آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 546 بازدید
https://support.apple.com/en-ap/HT201296
آخرین پاسخ توسط milad_66, -
- 0 پاسخ
- 535 بازدید
این ویدئو کاملا گویا و واضح هستش http://www.4shared.com/get/xTnUxB5Lce/Unlock_Any_Android_Phone__1_.html
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 532 بازدید
با این نرم افزار فوق العاده همه دوستان آشنا هستن امکانات: ارسال دستورات adb نصب ریکاوری روت سریع نصب برنامه های گوگل nokia_x_manager_v2.0.0.1.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 528 بازدید
خدمت دوستان عزیزم دانلود
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 521 بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید اینم یه فایل نایاب و تست شده دوستان این فایلها مال گوشیهای هست که بورس بازارن و تو هیچ سایتی همچین فایلهای تست شده پیدا نمیکنید پس قدر این فایلها را بدونید بکاپ گرفتن جای خودش اپلود کردنش هم هست این فایل را من خودم تست کردم part:1 part:2 part:3 part:4 part:5 part:6 part:7
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 517 بازدید
فایل زیر رو از طریق QFIL رایت کنید https://drive.google.com/file/d/1NlEokBjjRy42UihHgk7Pp8vdN3oHO7Sn/view
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 484 بازدید
دوستان عزیز . . یک روش رو خودم تست کردم . .. فقط نیازبه یک گوشی آیفون با ورژن 7 به بالا دارید و و ی پ ی ان مخصوص آیفون گوشی آیفون را با وایفای متصل کنید . .سپس و ی پ ی ان رو نصب کنید در مرحله بعد Hotspot گوشی رو فعال کنید . .و یک پسورد انتخاب کنید . . . بلکبری را روشن و هنگام اتصال به اینترنت و انتخاب شبکه . . .مشاهده میکنید که اسم آیفون شما در آنجا نمایان شده . . با پسورد انتخابی به آن متصل شده و سپس بعد از انتخاب کشور براحتی اکتیو کنید.
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 0 پاسخ
- 471 بازدید
دوستان عزیز . . یک روش رو که خودم تست کردم . .. فقط نیازبه یک گوشی آیفون با ورژن 7 به بالا دارید و و ی پ ی ان مخصوص آیفون گوشی آیفون را با وایفای متصل کنید . .سپس و ی پ ی ان رو نصب کنید در مرحله بعد Hotspot گوشی رو فعال کنید . .و یک پسورد انتخاب کنید . . . بلکبری را روشن و هنگام اتصال به اینترنت و انتخاب شبکه . . .مشاهده میکنید که اسم آیفون شما در آنجا نمایان شده . . با پسورد انتخابی به آن متصل شده و سپس بعد از انتخاب کشور براحتی اکتیو کنید.
- 0 پاسخ
- 451 بازدید
دوستان عزیز . . یک روش رو خودم تست کردم . .. فقط نیازبه یک گوشی آیفون با ورژن 7 به بالا دارید و و ی پ ی ان مخصوص آیفون گوشی آیفون را با وایفای متصل کنید . .سپس و ی پ ی ان رو نصب کنید در مرحله بعد Hotspot گوشی رو فعال کنید . .و یک پسورد انتخاب کنید . . . بلکبری را روشن و هنگام اتصال به اینترنت و انتخاب شبکه . . .مشاهده میکنید که اسم آیفون شما در آنجا نمایان شده . . با پسورد انتخابی به آن متصل شده و سپس بعد از انتخاب کشور براحتی اکتیو کنید.
- 0 پاسخ
- 409 بازدید
آخرین پاسخ توسط behzad007,