آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 590 بازدید
خب همونطور که میدونید در بعضی مواقع برنامه آیتونز دچار مشکل میشه و با ارور روبه رو مواجه میشه iTunes can't contact the iPhone, iPad, or iPod software update server حتی بعضی از دوستان مجبور میشن برنامه آیتونز رو پاک کنند و دوباره نصب کنند ولی با این روش مشکل حل نمیشه حتی بعضی از همکارا به خاطر این موضوع مجبور به عوض کردن ویندوز میشن ولی خب تو این آموزش با یه راه ساده میتونیم مشکل رو رفع کنیم اگر ویندوز شما xp باشه : به start رفته و پنجره control panel رو باز کنید بعد internet option رو باز کنید بعد به قسمت connection رفته LAN Setting رو بزنید تیک گزینه اول رو بزارید و بقیه رو بردارید automatically detect settings و روی ok کلیک کنید …
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
با این نرم افزار فوق العاده همه دوستان آشنا هستن امکانات: ارسال دستورات adb نصب ریکاوری روت سریع نصب برنامه های گوگل nokia_x_manager_v2.0.0.1.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 586 بازدید
این ویدئو کاملا گویا و واضح هستش http://www.4shared.com/get/xTnUxB5Lce/Unlock_Any_Android_Phone__1_.html
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 579 بازدید
خدمت دوستان عزیزم دانلود
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 572 بازدید
فایل زیر رو از طریق QFIL رایت کنید https://drive.google.com/file/d/1NlEokBjjRy42UihHgk7Pp8vdN3oHO7Sn/view
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 568 بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید اینم یه فایل نایاب و تست شده دوستان این فایلها مال گوشیهای هست که بورس بازارن و تو هیچ سایتی همچین فایلهای تست شده پیدا نمیکنید پس قدر این فایلها را بدونید بکاپ گرفتن جای خودش اپلود کردنش هم هست این فایل را من خودم تست کردم part:1 part:2 part:3 part:4 part:5 part:6 part:7
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 522 بازدید
دوستان عزیز . . یک روش رو خودم تست کردم . .. فقط نیازبه یک گوشی آیفون با ورژن 7 به بالا دارید و و ی پ ی ان مخصوص آیفون گوشی آیفون را با وایفای متصل کنید . .سپس و ی پ ی ان رو نصب کنید در مرحله بعد Hotspot گوشی رو فعال کنید . .و یک پسورد انتخاب کنید . . . بلکبری را روشن و هنگام اتصال به اینترنت و انتخاب شبکه . . .مشاهده میکنید که اسم آیفون شما در آنجا نمایان شده . . با پسورد انتخابی به آن متصل شده و سپس بعد از انتخاب کشور براحتی اکتیو کنید.
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 0 پاسخ
- 511 بازدید
دوستان عزیز . . یک روش رو که خودم تست کردم . .. فقط نیازبه یک گوشی آیفون با ورژن 7 به بالا دارید و و ی پ ی ان مخصوص آیفون گوشی آیفون را با وایفای متصل کنید . .سپس و ی پ ی ان رو نصب کنید در مرحله بعد Hotspot گوشی رو فعال کنید . .و یک پسورد انتخاب کنید . . . بلکبری را روشن و هنگام اتصال به اینترنت و انتخاب شبکه . . .مشاهده میکنید که اسم آیفون شما در آنجا نمایان شده . . با پسورد انتخابی به آن متصل شده و سپس بعد از انتخاب کشور براحتی اکتیو کنید.
- 0 پاسخ
- 489 بازدید
دوستان عزیز . . یک روش رو خودم تست کردم . .. فقط نیازبه یک گوشی آیفون با ورژن 7 به بالا دارید و و ی پ ی ان مخصوص آیفون گوشی آیفون را با وایفای متصل کنید . .سپس و ی پ ی ان رو نصب کنید در مرحله بعد Hotspot گوشی رو فعال کنید . .و یک پسورد انتخاب کنید . . . بلکبری را روشن و هنگام اتصال به اینترنت و انتخاب شبکه . . .مشاهده میکنید که اسم آیفون شما در آنجا نمایان شده . . با پسورد انتخابی به آن متصل شده و سپس بعد از انتخاب کشور براحتی اکتیو کنید.
- 0 پاسخ
- 446 بازدید
آخرین پاسخ توسط behzad007,