آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 688 بازدید
گوشی رو به فست بوت ببرید وبرنامه زیر رو اجرا کنید https://drive.google.com/file/d/0B1Fe6O5cawZBclFYWG5CbEhKZWs/view
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 9 پاسخ
- 1.6k بازدید
فایل فلش تبلت چینی با مشخصه w706g_mb_v1.0 رو میخواستم کسی داره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 3 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام گوشی ژاپنی شارپ دارم میخام روت کنم تا شاید بشه فارسی بشه اینم اطلاعاتش که توسط نرم افزار GSD استخراج کردم لطفا اگه کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنید Model : SH-01F Device : SH-01F Brand Name : DOCOMO Chipset : msm8974 Hw Version : Root State: : No Root! Android Version : 4.4.2 SDK Version : 19 Model ID : 02.00.02 PDA : Platform : armeabi-v7a language : ja Local : Security Patch : Secure Level : 1 Encryption State : unencrypted Bootloader State : unknown description : SH-01F-user 4.4.2 SA130 02.00.02 release-keys MemTotal: 183…
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم یه گوشی meizu m3 برام اوردن که قفل صفحه داره متاسفانه باکس های که دارم هیچکدوم وایپ نکرد این مدل رو و فایل فلش تولز این مدل رو هم نتونستم پیدا کنم از دوستان کسی این مدل رو تونسته هارد ریست و یا فایل فلش برای فلش تولز برای این مدل پیدا کنه؟ cpu mtk
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
درود دوستان nvram تست شده و بک آپ گرفته شده توسط خودم ویژه infinity mtk دانلود
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
دانلود لانچر پیکسل:کاربرد در بای پس اندروید 7 هوآوی و ... دانلود
- 1 پاسخ
- 900 بازدید
Z00RD_ZE500KG_mitrakomunika.qcn - Google Drive ASUS_Z00RD-ZE500KG_8916_MP_V12.9.1.64_M1.3.22_F.7z - Google Drive
آخرین پاسخ توسط ecsi, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
ZE500KL
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام از دوستانی که گوشی asus zenfone 2 laser ze500kl یعنی 5 اینچی دارن تقاضای همکاری دارم فقط مدل ze500kl هم آموزشه و تجربه و هم کمک به ایسوز بازها لطفا دریغ نکنید زحمات شما بی جواب نخواهند ماند درخواست فقط یک فایل 700 کیلوبایتی به نام qcn که به راحتی از گوشی بکاب گرفته میشه که مال بنده آسیب دیده ممنون میشم کمک کنید تمام راهنمایی ها با من
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 796 بازدید
[h=1]TAK Android Tool 2017 100%[/h] ویدئو این نرمافزار download TAK-Android Tool Upload
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 820 بازدید
سلام دوستان فایل csc رو وقتی ادیت میکنم و زبان فارسی رو اضافه میکنم پوشه رو ساین میکنم ولی وقتی رایت میشه مشکل ussd و نوتیفیکیشن داره چیکار کنم؟
- 0 پاسخ
- 787 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم سایت تبلت مدل فوجیتسو f-05e , f-01d برام اومده سیم ایرانسل میزاری کد شبکه میخاد دوستان آنلاک این مدل از چه طریقی و با چه باکسی امکان پذیر هست؟ پردازنه:Texas Instruments OMAP4430 1GH
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 0 پاسخ
- 916 بازدید
MTK USB ALL drivcer v1.0.1 download
- 10 پاسخ
- 2.7k بازدید
[ATTACH=CONFIG]1390[/ATTACH] this sofware support many features for any phone like: FRP - FACTORY RESET - FACTORY MODE - REPAIR WIFI - SIM LOCK - READ SIM LOCK - DISABLE DIAG - BACKUP - WIPE ALL DATA - REBOOT - SPRINT UNLOCK - REMOVE VIRUS - READ PATTERN - INSTALL DRIVERS.... Phones Supported: NOKIA - SAMSUNG - SONY - MTK - HTC - LG - QUALCOMM - MICROSOFT - XIAOMI - ASUS... download اموزش کار
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 1 پاسخ
- 715 بازدید
سلام و خسته نباشید زمانی که framework رو ادیت میکنم هات اسپات از کار میفته یا اینکه وای فای وقتی وصل میشی رمزو فراموش میکنه و وقتی seccontact رو ادیت میکنم کلا از منو حذف میشه کانتکت و فون مشکل از چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
SP_Flash_Tool_5_1728_00_Gsmdevelopers.jpg download
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود های فراوان یه گوشیcat s60 هست که وقتی روشن میشه این صفحه رو میاره بعد ریستارت میشه غ²غ°غ±غ·غ°غ·غ²غ¹_غ±غ°غ°غ¹غ³غ´[1].jpg بعضی وقت ها هم این صفحه رو نمیاره ولی هم ریستارت میشه سیم هم گزاشتم هم بدون سیم همین جوریه کسی چیزی بلده فکر کنم فایل فلشش هم اصلا وجود نداره
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 0 پاسخ
- 617 بازدید
موارد بریک شدن گوشی و انواع آن: گاهی اوقات به هنگام برنامه ریزی (اپدیت-فلش) گوشی بدلیل برنامه ریزی اشتباه یا قطعی برق یا سیم ارتیاطی در زمان نوشتن فلش و... این حافظه تخریب می گردد که به اصطلاح از این اشکال به عنوان خرابی Flash نام برده می شود. در این حالت گوشی هیچ نرم افزاری را دریافت نکرده و بدون استفاده می گردد(بریک). در بریک شدن دو نوع وجود دارد: SOFT BRICK HARD BRICK در سافت بریک حتما احتیاجی به جی تگ نیست و می شود با راهکارهای خاص و ابزارهای گوناگون اقدام به UnBrick دستگاه کرد علائم سافت بریک 1-روشن شدن دستگاه و هنگ روی ارم 2-ظاهر شدن علامت DebugScreen بلافاصله بعداز روشن کردن گوشی 3-علامت مثلث خطر 4-روشن شدن نور صفحه نم…
- 0 پاسخ
- 676 بازدید
eMMC یا هارد موبایل چیست ؟ یک کارت حافظه استاندارد مورد استفاده برای ذخیره سازی حالت جامد می باشد.eMMC مخفف Embedded MultiMediaCard و به معنی کارت حافظه*ی مالتی*مدیای داخلی است. منظور از داخلی این هست که این نوع حافظه درون ابزارهای مختلف قابل استفاده است و به عبارتی حافظه*ی داخلی است نه حافظه*ی خارجی و قابل جدا شدن. ویژگی خاص eMMC به کنترلر آن مربوط می*شود که اجازه*ی بوت کردن سیستم عامل را می*دهد و لذا برای تبلت*ها و گوشی*ها بسیار مناسب است. یه نکته هم عرض کنم که همکاران به جای اسم حافظه به اشتباه از کلمه هارد استفاده میکنند. حالا ما هر جا اسم از حافظه میبریم همان هارد رایج می باشد. در کل, گوشی ها و تبلت ها دارای سه نوع حافظه می باشند: 1- حافظه RAM 2- حا…
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام بر اساتید و بزرگواران همکار گوشی بلکبری q10.روشنش که میکنم این ارور رو میده آیا باید فلش بشه؟ اگه باید فلش بشه بی زحمت نرم افزار فلشر + فایلش رو محبت کنید ممنونم ۲۰۱۷۰۷۲۰_۱۱۴۷۲۵.jpg
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 909 بازدید
Android Ultimate Toolbox Pro android-ultimate-toolbox-pro-v1.2.0.jpg download pass:naijarom.com 0000000.jpg
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان . این مدل شیامی mi account داره . با bst زدم ارور میده . مدل از نوع mtk هستش . از دوستان کسی این مشکل رو حل کرده ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 0 پاسخ
- 837 بازدید
سلام میشه کسی راهنماییم کنه چطور میشه رمز گوگلو حذف کنم
آخرین پاسخ توسط hamed1993, -
- 5 پاسخ
- 870 بازدید
با سلام و درود...! دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای بازکردن قفل گوگل گوشی گوگل پیکسل نسخه اندروید 7.1.2
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 0 پاسخ
- 813 بازدید
با سلام همیشه برای فلش با فلش تولز درایورهای پریلود مدیاتک نصب نباشند اذیت می کنند این آموزش برای ویندوز 8 و 10 یکی می باشد اول از همه باید بدونید ویندوزتان 32 یا 64 بیت است بعد از آن برای نصب باید امضای درایورها را خنثی کنید(driver signature enforcement) برای این کار مراحل زیر را انجام دهید بر روی استارت کلیک راست بزنید به قسمت Settings بروید آنجا کلمه recovery را جستجو کنید در آنجا زیر تب Advanced startup بر روی Restart now button کلیک کنید کامپیوتر ریستارت می شود گزینه Troubleshoot و بعد از آن Advanced options را بزنید گزینه Startup Settings را انتخاب و بر روی دکمه Restart بروید کامپیوتر ریستارت می شود [h=4][/h] وقتی گزینه ها میان بالا گزینه…
آخرین پاسخ توسط mohsen8,