آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 895 بازدید
درود دوستان گوشی با سیم کارت ایرانسل مدام ریستارت میکنه اما با همراه اول مشکل نداره فلش با فلش تولز کردم اما بی فایده است
آخرین پاسخ توسط sajad1, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران از وقتی که ویندوز سیستمم رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم مشکلی در اجرای کرک های باکس ها مثل کرک میراکل پیش اومده که گزینه start برای من غیرفعال شده و هیچ عملیاتی رو نمیتونم start کنم و اینم بگم که این مشکل در کرک باکس های دیگه هم هست مثل کرک pirhana و انگار یه مشکل مشترک هست ممنون میشم کمکم کنید نمونه عکس هم از فضای نرم افزار براتون میگذارم Capture.jpg
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با عرض سلام برا حذف گوگل اکانت فایل بای پس فایل رو رو ی فلش مموری ریختم و زدم الان میخام بازگشت به تنظیمات کارخانه کنم توخود گوشی وقتی میزنم بازگشتو هیچ عکس العملی نشون نمیده چه کنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 872 بازدید
سلام و درود دوستان هرچی فایل میخای در SamMobile موفق باشید
آخرین پاسخ توسط mahdinick, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام با میراکل Repair Done میده ولی هیچ اتفاقی نمیوفته! گوشی هم فلش شده نظر دوستان؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 826 بازدید
سلام اگر لینک رام تبلت avax 767s دارید لطف کنید متشکرم
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست رام تست شده tb3-710i
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 938 بازدید
سلام این مدل مدیاتک هست و سکبوت ابتدا فایل مورد نظر رو دانلود و به MTK_AllInOne_DA_SP تغییرنام داده و پوشه C:\InfinityBox\CM2MTK\Bootکپی کنید سپس دانگل رو اجرا و از طریق گزینه frp reset protectionاقدام به حذف جیمیل کنید https://www.mediafire.com/file/wm4cakm3y6m4d32/DA_SWSEC_NAM.rar#
آخرین پاسخ توسط iraj, -
مشکل سامسونگ s3
توسط imissu- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان سامسونگ s3 حالت ریکاوری نمیره (بدون اینکه چیزی بیاره زود ریستارت میشه) ولی دانلود مود وارد میشه اما فلش نمیگیره بعد آرم سامسونگ هم اینو مبار ِdevice memory dameged :the data partitions has been corrupted. you need reset your device to factory defaults.
آخرین پاسخ توسط imissu, -
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
باسلام Easy Firmware Tool+KEY 2 Fully Cracked Download Tool Click Here Download Key Click Here
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 897 بازدید
درود خدمت همکاران و اساتید محترم . تست شده: گوشی مدل اسمارت s5250 که بافلش یکی از همکارانم سریال ناشناس شدرا با آموزش زیر سریال رو گوشی رایت شد/ 1: سریال پشت گوشی و یا کارتن را یادداشت میکنیم 2: دستگاه باید روت شده باشد 3: برنامه EngineerMode را از لینک زیر دریافت و رو گوشی نصب کنید 4: بعد از نصب برنامه EngineerMode گزینه mtk phone و EngineerMode را انتخاب کرده و در این قسمت تبت Connectivity را زده ودر گزینه های زیرش CDS information را میزنیم و Radio information را انتخاب میکنیم. 5: اگر گوشی دوسیم باشد برای شما دو ایکون نشان داده خواهد شد 6:برای ترمیم سریال سیم یک phone1 را انتخاب ودر صفحه باز شده در کادر AT متن “AT+EGMR = 1,7, ”my_IMEI_c…
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت دوستان اگه کسی فایل فلش تست شده داره ممنون میشم لینک بدن یا اپلود فایل کنن با چند فایل مختلف تست کردم با حجم های 168مگ .256 مگ 128مگ با کرک میراکل
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 795 بازدید
6 نصب برنامه روی win7 - 8 بدون انلاک و دردسر (مانند 25pp در ایفون) ما برای نصب برنامه های ویندوز فون ۸ از طریق استور اقدام می کردیم و برنامه ها رو نصب می کردیم. این روش مزیتی که داره اینه که برنامه ها رو خیلی راحت می تونیم نصب کنیم بدون اینکه نیاز به وصل کردن گوشی به کامپیوتر و انتقال فایل داشته باشیم و تنها کافی بود که گوشی ما به اینترنت متصل باشه. مزیت دیگه ای که این روش (یعنی دانلود از استور) داره اینه که اگر برای برنامه ای آپدیتی بیاد از طریق استور به ما اعلام میشه و ما می تونیم برنامه رو به راحتی آپدیت کنیم. اما این روش یک عیب بزرگ داره، اونم اینه که ما ایرانی ها فقط به برنامه های رایگان دسترسی داریم و برنامه های پولی رو نمی تونیم استفاده کنیم. در واقع ب…
آخرین پاسخ توسط learning20, -
- 2 پاسخ
- 688 بازدید
سلام خدمت شما دانلود http://s26.postimg.org/g9zdcdn95/logiciel_de_d_blocage_SL3_ok.png
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام بر اساتید و بزرگواران همکار گوشی بلکبری q10.روشنش که میکنم این ارور رو میده آیا باید فلش بشه؟ اگه باید فلش بشه بی زحمت نرم افزار فلشر + فایلش رو محبت کنید ممنونم ۲۰۱۷۰۷۲۰_۱۱۴۷۲۵.jpg
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان عزيز اين مشكل روي گوشي با ورژن ورژن t00f_ww user_2.20.40 و t00j_tw user 2.20.40 با اندرويد 4.4.2 وجود داره. مراحل: 1-usb debugging رو فعال کنید. 2-درايور ديباگ رو دانلود كنيد. لينك http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE500CL/ASUS_Android_USB_drivers_for_Windows_20150212.zip 3-فايل زير رو دانلود كرده و از حالت فشرده خارج كنيد. لينك:MoreLocale - Download - 4shared - atlas rooz 4-morelocale.apk رو روي گوشي نصب كنيد 5-حالا گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد و MoreLoale.bat رو اجرا كنيد. در نهايت اينتر رو بزنيد. 6-حالا گوشي رو از سيستم جدا كنيد و morelocale رو باز كنيد.گزینه Custom Locale رو انتخاب کنید و در قسمت Language کلمه fa را تایپ کرده و …
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
در ابتدا ب یه سیستم با ویندوز7 و یا 8.1 نیاز دارم و ی گوشی با سیستم عامل 8.1 ابتدا نرم افزار زیر رو دانلود و نصب کنید AdF.ly - shrink your URLs and get paid! خوب حالا زمان لاک شدن صفحه گوشی ور به بیشترین زمان ممکن تغییر بدید/ گوشی و کامپیوتر هردو ب اینترنت متصل باشن گوشی رو ب کامپیوتر وصل کنید نرم افزار رو اجرا کنید. در مرحله اول نرم افزار شروع ب دانلود ی درایور و sdk ک حجمش حدود 10mb هست میکنه نرم افزار چون زبانش چینی هس بعد از دانلود درایور اونو نصب نمیکنه. به این مسیر برید و sdk رو جای دیگه کپی و نصب کنید و سیستم رو ریستارت کنید دوباره گوشی رو وصل کنید و بعد از شناسایی توسط نرم افزار؛ظاهر ی گوشی با کاشی های قرمز رنگ نشون داده میشه حالا نرم افزار رو ببندید(تو…
آخرین پاسخ توسط moosavi, -
سایت imei.info
توسط hamrah1- 2 پاسخ
- 834 بازدید
سلام در این سایت (imei.info)منطقه دیوایس را در کدام قسمت نمایش میده؟ مثلا من یک گوشی رو چک کردم الان فایل اصلی این مدل مال چه منظقه ای هست؟اگه رام منطقه اصلی بخوام بزنم باید کدوم رام را بزنم؟ Model: SAMSUNG N910C Galaxy Note 4 Serial Number: R28G211XFNF Division: Mobile Phone (HHP) Production location: Korea SEC Manufacture line: 8-line Production month: February 2015 Factory warranty till: 30 April 2017
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
- 2 پاسخ
- 993 بازدید
fدوستان هر کار میکنم هارد ریست نمیشه مشکل از کجاست Chinese Miracle II [MTK module] v 1.58 Operation : Format FileSystem [ v1.58 ] 1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back 2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey ( '*' ) Wait for phone... Phone found! [ 41 ] Sync... Sync Ok, read regs... Inital regs read done Boot Info : BB_CPU_ID : 6260 BB_CPU_HW : CB00 BB_CPU_SW : 0000 BB_CPU_SB : 8000 BB_CPU_NM : [MediaTek] MT6260_S0000 BB_CPU_SN : F9BE80C4F6DAB8C97E403A3EDDA70A56 BROM Protocol Version : 05 Setting... Setting done , result code 0x000E BROM stage done Seek and prepare DownloadAg…
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 875 بازدید
سلام بعد از ریست ای دی میخواد ..دوستان نحوه کار رو بفرمائید ...پاسپورت
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 798 بازدید
سلام دوستان فایل csc رو وقتی ادیت میکنم و زبان فارسی رو اضافه میکنم پوشه رو ساین میکنم ولی وقتی رایت میشه مشکل ussd و نوتیفیکیشن داره چیکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 999 بازدید
سلام من گوشی دارم گوگل اکانت داره تا قسمت دیبایینگ میرم ولی دیباگ فعال نیست اندروید 6.0.1 هست با لانچر هم نصب کردم ولی برنامه multi window side bar نمیتونم نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه باید فلش بشه فکر کنم
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 2 پاسخ
- 794 بازدید
سلام خدمت دوستان دوتا فایل گرفتم در حالت adb رایت نمیکنه درایور نصبه قشنگ ممنون میشم راهنمایم کنید از طریق ریکاوری هم رایت نمیکنه اخرین ورژن گرفتم
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 2 پاسخ
- 730 بازدید
ابزار بازیابی (ریکاوری) گوشی های اندروید https://www.mediafire.com/?jp7yh4k87ag4t8f
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
این روش بر روی g610-u00 تست شده وقتی فلش تول ارور 8038 رو میده و به خاطر همخوان نبودن پارتیشن گوشی با اسکتر موجود در پوشه فایل فلشتون هست این فلش تول ورژن هک شده هست و میتونه گوشی رو با اسکتری که واسه اون مدل نیست پارتیشن بندی کنه پس حواستون باشه فایل اشتباه رو به گوشی نزنید ابتدا باید اسکتر رو انتخاب کنید و بعد در بالای تب دانلود گزینه file رو بزنید و از open dowenload agent file فایل MTK_AllInOne_DA.bin را انتخاب کنید و بعد از زدن دانلود با گرفتن کلید ولوم پایین کابل رو به گوشی وصل کنید و منتظر تموم شدن فلش باشید FlashToolMod hacked by nik#$ & sp m iphone china
آخرین پاسخ توسط pargami,