آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
دوستان خیلی از همکارا در حال حاضر فقط با یک سیمکارت تازه ثبت شده و شماره ملی گوشیو نصف قیمت و کاملا قانونی وارد شبکه میکنن روش کارو چطوریه که سایت همتا قبول میکنه کسی اطلاع داره ؟
آخرین پاسخ توسط sagez gsm, -
تبلت لنوو a3000h
توسط dezroid- 4 پاسخ
- 718 بازدید
تبلت لنوو a3000h هست با هیچ فایلی فلش نمیگیره روشن که میشه این تصویر میاد مشکل از چیه؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 730 بازدید
سلام کسی میدونه چجوری باید بلک بری پاسپورت که پردازندش اسنپ دراگونه سریال زد؟
آخرین پاسخ توسط Easy_Jtag, -
- 1 پاسخ
- 907 بازدید
Flashing is a process which will allow you to reveal amazing features and everything from your device to this you need an amazing tool like ASUS Flash Tool For Windows. This compiled by Pawneshwer Gupta and released the best flashing tool for all the Asus device users to flash their beloved handset in the safest method. Now you can download Asus Flash Tool Latest Version by using the link given below. Direct Download Link For Asus Flash Tool For Windows You can download Asus Flash Tool For Windows from the official site for free of cost and always select the latest version because it is the edition which contains all the latest features and bug-free editions. You …
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
Did you ever flash your device? if yes then your must be familiar with the steps and procedures but if you are a new person to the process then always read the whole guide to find out best tool and method to conduct a professional flashing process on your device. If you are an Asus device user then simply get to know about Asus Flash Tool For Windows 10 from here to have an amazing flashing process on your device. Download Asus Flash Tool For Windows 10 Here I have to manage to provide your the official link for Asus Flash Tool For Windows this will supports on Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1, and Windows 10 and all the Asus Android devices flawlessly. Fu…
آخرین پاسخ توسط brookfieldmatilda, -
مشکل سامسونگ s3
توسط imissu- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان سامسونگ s3 حالت ریکاوری نمیره (بدون اینکه چیزی بیاره زود ریستارت میشه) ولی دانلود مود وارد میشه اما فلش نمیگیره بعد آرم سامسونگ هم اینو مبار ِdevice memory dameged :the data partitions has been corrupted. you need reset your device to factory defaults.
آخرین پاسخ توسط imissu, -
- 3 پاسخ
- 956 بازدید
سلام با میراکل Repair Done میده ولی هیچ اتفاقی نمیوفته! گوشی هم فلش شده نظر دوستان؟
سلام مشکل فارسی سازی samsung e1202 رو دارم با هر فایلی فارسی میکنم رو ارم میمونه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
درخواست فایل فلش x-bo m9 mini mt6580 از دوستان کسی داشت لینک بزاره ممنون...
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام ایسوز k004 روشن میشه روی لوگو usb میمونه منوی droidboot نداره فایلهای *.dnx اگر دارید بزارید برام
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
Hello! recently I had a problem with my Android Samsung Galaxy J7 with the rooting issues suddenly it gets stuck and my financial application has stopped! All-time favorite pokemon has stopped due to the googles verifications. There I have surfed the internet to find the best rooting tool and I got bot tools like SuperSu and Magisk Manager. One of my friends suggested me to download Magisk from www.magiskmanager.org and I have downloaded the tool. But still having the question should I use this or not :/ please help me!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام بازم من به مشکلی بر خوردم (گوشیم یهویی فرمت شدو همه اطلاعاتم پرید) و با کلی گشتن داخل اینترنت و نصب بالای 10 نرم افزار ریکاوری با این به نتیجه رسیدم و براتون میذارمش EaseUS MobiSaver یکی از بهترین نرم افزار های بازیابی اطلاعات پاک شده در اندروید است. شما با استفاده از آن قادر خواهید بود تمامی فایل های حذف شده شامل عکس، موزیک، ویدیو، لیست مخاطبین و پیامک های خود را به راحتترین روش بازگردانید . علل بسیار وجود دارد تا دیتا شما به صورت ناگهانی حذف شود. ممکن است خودتان به اشتباه فایل با ارزشی را پاک کنید یا شاید هم دلایل سیستمی مانند کرش سیستم عامل یا ویروس علت اصلی این جریان باشد. به هرترتیب نیاز دارید که دیتا حذف شده بازگردانی شود در اینجا باید از…
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام یک گوشی پاسپورت برام اومده میخوام Anti theft Protection حذف کنم لطف کنید راهنمایی کنید یا لینک آموزش بدبد خودم چک کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 6 پاسخ
- 5.5k بازدید
WriteIMEI_R1.5.3001 WriteIMEI_R1.5.6001 WriteIMEI_R1.5.9001 WriteIMEI_R1.6.4001 WriteIMEI_R2.1.0001 WriteIMEI_R3.0.0001
این ویدیو اموزشی تقدیم همکاران محترم برای دانلود از سایت مگا ک میدونم خیلیاتون مشکل دارید با دانلود فایل از این سایت
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 3 پاسخ
- 772 بازدید
سلام اگر لینک رام تبلت avax 767s دارید لطف کنید متشکرم
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 707 بازدید
سلام دوستان رام رسمی Moto C Plus x1723 با مشخصه رام NRD90M.01.025 رو میخواستم کرک میراکل دارم، خواستم از یه گوشی سالم بکاپ بگیرم، اما چون secure-boot هست، نتونست بکاپ بگیره با چه ابزاری میشه ازش بکاپ گرفت؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 576 بازدید
فایل بلاک بری موشن می خوام تو نت نیست جاییم ندیدم می تونید کمک کنید ممنون می شم Motion BBD100-6 ABA761
آخرین پاسخ توسط farajzadeh, -
- 1 پاسخ
- 659 بازدید
سلام من یه سامسونگ نوت5 دارم روش یه رام پورت شده زدم که دوربین نوت8 روشه ولی قسمت فست موشن رو نداره و هایپرلپس هم کار نمیکنه، یه رام دیگه هم دارم که پیشفرض دوربین دیفالت نوت5 رو داره و همه مودها کار میکنه ، چطور میتونم از اون رام دوربینو انتقال بدم به رام فعلی؟
آخرین پاسخ توسط sepahna, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
گوشی asus t00g zenfone 6 واسم اومده با هر فایلی اپدیتی زدم جواب نداد از اساتید محترم درخواست میکنم بنده رو یاری فرمایند با تشکر
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 2 پاسخ
- 833 بازدید
سلام بعد از ریست ای دی میخواد ..دوستان نحوه کار رو بفرمائید ...پاسپورت
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 11 پاسخ
- 3.2k بازدید
با سلام امروز آموزش دامپ را اسکاتر با فلش تولز را برایتان آماده کرده ام گوشیهای طرح و چینی در بازار ما موجود می باشند همچنین تبلتهای چینی با پردازنده مدیاتک رام این دستگاها کمیاب و گاهی اصلا وجود ندارد با آموزش زیر خودتان می توانید یک رام اسکاتر از گوشی یا تبلت مورد نظر استخراج کنید پیش نیازها گوشی یا تبلت با پردازنده مدیاتک یک کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز برنامه فلش تولز همراه با درایورها که از لینک زیر می توانید دانلود نمایید آموزش استفاده از SP Flash Tool برنامهMTK Droid tools دانلود برنام…
- 4 پاسخ
- 3.3k بازدید
َADB debugging رو فعال کنید RESET FRP دانلود ابزار از UPLOAD BOY
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام بزرگواران این مدل روی آرم گیر کرده و وارد فست بوت هم نمیشه، فقط وقتی میزنم به شارژ علامت شارژ میاد ریکاوری هم نمیاد چجوری مشخصات رام شو در بیارم؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 833 بازدید
سلام دوستان آموزش روت و فایل های مورد نیاز روت این مدل رو نیاز دارم کسی هست که کمکم کنه؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr,