آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 767 بازدید
سلام دوستان خوبید بنده یه موبایل زنفون دو دارم اومدم انبریک کنم بعد تو فیلم اموزشی از نرم افزار xfstk استفاده کرده بود و بنده بعد از استفاده از این نرم افزار دیگه موبایلم روشن نشد و وقتی که پاور رو میگیرم بعد از چند دقیقه دوتا ویبره میره و فقط همین و اصلا روشن نمیشه و هیچ علامتی هم بر روی صفحه نمیاد توروخدا کمکم کنید باتشکر
آخرین پاسخ توسط nikoi, -
- 1 پاسخ
- 760 بازدید
دوستان تبلیت k012 هست که جی میل و خدمات گوگل پلی به درستی کار نمیکنن فریمورش مربوط به cn هست راه تست شده ایی برای تبدیل به ww سراغ دارید؟
آخرین پاسخ توسط raze, -
- 0 پاسخ
- 627 بازدید
Asus_Flash_Tool
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 653 بازدید
علت بر خورد با این مشکل عدم توجه به ورژن و دانگرید بی توجه و 100 در صد این مشکل اشتباه در دانگرید میباشد حال راه چاره روش اول اپدیت به بالا ترین ورژن از اندرید استوک یعنی در این مدل فعلا 7.4.1 و نکته قابل توجه در این مدل فایل raw را باید دوبار رایت نمایید یک بار برای اپدیت و یک بار برای حل مشکلات... پس از اپدیت و یک بار فکتوری ریست سریال شما باز خواهد گشت این روش تست شده و کاملا مورد تایید میباشد روش دوم نصب فایل raw پایین ترین ورژن از این مدل 2.3.6 مطلق به منطقه x و یک بار فکتوری ریست و سپس اپدیت به هر ورژن که دلتان بخواهد
آخرین پاسخ توسط maysamrast, -
- 0 پاسخ
- 851 بازدید
باسلام خدمت دوستان لینک اموزش
- 0 پاسخ
- 597 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یک تبلت چینیrockchip rk3026شناسه بردms-me198407برام امده با چند فایل فلش کردم جواب نداده اخرین فایلی که زدم تاچ کار نیکنه دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط ebt1, -
- 1 پاسخ
- 4.4k بازدید
سلام و درود نحوه هاری ریست ولوم کم و زیاد پاور میزنیم که ریکاوری و فکتوری مد میاد ولوم بالا زده بعد پاور بعدشم گزینه وایپ برا اوکی هم لمسی سمت چپ بزنید
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 2 پاسخ
- 851 بازدید
با سلام دوستان ممنون میشم فایل و آموزش رو قرار بدید .ً@*&،78
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 0 پاسخ
- 552 بازدید
Download PhoneixUSBPro_V4.0.0 دانلود
- 0 پاسخ
- 596 بازدید
باسلام خدمت دوستان
- 1 پاسخ
- 914 بازدید
تایپک اختصاصی جدیدترین نرم افزار روت ^^vroot^^ ورژن VRoot_1.8.5.15285 از دولوپرز VRoot_1.8.5.15285_Setup download
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 792 بازدید
سلام دوستان . برنامه های اندرویدی نصب کردم بعضی ها رو که نمیاره مثل بازی های اچ دی ...و بعضی برنامه ها رو مثل اندروید میزنه متوقف شده است ....علت چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
Kingo ROOT V 1.4.7
توسط BAHMAN- 0 پاسخ
- 651 بازدید
KingoRoot.exe"] دانلود فایل Kingo ROOT V 1.4.7 [/url]
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 9 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام کرک باکس Falcon box خدمت دوستان دوستان فقط از چ.ی.ز.......ش .ک.ن استفاده کنید دانلود download
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان یه گوشی آلکاتل مدل a392a امده قفل شبکه داره لطفا طریقه انلاک کردن من و راهنمایی کنید ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام مشخصاتش bab18p000fc2 pioneer-main-v6.0 mt8312v با تشکر
آخرین پاسخ توسط amir98, -
- 2 پاسخ
- 942 بازدید
سلام من گوشی دارم گوگل اکانت داره تا قسمت دیبایینگ میرم ولی دیباگ فعال نیست اندروید 6.0.1 هست با لانچر هم نصب کردم ولی برنامه multi window side bar نمیتونم نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه باید فلش بشه فکر کنم
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران از وقتی که ویندوز سیستمم رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم مشکلی در اجرای کرک های باکس ها مثل کرک میراکل پیش اومده که گزینه start برای من غیرفعال شده و هیچ عملیاتی رو نمیتونم start کنم و اینم بگم که این مشکل در کرک باکس های دیگه هم هست مثل کرک pirhana و انگار یه مشکل مشترک هست ممنون میشم کمکم کنید نمونه عکس هم از فضای نرم افزار براتون میگذارم Capture.jpg
آخرین پاسخ توسط aetork, -
مشکل با فلش زنفون 6
توسط mavi- 5 پاسخ
- 875 بازدید
دوستان یه دونه گوشی زنفون 6 بود از این ویروسا گرفته بود . منم یه فایل ورژن 5 داشتم طبق اموزش سایت زدم اوکی داد . روشنش کردم حالا تصویرش ریخته بهم . گوشی هم اومد بالا . صداش در میاد . گفتم شاید از فایل باشه . یکی دیگه گرفتم بزنم روش تا 54 درصد میره میپره بیرون . اساتید مشکل از چیه ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
کرک برنامه MAM Tools V1.0.0 دانلود دانلود
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
دروود من مشتری زیاد برای ریکاوری مموری و هارد گوشی میاد میخواستم بهترین نرم افزار یا بهترین راه رو بگین ابته با واندیر شیر کار کردم زیاد جالب نیست تشکر
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 0 پاسخ
- 934 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم لینک دانلود در دانلود سنتر خدمت شما دانلود رام تست شده با منو کاملا فارسی Asus T003 PadFone Infinity همراه با آموزش رایت
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
All Android Virus Removal New Tools Anti-Malware 3.1.2 دانلود فایل Download All Android Virus Remover New Tools kia mobile rar از آپلود آی آر pass:1367
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 912 بازدید
۱) فایل AutoLoader ای که دانلود نموده اید و با پسوند exe است را بر روی صفحه ی دسکتاپ خود کپی نمائید. ۲) به قسمت تنظیمات و مسیر Settings › Security and Privacy › Development Mode رفته و حالت Development Mode را On نمائید و پسوردی که از شما در این مرحله میخواهد، باید با پسورد گوشیتان یکی باشد. +++ توصیه میشود Device Password خود را در تنظیمات مربوطه به صورت Simple Password بگذارید. (نه برای این آموزش، کلاً بسیار مفید است!) ۳) حالا گوشی خود را به کامپیوتر یا لب تاپ خود وصل کنید و از اتصال آن به بلک بری لینک مطمئن باشید.(بنا بر احتیاط!) ۴) اکنون که گوشی شما با کابل USB به دستگاه متصل است، گوشی خود را با نگاه داشتن دکمه Power به مدت چند ثانیه خاموش کنید و بگذا…
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 4 پاسخ
- 4.7k بازدید
باتوجه به فیلتر شدن نیمباز قصد داریم کل کاربران نیمباز رو به استفاده از این سرور دعوت کنیم و در آینده ای نزدیک بنده نسخه اندروید مسنجر بلک کت رو میسازم ولی تا آماده شدن مسنجر اصلی که الان سومین ورژن این برنامه میشه میتونید با نزم افزار بمبوس به سرور بلک کت وصل بشید! سعی شده به زیبایی و گرافیک برنامه توجه بیشتری بشه و اولویت رو بیشتر به ظاهر برنامه خواهیم داد تا امکانات. الان سرور بلک کت اجرا شده و همه قابلیت ساخت روم رو دارند قابليت هاي مسنجر بلک کت اندرويد ورژن 1.2 : * قابليت ارسال و يا پذيرفتن درخواست اد * قابليت ورود به چت روم هاي قدرتمند مسنجر هر کدام با ظرفيت 40 نفر * قابليت آنلاين کردن همزمان بي نهايت آيدي * قابليت تماس صوتي رايگان با دوستان * دارا …
آخرین پاسخ توسط repoharo,