آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 895 بازدید
درود دوستان گوشی با سیم کارت ایرانسل مدام ریستارت میکنه اما با همراه اول مشکل نداره فلش با فلش تولز کردم اما بی فایده است
آخرین پاسخ توسط sajad1, -
مشکل سامسونگ s3
توسط imissu- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان سامسونگ s3 حالت ریکاوری نمیره (بدون اینکه چیزی بیاره زود ریستارت میشه) ولی دانلود مود وارد میشه اما فلش نمیگیره بعد آرم سامسونگ هم اینو مبار ِdevice memory dameged :the data partitions has been corrupted. you need reset your device to factory defaults.
آخرین پاسخ توسط imissu, -
- 0 پاسخ
- 708 بازدید
علت بر خورد با این مشکل عدم توجه به ورژن و دانگرید بی توجه و 100 در صد این مشکل اشتباه در دانگرید میباشد حال راه چاره روش اول اپدیت به بالا ترین ورژن از اندرید استوک یعنی در این مدل فعلا 7.4.1 و نکته قابل توجه در این مدل فایل raw را باید دوبار رایت نمایید یک بار برای اپدیت و یک بار برای حل مشکلات... پس از اپدیت و یک بار فکتوری ریست سریال شما باز خواهد گشت این روش تست شده و کاملا مورد تایید میباشد روش دوم نصب فایل raw پایین ترین ورژن از این مدل 2.3.6 مطلق به منطقه x و یک بار فکتوری ریست و سپس اپدیت به هر ورژن که دلتان بخواهد
آخرین پاسخ توسط maysamrast, -
- 2 پاسخ
- 3.4k بازدید
درود مشتری تبلت k012 رو اورده هر نسخه ای از اینستا رو میریزم متوقف شد میزنه اندروید 4.3 داشت اوردمش 5.0 استادان راهی به نظرتون میرسه؟
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان، این مدل سریال و بیس باند نداشت، با فایل xml فلش زدم، الان سریال و بیس باند برگشته ، سیمکارت رو هم شناسایی میکنه اما آنتن نمیاد، به نظرتون مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام ایسوز k004 روشن میشه روی لوگو usb میمونه منوی droidboot نداره فایلهای *.dnx اگر دارید بزارید برام
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام حدمت اساتید تبلت هنگ میکنه مخصوصا با تلگرام و ایستاگرام.تا میری داخل برنامه خاموش و روشن میشه.ورزنهای مختلف برنامه ها رو هم روش تست کردم ریست هم کردم حل نشده.میخام فلش کنم.مدل دقیقی که درباره ABOUT هست نوشته KVT49L.WW_K01N-V4.0.4-20150420 201406091104_044000276 هم فایل هم نحوه فلششو میخام.امورشش تو انجمن یکی هست که اصن تصاویرش بارگذاری نمیشه و اینهمه درخواست دادیم تصاویرا و فایلها مشکلش حل بشه نمیشه نمیدونم چرا
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 6 پاسخ
- 992 بازدید
درود دوستان تبلتی هست که وقتی روشنش میکنی کاملا بالا میاد ، به سیستم وصل میکنی مدل تبلت رو نشون میده ، ولی تبلت رمز داره و نمیشه بازش کرد ، با نرم افزار shuame خواستم wipe بکنم که یو اس بی دیباگینگ فعال نیست و نمیشه ، وقتی هم میخوام فلشش بکنم ، خطا میده . کارهایی که انجام دادم : تعویض سوکت شارژر ، به جای باتری به منبع تغذیه وصلش کردم ، استفاده از نسخه های مختلف برنامه phoenix ، کپی کردن فایل فلش در دستکتاپ ، از نت هم چندین فایل خریداری کردم ولی متاسفانه جاب نمیده ، کسی راهکاری داره ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 3 پاسخ
- 685 بازدید
یه مشکلی پیش اومده که دیگه نمیتونم چیزی تو هارد اکسترنالم کپی کنم کسی این مشکل براش پیش اومده ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 11 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام من رام آلکاتل 8008d را از اینجا خریداری کردم. طبق آموزش پیش رفتم و مشکلی در شناختن و فلش وجود نداشت. بعد از اتمام کار و ظاهر شدن پیغام اتمام و روشن کردن گوشی پیغام "متاسفانه ui سیستم متوقف شده است." به نمایش در میاد و من هیچ دسترسی به ui جز قسمت تنظیمات ندارم. لطفا راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی asus t00g zenfone 6 واسم اومده با هر فایلی اپدیتی زدم جواب نداد از اساتید محترم درخواست میکنم بنده رو یاری فرمایند با تشکر
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 0 پاسخ
- 6.3k بازدید
