آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود های فراوان یه گوشیcat s60 هست که وقتی روشن میشه این صفحه رو میاره بعد ریستارت میشه غ²غ°غ±غ·غ°غ·غ²غ¹_غ±غ°غ°غ¹غ³غ´[1].jpg بعضی وقت ها هم این صفحه رو نمیاره ولی هم ریستارت میشه سیم هم گزاشتم هم بدون سیم همین جوریه کسی چیزی بلده فکر کنم فایل فلشش هم اصلا وجود نداره
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 1 پاسخ
- 2.8k بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط akbarim2016, -
- 0 پاسخ
- 586 بازدید
موارد بریک شدن گوشی و انواع آن: گاهی اوقات به هنگام برنامه ریزی (اپدیت-فلش) گوشی بدلیل برنامه ریزی اشتباه یا قطعی برق یا سیم ارتیاطی در زمان نوشتن فلش و... این حافظه تخریب می گردد که به اصطلاح از این اشکال به عنوان خرابی Flash نام برده می شود. در این حالت گوشی هیچ نرم افزاری را دریافت نکرده و بدون استفاده می گردد(بریک). در بریک شدن دو نوع وجود دارد: SOFT BRICK HARD BRICK در سافت بریک حتما احتیاجی به جی تگ نیست و می شود با راهکارهای خاص و ابزارهای گوناگون اقدام به UnBrick دستگاه کرد علائم سافت بریک 1-روشن شدن دستگاه و هنگ روی ارم 2-ظاهر شدن علامت DebugScreen بلافاصله بعداز روشن کردن گوشی 3-علامت مثلث خطر 4-روشن شدن نور صفحه نم…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 637 بازدید
eMMC یا هارد موبایل چیست ؟ یک کارت حافظه استاندارد مورد استفاده برای ذخیره سازی حالت جامد می باشد.eMMC مخفف Embedded MultiMediaCard و به معنی کارت حافظه*ی مالتی*مدیای داخلی است. منظور از داخلی این هست که این نوع حافظه درون ابزارهای مختلف قابل استفاده است و به عبارتی حافظه*ی داخلی است نه حافظه*ی خارجی و قابل جدا شدن. ویژگی خاص eMMC به کنترلر آن مربوط می*شود که اجازه*ی بوت کردن سیستم عامل را می*دهد و لذا برای تبلت*ها و گوشی*ها بسیار مناسب است. یه نکته هم عرض کنم که همکاران به جای اسم حافظه به اشتباه از کلمه هارد استفاده میکنند. حالا ما هر جا اسم از حافظه میبریم همان هارد رایج می باشد. در کل, گوشی ها و تبلت ها دارای سه نوع حافظه می باشند: 1- حافظه RAM 2- حا…
- 2 پاسخ
- 997 بازدید
سلام بر اساتید و بزرگواران همکار گوشی بلکبری q10.روشنش که میکنم این ارور رو میده آیا باید فلش بشه؟ اگه باید فلش بشه بی زحمت نرم افزار فلشر + فایلش رو محبت کنید ممنونم ۲۰۱۷۰۷۲۰_۱۱۴۷۲۵.jpg
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 850 بازدید
Android Ultimate Toolbox Pro android-ultimate-toolbox-pro-v1.2.0.jpg download pass:naijarom.com 0000000.jpg
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان . این مدل شیامی mi account داره . با bst زدم ارور میده . مدل از نوع mtk هستش . از دوستان کسی این مشکل رو حل کرده ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 5 پاسخ
- 800 بازدید
با سلام و درود...! دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای بازکردن قفل گوگل گوشی گوگل پیکسل نسخه اندروید 7.1.2
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 6 پاسخ
- 2.8k بازدید
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز مشکل پریدن EFS زیاد شده...که دوستان با آپگرید یا دانگرید این مشکل رو با فلش رام حل میکنن خب در اینجور مواقع گوشی دیگه پاور منو و لوک اسکرین نداره و بعد از فلش رام..رام مستقیم میره به محیط Factory mode که این متن زرد رنگ نشون داده میشه برای حل این مشکل چند خط دستور ADB باید تایپ بشه که بعد گوشی ریبوت میشه و گوشی از حالت فکتوری مود خارج میشه.برای راحتی کار فایل BAT این دستور رو براتون میزارم فقط اگه به این مشکل برخوردبد این فایل رو اجرا کنید. حتما گوشی روت باشه و تیک USB DEBUGGING روشن باشه حتما و حتما اول این فایل رو اجرا کنید و بعد از حل مشکل EFS رو ریستور کنید.اگه اول EFS ریستور کنید مشکل حل نخواهد ش…
- 0 پاسخ
- 798 بازدید
سلام میشه کسی راهنماییم کنه چطور میشه رمز گوگلو حذف کنم
آخرین پاسخ توسط hamed1993, -
با سلام و عرض ادب اینجانب یک گوشی موتورولا مدل motorola moto z play خریدم 64g دو سیم کارته هماتلکام ولی متاسفانه هر کاری میکنم یه اندروید 7 اپدیت نمیشه با نرم افزار rds lite خواستم فلش کنم نشد سوال کردم گفتن بوت لودر گوشی باید باز بشه راهنمای بوت لودرگوشی موتورولا را از سایت رسمی موتورولا طبق اموزشی که گذاشته بودن انجام دادم و لی گوشی انلاک نشد نمیدونم چیکارکنم تا بوتت لودرش انلاک نشه نمیشه فلاش کرد اجازه نمیده مدل گوشیم xt1635-02 اینم تصویری از خطای که زمانی میخوام انلاک بوتلودرش کنم کد انلاک بوت لودر هم به ادرس ایمیلم اومده در ضمن گوشینم اصلا اپدیت دستی نمیشه فکر کنم هماتلکام کلاه بردارن این گوشی ها فیک باشن ومن دسترسی به نمایندگی تو تهران ندارم سنندج هستم ممنون میشم…
آخرین پاسخ توسط horaman, -
- 0 پاسخ
- 765 بازدید
با سلام همیشه برای فلش با فلش تولز درایورهای پریلود مدیاتک نصب نباشند اذیت می کنند این آموزش برای ویندوز 8 و 10 یکی می باشد اول از همه باید بدونید ویندوزتان 32 یا 64 بیت است بعد از آن برای نصب باید امضای درایورها را خنثی کنید(driver signature enforcement) برای این کار مراحل زیر را انجام دهید بر روی استارت کلیک راست بزنید به قسمت Settings بروید آنجا کلمه recovery را جستجو کنید در آنجا زیر تب Advanced startup بر روی Restart now button کلیک کنید کامپیوتر ریستارت می شود گزینه Troubleshoot و بعد از آن Advanced options را بزنید گزینه Startup Settings را انتخاب و بر روی دکمه Restart بروید کامپیوتر ریستارت می شود [h=4][/h] وقتی گزینه ها میان بالا گزینه…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 585 بازدید
سلام همکاران گرامی یه گوشی نوکیا 7020A-2 با rm-497 برام اومده انلاک شبکه می خواد برای راجرز کانادا هست Restriction Code می خواد باکس های نوکیا هم فکر کنم کردیت می خوان چطوری میشه راحت انلاکش کرد؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
Mstoools v3.1 download
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
JURASSIC Android Tool دانلود
- 0 پاسخ
- 581 بازدید
Yandex.Disk
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 934 بازدید
OMH Imei Writer V1 2017 For mtk spd Qual qom download pass:omh
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 1 پاسخ
- 559 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این دو مدل گوشی رو دارم که منوی فارسی نداره چند رام مختلف ww گرفتم اما زبان فارسی اضافه نشد در ضمن اینم بگم که رام دانلودی رو از داخل منوی گوشی اپدیت زدم اما منوی فارسی اضافه نشد حتی اخرین ورژن ها لطفا راهنمایی بفرمیایید در ضمن آیا این دو مدل اصلا منوی فارسی دارن با نه باتشکر
