آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 751 بازدید
با سلام گوشی رو ب کامپیوتر وصل میکنم ارم یو اس بی رو گوشی میاد ب شارژر هم وصل میکنم میاد رو ریکاوری روی ارم اندروید خابیده روشن خاموش میشه راه حلی داره درست بشه
آخرین پاسخ توسط tmppeyman, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود یک تبلت asus K00z روی فلش کردم سریال null شده نتونستم روت کنم که بشه ترمیم سریال کنم اگر طریقی روتشو بگید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام امروز با یک آموزش ساده و در عین حرفه ای در خدمت شما هستیم امروزه با رسیت گوشی اگر در گوشی جیمیل وارد شده و آنرا فراموش کرده اید به مشکل برمیخورید راههای بسیار متفاوتی برای دور زدن FRP وجود دارد امروز براتون یک آموزش برای پاک کردن FRP تمام گوشیهای با پردازنده مدیاتک آماده کرده ام در شروع کار یک توضیح مختصر درباره FRP بدم اسم کامل Factory Reset Protection می باشد از اندروید لالی پاپ برای حفظ امنیت اطلاعات کاربران و جلوگیری از سواستفاده دزدان گوشی می باشد در کل چیز خوبی است اگر جیمیل را ف…
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 7 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام ریکاوری نداره توی فست بود هیچ برنامه ساپورتش نمیکنه.. دوتا فایل دانلود کردم که بصورت updaet.zip هستند و روی گوشی فلش نمیشن... ممنون میشم راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط saeedreza, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
گوشی اکانت جیمیل داره لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 556 بازدید
FILE EMMC / DUMP ASUS ZENFONE TESTED (KOLEKSI) Ini Adalah Sekian Dari banyak File yang tesisa Karena HDD rusak, Semoga Bermanfaat Dan Untuk file Yang Lain, insyaallah saya upload.. (DUMP ASUS ZENFONE 4C (Z007) (Download Disini (Mega (DUMP ASUS ZENFONE 5 (T00F/T00J) (Download Disini (Mega (DUMP ASUS ZENFONE 6 (T00G) Download Disini (DUMP ASUS ZENFONE 2 (Z00A/D) (Download Disini (Mega) Password : panakuak
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 799 بازدید
دررررررررود راهی هس برا فارسی کردن بک بری priv با مورلوکال تنظیمات فارسی نشد..... راهنمایی کنین ممنونذمیشم stv100-4 5.1.1
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
گوشی رو به فست بوت ببرید وبرنامه زیر رو اجرا کنید https://drive.google.com/file/d/0B1Fe6O5cawZBclFYWG5CbEhKZWs/view
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
فایل فلش تبلت چینی با مشخصه w706g_mb_v1.0 رو میخواستم کسی داره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 3 پاسخ
- 2k بازدید
سلام گوشی ژاپنی شارپ دارم میخام روت کنم تا شاید بشه فارسی بشه اینم اطلاعاتش که توسط نرم افزار GSD استخراج کردم لطفا اگه کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنید Model : SH-01F Device : SH-01F Brand Name : DOCOMO Chipset : msm8974 Hw Version : Root State: : No Root! Android Version : 4.4.2 SDK Version : 19 Model ID : 02.00.02 PDA : Platform : armeabi-v7a language : ja Local : Security Patch : Secure Level : 1 Encryption State : unencrypted Bootloader State : unknown description : SH-01F-user 4.4.2 SA130 02.00.02 release-keys MemTotal: 183…
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم یه گوشی meizu m3 برام اوردن که قفل صفحه داره متاسفانه باکس های که دارم هیچکدوم وایپ نکرد این مدل رو و فایل فلش تولز این مدل رو هم نتونستم پیدا کنم از دوستان کسی این مدل رو تونسته هارد ریست و یا فایل فلش برای فلش تولز برای این مدل پیدا کنه؟ cpu mtk
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
درود دوستان nvram تست شده و بک آپ گرفته شده توسط خودم ویژه infinity mtk دانلود
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
دانلود لانچر پیکسل:کاربرد در بای پس اندروید 7 هوآوی و ... دانلود
- 2 پاسخ
- 994 بازدید
ZE500KL
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
سلام از دوستانی که گوشی asus zenfone 2 laser ze500kl یعنی 5 اینچی دارن تقاضای همکاری دارم فقط مدل ze500kl هم آموزشه و تجربه و هم کمک به ایسوز بازها لطفا دریغ نکنید زحمات شما بی جواب نخواهند ماند درخواست فقط یک فایل 700 کیلوبایتی به نام qcn که به راحتی از گوشی بکاب گرفته میشه که مال بنده آسیب دیده ممنون میشم کمک کنید تمام راهنمایی ها با من
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 855 بازدید
Z00RD_ZE500KG_mitrakomunika.qcn - Google Drive ASUS_Z00RD-ZE500KG_8916_MP_V12.9.1.64_M1.3.22_F.7z - Google Drive
آخرین پاسخ توسط ecsi, -
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
برای خودم بارها پیش اومده گوشی بریک بوده و در حالت فست بوت میخواستم فایل سیستم رو از cmd رایت کنم که با مشکل بزرگ بودن فایل مواجه شدم که با این کار مشکل رفع میشه و دیگه ارور نمیده تو پوشه برنامه ای که دانلود میکنید به ترتیب این فایلای ذکر شده در پایین رو باز کنید و بعد فایلهایی رو که میخواید رو گوشی فلش کنید رو بریزید تو پوشه و با باز کردن cmd و نوشتن دستور رایت فایلها رو فلش کنید اول - moto-fastboot دوم - etc1tool سوم - hprof-conv لینک برنامه moto-fastboot-win32 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 749 بازدید
[h=1]TAK Android Tool 2017 100%[/h] ویدئو این نرمافزار download TAK-Android Tool Upload
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 768 بازدید
سلام دوستان فایل csc رو وقتی ادیت میکنم و زبان فارسی رو اضافه میکنم پوشه رو ساین میکنم ولی وقتی رایت میشه مشکل ussd و نوتیفیکیشن داره چیکار کنم؟
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم سایت تبلت مدل فوجیتسو f-05e , f-01d برام اومده سیم ایرانسل میزاری کد شبکه میخاد دوستان آنلاک این مدل از چه طریقی و با چه باکسی امکان پذیر هست؟ پردازنه:Texas Instruments OMAP4430 1GH
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 0 پاسخ
- 881 بازدید
MTK USB ALL drivcer v1.0.1 download
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
SuperSU-v2.49.zip دانلود
آخرین پاسخ توسط mohsenfirewall, -
- 1 پاسخ
- 680 بازدید
سلام و خسته نباشید زمانی که framework رو ادیت میکنم هات اسپات از کار میفته یا اینکه وای فای وقتی وصل میشی رمزو فراموش میکنه و وقتی seccontact رو ادیت میکنم کلا از منو حذف میشه کانتکت و فون مشکل از چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
حل مشگل شبکه وسریال گوشیAsus X003 فقط با یک کلیک Asus X003 Tool Kit By james
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
SP_Flash_Tool_5_1728_00_Gsmdevelopers.jpg download
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین,