آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
Android All in one Total root v1 in one pack [download]
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 995 بازدید
نحوه بکاپ و ریستور IMEI / NVRAM در گوشی*های مدیاتک. اندروید سیستم عاملی منعطف و متن باز است به صورتی که بسیاری از کاربران حتی نه چندان حرفه ای هم میتوانند با کمی مطالعه در آن تغییرات ایجاد کنند. و آن را شخصی سازی کنند . یکی از مواردی که بسیاری از اندروید بازان به آن علاقه دارند فلش و تست کاستوم رام های مختلف است که از طرف شرکت ها و گروههای معتبری درجهان ارائه میشوند و گاهی اوقات جان دوباره ای به گوشی یا تبلت ما می*بخشند. اما نکته بسیار مهمی که در این تغییرات بروی گوشی مهم است اطلاعات ما میباشد که همیشه توصیه می*شود: “پیش از هرگونه تغییری از همه اطلاعات خود بکاپ بگیرید”. شاید بسیاری از شما دوستان به آن عمل میکنید اما نکته قابل توجه و فنی دیگری که در این زمی…
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 1 پاسخ
- 879 بازدید
با سلام خدمت دوستان MTK + Qualcomm Full Flash And Imei Reapire Support Only 1Tool download
آخرین پاسخ توسط mojtabagsmman, -
- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
ی تب لت بلک بری پلی بوک هستش که بعد از ریسیت روی انتخاب کشور مونده و برای رد شدن اینترنت بدون فیلتر میخواد هر راهی ک تو نت پیدا کردم امتحان کردم اما جواب نداد از دوستان کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط mohammadboukani, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان درایو تبلت ایسوس نصب نمیشه با مشخصات cloverview رو دیوایس منیجر نشون میده به هیچ وجه هم نصب نمیشه ممنون میشم کمک کنید در ضمن این تبلت با مموری فلش نمیشه با کابل و فلشر چجوری باید فلش بشه؟
آخرین پاسخ توسط azizir56, -
- 3 پاسخ
- 3.9k بازدید
همینطور که عزیزان میدنن این مدل خیلی تو فلش کردن بدقلق هستش و اذیت میکنه و اما راهکار ابتدا فایل ریکاوری بایستی روش رایت کنیم که عزیزان از لینک زیر دانلود کرده recovery و گوشی تبلت رو به فست بوت برده از طریق cmd با کد دستور fastboot flash recovery recovery.img فایل ریکاوری رو رایت میکنیم و بعد وارد لینک زیر شده ورام رو دانلود کرده وبدون تغییر اسم فایل رو وارد رم میکنیم ASUSTeK Computer Inc. -Support- Driver & Tools - ASUS ZenFone Selfie (ZD551KL) و وارد ریکاوری شده و رام رو نصب میکنیم
آخرین پاسخ توسط lovelybia2, -
- 0 پاسخ
- 875 بازدید
نرم افزار دانلود فایل های qcn برند های xiaomi lenovo micromax one plus link download
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 1 پاسخ
- 690 بازدید
نحوه درست کردن ای دی بلک بری برای گوشی پاسپورت
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 2 پاسخ
- 981 بازدید
سلام دوستان یه گوشی موتورولا دوروید توربو اوردن که به صورت ota به 5.1 اپدیت شده بعد از اپدیت مشکل پیدا کرده و فقل میکنه ریسیت میشه و مصرف باتری بالا رفته.بنده فایل با مشخصات زیر رو روی موبایل زدم ولی مشکل حل نشد \XT1254_QUARK_VERIZON_5.1_SU4TL-49_cid2_subsidy-DEFAULT_CFC.xml در ضمن گوشی ضربه هم خورده البته مشتری میگه قبل از ضربه خوردن اینجور شده و به خاطر اپدیت بوده حالا میخوام فایل اندروید 6 رو روش تست کنم ولی نمیدونم چه ورژنی رو بزنم دو تا ورژن هست دوستان میشه راهنمایی کنند بگن کدوم مناسبه؟ ایا با این موبایل هم خونی داره؟ XT1254_QUARK_VERIZON_6.0.1_MCG24.251-5_cid2_subsidy-1FF.xml.zip و XT1254_QUARK_VERIZON_6.0.1_MCG24.251-4_cid2_subsidy-DEFAULT_CFC.xml.zip
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام به همه دوستان و همکاران عزیز خیلی وقته دارم روی حذف گوکل اکانت کار میکنم بعضی وقت ها ساعت ها وقت گذاشتم برای برداشتنن یک گوگل اکانت ولی نمیشد بیای برای تک تک مراحل حذفش عکس بگیری بعد بزاری تو سایت یک عده هم بیان بگن چرا نمیشه چرا میشه اونایی که frp باز میکنن میدون من چی میگم تخصصی یعنی بگی باگ رام کجاست برن از اون طریق frp رو بردارن پس این پست رو زدم برای اونایی که میخوان تخصصی برن جلو الان تمام برند ها گوگل اکانت دارن پس بجنبید اونایی که عقبن برسن که نون تو حذف گوگل اکانته خواهشن مطالب رو کپی و خارج نکنید . در ضمن تقریبا تمام راه حل ها مشابه برند های دیگس هر کسی هر چی تست کرد نام گوشی و از چه طریقی برداشته رو به طور خلاصه بگه فقط کافیه بگی از چه طریقی…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 11 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام من رام آلکاتل 8008d را از اینجا خریداری کردم. طبق آموزش پیش رفتم و مشکلی در شناختن و فلش وجود نداشت. بعد از اتمام کار و ظاهر شدن پیغام اتمام و روشن کردن گوشی پیغام "متاسفانه ui سیستم متوقف شده است." به نمایش در میاد و من هیچ دسترسی به ui جز قسمت تنظیمات ندارم. لطفا راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 1 پاسخ
- 864 بازدید
سلام و درود 1_چرا نوع چیپست طراحی شده حالت وایپ نداره یا خیلی سخته 2_فایل فلش خیلی کم و نادر 3_برای بک اپ pac بهترین راه حل یا باکس چیه 4_فایل زبان تو کدوم گزینه هست وایا قابل ویرایش هستم مانند c3520i 5_اکثرا بعد از فرمت چرا دچار مشکل میشن(روی ارمو صفحه سفید) 6_ایا با برنامه نویسی یا در حالت فست بود راهی برای ریسک کمتر وجود داره برای فرمت یابک اپ بدون مشکل نه با تشکر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 777 بازدید
سلام این مدل را به چه صورت میشه remove frp انجام داد؟ motororla xt1541
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام... نکته مهمی که بسیاری از همکاران عزیز رو آزار میده این هست که گوشیها و تبلتهای cpu mtk بعد از فلش خاموش میشن... خب چکار کنیم که این مشکل آزاردهنده برای ما پیش نیاد??? فقط کافی هست قبل از فلش تیک preloader رو بردارید...تمام با این روش امکان خاموشی بعد از فلش به صفر میرسه... موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت دوستان اگه کسی فایل فلش تست شده داره ممنون میشم لینک بدن یا اپلود فایل کنن با چند فایل مختلف تست کردم با حجم های 168مگ .256 مگ 128مگ با کرک میراکل
- 3 پاسخ
- 910 بازدید
درود خدمت همکاران و اساتید محترم . تست شده: گوشی مدل اسمارت s5250 که بافلش یکی از همکارانم سریال ناشناس شدرا با آموزش زیر سریال رو گوشی رایت شد/ 1: سریال پشت گوشی و یا کارتن را یادداشت میکنیم 2: دستگاه باید روت شده باشد 3: برنامه EngineerMode را از لینک زیر دریافت و رو گوشی نصب کنید 4: بعد از نصب برنامه EngineerMode گزینه mtk phone و EngineerMode را انتخاب کرده و در این قسمت تبت Connectivity را زده ودر گزینه های زیرش CDS information را میزنیم و Radio information را انتخاب میکنیم. 5: اگر گوشی دوسیم باشد برای شما دو ایکون نشان داده خواهد شد 6:برای ترمیم سریال سیم یک phone1 را انتخاب ودر صفحه باز شده در کادر AT متن “AT+EGMR = 1,7, ”my_IMEI_c…
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
باسلام Easy Firmware Tool+KEY 2 Fully Cracked Download Tool Click Here Download Key Click Here
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
فلشر جدید rda-toolبرای پردازشگرهای الوینریاrda RDA Tool - Download - 4shared - Gsm Riyaz
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 775 بازدید
باسلام حذف گوگل اکانت گوشیهای موتورولا در اپدیت سال 2017 اموزش
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
حل مشگل شبکه وسریال گوشیAsus X003 فقط با یک کلیک Asus X003 Tool Kit By james
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید امروز دنبال این آموزش میگشتم که پیداش نکردم و حس کردم جاش خالیه
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام.دوستان کسی فایل فلش این گوشی رو داره؟ ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
باسلام خدمات دوستان ابزار جدید که معرفی کردم خیلی کار امد هستش حتما استفاده کنید دانلود
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام z10 با ایرانسل و رایتل آنتن داره، اما با همراه نه!! مشکل میتونه نرم افزاری باشه؟
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 1 پاسخ
- 794 بازدید
درود دوستان هنگام روت مشکل بوت لوپ پیدا کردم و نیاز به فلش مجدد دارم لینکی پیدا نکردم اگه دارین بزارین برام ممنون
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,