مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 886 بازدید
سلام و خسته نباشین.من از چند نفر سوال پرسیدم که برای کوک رام لینوکس بهتره.یکی میگه ubuntu و دیگه میگه با kitchen واسه کوک جواب میدن.خودم تو این وسط گیج شدم که کدوم واسه کوک رام بهتره و اگر ubuntu ساده رو نصب کنم چه برنامه هایی لازمه؟؟ چون روی kitchen خودش superR نصبه. از مدیر سایت و اساتید سایت لطفا منو یاری کنن با تشکر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 1.9k بازدید
[h=2]v2.2.2[/h]2017.01.23 Added Android 7.1 Resources (Issue 1349) Update aapt to android-7.1.1_r4. Upgrade to gradle 3.3 Fixed NPE with styles that had a parent that didn’t exist. (Issue 1370) Fixed issue with TYPE_DYNAMIC_ATTRIBUTE treating improperly which affected Nougat based applications. (Issue 1382) / Thanks xpirt Fixed issue with APKs that have invalid characters. (Issue 885), (Issue 1389) Fixed issue with versioning vector images during build. (Issue 1384) Fixed issue with APKs that have invalid characters in filename. (Issue 1369) Fixed build issue where space was in build path. (Issue 1394) Fixed issue with APKs that have 3 non positio…
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان اینبار با رام فارسی htc desire 816h_g در خدمت شما هستم نسخه کوک شده توسط RA.Majid و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام cpu : MT6592v OPGL200 D816h قابلیت فلش با sp flashtool اندروید 4.4.2 فول روت =)) دوستان عزیز این رام بر 816h و 816g جواب میده و تست شده است. البته فقط اونایی که cpu mt6592v باشند. این رام در بخش رام های کوک شده قرار میگیره :x:x
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
در کدهایی که برای اپلیکیشن های اندرویدی می نویسیم به زبان جاوا احتیاج داریم. پس یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا تقریبا الزامی است و کمک بسیاری در نوشتن کدهایی که برای اپلیکیشن های اندرویدی می نویسیم می کند. در این بخش ابتدا کمی در مورد جاوا توضیح می دهیم. برای دیدن ادامه مطلب به لینک پرتال سایت در زیر مراجعه نمایید. آموزش برنامه نویسی جاوا (مقدمه)
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 5.9k بازدید
با سلام رام Resurrection Remix یکی از رامهای با امکانات فراوان اندروید می باشد این رام تقریبا تمام امکانات رامهای دیگر را در خود دارا می باشد Resurrection Remix را دارایی گزینه های بسیار فراوانی برای شخصی سازی است با ما باشید با چگونگی ساخت این رام بی نظیر قبل از شروع آموزش به چند نکته زیر دقت کنید این آموزش با لینوکس اوبنتو 64 می باشد نیاز به آشنایی با دستورات لینوکس دارد آموزش بصورت ساده و مبتدی نمی باشد نیاز به دانلود بیشتر از 20 گیگ هست در آموزش پس نیاز به اینترنت قوی با یک سیستم قوی دارد در وهله اول برای نصب محیط مورد نیاز کد زیر را برای جاوا نصب کنید >$ sudo apt-get install ope…
- 4 پاسخ
- 982 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام برای فارسی سازی بنده یک مدل a7000 فارسی شده و بدون هیچ باگی داشتم و از ریکاوری فایل فارسی رو کپی و به گوشی غیز فارسی رایت کردم و الان تنها مشکلی که داره اینکه وایفا روشن نمیشه
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان امکانش هست با ادین یه پکیج زیپ رو فلش کرد؟
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام بنده طبق فرمایشات شما در لینک آموزشی http://www.gsm-developers.com/how-to-add-banner-in-about-phone/ عمل می کنم و فایل ها رو طبق آنچه گفته شده ویرایش می کنم اما نمی دونم چرا با برنامه stop fixer وقتی کامپایل می کنم اصلا نصب نمیشه جناب ایلیا لطف کنید آموزش کامل استفاده از برنامه stop fixer رو قرار دهید چون لینک های قبلی کار نمی کنند من موندم فایل های ویرایش شده رو در داخل پوشه res برنامه setting که در project هست بزارم یا داخل پوشه res در پوشه keep بزارم؟ و فایل با پسوند .arsc رو حذف کنم اگه داخل یه فایل xml ویرایش بشه و خطی رو بهش اضافه کنم چی؟ اون وقت باید فایل xml پوشه keep رو حذف کنم و جدیده رو بزارم؟ یا نه کافیه فقط حذفش کنم …
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ j500m اندروید 6.0.1 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool ***************************************************************************** شات: لاگ: <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> RvSecuRitY_SAMSUNG.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/015> Added!! <ID:0/015> Odin v.3 engine (ID:15).. <ID:0/015> File analysis.. <ID:0/015> SetupConnection.. <ID:0/015> Initialzation.. <ID:0/015> Get PIT for mapping.. <ID:0/015> Firmware update start.. …
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G530H-DV اندروید 5.0.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool
توسط MR.Majid- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G530H-DV اندروید 5.0.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool *********************************************************************************************************************** شات: لاگ: <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> RvSecuRitY_SAMSUNG.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/015> Added!! <ID:0/015> Odin v.3 engine (ID:15).. <ID:0/015> File analysis.. <ID:0/015> SetupConnection.. <ID:0/015> Initialzation.. <ID:0/015> Get PIT for mapp…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام با ادامه آموزش ساخت کاستوم رام سامسونگ در خدمت شما هستیم در این مطلب درباره KNOX و چگونگی غیرفعال کردن آن صحبت می کنیم برای ماجعه به پست اموزش اول از لینک زیر استفاده کنید در فریمورهای جدید سامسونگ از اندروید 5.1.1 به بعد با بوتلودر امن عرضه شدند به صورتی دیگر Knox وقتی که دستگاه را روت کنید یا فریمور خود را دستکاری کنید از بین می رود و گارانتی به طور کامل از بین می رود و هیچ راهی برای برگرداندن گارانتی نیست(تا جایی که من می دونم) پس دقت تمام کارهای که ما انجام می دهیم باعث از بین رفتن گارانتی می شوند پس ما Knox را بطور کامل از رام خود برمیداریم تا باعث مشکلی در گوشی نشود چون اگر دستکاری انجام دهید …
- 1 دنبال کننده
- 4 پاسخ
- 2.2k بازدید
آموزش ویدیوئی ساخت RvSecuRitY و نکات اساسی در مورد BOOT.IMG ✍️ همانطوری که در جریان فعالیت ما هستید ما کرنل هایی با نام RvSeuritY در سایت firmware.ir ارائه دادیم که توسط این کرنل ها میتوانید دیوایس دلخواهتون رو بدون از دست دادن اطلاعات آنلاک کنید. ✍️ ما در این قسمت از آموزش با نحوه ساخت این کرنل ها در خدمتتان خواهیم بود شما به وسیله این آموزش میتونید بدون نیاز به gsd android tool به صورت دستی کرنل RvSecuritY بسازید. و همینطور نکته های اساسی که در ساخت این فایل و به هنگام رایت باید رعایت شود را شرح داده ایم. ✅ این آموزش علاوه بر نحوه ساخت فایل آنلاک جنبه شرح ساختار کرنل و شرح پتانسیل هایی که در کرنل boot.img برای کاستومایز دستگاه دارد را معرفی…
آخرین پاسخ توسط sajjadreveal22, -
- 4 پاسخ
- 876 بازدید
سلام علیکم دوستان این برای 6 بار هست من این درخواست رو میدم ولی هی میگید جواب میدیم لازمش دارم من تمامی مراحل رفتم فقط رواین پک کردن موندم اون بگم شما در روز 20 دقیقه فرصت نمیکنید یه فیلم امورش کام از اندروید 2 تا اندروید 6 تهیه کنید ممنون جواب بدید . ً@*&،6569ً@*&،6569ً@*&،6569 درخواست فیلم اموزشی پک فایل سیستم گوشیهای سامسونگ
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 3 پاسخ
- 782 بازدید
با سلام خدمت همه اساتید خصوصا اقا ایلیا و محسن با توجه به آموزش های قبلی استاد در مورد فایل cert http://forum.gsm-developers.com/thread12635.html#post44725 اینجوری که متوجه شدم در کل فایل سرت در داخل رام ها قرار دارد ولی سوال اینجاست چرا بعد از فلش گوشی سریال تغییری نمیکند؟ خوب بعد از طرح این سوال اولین چیزی که به ذهنم رسید سریال مدیاتک ها بود که قاعدتا همه اساتید با این موضوع اشنا هستند و در جریان هستند که فایل سریال نیز در رام موجود میباشد و اینکه چرا بعد فلش سریال تغییری نمیکند مربوط میشود به اینکه در تنظیمات رام رایت این فایل را عدم رایت ثبت کرده اند و در اموزش ها دیدیم که رام رو اکسترکت کنید و موارد لازم برای رایت سریال جدید را در داخل رام انج…
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام وقت بخیر لطفا برنامه های مور نیاز برای آن پک و ری پک کردن فایل های اندرید رو بهم بگید ممنون میشم
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان اینبار با رام فارسی htc desire 820-s در خدمت شما هستم نسخه کوک شده توسط ehsan_zamani_68 و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام HTC Desire 820s , us dual sim cpu : MT6752 مدل عددی شرکت که پشت ان حک میشه A50ML - 0PGZ100 قابلیت فلش با sp flashtool اندروید 4.4.4 http://support.gsm-developers.com/820s-dual-sim-cooked/
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام جدیدا یه سری فایل ریکاوری هست که باهاش فایل حذف رمز میسازن ( recovery.img ) بازش کردم ولی سورسش مثل سورس بوت نیست (فایل init ) ممنون میشم روش ساختشو بگین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 3 پاسخ
- 746 بازدید
با سلام آموزش های برنامه را به صورت کامل خوندم و در عمل دچار خطاهایی شدم یه پیشنهاد داشتم که امکانش هست یک رام را انتخاب کنید و قدم به قدم و به پروژه محور شروع به تغییرات و فرسی سازی کنیم اینجوری همه یاد میگیرن و هرجا هم اشکالی داشتن سوال می کنن با تشکر فراوان
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 892 بازدید
سلام برای ویرایش cache گوشی c7 انپک کردم ریپک هم انجام دادم منتها تو رایت پیامی مشابه پیام خطای باینری میده جایی از سایت خوندم که FrameworkFlasher-1.1.4 فایل zip رو ساین کنم وقتی انجام میدم یه سری نوشته میات اخرش پیام موفقیت امیز میده ولی هیچ چیزی در پوشه final-zip-file ایجاد نمیشه
آخرین پاسخ توسط amg_developer, -
- 3 پاسخ
- 733 بازدید
درود روشی برای بکاپ گرفتن از رامهای سامسونگ هست؟ً@*&،78
- 3 پاسخ
- 936 بازدید
با سلام برنامه ای هست بنام coinpot که برای جمع اوری بیتکوین استفاده میشه متاسفانه سایتهایی که قرار داده یا ادرسشون عوض شده و یا فیلتر، واسه همین باز نمیشن ایا امکانش هست که ما بتونیم ادرس این سایتها رو عوض و اصلاح کنیم؟ یا دکمه های بیشتری اضافه کنیم؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خسته نباشید آموزش ساخت دانگل رو کی شروع میکنین؟
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
آموزش ویدیوئی کامپایل (آرشیو کردن) به صورت دستی فایلهای رام سامسونگ به tar.md5 1- فایلهایی که قصد ریپک به md5 را دارید در پوشه tar.md5 archiver کپی کنید. دانلود ابزار مربوطه 2- در پوشه مربوطه دکمه shift را گرفته و گذینه OPEN COMMAND WINDOW HERE را انتخاب کنید. 3- صفحه سیاه dos مانند برای شما باز خواهد شد و در ادامه آموزش نحوه کدنویسی را برای شما توضیح خواهیم داد. 4- به ترتیب کدهای زیر را تایپ کنید: اولین قدم باید با استفاده از کد های زیر به فرمت tar آرشیو کنید - برای آرشیو تک فایل از کد زیر استفاده کنید data\bin\tar --group=1 -H ustar -c your file name.format name > file name.tar - با کدهایی که با رنگ سیاه هست…
آخرین پاسخ توسط arashmazloom, -
لطفا یک راهنمایی کامل درباره eng boot و نحوه ساخت این فایل برای روت گوشی دارید ممنون میشم در اختیار همه بزارید:u_e328:
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمت شما هستم با رام فارسی desire 620G mtk 6592 نسخه کوک شده توسط ILYA20 برای اولینبار ADD PERSIAN ENABLE ROOT & BUSY BOX version:4.4.2 FIXED BUG BY ILYA20 http://support.gsm-developers.com/desire-620g-cooked/ موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,