آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام گاهی پیش میاد یه دستور adb یا fastboot توی سایتی یا... میخونید , میخواهید با adb رو دستگاه خودتون امتحان کنید که بعد از زدن اینتر برای اجرای دستور چندین خط پشت سرهم میاد و دستورات adb , fastboot رو براتون مینویسه این به ان معناست که adb شما دستور رو نشناخته و برای حل این مشکل از اخرین ورژن باید استفاده کنید(برای مثال دستور sideload ) Updated ADB to version 1.0.32 Updated Fastboot to latest version Download fastboot_adb(1.0.32)_071114_r21.rar سبز و پاینده باشید.
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 1 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام و درود نحوه هاری ریست ولوم کم و زیاد پاور میزنیم که ریکاوری و فکتوری مد میاد ولوم بالا زده بعد پاور بعدشم گزینه وایپ برا اوکی هم لمسی سمت چپ بزنید
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 829 بازدید
دوستان تبلیت k012 هست که جی میل و خدمات گوگل پلی به درستی کار نمیکنن فریمورش مربوط به cn هست راه تست شده ایی برای تبدیل به ww سراغ دارید؟
آخرین پاسخ توسط raze, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان با لودر 174 فقط تیک یوزر دیتا با بیلد 125 من امتحان کردم بدون مشکل http://upload7.ir/uploads//165dc745bf5addbe55ef4cd96e43d47c1b044fbf.jpg
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
Hello! recently I had a problem with my Android Samsung Galaxy J7 with the rooting issues suddenly it gets stuck and my financial application has stopped! All-time favorite pokemon has stopped due to the googles verifications. There I have surfed the internet to find the best rooting tool and I got bot tools like SuperSu and Magisk Manager. One of my friends suggested me to download Magisk from www.magiskmanager.org and I have downloaded the tool. But still having the question should I use this or not :/ please help me!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 770 بازدید
سلام کسی میدونه چجوری باید بلک بری پاسپورت که پردازندش اسنپ دراگونه سریال زد؟
آخرین پاسخ توسط Easy_Jtag, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به همه عزیزان زحمت مشکل شکل انتن g620-ul01 چه جوری حل میشه اگه لطف بفرمایید با تشکر فراوان
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
برنامه EASY-TEAM-TOOL-V1.0-fix برای حذف ویروس های جدید دانلود فایل Download EASY TEAM TOOL fix rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام درخواست فایل فلش مارشال me-366
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
TOOL] Asus Flash & IMEI Repair Tool / Flashing Stockrom Update ASUS Flashtool is a program for flashing ASUS Device, including Zenfone series. ASUS Flashtool 1.0.0.25 comes with more supported device. To perform ASUS flashtool you need RAW firmware. Asus FlashTool Also Support To Repair IMEI In Asus Device Some Features Of Asus Flash Tool Given Below ADB Options Phone Info - This option helps to get connected smartphone information Droid Mode - this function allows smartphone to get in into droid mode Recovery Mode - option to restart your smartphone into recovery mode Backup Boot 1 - you can make backup and install it at the time of boot B…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
ریکاوری مخصوص htc desire 820 از gsm-developers TeamWin - TWRP
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 1 پاسخ
- 710 بازدید
سلام من یه سامسونگ نوت5 دارم روش یه رام پورت شده زدم که دوربین نوت8 روشه ولی قسمت فست موشن رو نداره و هایپرلپس هم کار نمیکنه، یه رام دیگه هم دارم که پیشفرض دوربین دیفالت نوت5 رو داره و همه مودها کار میکنه ، چطور میتونم از اون رام دوربینو انتقال بدم به رام فعلی؟
آخرین پاسخ توسط sepahna, -
- 1 پاسخ
- 760 بازدید
.....:::::بنام خدا :::::..... سلام دوستان.. گاها میبینیم که بعد از نصب بعضی از کاستوم رامها ، لوگوی آغازین گوشی هم ( مثل Sony Ericsson ) تغییر میکنه.. این لوگوها اکثرا با نام initlogo.rle در فایلی به نام ramdisk.tar ذخیره شده اند، با اکسترکت کردن این فایل(فقط در محیط اوبونتو) که اصولا در مسیر system --> bin هست میتونیم با عوض کردن لوگوی initlogo.rle عکس آغازین گوشی روهم عوض کنیم.. خوب، سوالی که پیش میاد چطور عکسی با قالب rle درست کنیم ؟ روشهای زیادی برای اینکار در محیط اوبونتو وجود داره ولی یکی از ساده ترین روشهارو که تو محیط ویندوز قابل استفاده هستن ، براتون میذارم.. برنامه زیر رو دانلود و اکسترکت میکنیم: LogoGen عکس مورد ن…
آخرین پاسخ توسط atp_salari, -
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
لینک دانلود خدمت دوستان https://www.file4.net/f-rYW
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 1 پاسخ
- 979 بازدید
تایپک اختصاصی جدیدترین نرم افزار روت ^^vroot^^ ورژن VRoot_1.8.5.15285 از دولوپرز VRoot_1.8.5.15285_Setup download
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 764 بازدید
دوستان من یکم اطلاعات میخوام درمورد IP Box این باکس چطور هستش ؟ دقیقا چه کاردبرهایی داره ؟!
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 672 بازدید
Samsung Galaxy warning camera failed fix
آخرین پاسخ توسط Crown Clown, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
نرمفزار کاربردی Android_Multi_Tools_v102b برای wipe گوشیهای اندروید چینی فقط گزینه ی 5 را انتخاب گنید و enter بزنید
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 1 پاسخ
- 742 بازدید
فایل ریکاوری cwm مخصوص هواوی y550 دانلود
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام به همه دوستان و همکاران عزیز خیلی وقته دارم روی حذف گوکل اکانت کار میکنم بعضی وقت ها ساعت ها وقت گذاشتم برای برداشتنن یک گوگل اکانت ولی نمیشد بیای برای تک تک مراحل حذفش عکس بگیری بعد بزاری تو سایت یک عده هم بیان بگن چرا نمیشه چرا میشه اونایی که frp باز میکنن میدون من چی میگم تخصصی یعنی بگی باگ رام کجاست برن از اون طریق frp رو بردارن پس این پست رو زدم برای اونایی که میخوان تخصصی برن جلو الان تمام برند ها گوگل اکانت دارن پس بجنبید اونایی که عقبن برسن که نون تو حذف گوگل اکانته خواهشن مطالب رو کپی و خارج نکنید . در ضمن تقریبا تمام راه حل ها مشابه برند های دیگس هر کسی هر چی تست کرد نام گوشی و از چه طریقی برداشته رو به طور خلاصه بگه فقط کافیه بگی از چه طریقی…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 1 پاسخ
- 686 بازدید
اموزش تشیخص نوع ورژن بوتلودر گوشی های اندروید ---------------- ویرایش شد...
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 822 بازدید
به نام خدا عزیزانی که روش های گفته شده را امتحان و به نتیجه نمی رسند ،ایراد سخت افزاری دارند که با تعویض بیس باند و مباحث تخصصی سخت افزار مشکلشان حل خواهد شد و اما اقدامات نرم افزاری : 1- فلش به اخرین فریم ور رسمی با ادین به همراه فایل (پیت) 2- ریست کردن efs پارتیشن از دوراه : 1-2-همکاران عزیز توسط ریست efs توسط باکسهای z3x spt bst و غیره 2-2- و اما عزیزان کاربر به روش زیر اقدام نمایند : در ابتدا گوشی خود را روت نموده سپس توسط برنامه root explorer در حالت r/w انگشت خود را روی پوشه efs نگه دارید و یک کپی از ان در sd تهیه نمایید سپس پوشه efs را حذف کنید و باطری را از دستگاه خارج نمایید بعد از نیم دقیقه گوشی را روشن کنید به پوشه efs وارد شوید دو حالت دارد : …
آخرین پاسخ توسط SKY000686868, -
- 1 پاسخ
- 746 بازدید
به نام خدا این اموزش نیازی به jtag نداره باید گوشی باز بشه و نقاط test point مشخص باشه فایل zu رو دانلود کنید و اکسترکت کنید ggsetup رو نصب کنید باطری گوشی رو جدا کنید نقطه مشخص شده در تصویر رو به gnd اتصال بدید و کابل رو به گوشی وصل کنید باید سیستم گوشی را بشناسه بعد کابل رو جدا کنید و برنامه s1tool رو اجرا کنید phone type رو روی msm8974 قرار داده وروی گزینه flash کلیک کنید و فایل sin-file-set رو انتخاب کنید بعد طبق دستور برنامه که در پایین قسمت چپ میده کارها رو انجام بدید بعد از ترمیم بوت باید گوشی رو با فایل رسمی فلش کنید و تمام http://s6.picofile.com/file/8218785234/test_point.jpg یا علی
آخرین پاسخ توسط SKY000686868, -
- 1 پاسخ
- 715 بازدید
سلام و خسته نباشید زمانی که framework رو ادیت میکنم هات اسپات از کار میفته یا اینکه وای فای وقتی وصل میشی رمزو فراموش میکنه و وقتی seccontact رو ادیت میکنم کلا از منو حذف میشه کانتکت و فون مشکل از چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
سلام مشکل فارسی سازی samsung e1202 رو دارم با هر فایلی فارسی میکنم رو ارم میمونه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi,