آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 949 بازدید
درود دوستان کافیه گوشی رو ببرید ریکاوری از ریکاوری ببرید به bootloader و توی نرم افزار گزینه 2 رو انتخاب کنید دانلود:spd frp by 9jaROM_gsm-developers.com شات:
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 774 بازدید
درود دوستان ابزار رایگان و جدیدی رو تیم محبوب Infinity ارائه داده که میتونید باهاش نوع پردازنده رو ببینید راهنمای استفاده:گوشی رو در حالت خاموش به usb متصل کنید دانلود از مدیا:InfinityBox_PlatformDetector_v1.00_gsm-developers.com شات از محیط :
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 815 بازدید
سلام دوستان ریستارت میشه ....هیچ مدلی هم پشتش نیست؟حتی زیر محافظ رم وسیم کارت ....میخوام فلش کنم ...ممنون
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 776 بازدید
ی شایومی ردمی نوت 3 دارم در حالت فست بوت میخوام فلش کنم این ارور رو میده flash_all_except_storage.bat
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 3.1k بازدید
Android Tool No BOX V2.0 لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 710 بازدید
سلام . رام استوک گوشی من به صورت زیپ هستش ولی باید اکسترکت بشه و فقط با فلش تولز نصب میشه و خبری از پوشه های ذکر شده نیست ؟ یعنی پوشه های : META-INF و System ؟ رام پورت هم که انتخاب کردم طبق اموزش درسته و پوشه های اشاره شده رو داره . هر دو رام برای گوشی های چینی از نوع مدیا تک هستن با شباهت خیلی دقیق از نظر سخت افزاری و میخوام طبق اموزش شما پورت کنم ولی حالا موندم . راهی نداره استوک رام خودم رو به شکل این رام پورت شده در بیارم تا اون پوشه ها رو داشته باشه و بتونم کار رو انجام بدم ؟ اصلا شدنی هست؟ برای گوشی هایی که استوک رامشون فقط از طریق فلش تولز نصب میشه چطوری میشه رام پورت کرد ؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 697 بازدید
سلام توضیح فارسی و صاف و روشن از این ویدیو وجود نداره ؟ این چی میگه با این لهجه که داره ..... ویندوزش هم جنگ جهانی هست یا کودکستان . اصلا ادم هنگ میکنه . من kitchen ورژن 2.2 رو دانلود کردم وطبق آموزش میگه برو داخل cygwin و فولدر home و اونجا یه فولدر دیگه وجود داره که داخلش 3 تا فایل وجود داره البته برا من نمیدونم چرا 4 تا فایل وجود داره ! خب آخرش میگه همون جا kitchen رو اکسترکت کن منم این کار رو انجام دادم ولی طبق فیلم باید دو تا فایل یکی بوت و یکی کیچن اکسترکت بشه ولی کیچن من فقط همون فایل کیچن رو داره و همون اکسترکت میشه خبری از فایل بوت نیست ؟ اینم عکس فایل های اموزش :
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 759 بازدید
صفحه پیدا نشد - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers سلام من طبق اموزش شما پیش رفتم ولی وقتی استوک ریکاوری خودم رو درگ میکنم درون فایل MTK_unpack.bat با ارور زیر مواجه میشم : پوشه اشاره شده : rmdsk درست میشه ولی داخلش خالی هست ؟ من برا امتحان استوک ریکاوری خودم رو این بار درگ کردم درون فایل STD_unpack و این بار بدون هیچ خطایی عملیات با موفقیت انجام شد. ولی اینجا هم یه مشکل دیگه دارم . داخل پوشه rmdsk تمامی فایل های اشاره شده توسط شما برای کپی گیری و جایگزینی وجود دارن بجز: ueventd.goldfish.rc و فایل: fstab هم به این شکل نوشته شده و وجود داره : fstab.mt6735 . الان من چه کاری باید انجام بدم ؟ . مدل گوشی من الفون پی 4000 هستش و ریکاوری…
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 5 پاسخ
- 949 بازدید
فایل فلش گوشی s-color s-x3 فوری میخوام ممنون اگه کسی داره
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
spflash tools 2017
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 14 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام این تبلت اومد مدل P1008 روی آرمه مشخصه برد C1000-MB-V1.0 MT6572 ممنون میشم لینک بدید http://uupload.ir/files/r03a_img_20090118_044614.jpg http://uupload.ir/files/haqr_img_20090118_044630.jpg http://uupload.ir/files/pysl_img_20090118_044639.jpg
آخرین پاسخ توسط Mehransa, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام رید و بک آپ از تبلت های cpu Allwinner a23 امکان پذیره؟ با فرمت img ? برای a23 ممنون میشم جواب بدین
- 0 پاسخ
- 805 بازدید
نرم افزار جالب برای دانلود فایل فلش گوشی و تبلت های چینی دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 2 پاسخ
- 744 بازدید
سلام اون فایلی که در این قسمت هست مربوط به کدوم آیسی تاچ هست؟؟؟ دانلود رام تست شده تبلت چینی Allwinner A13 CT0712_F761S با لینک مستقیم gt910 یا gt818???
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
SPD + Qualcomm Android Reset Tools دانـــلــود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 14 پاسخ
- 1.5k بازدید
ی گوشی g530h هستش با سی پی یو mt6572 فایل بین دارم برا فلشش اما هرجوری گوشی رو وصل میکنم نمیشناسه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
باسلام خدمت دوستان راهی هست تبلت های چینی که تیک usb debشون غیرفعاله وتوریکاوری هم نمیره رو وایپ کرد البته بدون فلش Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 13 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام و درود فایل اشتباه خورده مشخصات مدل تبلت ztoch tab p1000 p1000 pcb:v1.0 v553 چند تا فایل از نید رام و جاهای دیگه گرفتم رایت نمیشه لطفا v553تست شده My Files اینا جواب نداده
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام ....با این نرم افزار قادر به ترمیم سریال تبلت با سی پی یو های allwinner و مدیاتکmt6572و mt 65xxخواهید بود ... advanceimei
آخرین پاسخ توسط dehganiamin, -
- 0 پاسخ
- 755 بازدید
MiAccountUnlock-Tool
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام و درود یکی از همکارام گوشی اسمارت s5030 وایپ کرد به این مشکل خورد دقت داشته باشید که با frpو رام هم قابل حل نیست با دانگل cm2 به قسمت یوزر دیتا رفته گزینه reset Privacy Lock بزنید و تمام امیدوارم مفید باشه
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید سایت گوشی رو مشتری آورده ویروسی بود یه فول بکاپ با دانگل cm2mtk گرفتم و رام زیر رو رایت کردم الان دوربین از کار افتاده لینک رام لاک مشخصات گوشی Created by Infinity-Box © Chinese Miracle II © 2016 Device Brand : NOMI Device Model : X1 Device CPU : MT6735 Device IntName : NOMI3 mini Device Version : 5.1 Device Compile : 04/09/2016 11:56:01 �.� Device Project : ALPS.L1.MP3.V2.95_DROI6735.66T.V.L1_P10 Device ExtInfo : NOMI3 mini
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت دوستان ایا کسی راه حلی واسه حل این مشکل داره؟
آخرین پاسخ توسط sina1381, -
- 5 پاسخ
- 1.5k بازدید
روت smart slide s5260 برنامه تست شده با ولکانو و میراکل هم تست شده king root iroot Root精灵 ممنون میشم اگه برنامه دیگه ای هست راهنمایی کنید مشکل سریال داره روت ضروری هست
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
نرم افزار برای روت تمام مدل های مارشال تا آندروید 6 Download Marshmallow ROOT 6.0.1 [All Models] دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous,