آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
Did you ever flash your device? if yes then your must be familiar with the steps and procedures but if you are a new person to the process then always read the whole guide to find out best tool and method to conduct a professional flashing process on your device. If you are an Asus device user then simply get to know about Asus Flash Tool For Windows 10 from here to have an amazing flashing process on your device. Download Asus Flash Tool For Windows 10 Here I have to manage to provide your the official link for Asus Flash Tool For Windows this will supports on Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1, and Windows 10 and all the Asus Android devices flawlessly. Fu…
آخرین پاسخ توسط brookfieldmatilda, -
مشکل سامسونگ s3
توسط imissu- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان سامسونگ s3 حالت ریکاوری نمیره (بدون اینکه چیزی بیاره زود ریستارت میشه) ولی دانلود مود وارد میشه اما فلش نمیگیره بعد آرم سامسونگ هم اینو مبار ِdevice memory dameged :the data partitions has been corrupted. you need reset your device to factory defaults.
آخرین پاسخ توسط imissu, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام با میراکل Repair Done میده ولی هیچ اتفاقی نمیوفته! گوشی هم فلش شده نظر دوستان؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
سلام مشکل فارسی سازی samsung e1202 رو دارم با هر فایلی فارسی میکنم رو ارم میمونه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
درخواست فایل فلش x-bo m9 mini mt6580 از دوستان کسی داشت لینک بزاره ممنون...
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام ایسوز k004 روشن میشه روی لوگو usb میمونه منوی droidboot نداره فایلهای *.dnx اگر دارید بزارید برام
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
Hello! recently I had a problem with my Android Samsung Galaxy J7 with the rooting issues suddenly it gets stuck and my financial application has stopped! All-time favorite pokemon has stopped due to the googles verifications. There I have surfed the internet to find the best rooting tool and I got bot tools like SuperSu and Magisk Manager. One of my friends suggested me to download Magisk from www.magiskmanager.org and I have downloaded the tool. But still having the question should I use this or not :/ please help me!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام یک گوشی پاسپورت برام اومده میخوام Anti theft Protection حذف کنم لطف کنید راهنمایی کنید یا لینک آموزش بدبد خودم چک کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 3 پاسخ
- 837 بازدید
سلام اگر لینک رام تبلت avax 767s دارید لطف کنید متشکرم
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
این ویدیو اموزشی تقدیم همکاران محترم برای دانلود از سایت مگا ک میدونم خیلیاتون مشکل دارید با دانلود فایل از این سایت
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
سلام دوستان رام رسمی Moto C Plus x1723 با مشخصه رام NRD90M.01.025 رو میخواستم کرک میراکل دارم، خواستم از یه گوشی سالم بکاپ بگیرم، اما چون secure-boot هست، نتونست بکاپ بگیره با چه ابزاری میشه ازش بکاپ گرفت؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 621 بازدید
فایل بلاک بری موشن می خوام تو نت نیست جاییم ندیدم می تونید کمک کنید ممنون می شم Motion BBD100-6 ABA761
آخرین پاسخ توسط farajzadeh, -
- 1 پاسخ
- 711 بازدید
سلام من یه سامسونگ نوت5 دارم روش یه رام پورت شده زدم که دوربین نوت8 روشه ولی قسمت فست موشن رو نداره و هایپرلپس هم کار نمیکنه، یه رام دیگه هم دارم که پیشفرض دوربین دیفالت نوت5 رو داره و همه مودها کار میکنه ، چطور میتونم از اون رام دوربینو انتقال بدم به رام فعلی؟
آخرین پاسخ توسط sepahna, -
- 1 پاسخ
- 773 بازدید
سلام دوستان تبلت asus p00c اندروید 7 دارای قفل گوگل هست چطور میشه frp رو پاک رد؟
آخرین پاسخ توسط jimbo_raha, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی asus t00g zenfone 6 واسم اومده با هر فایلی اپدیتی زدم جواب نداد از اساتید محترم درخواست میکنم بنده رو یاری فرمایند با تشکر
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 2 پاسخ
- 898 بازدید
سلام بعد از ریست ای دی میخواد ..دوستان نحوه کار رو بفرمائید ...پاسپورت
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 4 پاسخ
- 3.4k بازدید
َADB debugging رو فعال کنید RESET FRP دانلود ابزار از UPLOAD BOY
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 0 پاسخ
- 880 بازدید
سلام دوستان آموزش روت و فایل های مورد نیاز روت این مدل رو نیاز دارم کسی هست که کمکم کنه؟
- 10 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام بزرگواران این مدل روی آرم گیر کرده و وارد فست بوت هم نمیشه، فقط وقتی میزنم به شارژ علامت شارژ میاد ریکاوری هم نمیاد چجوری مشخصات رام شو در بیارم؟
- 13 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام حدمت اساتید تبلت هنگ میکنه مخصوصا با تلگرام و ایستاگرام.تا میری داخل برنامه خاموش و روشن میشه.ورزنهای مختلف برنامه ها رو هم روش تست کردم ریست هم کردم حل نشده.میخام فلش کنم.مدل دقیقی که درباره ABOUT هست نوشته KVT49L.WW_K01N-V4.0.4-20150420 201406091104_044000276 هم فایل هم نحوه فلششو میخام.امورشش تو انجمن یکی هست که اصن تصاویرش بارگذاری نمیشه و اینهمه درخواست دادیم تصاویرا و فایلها مشکلش حل بشه نمیشه نمیدونم چرا
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش نصب درایور ها : اگر درایور دانلود شده با پسوند Exe. یا Msi. بود روی آن دابل کلیک کرده و آن را نصب کنید . نکته : Android USB Driver برای همه گوشیها مشترک میباشد ! یعنی میتوانید از آن برای همه گوشیها استفاده کنید . توجه : برای بهتر شناساندن گوشی خود به کامپیوتر میتوانید به علاوه بر دانلود و نصب درایور مخصوص گوشی خود , پک ADB Driver Installer را دانلود و نصب کنید . اما اگر درایور دانلود شده مانند Android USB Driver بود طبق مراحل زیر برای نصب کردن آن عمل کنید : 1. درایور دانلود شده را Extract کنید . 2. USB Debugging گوشی خود را فعال کرده ( برای فعال سازی USB Debugging به این اموزش مراجعه کنید ) و با کابل USB گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 599 بازدید
با سلام عزیزان اگر بخواهم آنلاین خرید تاچ وال سی دی بخرم و جای مطمئن باشه و جنس اصلی و قیمت مناسب و در صورت معیوب بودن امکان مرجوعی داشته باشه چه پیشنهاد می دهید باتشکر از لطف شما عزیزان
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 970 بازدید
در سال 96 زمزمههای اجرای طرح رجیستری گوشیهای موبایل در ایران دوباره به گوش رسید؛ طرحی که در دهه 80 با شکست مواجه شده بود و دولت وقت نتوانست اجرای آن را ادامه دهد. این بار نیز بسیاری از مردم و فعالان بازار موبایل اجرای طرح رجیستری را جدی نگرفتند؛ ولی دولت دوازدهم نشان داد در این تصمیم ثابت قدم است و قصد دارد به هر ترتیب جلو قاچاق گوشیهای موبایل به کشور را بگیرد. فاز اول طرح رجیستری گوشیهای موبایل از پاییز 96 به صورت محدود و برای چند برند خاص آغاز شد و ظرف 6 ماه بسیاری از برندهای تولیدکننده گوشی شامل این طرح شدند. سرانجام دولت اعلام کرد از تاریخ 1 اردیبهشت 1397 تمامی گوشیهای موبایل از هر نوع و برندی مشمول طرح رجیستری میشوند و در صورت عدم ثبت نام در این طرح، …
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام بازم من به مشکلی بر خوردم (گوشیم یهویی فرمت شدو همه اطلاعاتم پرید) و با کلی گشتن داخل اینترنت و نصب بالای 10 نرم افزار ریکاوری با این به نتیجه رسیدم و براتون میذارمش EaseUS MobiSaver یکی از بهترین نرم افزار های بازیابی اطلاعات پاک شده در اندروید است. شما با استفاده از آن قادر خواهید بود تمامی فایل های حذف شده شامل عکس، موزیک، ویدیو، لیست مخاطبین و پیامک های خود را به راحتترین روش بازگردانید . علل بسیار وجود دارد تا دیتا شما به صورت ناگهانی حذف شود. ممکن است خودتان به اشتباه فایل با ارزشی را پاک کنید یا شاید هم دلایل سیستمی مانند کرش سیستم عامل یا ویروس علت اصلی این جریان باشد. به هرترتیب نیاز دارید که دیتا حذف شده بازگردانی شود در اینجا باید از…
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 2 پاسخ
- 813 بازدید
سلام و وقت بخیر خدمت کاربران گرامی بنا به درخواست کاربران گرامی مبنی بر اعمال تخفیف بر روی محصولات ویدیوئی تصمیم گرفتیم آموزش ها رو در قالب پکیج در اختیار شما عزیز با تخفیف ویژه قرار دهیم در این قسمت میتوانید دوتا از آموزش جذاب مربوط به bypass امنیت قفل صفحه گوشی ها را فرا بگیرید دو آموزش شامل ویدیو و ابزارهای دوتا پست زیر میباشد. 1️⃣ مبحث مربوط به آنلاک قفل صفحه گوشی های اندرویدی توسط کرنل BOOT.IMG 2️⃣ مبحث مربوط به آنلاک قفل صفحه گوشی های اندروید توسط کرنل RECOVERY.IMG ? در این 2 آموزش روش هایی برای آنلاک گوشی های اندرویدی توسط کرنل بوت مطرح شده هدف اصلی برای آنلاک هست اما ماهیت ویدیو برای چیز دیگریست برای شما قلقی را روشن میسازد که ش…
آخرین پاسخ توسط ILYA20,