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان عزیز Motorola DROID Turbo XT1254 (Verizon) Specifications | Smartphone Zero مدل گوشی turbo droid باش مشخصه های زیر BL : moto-apq8004-70.86 (sha-88bfdfd. 2015-04-06 16:09:43 ) besband : MDM9625_104651.11.05.16.02R QUAK_CUST product/variant : quark XT1254 32gb P4A CPU : APQ8084 ES1.1 device is : locked /VRZ_XT1254_SU4TL-44_44_CFC.xml.zip این رام رو براش گرفتم و با برنامه RSD Lite رام رو میشناسه ولی گوشی رو در هیچ حالتی نمیشناسه در حالت فست بوت هم به عنوان اندروید اینترفیس میشناسه کلن واسه فلش این گوشی باید به چ صورت عمل کرد خیلی گشتم تو نت و سایت های خارجی واقعن چیزی پیدا نکردم ممنون میشم اساتید یا دوست…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
SPRT MTK Frp Tool V1.0.5 download pass:softwarekingfrp
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
دوستان این مدلو میخوام اکتیو کنم از پراکسی هم استفاده کردم ولی همچنان مشکل اکتیو شدن داره
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 3 پاسخ
- 5k بازدید
سلام دوستان امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره بسیاری از دوستان فکر میکنند بلک بری آی دی همانند اپل آی دی نیازمند به ثبت نام پیچیده و خاصی است ، اما بر خلاف تمام تحریم هایی که بلک بری برای ایران اعمال کرده است ساخت اکانت بلک بری بدون نیاز به هیچ ***شکن و آدرس خارج از کشوری امکانپذیر خواهد بود . •در سایت بلک بری به بخش ایجاد بلک بری آی دی جدید بروید https://blackberryid.blackberry.com/bbid/createaccount Contact Information • First Name – نام •Last Name – نام خانوادگی •Screen Name – نامی که به دیگران نمایش داده خواهد شد •Password – کلمه عبور ( ۶ رقم به بالا متکشل از حروف و عدد و ترجیحا یک حرف بزرگ باشد) •Confirm Password – تکرار کلمه عبور •Username – آدرس ایمیل …
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 908 بازدید
FEATURES ADB comands Reboot Reboot Recovery Reboot Download Mode (for Samsung Devices) Hot Reboot Reset Password Manual ADB comand ADB universal drive autoinstaller Android Tools MTK Droid Tools 3G Meta Tool Install/Uninstall Mobile Drivers Samsung Drives LG Drives Motorols Drives Sony Drives MTK Drives ADB Drives Rom Downloader Samsung stock Rom Finder LG Stock Rom Finder HTC Stock Rom Finder SONY Stock Rom Finder Huawei Stock Rom Finder Extract Repack System.img extract System.img repack Boot.img Extract Boot.img repack (beta) Recovery.img extract(beta) Recovery.img repack (beta) Mobile Flash tool (included) Odin (for Samsung) SP Fl…
- 0 پاسخ
- 806 بازدید
درود دوستان عزیز و همراهان انجمن قصد داریم بهترین پکیج adb و fastboot رو براتون قرار بدیم تا بتونید خیلی از کار هاتون رو پیش بندازید آموزش کامل کار با فرامین adb تو انجمن قرار داده شده که میتونید بهترین استفاده رو کنید اذش این پکیج دارای برنامه های زیر هم هستش: sqlite3.exe hprof-conv.exe etc1tool.exe dmtracedump.exe دانلود از: https://www.mediafire.com/?tbqh05tv60f7sdk
- 3 پاسخ
- 967 بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست رام تست شده tb3-710i
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh,