدا کنم تا اقدام به ریپک کنم؟برای تست رامی که کوک کردیم باید چیکار کرد؟برنامه هست برا تستش؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
unfortunately stopped after repack rom مشکل در جابجایی فایلهای apk در رام ویرایش شده
توسط xdadeveloper- 5 پاسخ
- 902 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم. مشکل من فقط محدود به یک سری از مدلها میشه و درتمام گوشیها این مشکل رو ندارم. جریان از این قراره که وقتی یک APK رو میخوام جابجا کنم پس از فلش رام و بالا اومدن گوشی اون اپلیکیشن یا وجود نداره یا به طور ناقص نشون داده میشه. بحث کامپایل و دیکامپایل هم نیست چون apk اورجینال رو کپی میکنم (یعنی با یکبار کپی کردن برنامه به هم میریزه با اینکه پرمیشن هم درسته) به عنوان مثال بنده اینجا اپ سیستمی ستینگ رو به پوشه دیگر کپی کردم sudo cp /home/xda/Desktop/o/v2/PROJECT/system.img.mnt/priv-app/SecSettings2/SecSettings2.apk /home/xda/Desktop/o/SecSettings2.apk و در اینجا همون اپ رو حذف کردم sudo rm /home/xda/Desktop/o/v2/PROJECT/system.img.mnt/priv-…
- 2 پاسخ
- 694 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز دوستان موقع ریپک فایل سیستم این ارور میده حجم اصلیه فایل این هست(3،388،748،980 و حجمی که من انتخاب میکنم این هست3398858980
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت همراهان همیشگی و دوستدران توسعه اندروید امروز براتون برنامه dsixda’s Android Kitchen را می خوام معرفی کنم این برنامه برای کسانی خوب است که افرادی که می خواهند یاد بگیرند چگونه کاستوم رام درست کنند یا سرعت ساختن کاستوم رام خود را بالا ببرند با این برنامه مسیر ساخت آسانتر می شود و وقت بیشتری ذخیره می شود آشپزخانه اندروید شما را اتوماتیک یه یک توسعه دهنده تبدیل نمی کند فقط با رابط کاربری آسان خود جزییات زیاد را پنهان می کند تا گیج نشوید اگر کمی با دستورات یونیکس آشنایی دارید کا شما خیلی خوب است ولی آموزش که پایین میزارم در حد شروع خوب است ولی یادگیری اولیه دستورات یونیکس ضروری است پس با ما همراه باشید …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
لطفا آموزش تبدیل رام های flash tools گوشی های مدیا تک به فرمت zip برای نصب از طریق ریکاوری را در انجمن قرار بدید.
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
در خدمتتان هستم با فایلی برای فارسی سازی دایمی y560-l01-02 تمامی بیلدنامبرا لینک دانلود
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
معرفی 8 کاستوم رام برتر اندروید. 8 کاستوم رام برتر اندروید | برترین custom | جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان نحوه اضافه کردن عکس در قسمت About گوشی می خواستم اگه دوستان لطف راهنمایی کنن ممنون میشم داداش ایلیا ممنون میشم کمک کنی
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان امکانش هست با ادین یه پکیج زیپ رو فلش کرد؟
- 2 پاسخ
- 775 بازدید
با سلام وردود ... بنده میخوام فایل system.img.ext4 سامسونگ g5520 در اندروید 6.0.1 استخراج کنم. با هیچ کدام از نرم افزار سایت استخراج نشد که نشد؟ مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط omidheidaryan1, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام من میخوام رام سامسونگ فارسی کنم ولی باgoogle translate toolkit تمومش رو فارسی نمیکنه و بخوام تکی معنی کنم زمان میبره.راه حلی ندارین برای سریع ترجمه کردن؟
آخرین پاسخ توسط omidheidaryan1, -
- 25 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام من یه رام کوک کردن ولی توی ریکمپایل کردن secsettings2 موندم میشه راهنمایی کنین؟ C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers>apktool b S ecSettings2 I: Using Apktool 2.2.2 W: Could not find sources I: Checking whether resources has changed... I: Building resources... W: C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers\SecSetti ngs2\res\values-fa-rIR\strings.xml:331: error: Error parsing XML: not well-forme d (invalid token) W: W: C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers\SecSetti ngs2\res\values\styles.xml:2338: error: Error parsing XML: no element found W: Exception in thread "ma…
- 11 پاسخ
- 1.6k بازدید
درود به تمامی توسعه دهنده های ایرانی به خصوص جناب صوری. در خصوص ساخت پچ فارسی ساز و حذف یوزر کد بدون پاک شدن دیتا اگه امکانش باشه آموزش میخواستم. ابزار آنپک ریپک فایل های محتوای csc رو میشه معرفی کنین؟
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 14 پاسخ
- 1.6k بازدید
درود/ دوستانی که در این زمینه تخصص دارند لطفا راهنمایی کنند. میخوام گوشی که هنوز cf root یا twrp براش نیومده از طریق boot.img کرنل روت شده بشه ساخت و بعد برای تکمیل از kingroot استفاده کرد
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
. موضوع به دلیل نقض در اپلیکیشن در دسترس نیست { در حال باز سازی ...} .
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام در این آموزش چگونگی تغییر رنگ نوار وضعیت و منوی کشوی اعلانها را آموزش می دهم ما رنگ را بصورت شفاف در می آوریم ولی طبق آموزش می تونید رنگ دلخواه را نیز قرار دهید با ما همراه باشید موارد مورد نیاز: توانایی کار با APKTOOL و دیکامپایل فایل باز کردن فایلهای smali گرفتن کدهای هکس رنگ با برنامه color picker یا فوتوشاپ برنامه ARGB hex converter برای گرفتن کدهای شفاف برنامه Notepad++ در مرحله اول دو فایل SystemUI.apk و framwork-res.apk را دیکامپایل کنید یک توضیح کلی درباره نوع رنگها و کدهاش بگم وقتی 00 میذاریم یعنی تمام شفاف وقتی 3F میزاریم 75 درصد شفافیت میدیم وقتی 7F میزاریم…
- 1 پاسخ
- 666 بازدید
با سلام و درود خدمت تک تک دوستان خودم. بنده الان دارم روی مدل j3110 سامسونگ اندرید 5.1.1 کار میکنم. با هر نرم افزاری اقدام به ریپک کردن میکنم ریپک میشود و براحتی روی گوشی رایت میشه ولی متاسفانه بعد از رایت شدن گوشی بعد از آرم سامسونگ میره روی ریکاوری!!! اینم بگم با چندین رام دیگه و با ورژن های متفاوت دیگه این کار کردم بازم بعد از آرم سامسونگ دوباره میره روی ریکاوری!!! تنها مشکل در رابطه با کوک رام دارم فقط ریپک کردن هستش. نکته:وقتی رام کوک شده j3110 رو ریپک میکنم بدون مشکل رایت و سپس مثل هلو میاد بالا!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام شده سوال؟؟؟ لطفا بنده رو راهنمایی کنید.. با تشکر
- 0 پاسخ
- 840 بازدید
در خیلی از رامها دیده شده که قابلیت آپدیت از خود رام وجود دارد به این قابلیت OTA(over the air) گفته می شود امروز آموزش چگونگی اضافه کردن این قابلیت را آموزش می دهم اول از همه برنامه زیر را دانلود نمایید بعد از دانلود برنامه فایل apk را به مسیر system/app انتقال دهید کد زیر را نیز به build prop اضافه کنید >otaupdater.otaid=<ROM ID any you can pick> otaupdater.otatime=<Date/time of this build in yyyymmdd-hhmm format> otaupdater.otaver=<The human-readable version number/name> در خط اول نام رام خود را بنویسید در خط دوم تاریخ بیلد رام در خط سوم ورژن رام مانند نمونه زیر >…
- 0 پاسخ
- 848 بازدید
با بخش آخر آموزش و توضیحات نهایی در خدمتتان هستیم برای دسترسی به بخشهای دیگر از لینکهای زیر استفاده کنید زیبا سازی و تم رام یکی از بخشهای جذاب رام رابط کاربری و ظاهر آن می باشد در سایت آموزشهای بسیار زیادی برای اضافه کردن گزینه های مختلف قرار داده شده است باید با APKTOOL برنامه های مورد نیاز خود را دیکامپایل کنید و تغییرات را اعمال کنید یا خیلی ساده نیز می شود در مسیر drawable-hdpi عکسها را ویرایش و تغییر داد عمدترین تغییرات را نیز در فایلهای launcher.apk و systemUI.apk می توان داد اضافه کردن کاستوم کرنل …
- 0 پاسخ
- 876 بازدید
با سلام تا اینجا با آموزشهای که دادیم رام رو پورت کردیم و رفع باگ هم کردیم اکنون میریم برای مقداری تویک رام بیشتر تویکهای زیر را در تمام کاستوم رامها میشود استفاد کرد تویک BUILD.PROP برای اضافه کردن تویکها فقط کافی فایل Build.prop رو باز کنید و کدهای زیر رو در اون قرار بدید اجازه دادن به لانچر برای استفاده از رم >ro.HOME_APP_ADJ=1 افزایش کیفیت عکسها >ro.media.enc.jpeg.quality=100 افزایش قدرت استفاده رم و CPU >dalvik.vm.heapsize=48m رندر رابط کاربری توسی GPU >debug.sf.hw=1 افزایش سرعت در شمارگیری >ro.telepho…
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام در بخش سوم در خدمت شما هستیم برای اینکه بتونید رام خود را ویرایش کنیدو قابلیتهای به آن اضافه کنید برای پورت رام باید از ورژن فلش تولز رام استفاده کنید اگرا رام پورت شما از همان اول به فرمت SP Flash tools بود میتونید بخش دو آموزش را رد کنید و مستقیم فقط پورت برای فلش تولز را استفاده کنید ساخت پوشه کار در کیچن برای رام فلش تولز دو فایل system.img وboot.img را در مسیر C;\cygwin\home\username\kitchen\original_update استخراج کنید کیچن را اجرا و 1 بزنید تا پوشه کار ایجاد شود دوبازه اینتر بزنید یک سوال میپرسه system.img&boot.img را انتخاب کنید و مقداری بهش بدهید و اینتر بزنید درباره اسم پوشه…
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
دستور به زبان پنگوئن ها دو حقیقت درباره دستورات لینوکسی وجود دارد: اول، هزاران دستور خط فرمان داریم که می توان در هر زمان از آنها استفاده کرد و دوم، با وجود قدرت زیادی که این دستورات به ما می دهند، فقط از تعداد کمی از آنها استفاده می کنیم و این دستورات تکراری را بارها به کار می بریم. بسیاری از مردم هنوز معتقدند لینوکس یک سیستم عامل بسیار سخت است که فقط برای خوره های کامپیوتری که میلیون ها دستور را حفظ کرده اند قابل استفاده است؛ اما این باور کاملا اشتباه است، اگر تنها چند دستور کاربردی را یاد بگیرید، به راحتی با لینوکس کار خواهید کرد. دستورات مدیریت فایل ها بیشتر توزیع های لینوکسی با یک محیط گرافیکی ارائه می شوند و فارغ از این که از چه…
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
فارسی سازی n920v
توسط m62gsm- 1 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام وخسته نباشید به همه اساتید والا من چند روز دارم تو این بخش مطالعه میکنم تا بتونم یه گوشی N920V رو فارسی کنم اما سر رشته رو پیدا نمیکنم باید چطوری این کار رو بکنم از کجا شروع کنم و چطوری ادامه بدم اگه ممکنه اساتید کمک کنند تا من اولین رامم رو توسط این سایت فارسی کنم تنها کاری که من کردم اینه که فایل N920VVRS3BQA1 رو دانلود کردم پسوند فایل AP رو زیپ کردم و فایل system رو ازش خارج کردم حالا شما بفرمایید ادامه کار رو چی کار کنم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان . عزیزانی که برنامه نویسی با اندروید استودیو رو انجام میدن شاید متوجه این شدند که با وارد کردن کمی الگوریتم و... و build کردن نرم افزار حجم سورس به صورت وسیعی بالا میره و در صورتی که بخوایم سورس نرم افزارمون رو به کسی بدیم به مشکل برمیخوریم . نتیجه میگیریم که در سورس نرم افزارمون فایل هایی وجود دارد که اصلا نیازی به آنها نیست و صرفا کش ها و build های gradle هستند که حذف کردن آنها هیچ آسیبی به اپلیکیشنمون وارد نمیکنه. دایرکتوری های اضافی و زائد : خب به پوشه ای که به هنگام ایجاد کردن پروژتون ساخته اید وارد شوید و دایرکتوری های زیر را حذف کنید. پوشه: >build از داخل پوشه app پوشه build را حذف کنید. پوشه: …
آخرین پاسخ توسط ILYA20,