آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
فلشر مخصوص تبلت های asus دانلود
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
کرک برنامه MAM Tools V1.0.0 دانلود دانلود
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 1 پاسخ
- 780 بازدید
یک نرم افزار مناسب برای رایت سریال DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 1 پاسخ
- 604 بازدید
Username:TRIAL-82377956 Password:xrucp6f2hk Username:TRIAL-82377960 Password:b4u5ct5dja Username:TRIAL-82379337 Password:udeuetxdff Username:TRIAL-82274968 Password:5snfads3u5 Username:TRIAL-82377604 Password:hn6ppv367x Username:TRIAL-82377621 Password:tsf4knujrk
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
ورژن جدید نرم افزارMAM TOOLS 1.0.3 http://mediafire.com/file/v9kvbzrv1bd779h/MAM+Tools+V1.0.3A+beta.7z
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 674 بازدید
Multi-Port Download Tool SP_MDT_exe_v3.1444.00 ========================== Click here To Download
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 1 پاسخ
- 680 بازدید
با سلام خدمت دوستان ابتدا گوشی رو روت کنید سپس با نرم افزار زیر برنامه های دلخواه خود را طبق تصویر به راحتی انتقال دهید به سیستم . موفق باشید >http://www.mediafire.com/download/ut9c4idiz1t87dh/Lucky-Patcher-5.8.5.rar
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 901 بازدید
Z00RD_ZE500KG_mitrakomunika.qcn - Google Drive ASUS_Z00RD-ZE500KG_8916_MP_V12.9.1.64_M1.3.22_F.7z - Google Drive
آخرین پاسخ توسط ecsi, -
- 1 پاسخ
- 804 بازدید
خسته نباشید دوستان. مجموعه تست شده کاستوم ریکاوری گوشی های سامسونگ مخصوصا چینی ها رو دارین؟ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 794 بازدید
درود دوستان هنگام روت مشکل بوت لوپ پیدا کردم و نیاز به فلش مجدد دارم لینکی پیدا نکردم اگه دارین بزارین برام ممنون
- 1 پاسخ
- 864 بازدید
سلام و درود 1_چرا نوع چیپست طراحی شده حالت وایپ نداره یا خیلی سخته 2_فایل فلش خیلی کم و نادر 3_برای بک اپ pac بهترین راه حل یا باکس چیه 4_فایل زبان تو کدوم گزینه هست وایا قابل ویرایش هستم مانند c3520i 5_اکثرا بعد از فرمت چرا دچار مشکل میشن(روی ارمو صفحه سفید) 6_ایا با برنامه نویسی یا در حالت فست بود راهی برای ریسک کمتر وجود داره برای فرمت یابک اپ بدون مشکل نه با تشکر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده با آندروید8.1.0 میخوام روتش کنم(درضمن میخوام چنج سریال انجام بدم آیا چنج میشه) با برنامه های مختلف تست کردم روت نمیشه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم ضروریه
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
دانلود نرم ازار پرکاربرد android aio flasher امکانات برنامه : 1.Complete Fastboot Flasher: It can Flash Boot,Recovery,System,Userdata,Radio Images and even Splash Images. It can also Help in Restoring Nandroid backups(not tested) 2.ADB Flasher:For Cyanogenmod only. It can Flash Boot images,Recovery Image and Splash Image on a Live Running Android Device without rebooting phone 3.Boot Animation Changer: yes it can also change boot animation of Android, Just choose any zip file of any name and it will flash it. If it throws an error try "remount System" button 4.Integrated ADB shell: Just with a single click of a button,the Output console becomes ADB she…
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 1 پاسخ
- 4.8k بازدید
اول از همه منبع رو ذکر کنم. این برنامه رو آقای Mojtabace فارسی کردن معرفی نرم افزار shuame + دانلود نرم افزار - پرسش و پاسخ فناوری اطلاعات اول اینکه آپدیتش نکنین چون فقط رو این ورژن فارسیه. آموزش: برنامه رو دانلود کنین و بعد فایل shuame.dll رو در مسیر نصب برنامه کپی کنید و از فارسی لذت ببرید. موفق باشید... ShuameSetup_3.3.6.171 shuame اسکرین شات: http://s3.picofile.com/file/8212546376/shua.jpg
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
setup: برای فعال شدن نرمافزار شما باید ثبت نام کنید بعد یه لینک به ایمیلی که ثبت نام کردید فرستاده میشه وبعد ازاون شما ادرس که براتون فرستاده شده رو در قسمت سرچ مرورگرتون کپی میکنید و بعد اشتراک تون فعال میشه لینک سایت اصلی
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 940 بازدید
GSM ALADDIN V1.20tested crack here for only ---------------- پاک شد ... لینک همسایه
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 663 بازدید
یا می*دونستید: با قراردادن موبایل در حالت هواپیما (Airplane Mode) در موقع شارژ، موبایل دو برابر سریع*تر شارژ میشه؟ امتحان کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان با این فایل به راحتی و بدون اینکه چندین و چند کلیک کنید کنید تا درایور ها نصب بشه راحت می شید . مخصوصا وقتی ویندوز نصب میشه و .... =P~ دانلود
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود طبق عکس زیر فلش کنید با کابل e210 http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/d24f-e1207t.jpg بعد از فلش سریال چک کنید در صورت مشکل ایپرا نصب کنید
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
برای فارسی سازی این مدل کافیست فایل بوت و ریکاوری رو با فایل فایل بوت و ریکاوری y511-u30 جایگزین کنید وسپس با فلش تولز اقدام به فلش نمایید و از فارسی لذت ببرید.تست شده توسط خودم.تشکر یادتون نره ی نکته مهم حتما باید ورژن فلش تولز باید این ورژن باشد SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 اومیدوارم پست خوبی برای اساتید قرار داده باشم
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 1 پاسخ
- 704 بازدید
با سلام دوستان با این نرم افزار میتونید بهراحتی بوت لودر گوشی های جدید برندهای HTC - SONY - HUAWEI - NEXUS آنلاک کنید. DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 1 پاسخ
- 596 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این دو مدل گوشی رو دارم که منوی فارسی نداره چند رام مختلف ww گرفتم اما زبان فارسی اضافه نشد در ضمن اینم بگم که رام دانلودی رو از داخل منوی گوشی اپدیت زدم اما منوی فارسی اضافه نشد حتی اخرین ورژن ها لطفا راهنمایی بفرمیایید در ضمن آیا این دو مدل اصلا منوی فارسی دارن با نه باتشکر
- 1 پاسخ
- 679 بازدید
نرم افزاری برای دانلود فریمورهای نوکیا .سامسونگ.اپل DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 1 پاسخ
- 629 بازدید
فایل زیر خدمت دوستان گرامی دانلود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 972 بازدید
OMH Imei Writer V1 2017 For mtk spd Qual qom download pass:omh