SamFirm A.I.O اطلاع و دانلود از اخرین فریمور های دستگاه اپل دسترسی به دیتابیس نرم افزار های مورد نیاز برای تعمیرکاران نرم افزار اجرای دستورات در حالت MTP سامسونگ اجرای دستورات در حالت ADB سامسونگ ابزار Bypass قفل گوگل از طریق باز کردن Youtube , Settings و ... ابزار قفل FRP پردازنده مدیاتک ... حقوق نرم افزار برای کاربر Mahmoudsalah جهت ارائه رایگان نرم افزار محفوظ میباشد تغییرات آخرین نسخه 1.4.3 == add Support To Bypass MTK offline Auth CPU: Supported SoCs mt6261 mt6572 mt6580 mt6582 mt6735 mt6737 mt6739 mt6755 mt6757 mt6761 mt6763 mt6765 mt6768 mt6771 mt6785 mt6799 mt6873 mt6885 mt8127 mt8163 mt8173 mt869…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
با سلام خدمت دوستان gsm-developers اینم یه سایت عالی برای دانلود باکسهای که کرک شدن دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 874 بازدید
با سلام خدمت دوستان MTK + Qualcomm Full Flash And Imei Reapire Support Only 1Tool download
آخرین پاسخ توسط mojtabagsmman, -
- 0 پاسخ
- 612 بازدید
موارد بریک شدن گوشی و انواع آن: گاهی اوقات به هنگام برنامه ریزی (اپدیت-فلش) گوشی بدلیل برنامه ریزی اشتباه یا قطعی برق یا سیم ارتیاطی در زمان نوشتن فلش و... این حافظه تخریب می گردد که به اصطلاح از این اشکال به عنوان خرابی Flash نام برده می شود. در این حالت گوشی هیچ نرم افزاری را دریافت نکرده و بدون استفاده می گردد(بریک). در بریک شدن دو نوع وجود دارد: SOFT BRICK HARD BRICK در سافت بریک حتما احتیاجی به جی تگ نیست و می شود با راهکارهای خاص و ابزارهای گوناگون اقدام به UnBrick دستگاه کرد علائم سافت بریک 1-روشن شدن دستگاه و هنگ روی ارم 2-ظاهر شدن علامت DebugScreen بلافاصله بعداز روشن کردن گوشی 3-علامت مثلث خطر 4-روشن شدن نور صفحه نم…
- 1 پاسخ
- 797 بازدید
از دوستان کسی نحوه انلاک بعضی از مدل هی سری one tuoch رو که بصورت رایگان و با برنامه بشه انلاک کرد رو داره .ممنون میشیم
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 0 پاسخ
- 633 بازدید
باسلام خدمت دوستان
- 0 پاسخ
- 990 بازدید
نحوه بکاپ و ریستور IMEI / NVRAM در گوشی*های مدیاتک. اندروید سیستم عاملی منعطف و متن باز است به صورتی که بسیاری از کاربران حتی نه چندان حرفه ای هم میتوانند با کمی مطالعه در آن تغییرات ایجاد کنند. و آن را شخصی سازی کنند . یکی از مواردی که بسیاری از اندروید بازان به آن علاقه دارند فلش و تست کاستوم رام های مختلف است که از طرف شرکت ها و گروههای معتبری درجهان ارائه میشوند و گاهی اوقات جان دوباره ای به گوشی یا تبلت ما می*بخشند. اما نکته بسیار مهمی که در این تغییرات بروی گوشی مهم است اطلاعات ما میباشد که همیشه توصیه می*شود: “پیش از هرگونه تغییری از همه اطلاعات خود بکاپ بگیرید”. شاید بسیاری از شما دوستان به آن عمل میکنید اما نکته قابل توجه و فنی دیگری که در این زمی…
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
یک گوشی ایسوس واسم اومده سریال نامبرش صفر شده مشخصات گوشی x013d zb551kl
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 0 پاسخ
- 726 بازدید
سلام خدمت همگی با این نرم افزار فایل مورد نیاز خود را دانلود کنید موفق باشید. download [email protected]
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
[h=1]TAK Android Tool 2017 100%[/h] ویدئو این نرمافزار download TAK-Android Tool Upload
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
نرم افزاری فوق العاده برای برداشتن پترن و پسورد تبلت های چینی ! ساخته شده توسط romfa.blog.ir تصویر برنامه : اون china هم بیخیال بشید :-P دانلود »: http://bayanbox.ir/download/6559254983341199599/Password-Remover-romfa.blog.ir.exe سازندشم خودمم زبان : batch
آخرین پاسخ توسط sahand100, -
- 0 پاسخ
- 734 بازدید
دوستان عزیز این فلشر برای فلش رام های دستگاه های broadcom هستش DFU_Flash_Tool_v2.03.zip - Android Data Host
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
روت اتوماتیک بیشتر برند های اندروید iRoot_1.8.8.20627.zip - Android Data Host رمز فایل فشرده:androidmtk.com
- 0 پاسخ
- 563 بازدید
نرم افزار جدید more langs برای فارسی سازی بیشتر برند ها مثل morelocal خدمت دوستان لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani,