آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 637 بازدید
ابتدا گوشی را روت کنید GT-Data-Recovery-root-2.2.3_www.GetAndroid.iR(1) - Download - 4shared - bejani shop
آخرین پاسخ توسط bejani2015, -
- 0 پاسخ
- 570 بازدید
اگر این گوشی را میخواهید با فست بوت فلش کنید وباهیچ فایلی بالا نمیاد با بیلد 070 مالزی مشکلتون حل میشه
آخرین پاسخ توسط bejani2015, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان عزیز کسی بلده این مدل را فلش بزنه فایلشو دارم یه روشی بود که باید بوت لودر انلاک بشه که اونم یه جا خوندم ده روز طول میکشه روشی راحت تر کسی بلده
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
با سلام یه گوشی vivo مدل X5pro V آوردن، می خوام فارسی کنم، آیا میشه؟ تو فروم XDA هم گفته با روت کردن، احتمال بریک شدن داره. با تشکر
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
ورژن جدید نرم افزارMAM TOOLS 1.0.3 http://mediafire.com/file/v9kvbzrv1bd779h/MAM+Tools+V1.0.3A+beta.7z
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
تجربهای خودم: -گوشی را وصل کرده ،بعد cde flash را میزنیم. 2-شارژ کافی داشته باشد. 3-گوشی وقتی کاملا بالا آمد ،دوباره ریست میشود پس نترس! 4-برای رفتن به حالت download mode باید volume +گرفته وسپس کابل را وصل کنیم.
آخرین پاسخ توسط hosseindah, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم یه بلکبری مدل ذکر شده اوردن برام که مشتری ریست کرده و الان اکتیو نمیشه و متاسفانه بنده زیاد با این برند اشنایی ندارم و وقتی میخوام اکتیو کنم اکتیو نمیشه و insert a valid sim مینویسه که فکر کنم لاک هست گوشی دوستان اگه تجربه ای در مورد دارن ممنون میشم با بنده درمیون بزارید سپاس
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت اساتید گرامی انجمن تبلت سرفیس با ویندوز 8.1 آر تی دستم رسیده دوستان اگه روشی برای جیلبریک این مدل دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به همه>< رام فارسی این گوشی رو میخواستم با مورلوکال فارسی نمیشه ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
setup: برای فعال شدن نرمافزار شما باید ثبت نام کنید بعد یه لینک به ایمیلی که ثبت نام کردید فرستاده میشه وبعد ازاون شما ادرس که براتون فرستاده شده رو در قسمت سرچ مرورگرتون کپی میکنید و بعد اشتراک تون فعال میشه لینک سایت اصلی
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 3.4k بازدید
درود مشتری تبلت k012 رو اورده هر نسخه ای از اینستا رو میریزم متوقف شد میزنه اندروید 4.3 داشت اوردمش 5.0 استادان راهی به نظرتون میرسه؟
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 808 بازدید
سلام دوستان خوبید بنده یه موبایل زنفون دو دارم اومدم انبریک کنم بعد تو فیلم اموزشی از نرم افزار xfstk استفاده کرده بود و بنده بعد از استفاده از این نرم افزار دیگه موبایلم روشن نشد و وقتی که پاور رو میگیرم بعد از چند دقیقه دوتا ویبره میره و فقط همین و اصلا روشن نمیشه و هیچ علامتی هم بر روی صفحه نمیاد توروخدا کمکم کنید باتشکر
آخرین پاسخ توسط nikoi, -
- 1 پاسخ
- 833 بازدید
دوستان تبلیت k012 هست که جی میل و خدمات گوگل پلی به درستی کار نمیکنن فریمورش مربوط به cn هست راه تست شده ایی برای تبدیل به ww سراغ دارید؟
آخرین پاسخ توسط raze, -
- 0 پاسخ
- 679 بازدید
Asus_Flash_Tool
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
علت بر خورد با این مشکل عدم توجه به ورژن و دانگرید بی توجه و 100 در صد این مشکل اشتباه در دانگرید میباشد حال راه چاره روش اول اپدیت به بالا ترین ورژن از اندرید استوک یعنی در این مدل فعلا 7.4.1 و نکته قابل توجه در این مدل فایل raw را باید دوبار رایت نمایید یک بار برای اپدیت و یک بار برای حل مشکلات... پس از اپدیت و یک بار فکتوری ریست سریال شما باز خواهد گشت این روش تست شده و کاملا مورد تایید میباشد روش دوم نصب فایل raw پایین ترین ورژن از این مدل 2.3.6 مطلق به منطقه x و یک بار فکتوری ریست و سپس اپدیت به هر ورژن که دلتان بخواهد
آخرین پاسخ توسط maysamrast, -
- 0 پاسخ
- 907 بازدید
باسلام خدمت دوستان لینک اموزش
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یک تبلت چینیrockchip rk3026شناسه بردms-me198407برام امده با چند فایل فلش کردم جواب نداده اخرین فایلی که زدم تاچ کار نیکنه دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط ebt1, -
- 2 پاسخ
- 924 بازدید
با سلام دوستان ممنون میشم فایل و آموزش رو قرار بدید .ً@*&،78
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 0 پاسخ
- 602 بازدید
Download PhoneixUSBPro_V4.0.0 دانلود
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
باسلام خدمت دوستان
- 0 پاسخ
- 854 بازدید
سلام دوستان . برنامه های اندرویدی نصب کردم بعضی ها رو که نمیاره مثل بازی های اچ دی ...و بعضی برنامه ها رو مثل اندروید میزنه متوقف شده است ....علت چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
Kingo ROOT V 1.4.7
توسط BAHMAN- 0 پاسخ
- 700 بازدید
KingoRoot.exe"] دانلود فایل Kingo ROOT V 1.4.7 [/url]
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یه گوشی آلکاتل مدل a392a امده قفل شبکه داره لطفا طریقه انلاک کردن من و راهنمایی کنید ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 9 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام کرک باکس Falcon box خدمت دوستان دوستان فقط از چ.ی.ز.......ش .ک.ن استفاده کنید دانلود download
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام من گوشی دارم گوگل اکانت داره تا قسمت دیبایینگ میرم ولی دیباگ فعال نیست اندروید 6.0.1 هست با لانچر هم نصب کردم ولی برنامه multi window side bar نمیتونم نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه باید فلش بشه فکر کنم
آخرین پاسخ توسط nokia5800,