آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام جمعیت تحصیل کرده و جوان کشور که جویای شغل می باشند رو به افزایش می باشد از همین سو تقاضا برای کار در بازار آزاد زیاد شده است گاهی با سرمایه وارد بازار خرید و فروش می شوید و اغلب با تخصص و سرمایه اندک وارد یک کار تخصصی می شوید یکی از این کارهای تخصصی به علت تقاضای بازار و وفور گوشی و تبلت شغل تعمیرات نرم افزاری موبایل می باشد یکی تز مهمترین اصلی های این کار کسب تجربه در شرایط مختلف مشکلات موبایل می باشد ولی اگر شما تازه کار هستید باید از کجا شروع کنید؟ برای شروع هر چیز نیاز به اصل ریشه و تعارف مختلف نیاز هست نرم افزار موبایل روز به روز در حا…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان گوشی مشکل وای فای داره، وقتی رسیت فکتوری میکنم و سیم کارتو برمیدارم درست میشه ولی با گذاشتن سیم کارت مشکل برمیگرده، دوباره رسیت فکتوری کردم سیم کارتو برداشتم طبق آموزش یه سایتی روت کردم سپس با وای فای اقدام آپدیت کردم ولی هیچ آپدیتی براش نبود، برای همین رام رسمیشو از سایت ایسوس گرفتم، (قبلا چند مدل دیگه ایسوس فلش کردم) رام رو ریختم تو مموری رفتم به ریکاوری ولی گزنه SD Download اصلا وجود نداره. رام هایی که برای این گوشی گرفتم : (گوشی T00J هست ولی تو سایت رسمیش زده T00J/T00F وقتی هم دانلود کردم فقط زده بود T00F به نظرم به هم میخورن) UL-ASUS_T00F-TW-2.22.40.540-user.zip UL-ASUS_T00F-TW-3.24.40.87-user - 5.0 این مشخصات گوشی : ; اینم منوی ریکاوری …
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
نرم افزار . برای پارتشین بندی emmc پسورد : gsm-developers.ir دانلود آموزش داخل پوشه هست
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
برای خودم بارها پیش اومده گوشی بریک بوده و در حالت فست بوت میخواستم فایل سیستم رو از cmd رایت کنم که با مشکل بزرگ بودن فایل مواجه شدم که با این کار مشکل رفع میشه و دیگه ارور نمیده تو پوشه برنامه ای که دانلود میکنید به ترتیب این فایلای ذکر شده در پایین رو باز کنید و بعد فایلهایی رو که میخواید رو گوشی فلش کنید رو بریزید تو پوشه و با باز کردن cmd و نوشتن دستور رایت فایلها رو فلش کنید اول - moto-fastboot دوم - etc1tool سوم - hprof-conv لینک برنامه moto-fastboot-win32 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
به نام او Shuame 3.1.8 ShuameSetup_3.1.8.153
آخرین پاسخ توسط Crown Clown, -
- 11 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام من رام آلکاتل 8008d را از اینجا خریداری کردم. طبق آموزش پیش رفتم و مشکلی در شناختن و فلش وجود نداشت. بعد از اتمام کار و ظاهر شدن پیغام اتمام و روشن کردن گوشی پیغام "متاسفانه ui سیستم متوقف شده است." به نمایش در میاد و من هیچ دسترسی به ui جز قسمت تنظیمات ندارم. لطفا راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
شاید دوستا این مشکل داشته باشند شروع به ساخت اپل ایدی میکنند اما گزینه none رو نداشته باشه مشکل از اینجاست که دوستان باید برند در ایتونز استور روی یک برنامه free کلیک کنند get بزنند سپس creat apple id بزنند تا این گزینه بیاد نه اینکه مستقیم برند creat apple id
آخرین پاسخ توسط learning20, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام دوستان بهترین برنامه برای یا باکس برای بکاپ سری mtk چی است؟ که وقتی بکاپ گرفتی با خیال راحت رو گوشی بعدی رایت کنی با تشکر
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 9 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام کرک باکس Falcon box خدمت دوستان دوستان فقط از چ.ی.ز.......ش .ک.ن استفاده کنید دانلود download
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
Fire Dongle module Cracked V2.5 SetupV2.5 Fire Dongle Loader By Vikas_Bhadu - Download - 4shared - Vikas Bhadu pass: Vikas_Bhadu
آخرین پاسخ توسط cse7en, -
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
دانلود نرم افزار Android Stools ابزار همه کاره اندروید نرم افزار android stools یک ابزار همه کاره مخصوص تعمیر کاران و فعالان در خصوص اندروید میباشد امکانات این نرم افزار : نشان دادن درصد باطری گوشی نمایش مدل گوشی نمایش برند گوشی نمایش Build Id گوشی ( بسیار کاربردی برای گوشی های Huawei) نمایش Device Id ( بدون روت ) حذف و نصب نرم افزار فلشر قدرتمند برای بیشتر مدل های Asus نمایش نرم افزار های موجود در گوشی حذف ویروس مانکی تست ( Monkey test ) و ( Time Service ) برداشتن رمز گوشی و تبلت های چینی برداشتن رمز گوشی و تبلت های Asus بدون پاک شدن اطلاعات و عملی برای ۹۹ درصد مدل ها گرفتن Screenshot ( اسکرین شات ) از صفجه به بدون روت و امکاناتی که در آینده به ای…
آخرین پاسخ توسط abolijada, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت دوستان و کاربران عضی مواقع ممکنه برنامه دوربین دیوایس شما کرش کنه و با پیغام Can't connect to camera مواجه بشید: چون این مشکل نرم افزاری هست با یکبار ری استارت کردن دیوایس مشکل حل میشه ... حال اگر نخواهیم برای این مشکل دیوایس را ری استارت کنیم باید چه کرد؟! راه حل خیلی ساده است ... برنامه Restart Camera را از لینک زیر دانلود و نصب کنید: دانلود با لینک مستقیم http://upload.ir-tci.org/dr5si9o6hs1p/Restart_Camera_by_S_A_E_E_D_(www.ir-tci.org).apk.html روی آیکون این برنامه دوربین یکبار کلیک کنید تا مشکل حل شود! درضمن این برنامه نیازمند روت است! :-) موفق باشید ...
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
علامت usb k012 1 2
توسط mahmooooo- 10 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام دوستان .k012 هارد زدم البته b001 و اینکه دامپ هاینیکس و الان یک لحظه رو علامت یو اس بی میاد و با گرفتن ولوم ها و پاور رو هیچ حالتی نمیره.ممنون میسم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mahmooooo, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
setup: برای فعال شدن نرمافزار شما باید ثبت نام کنید بعد یه لینک به ایمیلی که ثبت نام کردید فرستاده میشه وبعد ازاون شما ادرس که براتون فرستاده شده رو در قسمت سرچ مرورگرتون کپی میکنید و بعد اشتراک تون فعال میشه لینک سایت اصلی
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
ی تب لت بلک بری پلی بوک هستش که بعد از ریسیت روی انتخاب کشور مونده و برای رد شدن اینترنت بدون فیلتر میخواد هر راهی ک تو نت پیدا کردم امتحان کردم اما جواب نداد از دوستان کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط mohammadboukani, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
فلشر قوی و توسعه یافته برای فلش دستگاه های ساختار mtk Infinix_Flash_Tool_V1.0.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
دوستانی که با قفل گوشی های بلک بری مواجه میشن کافیه برا ده بار رمز اشتباهی بدن بعد گوشی ریست میشه
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان عزیز Motorola DROID Turbo XT1254 (Verizon) Specifications | Smartphone Zero مدل گوشی turbo droid باش مشخصه های زیر BL : moto-apq8004-70.86 (sha-88bfdfd. 2015-04-06 16:09:43 ) besband : MDM9625_104651.11.05.16.02R QUAK_CUST product/variant : quark XT1254 32gb P4A CPU : APQ8084 ES1.1 device is : locked /VRZ_XT1254_SU4TL-44_44_CFC.xml.zip این رام رو براش گرفتم و با برنامه RSD Lite رام رو میشناسه ولی گوشی رو در هیچ حالتی نمیشناسه در حالت فست بوت هم به عنوان اندروید اینترفیس میشناسه کلن واسه فلش این گوشی باید به چ صورت عمل کرد خیلی گشتم تو نت و سایت های خارجی واقعن چیزی پیدا نکردم ممنون میشم اساتید یا دوست…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام گاهی پیش میاد یه دستور adb یا fastboot توی سایتی یا... میخونید , میخواهید با adb رو دستگاه خودتون امتحان کنید که بعد از زدن اینتر برای اجرای دستور چندین خط پشت سرهم میاد و دستورات adb , fastboot رو براتون مینویسه این به ان معناست که adb شما دستور رو نشناخته و برای حل این مشکل از اخرین ورژن باید استفاده کنید(برای مثال دستور sideload ) Updated ADB to version 1.0.32 Updated Fastboot to latest version Download fastboot_adb(1.0.32)_071114_r21.rar سبز و پاینده باشید.
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 9 پاسخ
- 1.6k بازدید
فایل فلش تبلت چینی با مشخصه w706g_mb_v1.0 رو میخواستم کسی داره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
اول رام 5.0.1 رو اکسترکت میکنید و مودمشو درمیارید( بعدا قراره تو cp اودین قرارداده بشه و روی رام 4.4.2 بزنید تا این مودم جایگزین مودم رام 4.4.2 شود) بعدش تو رام 5.0.1 که انتن دارید با ریکاوری فیلیز از efs بکاپ بگیرید( اونم رو مموری کارت چون مموری داخلی بعد فلش رام فرمت میشه) بعدش دانگرید کنید و مودمی رو که اکسترکت کردید بزارید cp اودین و فلش بزنین. بالا که اومد، ببرید ریکاوری مود بکاپ efs رو ریستور کنید، انتن برمیگرده موفق باشین
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان معرفی نرم افزار کار و فلش گوشی های موتورولا Moto Auto Flasher & Root Script v3.1 With out Root Flasher Only * Don't Edit or rename any folder names or files Name * To Full flash your mobile copy firmware files to Firmware folder nd press 1 enter * To flash custom recovery , Stock Recovery, boot or modem files separately copy files to main folder file name must b in default name ex: recovery,boot,modem * Ignore system file not found error while flashing [Password : jamesjerss ] Moto Auto Flasher + Root Script v3 l 87Mb Moto Auto Flasher Only l 356kb Updated 01/08/15 …
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام آیا راهی هست با یک پاسپورت مهر خورده چند گوشی رجیستری زد ؟
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
bypass account samsung.mp4 - 4upld - File Sharing Made Simple آپلود مهدی صفایی همکار عزیز سایت همسایه. روی n9005 تست شد جواب داد دوستان اگه روی گوشی های دیگه جواب گرفتن اطلاع بدن
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 12 پاسخ
- 1.5k بازدید
میخوام فلشش کنم با پلتفرم ایراد میده کلا میشه آموزش فلش این مدل تبلت رو بگین اینم فایلی که دارم استفاده میکنم UL-K019-WW-12.14.3.18-user.zip
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,