آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 574 بازدید
برای دانگرید کردن ورژن ایتونز بعد از پاک کردن itunes میبایست در این مسیر این پوشه را پاک کنید تا با ارور مواجه نشوید C:\Users\xxxxxxx\Music\iTunes
آخرین پاسخ توسط learning20, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
باسلام در بعضی مواقع برای فارسی سازی لنوو که ما فایل سیستم را رایت میکنیم با ماندن روی لوگو مواجه میشویم دلیل بروز این مشکل ناهماهنگی در ورژن system.img اندرویید میباشد ما دو نوع اندرویید مثلا در A3300GV داریم 4.2.2 و 4.4.2 , پس باید فایل مطابق با اندرویید گوشی باشد
- 0 پاسخ
- 595 بازدید
برنامه ایفونی که 5 بار در سیستم شما اتورایز شدند بدون اتورایز در هر گوشی نصب کنید(نصب تک برنامه روی گوشی که با اپل ایدی دیگری برنامه ریخته شده باشد یک توضیح عرض کنم کلا ایتونز اجازه نمیده روی سیستم بشتر از 5 بار شما اتورایز کنید بعد از اون شما میمانید و یک عالمه برنامه دانلود شده و مشکل دیگری اینکه روی گوشی که با اپل ایدی دیگری برنامه نصب شده باشد شما باید تمام برنامه های طرف مقابل را پاک کنید تا با ایتونز برنامه بریزید.برای حل این مشکل ایمگونه پیش میرویم که: 1- با برنامه ITOOLS3 یا ITOOLS برناه را روی گوشی نصب میکنیم 2- بعد از نصب شدن روی گوشی شما برنامه را اجرا کنید سپس چنسن صفحه ای مشاهده خواهید کرد حال اپل ایدی و پسوردی که با ان برنامه را دانلود ک…
- 0 پاسخ
- 2k بازدید
هرکس از دوستان از این اموزش استفاده کردن باید برای سلامتی و دادن برکت به صاحب سولیشن دعا کند یاحق باذکر صلوات کپی ازاد
آخرین پاسخ توسط tandisgonbad, -
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
برنامه کارآمد قفل پیشرفته و فضولگیر اندروید دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
READ COMPLETE ROOT INFO. WITH EASE ROOT CHECKER VERSION 1.01 IT CHECKS Superuser.apk Installation BusyBox Installation BusyBox Version Su Binaries Type Root Status Reads Device Info. Download
- 0 پاسخ
- 762 بازدید
SP Flash Tool v5.1520.00 ورژن جدید از جی اس ام دولوپرز دانلود
- 0 پاسخ
- 610 بازدید
ورژن جدید Kingo Android Root version 1.3.9 از جی اس ام دولوپرز دانلود
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز ... بازم یه آموزش دیگه براتون حاظر کردم که تا حالا فک نکنم مثل اینو جایی دیده باشید... نام این برنامه RegawMOD Bootloader Customizer هستش... شرکت HTC همه دارو ندارش تو HBoot هستش و شما با استفاده از این برنامه میتونین HTC رو به فنا بدید... شما برای استفاده از این برنامه نیاز به پلاگین Hboot دارید..که در پست دوم تمام پلاگین هایی که این برنامه ساپورت میکنه رو قرار میدم.. بنده هیچ گونه مسئولیتی بابت خرابی گوشیتون ندارم ویژگی های برنامه... 1.ویرایش متن*** UNLOCKED *** 2. تغییر S-OFF به S-ON 3.تعویض زمان و تاریخ بروز رسانی Hboot 4.حذف و یا تعویض متن هشدار قرمز رنگ معروف HTC 5.و... اسکرین شات... پیش نیاز …
آخرین پاسخ توسط mehdi1370, -
- 2 پاسخ
- 608 بازدید
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز شاید براتون عجیب باشه این آموزش ولی برای مثال که برای خودم پیش اومده پدر اومده واسه بچش گوشی بگیره و گفته یه کاری کنین که وای فای نداشته باشه تست شده HTC M8 (4.4.2) & Nexus 5 (5.1 آموزش 1.روت کنین گوشی رو و بکاپ بگیرید از گوشی 2. با استفاده از فایل منیجری که بشه به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشید برید به این آدرس system/ Build.prop حالا ادیتش کنین و متن زیر رو از فایل پاک کنین گوشی رو ریست کنین و ببینین که دیگه دکمه وای فای کار نمیکنه
- 0 پاسخ
- 587 بازدید
به نام خدا دوستانی که تست کردن اعلام کنن تا به تاپیک اضافه بشه تست شده: Htc One XL Htc One S با سلام خدمت دوستان عزیز... بالاخره HTC داران به آرزوی خودشون رسیدن...و دیگه میتونن راحت هر موقع بخوان از گارنتی گوشی استفاده کنن.... شما دوستان وقتی گوشی جدید میخرید ..وارد بوتلودر گوشی میشید اون بالا نوشته LOCK حالا اگر شما گوشی رو آنلاک کنین دیگه به هیچ وجه نمیشه گوشی رو LOCk کرد ..فقط ریلاک میشه...و دیگه نمیتونین از گارانتی گوشی استفاده کنین حالا من راهی بهتون آموزش میدم که بشه LOCK کرد.... البته اینم بگم که من فقط رو گوشی HTC One XL تست کردم...و فقط واسه این گوشی مسئولیت قبول میکنم... آموزش.. فلش از طریق ریکاوری کاستوم.. فایل LOCk…
- 0 پاسخ
- 557 بازدید
به نام خدا RUU مخفف Rom Upgrade Utility هست ... و این یکی از ابزار های اندروید برای کار با سیستم عامل های ویندوز هستش..که بر روی لینوکس و مک به هیچ وجه کار نمیکنه.... خوشبختانه برنامه VirtualBox بزرگ و رایگان وجود داره که یه سیستم عامل مجازی واسه سیستم عامل شما درست میکنه که دیگه جای هیچ نگرانی نیست.. بر اساس سیستم عامل خود برنامه رو دانلود کنید >https://www.virtualbox.org/wiki/Linux_Downloads آموزش.. آموزش استفاده از این برنامه رو اگر بخوام بزارم یه 10 صفحه ای میشه ..فعلا همین چیزایی که نیازه رو میزارم..مشکلی بد در خدمتم قبل از هر کاری به آدرس زیر برین و تیک Fastboot رو بردارید... >Settings/Power برنامه رو نصب و از قسمت Setting ویندوز x…
- 3 پاسخ
- 10k بازدید
سلام.لطفا اموزش هارد ریست lg g2 بر روی اندروید 4.4.2 رو بزارید...این گوشی هارد ریستش بر روی اندروی 4.4.با 4.3 متفاوته..لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 946 بازدید
بازيابي پسورد مموري كارت همراه با عکس 1 بهترين و ساده ترين راه براي بازيابي پسورد مموري كارت ** دقت كنيد پسورد مموري كارت را من 21212 انتخاب كردم ** شما اول یک فایل منیجر احتیاج دارید خوب من با FExplorer شروع میکنم برنامه FExplorer رو باز ميكنيد برنامه رو كه باز كرديد (اينم محيط برنامه) وارد پوشه سیستم بشوید وارد پوشه سيستم كه شديد به دنبال فايلي بنام mmcstore ميگرديم رینیم کنید از mmcstore به mmcstore.txt تغير نام ميدهيم الان فايل txt رو باز كنيد اينم پسورد مموري موفق باشید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام. اول از همه از اطلاعات رمتون یه بکاپ بگیرید چون همچی پاک میشه بعد برنامه ی MINI TOOL partition wizard رو دانلود کنید. و روی کامپوتر نصب کنید. اینجا رمتون با یه رم ریدر به کامپوتر وصل کنید.وارد برنامه بشید. برنامه mini tool partition را اجرا کنید و در پنجره باز باز شده حتما باید مموری کارت خود را که قسمت پایین نرم افزار هست را انتخاب کنید و مواظب باشید که درایوهای حافظه کامپیوتر مثلادرایو f یا c را انتخاب نکرده باشید که همه اطلاعات آن پاک میشود پس لطفا دقت کنید.خب روی مموری کارت کلیک راست کرده و در منو یا در نوار بالا برنامه delet را انتخاب میکنیم و همه اطلاعات مموری شما تا اینجا پاک شده است و پارتیشنی وجود ندارد.اگر هم از قبل مموری را پار…
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
این فلشر در بعضی موقعیت ها خیلی کارساز هستش.. download
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 925 بازدید
همینطور که دوستان خبر دارن سیستم عامل این گوشی یکم فرق میکنه...=)) این چند تا نرم افزار کاربردی برای این سیستم عامل BLACKBERRY
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
هارد ریست تبلت asus
توسط iraj- 0 پاسخ
- 537 بازدید
۱-گوشی را خاموش کنید ۲-فشردن همزمان کلیدهای ولوم پایین وولوم بالا و سپس پاور ۳-سپس توسط کلید های ولوم (recovery mode) را انتخاب میکنید ۴-منتظر میمانیم تا پیغام (no command) بر روی صفحه نمایان شود ۵- سپس کلید ولوم بالا و پاور را همزمان فشار میدهیم و رها میکنیم ۶-با وارد شدن به منوی ریکاوری توسط کلید ولوم بر روی گزینه wipe date/factory reset کلیک کرده و گزینه yes را انتخاب میکنیم. نکته : در صورت اینکه منوی ریکاوری باز نشد قسمت ۵ را چند بار تکرار کنید
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام در این آموزش ما IP دستگاه خودمون رو تغییر میدیم و میتونیم محدودیت هایی که گوشی و تبلت بلکبری برای ما ایجاد می کنند رو دور بزنیم ) موادّ مورد نیاز: لب تاپ متصل به اینترنت وایرلس یک اکانت “چیز پی ان” (توصیه می کنم توی لب تاپ از N–e-x–t V–p-n و کانکشن SSL استفاده کنید.) گوشی بلک بری با سیتم عامل ۱۰ اندکی حوصله و صبر دستور کار: ابتدا برنامه prox را دریافت کرده و نصب کنید. مراحل تنظیم برنامه رو به ترتیب تصاویر زیر انجام دهید: پس از ذخیره نمودن تنظمیات، برنامه را یک بار از کنار ساعت، Exit نموده و دوباره باز کنید. حالا، برنامه ی چیز شکن را اجرا و وصل کنید. روی آیکون برنامه در کنار ساعت، راست کلیک…
- 3 پاسخ
- 719 بازدید
نرم افزاز را دانلود کنید لینک دانلود http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=0fd340cd839d2d12b74d455b5afb815f نرم افزار رو اجرا کنید پورت مربوطه رو انتخاب کنید حالا مدل گوشیتونو انتخاب کنید ودر نهایتدر قسمت chose job گزینه reset user lock رو انتخاب کنید وبرای اجرا Do Job رو کلیک کنید. موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sedigh.918, -
- 1 پاسخ
- 646 بازدید
اموزش تشیخص نوع ورژن بوتلودر گوشی های اندروید ---------------- ویرایش شد...
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان تبلت کد داشت با تموم برنامه ها چک کردم نشد کد رو بردارم اقدام به فلش کردم،ولی روی آرم گیر کرده با دو تا فایل زدم نشد Cpu : A13 Q88D-V1.2 ممنون از همه
آخرین پاسخ توسط ali_nano86, -
- 1 پاسخ
- 696 بازدید
دوستان من یکم اطلاعات میخوام درمورد IP Box این باکس چطور هستش ؟ دقیقا چه کاردبرهایی داره ؟!
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
Download MauiMETA exe 1316 file flash rar فیلم آموزشی:»Download Android phone invalid imei repair FILE FLASH rar
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 0 پاسخ
- 601 بازدید
سلام دوستان ادیت شده باشه...باتشکر
آخرین پاسخ توسط iraj,