آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 805 بازدید
درود دوستان این نرم افزار فلش مربوط به دستگاه های دارای ساختار کوآلکام هستند QcomDLoader_1.0.6.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 802 بازدید
MODEL FINDER V.3 TOOL by gsmexpress MODEL FINDER V.3 Features :- * FIND MODEL AND DETAILS FOR * ASUS * SONY * MI * IPHONE * TOOLS * ONE PLUS TOOL (Oneplus [1] [2] [3] All in One Tool Kit By Jamesjerss) * ADB TOOL (by Thet Htwe Aung) * UBTOOL.V1 BOOTLOADER UNLOCK TOOL (BY GSMEXPRESS) SUPPORTING MODEL SONY HUAWEI ANDROID ONE YUREKA * FRP TOOL ( BY ZS MALIK) DOWNLOAD 4shared:Model Finder MediaFire:Model Finder
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 802 بازدید
SP_Flash_Tool_v3.1222.00 SP_Flash_Tool_v3.1244.0.sn85 SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150 SP Flash Tool v3.1332.0.sn187 SP Flash Tool v5.1352.01 SP_Flash_Tool_v5.1420.03 SP_Flash_Tool_v5.1408.00 FlashTool_v5.1232.00 Spreadtrum Tool R2.9.7001 ResearchDownload_2.9.8004 ResearchDownload_9005 ResearchDownload_VER_2.9.7017 Spd 77107715 Cpu New Tools IMEI&SN Writer V1.5.3 MtkDroidTools v2.5.3 Rockchip Batch Tool v1.7
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 3 پاسخ
- 801 بازدید
یه مشکلی پیش اومده که دیگه نمیتونم چیزی تو هارد اکسترنالم کپی کنم کسی این مشکل براش پیش اومده ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 797 بازدید
باسلام خدمات دوستان ابزار جدید که معرفی کردم خیلی کار امد هستش حتما استفاده کنید دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 793 بازدید
نرم افزار ترمیم سریال mtk speadtrum qualcomm ReadnWrite_Tool_v1.3.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 793 بازدید
نرم افزار UniFlash امکاناتی نظیر فلش فایل های مختلف ، ویرایش رام ، بکاپ و ریستور ، نمایش اطلاعات گوشی و …. را به شما میدهد. Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط farzin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 791 بازدید
با سلام برای بنده چندین مورد اومدن که وایبرشون مخاطبین رو شناسایی نمیکنه و اونارو نمیاره در این مورد کافیه اسم مخاطبین رو ادیت کنید مثلا یک فاصله یا نقطه به آخر همه مخاطبین اضافه بشه مشکل حل میشه
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
روت اتوماتیک بیشتر برند های اندروید iRoot_1.8.8.20627.zip - Android Data Host رمز فایل فشرده:androidmtk.com
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
با سلام مجبت میکنید qcn براش بزارین
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
آموزش حذف گوگل اکانت گوشیهای جدید موتورولا سری Moto با اندروید 6.0.1 بدون باکس و کابل
توسط jalilzadeh- 0 پاسخ
- 790 بازدید
آموزش حذف گوگل اکانت گوشیهای جدید موتورولا سری Moto با اندروید 6.0.1 بدون باکس و کابل ********************************************************************************* سلام بر همه آموزش در قالب ویدیو تقدیم دوستان دانلود کنید
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
VRoot_1.8.3.14743_Setup دانلود
آخرین پاسخ توسط shahd, -
- 1 پاسخ
- 789 بازدید
سلام و خسته نباشید زمانی که framework رو ادیت میکنم هات اسپات از کار میفته یا اینکه وای فای وقتی وصل میشی رمزو فراموش میکنه و وقتی seccontact رو ادیت میکنم کلا از منو حذف میشه کانتکت و فون مشکل از چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 787 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده سریال رو میخوام چنج کنم کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم.........
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 786 بازدید
Get it here and service ur mobile LINK DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 1 پاسخ
- 785 بازدید
سلام..دروود ورژن جدید SP Flash Tool v5.1532.00 SP-Flash-Tool-v5.1532.00 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 783 بازدید
جدیدترین ورژن برنامه RootGenius_2.4.1 از جی اس ام دولوپرز دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 783 بازدید
سلام خدمت همگی با این نرم افزار فایل مورد نیاز خود را دانلود کنید موفق باشید. download [email protected]
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 1 پاسخ
- 783 بازدید
با سلام دوستان با این نرم افزار میتونید بهراحتی بوت لودر گوشی های جدید برندهای HTC - SONY - HUAWEI - NEXUS آنلاک کنید. DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 781 بازدید
امنیت در تلگرام در ۵ قدم قدم اول: از تایید هویت دو مرحله*ای تلگرام برای امنیت بیش تر استفاده کنید تلگرام برای افزایش ضریب اطمینان امنیت خود سیستمی را به نام تایید هویت دو مرحله طراحی کرده است که با فعا**ل*سازی آن می*توانید مطمئن شوید که هیچ فردی به*جز خود شما نمی*تواند تلگرام را روی دستگاه*های دیگر فعال کند. با فعال کردن این قابلیت هنگام فعال*سازی هر یک از دستگاه*های جدید علاوه بر پین*کد، *باید رمز عبوری را نیز وارد کنید. برای فعال*سازی این قابلیت در اپلیکیشن تلگرام مراحل زیر را انجام دهید:. به بخش تنظیمات (Settings) وارد شوید. به بخش "Privacy and Security" وارد شوید و گزینه "Two-Step Verification" را انتخاب کنید. حالا گزینه "Set Additional password"…
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian, -
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
ابزار حذف frp برای HTC , Lenovo , Huawei و... Samsung /Motorole /Huawei /HTC /Lenovo /XIAOMI YUPHORIA /DEEP D-G Unlocker Tools Instaler - Download - 4shared - haider raza
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 779 بازدید
سلام من یه سامسونگ نوت5 دارم روش یه رام پورت شده زدم که دوربین نوت8 روشه ولی قسمت فست موشن رو نداره و هایپرلپس هم کار نمیکنه، یه رام دیگه هم دارم که پیشفرض دوربین دیفالت نوت5 رو داره و همه مودها کار میکنه ، چطور میتونم از اون رام دوربینو انتقال بدم به رام فعلی؟
آخرین پاسخ توسط sepahna, -
- 0 پاسخ
- 779 بازدید
READ COMPLETE ROOT INFO. WITH EASE ROOT CHECKER VERSION 1.01 IT CHECKS Superuser.apk Installation BusyBox Installation BusyBox Version Su Binaries Type Root Status Reads Device Info. Download
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
سلام.من یه تبلت اچ پی مدل ep900استوک از دبی برام آوردن.ماژول سیمکارت داره اما سیمکارت رواصلا نمیخونه .اشکالش از کجا میتونه باشه؟آنلاک باید بشه یا دایور خاصی داره ؟چون نتونستم درایورهاشو از سایت بگیرم؟لطفآ راهنماییم کنید؟
آخرین پاسخ توسط Nobody, -
Kingo ROOT V 1.4.7
توسط BAHMAN- 0 پاسخ
- 776 بازدید
KingoRoot.exe"] دانلود فایل Kingo ROOT V 1.4.7 [/url]
آخرین پاسخ توسط BAHMAN,